Bizim de öyleydi 6. Aydan sonra biraz düzeldi genelde ilk 2 uyku yaklaşık 1.5 civarı oluyorKızlar şu kısa gündüz uykularına çözüm bulan var mı? 5 ay 1 haftalık kızım günde 3 uyku o da 40 dakika geri uyutamıyorum. Toplam 2 saat gündüz uykusu ayına göre çok az. Bende bittim kızımdaÖneri, çözüm, uyguladığınız yöntemleri rica ediyorum.
Benim kızım çok iştahsızdı meme de emmez sürekli red yaşardık o da 2400 doğduKızım 6 aylık ek gıdaya geçtik bi 20 gün falan oluyor yok yediremiyorum kaşıktan kaçıyor gördüğü an çenesini kilitliyor. Zaten 2500 doğdu şuan 6 kilo. Yemeği sevmiyor emmeside az az hep. Varmıdır fikir verecek olan
Merhaba hayırlı olsun-Sunshine benide eklermisiniz
Yaş 22
Sat 12 ocak
Bebeğin doğacağı tarih 18 ekim
İlk çocuk
Cinsiyet kız
Eylül
Bursa
Kese görme tarihi 18 Şubat
Kalp atışını duyduğum tarih 27 Şubat
Hay AllahhhMerhaba hayırlı olsunbiz 2022 Ekim anneleriyiz siz 2023 Ekim annelerine yazın isterseniz. Bizim bebeler 6 ayı geçti
Yumurta sarısını ben küçük küçük kopartıp parmağımla damağına koyuyorum bazen çıkartıyor bazen yutuyor yutmadığı zaman emzikle yutturmaya çalışıyorum kaşığı red ettiği için elimle vermeye çalışıyorum. Labneyi ilk annem yaptı ama çok uğraştırıcı ve birtane daha çocuğum olduğu için yapamadım sürekli bilindik bir markanın tek kullanımlık labnelerinddn aldım onlardan veriyorumLabneyi kendin mi yaptın canım
Yumurta sarısını ben küçük küçük kopartıp parmağımla damağına koyuyorum bazen çıkartıyor bazen yutuyor yutmadığı zaman emzikle yutturmaya çalışıyorum kaşığı red ettiği için elimle vermeye çalışıyorum. Labneyi ilk annem yaptı ama çok uğraştırıcı ve birtane daha çocuğum olduğu için yapamadım sürekli bilindik bir markanın tek kullanımlık labnelerinddn aldımLabneyi kendin mi yaptın canım
Ya acaba öyle birşeyimi var götürücem tekrar kontrole söyleyeceğim bu durumları aynılarını yaşıyoruz bizde çünkü hem meme reddi var hem biberon hem kaşık çoğunlukla gündüz emmiyor sağıp veriyorum sütüm azalmasın diye gece emiyor uyku arasında ama mesela gündüz sağıyorum anca 60 cc içiyor asla fazla içmez ve bu çocuk 5 aylıkken sağıyordum biriktiriyordum 150 civarı içiyordu 6 aya girdik birşeyler oldu yaniBenim kızım çok iştahsızdı meme de emmez sürekli red yaşardık o da 2400 doğdu
Meğer b12 si eksikmiş
İğne ile takviye yaptık, b12 fısfıs da kullanıyoruz iştahı iki türlü de yerine geldi
Tek verdim kaşıkla veriyorum dün çeyreğini bugün yarimdi hakkı fazlası gitti istiyor ne yapım.biz yemek yerken hep ağzınıza bakıp yemeğe uzanıyor hevesli .sadece tattirim yapıyorum hala öğüne geçmedim.Canım yumurta sarısını nasıl verdin
ablasına Ben sevmediği şeyleri sulugu ile yuttururdum suyu çok severlerdi ağzına verip kaşığı sulugu dayarsim suyla beraber giderdi.alistirma bardagini sevdi oğlumda şuan onla takılıyoruz.biberondan korkuyorum meme reddi yapar diye.kesik üçlü biberon bu ters dönünce damlatmayan.ek gıdayla suyuada başlayın unutmayın.Yumurta sarısını ben küçük küçük kopartıp parmağımla damağına koyuyorum bazen çıkartıyor bazen yutuyor yutmadığı zaman emzikle yutturmaya çalışıyorum kaşığı red ettiği için elimle vermeye çalışıyorum. Labneyi ilk annem yaptı ama çok uğraştırıcı ve birtane daha çocuğum olduğu için yapamadım sürekli bilindik bir markanın tek kullanımlık labnelerinddn aldım
