2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Acil şifalar diliyorum size, endişenizi çok iyi anlıyorum ama 7 ay emzirme için az bir süre değil içiniz rahat olsun ayrıca anne ve bebek arasındaki o derin bağ sadece emzirmeyle sağlanmıyor. sizin canınızdan, kanınızdan bir parçanız o bebiş ve ne olursa olsun sarsılması mümkün değil. Öncelik sizin sağlığınız ki ömrü boyunca evladınızla daha çok eşsiz anlar yaşayabilesiniz. İnşallah herşey gönlünüzce olsun

Rabbim şifa versin.Sen iyi ol ki bebeğinde iyi olsun.
İkinci seçeneğide mutlaka değerlendir.
Bizlerede durumundan haberdar et mutlaka.
Ek gıdaya başlamışmıydın?Nasıl gidiyor.

Hab
6 kg canım evet sonuçları çıktı idrar testi temizdi. Ama idrar kültüründe bişeyler çıktı benim gördüğüm yarın kontrolu var doktor ne yorum yapıcak bilmiyorum canım sıkıldı
Haber edersin canim benim merak ederim. Icin rahat olsun. Sorun yoktur. Canını sıkmamaya gayret et...fazla da zayıf degil ama en azindan 7 olsa daha iyi olur sanki .. kac kilo dogdu ki... ben 3 kilodan hesap ettim

Çok geçmiş olsun inşallah antibiyotiksiz atlatır bebeğiniz. Rabbim hepimizin evladını korusun, gözümüzden sakınıyoruz ama yine de oluyor böyle şeyler maalesef
İdrar yolu enfek olmuş antibiyotiksiz geçmez dedi kullanıcaz mevbur bide öksürük başladı şimdi napalım rabbim beterinden korusun inşallah en kısa sürede geçer

Hab

Haber edersin canim benim merak ederim. Icin rahat olsun. Sorun yoktur. Canını sıkmamaya gayret et...fazla da zayıf degil ama en azindan 7 olsa daha iyi olur sanki .. kac kilo dogdu ki... ben 3 kilodan hesap ettim
İdrar yolu enf olmuş çok küçük daha ve antibiyotik kullanmak zorundayız 2700 doğdu canım doğum kilosuda düşük

Hanımlar selam kurutma makinası kullanan var mı memnunmusunuz? Bebeğin kıyafetlerini falan kurutabilir miyim?

Hanımlar selam kurutma makinası kullanan var mı memnunmusunuz? Bebeğin kıyafetlerini falan kurutabilir miyim?
Ben kullanıyorum.uzun süredir hayatimda kendime yaptığım en büyük iyilik olarak görüyorum. Sayesinde uzun uzun öksürük aylarim bitti . Meğer benim evde çamaşır kurutmaya alerjim varmış ne öksürük ne bişey kaldı. Bebek içinde bu durum gayet iyi sağlıklı ve pratik.

Teşekkürler ederim canım iyi yani demi nr bilim zararlı alerji yapma riski var diye okudum da

Teşekkürler siz götürdünüzmü dra renk farkı için
Götüreceğim dr. bu hafta izinliymis Salı gününe randevu alabildim, önce dermatolojiye içime sinmezse tekrar bir çocuk doktoruna göstermeyi düşünüyorum. Sizin dr.kararma için birşey söyledimi ya da losyon v.s verdi mi?

Canım çok geçmiş olsun. Acil şifalar denerim.
Çok şükür Allah nasip etmiş 7 ay emzirebilmişsin. Ek gıda da başladı artık öğünleri oturtma vakti. Kendini de önemsemelisin tedavini ol riske atma kendini

A
Allah razı olsun

Rabbim şifa versin.Sen iyi ol ki bebeğinde iyi olsun.
İkinci seçeneğide mutlaka değerlendir.
Bizlerede durumundan haberdar et mutlaka.
Ek gıdaya başlamışmıydın?Nasıl gidiyor.
Allah razı olsun. Ek gıdaya başladım. Gayet iyi gidiyor şuan. Emzirmeyi azaltmaya çalışıyorum. Bir hafta içinde sonlandırmam gerek

Hiçbirşey söylemedi idrarında enfeksiyon çıkınca antibiyotik verdi kullanın bitince gelin tekrar test yapıcam konuşucaz dedi bu hafta sonu birdaha götüreceğim idrar tahlili için inşallah temizlenmiştir

Allah razı olsun. Ek gıdaya başladım. Gayet iyi gidiyor şuan. Emzirmeyi azaltmaya çalışıyorum. Bir hafta içinde sonlandırmam gerek
Çok geçmiş olsun. İnşallah kısa sürede sağlığına kavuşursun, Allah şifa versin. Ek gıdanın iyi gittiğine sevindim. Annesine yardım ediyor demekki minik Dualarım seninle

Bayagı dır yazamıyorum çok özledim forum u... Umarım anneler ve Bebişler çok çok iyidir

Biz de ek gıdaya geçtik. Havuç, patates, kabak, armut, Avakado verdim. Avakado da kanlı kaka yaptı bacağında serçe parmak uzunluğunda kabartı çıktı. Alerji olabilir dedi doktor muayene etmem lazım dedi ama gidemedim depremden dolayı başka şehirdeyim
Direk alerji doktoruna gitmek istiyorum aslında... Çok mu kan alıyorlar acaba alerji için bakarken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…