2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Gittim bugün dra kilosu çok az dedi raporlu bi mama başladı. 6 kg azmış ayına göre. Boyu uzun ama mamayla biraz kilo alsın dedi birde genital bölgesibde kararma farketti renk değişimi varmış bunjn için idrar tahlili verdik bu nedirki böyle acaba varmı böyle birşey başına gelen

Bahsettiğiniz kararma kızımda da var gibi geliyor bana hatta bacak boğumlarında ama 2 gün önce doktoruna gittiğimizde sordum ben görmedim ama bezden de olabilir gibi bişey söyledi. Son 2 aydır sleepy natural kullanıyoruz, siz hangisini kullanıyorsunuz? Tahlil sonucu çıktı mı kızınızın? Ne dedi doktoru?

Banada sordu bez değiştrdinmi son zamanda diye ben değiştirmemiştim bez ama ıslak mendil markası değiştirdim. Molfix kullanıyorum bende bez olarak. Sonuçları daha veremedik çünkü idrarı bikaç kez yaptı kaymış bezden döküldü brkliylruz çiş yapmasını

Sleepyden önce Molfix kullanıyordum belki o da etkilemiştir sleepyde de artmış olabilir çünkü şikayet sitesinde sleepy natural için benzer şikayet okumuştum kararma yaptığına dair. Rica etsem sonucu görüştüğünüzde doktorunuzun önerisini paylaşabilir misiniz?

Ya bende önemli birşey olduğunu düşünmüyorum bu doktorlarda biraz fazlamı irdeliyorlar tabii daha iyi bilirler ama bilemiyorum bende bezden kaynaklı olduğunj düşündüm hep sonuçta hep kapalı belki alerjen bünyesi olabilir yani. Tabii verdik idrar tahlilini tatillerden dolayo artık salı günü görüşeceğiz drla sizede haber veririm bizimde o bacaklarının boğum yerlerinde bezli yerin kenarlarında falan var renk değişimi

Kizlar anne sutu biberonla kac ml veriyorsunuz. Bende yavastan baslatayim diyorum bir de biberona fazla sut sagdım hepsini de icemedi bu durumda ne yapmaliyim 19unda 7 aylik olacak

Kizlar anne sutu biberonla kac ml veriyorsunuz. Bende yavastan baslatayim diyorum bir de biberona fazla sut sagdım hepsini de icemedi bu durumda ne yapmaliyim 19unda 7 aylik olacak
Artan sütü eğer ısıtıp vermediyseniz buzdolabında bekletebilirsiniz diğer öğüne ilave edebilirsiniz benmari usulü ısıtıp. Buarada aynı gün doğmuş bebişlerimiz benimkide 19unda 7 aylık olucak

Genelde buzdolabina koyuyorum ya o yuzden isiniyor mecbur ..pek kac ml veriyorsun sen. Suan 40 45 arasi ml cikiyor ama bugun 55 yaptim . Yarin hepsinj icer mi bilmiyorum. Zamaninda da içiyor yine... ikk baslarda 30 vs aliyordu biberonla . Benden de 5dk yine emiyordu. Normal kosullarda 10dk emmesi yetiyor bende

Bu arada ayni gun dogmasi da ne guzel

Benim değişiyor bazen emmek istemiyor ozaman veriyorum 90 cc çıkartmış oluyorum emmediği için sabah ilk sütü sağınca bayağı çıkıyor hepsini bitirmesede 60 falan içiyor gece yatmadanda mamaya başladık dr önerisiyle kilosu çok az hala ek gıdayıda kabul etmiyor sizin nasış gidiyor ek gıda

Görüşebildiniz mi acaba? Ben de bir cildiyeye mi götürsem acaba diyorum ya da başka bir çocuk doktoruna

Görüşebildiniz mi acaba? Ben de bir cildiyeye mi götürsem acaba diyorum ya da başka bir çocuk doktoruna
İdrar tahlili çıktı sonucu temiz. İdrar kültürü daha çıkmamıi uzun sürüyormuş o biraz. Yarın kontrolumuz vsr ozaman görüşücem ya nedense önemli birşey olmadığını düşünüyorum. İnternettede araştırdım hiçbirşey yazmıyor

Evet ben de bişey bulamadım internette. Aslında sizin gibi önemli birşey değil diye düşünüyorum ama biraz pimpirikli biriyim İlerler mi acaba ya da kalıcı mı olur falan diye kafaya taktım hani en azından bir krem, losyon v.s kullanılabiliyorsa sorunu çözeriz. Bizim doktor görmüyorum diye kestirdi attı başka birine daha götüreyim dedim o yüzden.

