2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bazen kana gerek duymuyorlar kontrolle bile anlayan doktorlar var. Çok kana gerek yok normal kan alıyorlar Kanda ıge değeri var eğer o yüksek çıkarsa alerji var demektir ama neye alerji olduğunu tespit etmek için deri testleri yapılması lazım. Siz ogün birtek avokado verdiyseniz ondan olma ihtimali yüksek veya emiyorsa sizin yediğiniz birşeyden olmuş olabilir bunu en iyi uzmanlar anlar. Çok geçmiş olsun.

Hiçbirşey söylemedi idrarında enfeksiyon çıkınca antibiyotik verdi kullanın bitince gelin tekrar test yapıcam konuşucaz dedi bu hafta sonu birdaha götüreceğim idrar tahlili için inşallah temizlenmiştir
Bugün kontrolü vardı sanırım bebeğinizin, enfeksiyon temizlemiştir umarım ne dedi doktorunuz? Ben bu hafta götüremedim maalesef bizim kız hastalandı. Haftaya tekrar randevu alacağım cildiyeden.

Bugün kontrolü vardı sanırım bebeğinizin, enfeksiyon temizlemiştir umarım ne dedi doktorunuz? Ben bu hafta götüremedim maalesef bizim kız hastalandı. Haftaya tekrar randevu alacağım cildiyeden.
Götüremedim bende bugün oğlum ishal kusma oldu onunla uğraşıyorum, çarşamba gününe randevu bulabildim genel durumu iyi ama hala o karartılar var ben kesinlikle artık beze bağlıyorum çünkü bezin değdiği yerlerde var bez markamı değiştirdim prim marka aldım bakayım düzelicrkmi test edicem.

Aynen Prima premiumcare aldım ben de. İnternette yaptığım araştırmalarda bez, ıslak mendil ve pişik kreminden dolayı olduğunu yazanlara denk geldim. Pişik kremini de bir süre mecbur kalmadıkça kullanmicam.

Aynen Prima premiumcare aldım ben de. İnternette yaptığım araştırmalarda bez, ıslak mendil ve pişik kreminden dolayı olduğunu yazanlara denk geldim. Pişik kremini de bir süre mecbur kalmadıkça kullanmicam.
Ben okadar araştırdım hiçbirşey bulamadım önemli birşey olsaydı eğer illa yazan eden olurdu diye düşünüyorum bende işte prima aktif vr premium care olanı aldım bi 10ar gün takip edicem denicem geçmedi dimi sizinde aynı devam

Hayır gecmedi bı 10 gündür de biz kullanıyoruz. Kısa sürede geçmez gibi geliyor bana ama kalıcı olmasın yeterki.

Herkese merhaba kizlar. Benim kizim 1 aydir falan bazi gunler emerken uyudugu sirada titriyor. Doktora sordum cok onemsemedi ama anlamadi da tam. Internette cisini yaparken olabilir veya reflekstir vs yaziyor. Merak ettim sizinkilerde de oluyor mu?
Bu arada ben hala kundak yaparak uyuttugum icin sadece kafasinin titredigini anlayabiliyorum kollarini goremiyorum.

Kizlar bir de sunu sormak istiyorum, bebeklerinize yemek yedirirken yemicem diye mizlasa da aglasa da agzina sokusturuyor musunuz kasigi
Ben asla oyle yapmicam diyodum ama yogurt haric hicbir seyi yemek istemiyor agzini kilitliyor ben de zorla sokusturuyorum agzina. Agliyor tabi haliyle hazir agzini acmisken 1-2 kasik daha sokusturuyorum.
Acaba yanlis mi yapiyorum?
Bu arada annem yedirdiginde yiyor. Uyuttugunda da direnmeden uyuyor. Ben galiba cocuk bakmayi bilmiyorum

Mrb benim bebeğim 7 aylık oldu hala dönmedi
Merhaba her çocuğun gelişimi farklıdır dönmediyse çokta sorun olduğunu düşünmüyorum siz onu çalıştırın. Yere sırt üstü yatırın döndürün youtube da bunun videoları var. Benim kızımda 7 aylık mesela hiç yemek yemek istemitor ağzını açmıyor her çocuğun gelişimi farklıdır üzmeyin kendinizi eğer çok tedirginseniz bir uzmana danışın

Bence yanlış canım, çünkü ben ilk bebeğimde yapmıştım onu sonrasında kaşığa karşı bir tepki oluştu, ne versem de acmiyordu agzini, elimle yedirdigimde yiyordu sadece, çok zor aştım kaşık fobisini, simdi küçüğe yediği kadar veriyorum yemezse hiç zorlamıyorum ki genelde de yemiyor zaten

Selammm kızlar nasılsınız Bebiskolar nasıl uzun zamandır bakamadım Ekim anneleri topigine

Bezden kaynaklıysa bezi bırakana kadar sürebilir götürmediniz dimi daha eğer götürürseniz dra banada haber verirmisiniz
Naptınız merak ettim biz hala gidemedik dermatolojiye. Bu ay ki kontrolünde doktoruna tekrar sorucam tatmin edici bir yanıt alamazsam goturcem artık. Bezini de değiştim ama azalma bile olmadı sanki çok kafaya takıyorum. Siz sorabildiniz mi tekrar?

Bende bezi değiştirdim yine primaydı sleepye geçtim ama sanki hala aynı doktorda yorum yapmıyor yani benim kendi düşüncem tamamen bez kaynaklı sürekli kapalı herhalde tenide hassas ondan oluyor bilemiyorum.

Bende bezi değiştirdim yine primaydı sleepye geçtim ama sanki hala aynı doktorda yorum yapmıyor yani benim kendi düşüncem tamamen bez kaynaklı sürekli kapalı herhalde tenide hassas ondan oluyor bilemiyorum.
Koltuk altı vs. bez bölgesi dışında başka bir yerde yok dimi? Başka bir sayfada denk geldim şekerden olabilir diye kan testi istenmiş sonuç nedir bilmiyorum cevap bekliyorum. Bu ay kontrolde kan testlerine bakilacakti zaten doktoruna sorucam bakalım. Benim kızın teni hassas diye düşünüyorum zaten birkaç farklı doğum lekesi de var.

Yani baktığımda hiç gözüme çarpmadı ama yarın bi gündüz gözü ile tekrar vücuduna bakıcam şimdi siz böyle deyince bende bi şüphelendim

Başka yerinde yok çok şükür. Siz öğrenebildiniz mi varmıymış şekerle alakası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…