Evet hepsini aldım mevcut şuan alıştırma bardağı iki güzel markanın var ama ikisindende su içmiyor tek sevdiği şey emzik bende ağzınds yutmayınca yada ağzını açmayınca emzikle kandırıp vermeye çalışıyorum ama korkuyorum alışmayacak diye suyuda sevmedi suluğu veriyorum eline ucunh ağzına götürünce su gelince ağzına hemen dili ile ittiriyor ilk oğlumdada çok çektim ek gıdadan sanırım buda yemeyecek çok canım skkkldı ek gıda öğünleri gelsin istemiyorum resmenablasına Ben sevmediği şeyleri sulugu ile yuttururdum suyu çok severlerdi ağzına verip kaşığı sulugu dayarsim suyla beraber giderdi.alistirma bardagini sevdi oğlumda şuan onla takılıyoruz.biberondan korkuyorum meme reddi yapar diye.kesik üçlü biberon bu ters dönünce damlatmayan.ek gıdayla suyuada başlayın unutmayın.
Haşlama mı yaptın ne kadar haşladın bizimki puturlu şeyleri sevmiyo pekTek verdim kaşıkla veriyorum dün çeyreğini bugün yarimdi hakkı fazlası gitti istiyor ne yapım.biz yemek yerken hep ağzınıza bakıp yemeğe uzanıyor hevesli .sadece tattirim yapıyorum hala öğüne geçmedim.
Marka ne kullanıyorsun canımYumurta sarısını ben küçük küçük kopartıp parmağımla damağına koyuyorum bazen çıkartıyor bazen yutuyor yutmadığı zaman emzikle yutturmaya çalışıyorum kaşığı red ettiği için elimle vermeye çalışıyorum. Labneyi ilk annem yaptı ama çok uğraştırıcı ve birtane daha çocuğum olduğu için yapamadım sürekli bilindik bir markanın tek kullanımlık labnelerinddn aldım onlardan veriyorum
Hasladim .ilk verdiğim kayısı kivamindaydi.ikincisi biraz daha pişmişdi.Fazla pismisi daha iyi yediHaşlama mı yaptın ne kadar haşladın bizimki puturlu şeyleri sevmiyo pek
Bilmiyoruö burda marka ismi veriliyormu p ile başlayan markanınkini aldım tadını sevdiMarka ne kullanıyorsun canım
Yarın bende deneyeyim bizimki muz püresi elma püresi falan sevmedi daha çok çorba türü sulu şeyleri yiyorHasladim .ilk verdiğim kayısı kivamindaydi.ikincisi biraz daha pişmişdi.Fazla pismisi daha iyi yedi
Yumurta zaten öyle pütürlü bişey değil. Ağzına aldığında damağında eritip yuttu.
Soyleniuor diye biliyorum pınar mı aldınBilmiyoruö burda marka ismi veriliyormu p ile başlayan markanınkini aldım tadını sevdi
Adı ne olacak-Sunshine benide eklermisiniz
Yaş 22
Sat 12 ocak
Bebeğin doğacağı tarih 18 ekim
İlk çocuk
Cinsiyet kız
Eylül
Bursa
Kese görme tarihi 18 Şubat
Kalp atışını duyduğum tarih 27 Şubat
Ben Erva isterdim ama eşim biz daha sevgiliyken bir kızımız olursa adı Eylül yada Sena olacak diyordu, Eylülde kalıcaz sanırımAdı ne olacak
Eylulde de doğarsa tam olurBen Erva isterdim ama eşim biz daha sevgiliyken bir kızımız olursa adı Eylül yada Sena olacak diyordu, Eylülde kalıcaz sanırımvazgeçiremiyorum