zar zor veriyorum işte patates havuç bugünde kabak verdim ama ağzını kapatıyor ya. bundan sonrada pirinç vericem bakalım sonrada birleştireceğim. rondodan geçirmiyorum iyice eziyorum. tam bir öğün olur mu bilmiyorum. birer kaşık şekilde olunca... Haşlama yaptım artık. pirinçten sonra 1 çay bardağı suyun içinde hepsini karıştırarak bir çorba yaparım diyorum. Doktora gitmedik de bugün akşam gidebilirim belki. sen ne verdin şimdiye kadar neyi daha çok sevdi acaba ... bir de 1 günde 1 öğün mü veriyosun. Ben sabahları işe gideceğim için düzeni ona göre koyacağım ama ilk uyandığında biberon ile anne sütü versem uyuma faslına geçerken mızmız oluyor. bu sefer de gıdayı zor alıyor. iki kere biberon işi yapsam 3. sünde gıda verilse daha iyi sanki. bu sıralar gece de uyanıyor habire... uyanmasa bende sağıcam iki biberon yapıcam ama olmuyor. yarın da artık o uyanmadan sağmayı düşünüyorum . 2 biberon oluyor o zaman. saat 2 3 arası gelirim herhalde eve.. kafam allah bullak. bakıcı işi var. Güvenmek var amaaan ne sorunlar var ne sorunlar. evdede kayınvalidemin bakıcısı var . ikisibir olacak şekilde bir bakıcı olursa iyi olur da kafamda deli sorular deli sorular .. :) daha diş çıkmadı bakalım o işler de var... senin durumlar nasıl sürünmeye başladı mı

Kaç kilo ki canım şimdi .... bu arada sonuçlar çıktı mı merak ettim

Selam kızlar, bizde haberler pek hoş değil malesef. Tiroit nodülümden ameliyat olmuştum. Patoloji sonucum malesef kötü gelmiş. Atom tedavisine başlamak için artık emzirmeyi sonlandırmam gerektiğini söyledi doktorum. Öğrenince çoook ağladım. Çok üzüldüm. Ayın 15 ine kadar emzir gel konuşuruz dedi bana. İkinci seçenek olarak da Ankara'da tıp fakültesinde hocasına yönlendirip takip yaptırmamı, bu şartla bir kaç ay daha emzirebileceğimi söyledi. Bebeğimi sütten kesip 3 ay beklemem gerekiyormuş tedaviyi alabilmek için. Eşim annem, kardeşlerim emzirmeyi düşünme 7 ay emzirdin zaten, hemen tedavini ol diyorlar. Ben ise emen bir bebek ve göğsümde sütüm varken emzirmeyi kesmeyi çok zor bir karar olarak görüyorum. Bu durum beni çok üzüyor...Aramızdaki o eşsiz bağın kopacağını düşünüyorum sürekli. Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin inşallah. Mis kokulularınızı öpe koklaya emzirin inşallah.

Öncelikle geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin Emzirmeyi böyle bırakmak seni üzmesi kadar doğal bir şey yok. Cocuk doğdugundan beri mamayla besleyen bir anne olarak emin ol sadece emzirme değil olay. 4 ay az bir sütle emzirmeye calıstım sonrada kendisi bıraktı zaten. Ortamda beni göz ucuyla sürekli takip eder. Yanında durmağım zamanlarda ağlar. Eşimde gider yanına ama beni görmeden susmaz. Sen ne kadar sağlıklıysa emin ol çocukta o kadar sağlıklı olacak. Kararı sen vereceksin tabi ki kim ne derse desin ama sen çocuguna sağlıklı lazımsın. 7 ay doya doya emzirmişsin ne güzel ama bu çocugun bir ömür sağlıklı bir anneye ihtiyacı var şurda bi 7 ay sonra zaten kendin bıraktırmaya calısacaksın. Allah yardımcın olsun

İdrar kültürü çıktı enabızda benim gördüğüm enfeksiyonun pozitif olduğu ama yinede doktor nasıl değerlendiricek bilmiyorum yarın 1 buçukta randevumuz bakalım ne dicek çok canım sıkıldı moralim bızuldu 6 aylık bebek nasıl idrar yolu enf olabilir ya okadar dikkat ediyorum temizliğine herşeyine

Kaç kilo ki canım şimdi .... bu arada sonuçlar çıktı mı merak ettim
6 kg canım evet sonuçları çıktı idrar testi temizdi. Ama idrar kültüründe bişeyler çıktı benim gördüğüm yarın kontrolu var doktor ne yorum yapıcak bilmiyorum canım sıkıldı

Bizimki hiçbirşeyi sevmedi ağzını kilit asla açmıyor ya emecek ya da biberonla beslenecek kaşığı kesinlikle sevdiremedim dr söyledim bu durumu önemsemedi boşver ömrü boyunca yiyecek önemli olan tatsın ana öğünü anne sütü alıyorsa mama dedi. Ama benim içim içimi yiyor yani sürekli birşeyler deniyorum ve çöpe gidiyor instlaşmakta istemiyorum bide şimdi idrar yolu enf çıktı başımıza uykularım kaçtı. Allah beterinden korusun tabii. Benimki emekliyor ya ama tabi seri bir şekilde değil yoruluyor uzanıyor sürünüyor biraz yorulunca ama gideceği yere gidiyor yani bir şekilde ama aşırı haraketli bir kızım var maşallah diyim. Yalnız başına oturuyorda artık. Bi yemek yeme işini beceremedik biz olmuyor

Çok geçmiş olsun inşallah antibiyotiksiz atlatır bebeğiniz. Rabbim hepimizin evladını korusun, gözümüzden sakınıyoruz ama yine de oluyor böyle şeyler maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…