2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Evet canım dikkat et ben izmire gitmiştim antalya izmir arası kendi aracımızla büyük araçtı çok rahattım ama yinede sonu sıkıntı oldu
Araçla seyahat daha tehlikeliymiş sanırım. Uçak 2 saate yakın sürüyor sıkıntı olmaz inş 3 aydan sonra

Kızlar eve geldim, bebeği gördüm kese sağlam dedi doktor, yerleşme kanaması olabilir dedi aktif bir kanama yok suan hafif karın ağrım ve içerdeki kan akabilirmiş sadece. Ağrım ve kanamam artmazsa bir hafta sonra muaneye gidicem, kucuk oldugu ıcın kalp atısı duyamadık. Boyle kanaması olan varmı normalmidir yani. İğne yaptılar kan felan aldılar,
Ah çiçeğim benim. Yaşıyoruz kanamalar ben de 2 gün önce yaşadım İşte biliyorsun cok cok fazlaydı ama bebiş çok iyiydi. Oluyor İşte böyle şeyler. Yat kalkma sakın gerçekten kalkmadan yat. Önceki kanamamın lekelenmesi11 günde kesilmemişti hareketimi tamamen kısıtlamamıştım. Şimdi yeni kanama sonrası 2 gündür gerçekten eğilmiyorum bile sadece tuvalet ve yemek için kalkıyorum kanamam daha hızlı kesilmeye başladı.
Sen de dikkat et lütfen.
Belini destekleyerek yat bir de kabız olmamaya çalış. Ağırları arttırıyor bunlar cünkü.
Normalde de progestan kullanıyorsun değil mi ?
Rabbim acil şifalar versin kuzum. Yavrularımızı Sağlıkla kolaylıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah 🙏🏻

Kızlar 8+3 oldum bugün kasıklarım çok ağrıyor adet sancısı mı gaz sancısı mı anlamadım. Sizin de oldu mu bu günlerde böyle ağrı?
Progestan fitil kullanıyorum ondan kaynaklı olabilir mi genelde ilaçtan 1 saat sonra sancım olur bugün çok fazla ama

Kızlar benim cok yogun kırmızı kanamam geldi hafif pıhtılı karnım ağrdı ve geldi sanırım bebek gidiyor dua edin nolur hemde dogum gunum cok kotuyum gitti kesin dimi

Sakin ol öncelikle gittin mi hastaneye aynısını burda bir çok kişi yaşadık ve şimdi iyiyiz çok şükür. Sende iyi olacaksın sakın kötüyü çağırma doktorunun verdiği ilacları kullan ve yat kalkma sakın. Rabbim bebeğini sana bağışlasın 🙏🏻

Kızlar eve geldim, bebeği gördüm kese sağlam dedi doktor, yerleşme kanaması olabilir dedi aktif bir kanama yok suan hafif karın ağrım ve içerdeki kan akabilirmiş sadece. Ağrım ve kanamam artmazsa bir hafta sonra muaneye gidicem, kucuk oldugu ıcın kalp atısı duyamadık. Boyle kanaması olan varmı normalmidir yani. İğne yaptılar kan felan aldılar,

Aynı tedavileri yaptılar bana canım rahmimde kanama alanı gözükmediğini söylemiştiler. Şimdi yapman gereken en güzel şey uzanıp kalkmamak

Kızlar 8+3 oldum bugün kasıklarım çok ağrıyor adet sancısı mı gaz sancısı mı anlamadım. Sizin de oldu mu bu günlerde böyle ağrı?
Progestan fitil kullanıyorum ondan kaynaklı olabilir mi genelde ilaçtan 1 saat sonra sancım olur bugün çok fazla ama
Regl günün mü yaklastı canım ? Vücut her ay alıskanlıktan regl günleri sancı yaparmıs kasıkta öyle bir şeydir benxe

Kizlar en hassas donemdeyiz. Sonradan pisman olucagimizseyler yapmamak lazim ev daginik kalsin hic onemi yok

Kesinlikle bende regl olmaya 1 hafta kala bıraktım her şeyi. Her yer dağınık kalsın bebeğim iyi olsunda modundayım. Bu zamana kadar bissürü temizlik yaptık daha da yapacaz ama şu 3 ayımızı dikkatli geçirelim

Regl günün mü yaklastı canım ? Vücut her ay alıskanlıktan regl günleri sancı yaparmıs kasıkta öyle bir şeydir benxe
Hayır aslında regl günüm geçti sanırım yumurtlama günlerim onda da ağrı olur mu ya. Ben çok ağrı çekerdim yumurtlama günleri sanırım ondan oldu

Kesinlikle bende regl olmaya 1 hafta kala bıraktım her şeyi. Her yer dağınık kalsın bebeğim iyi olsunda modundayım. Bu zamana kadar bissürü temizlik yaptık daha da yapacaz ama şu 3 ayımızı dikkatli geçirelim
Merhaba cnm kız kardeşime geldim kaç gündür okuyamadım onda istirahat ediyorum bende. Çok sevindim inşallah hepimiz böyle güzel haberler alırız. Bebeklerimiz hep bizimle olur inşallah. Bende çarşamba doktora gideceğim kese göründü ama gününe göre küçüktü dedi.
Bir de kızlara sormak istiyorum şuan olmam gereken hafta 5+4 ama doktor haftasına göre küçük dedi belki de geç tutundu. Bi kaç gündür de mideme bulantı yapıyor bazı şeyler normal mi bunlar gebelik belirtisi mi değil mi bilmiyorum. Keşke bende bebeğimi görsem kalp atışını duysamda rahatlasam 😔

Merhaba kızlar yüklediğim programa göre doğumum Ekim olarak gözüküyor size danışmak istediğim konu şu tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım farklı şehirde sürekli gidip gelmek sıkıntı olucak benim durumumda olan olup kendi şehrinde tedaviye devam eden var mı?
Merhabalar . Ben kendı tüp bebek doktorumda devam edıyorum. Süreç maddı manevı zorluydu doktor değiştirırsem ve herhangı bı aksilik ile karşılaşırsam kendımı suçlu hıssederım dıye aynı doktorda devam etme kararı aldım umarım hersey yolunda gıder ve doğumumu da kendı doktorum yaptırır 🙏🏻

Merhaba cnm kız kardeşime geldim kaç gündür okuyamadım onda istirahat ediyorum bende. Çok sevindim inşallah hepimiz böyle güzel haberler alırız. Bebeklerimiz hep bizimle olur inşallah. Bende çarşamba doktora gideceğim kese göründü ama gününe göre küçüktü dedi.
Bir de kızlara sormak istiyorum şuan olmam gereken hafta 5+4 ama doktor haftasına göre küçük dedi belki de geç tutundu. Bi kaç gündür de mideme bulantı yapıyor bazı şeyler normal mi bunlar gebelik belirtisi mi değil mi bilmiyorum. Keşke bende bebeğimi görsem kalp atışını duysamda rahatlasam 😔
Bu arada kanamam bitti o felaket yoğun ve sancılı kanamam 4 gün sürdü 3 gündür yok çok şükür şimdi çok hafif lekelenmem oluyor günde bir kez ondan bile korkuyorum kanamaya dönecek diye tekrardan. Kusura bakmayın ama benim tüp benek doktorum tam bir embesildi. Betam transferin 8.günü 8.51 çıktı bana ilaçları kestirdi olmadı üzgünüm falan filan dedi hocam 2 gün sonra yine test yapayım dedim siz bilirsiniz dedi oralı bile olmadı. Geçende gittik 900 TL muayene ücreti veriyorum adam 3 dakikaya muayene etti bişey anlatmıyor bile haftaya kontrole gel dedi sadece ben soruyorum kanama neden oldu diye neden ilaçları kestiniz dedim kem küm yaptı. Bahçeci diyorum sadece eski tüp bebek merkezi oldukları için potansiyeli çok bence gitmeysin kimse gereksiz pahalı ve ilgisizlik çok

Merhabalar . Ben kendı tüp bebek doktorumda devam edıyorum. Süreç maddı manevı zorluydu doktor değiştirırsem ve herhangı bı aksilik ile karşılaşırsam kendımı suçlu hıssederım dıye aynı doktorda devam etme kararı aldım umarım hersey yolunda gıder ve doğumumu da kendı doktorum yaptırır 🙏🏻
Ben de doktorumu ilgisiz ve değersiz hissettirdiği için bırakacağım kendine yakın iyi bşr tüp benek uzmanına takibini yaptırabilirsin bence zaten uzak olan bütün tüp bebek uzmanları hastalarının takibini sonuna kadar yapmıyor ki. Bunun donu kadar örneği var. Benimde doktorum uzakta zaten tehlikem var kanamam tam azaldı derken yola çıktık eve geldim başladı yine yoğunlaşmaya. Yolda yoruyor vücudu doktorunla konuşursan o da yönlendirir zaten cnm

Canım ben tam 5+0 olduğum gün bulantım başladı bazı yiyeceklerden tiksinme oldu normal bence

Canım ben tam 5+0 olduğum gün bulantım başladı bazı yiyeceklerden tiksinme oldu normal bence
Öyle çok zorlu süreç geçirdim ki yaşayanlar bilir o yüzden herşeyden tedirgin olmaya başladım. Rabbim kolaylık versin büyün hamilelere

Back
X