2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Eylulde de doğarsa tam olur 😍

Ama Eylül çok modern olur neden vazgeciresin ki🙈 çok mu yaygın ?
Ya evet öyle ama görümcem bir kere patavatsızca demişti ki ne yani kasımda doğarsa Kâsım mı koyacaksınız, çok sinirlenmiştim ve sanki ciddiye almışım gibi soğudum Eylül isminden

Ya evet öyle ama görümcem bir kere patavatsızca demişti ki ne yani kasımda doğarsa Kâsım mı koyacaksınız, çok sinirlenmiştim ve sanki ciddiye almışım gibi soğudum Eylül isminden
Seni ciddiye almıyorum un güzel de bir göstergesi aslında o ismi koymak
Bırak ne denirse densin
Daha nelerine neler diyecekler ☺️

Benim ilk kızım Nisan ayinda doğdu .Fakat biz eşimle evlenme, Nişan ,çıkma tarihlerimiz eylül ayına denk geldiğinden kızımız olursa adını eylül koymaya karar vermiştik.ayni espiriyi !! bizede yaptılar biz aldırmadık. Şuan kızım 14 yaşında gayette memnun isminden 😊

Benim ilk kızım Nisan ayinda doğdu .Fakat biz eşimle evlenme, Nişan ,çıkma tarihlerimiz eylül ayına denk geldiğinden kızımız olursa adını eylül koymaya karar vermiştik.ayni espiriyi !! bizede yaptılar biz aldırmadık. Şuan kızım 14 yaşında gayette memnun isminden 😊
Maşallah.. ne kadar da güzel

H Hlm28 Hazır değil demekki bir kaç haftta sonra tekrar denersin.bide yemek yerken kucağında tut. Ağzına baksın ozendir cignemeni göster. Benimki agzima bakıyordu hep ...kac aylık oldu?

Benim kızım çok iştahsızdı meme de emmez sürekli red yaşardık o da 2400 doğdu
Meğer b12 si eksikmiş
İğne ile takviye yaptık, b12 fısfıs da kullanıyoruz iştahı iki türlü de yerine geldi

Ya acaba öyle birşeyimi var götürücem tekrar kontrole söyleyeceğim bu durumları aynılarını yaşıyoruz bizde çünkü hem meme reddi var hem biberon hem kaşık çoğunlukla gündüz emmiyor sağıp veriyorum sütüm azalmasın diye gece emiyor uyku arasında ama mesela gündüz sağıyorum anca 60 cc içiyor asla fazla içmez ve bu çocuk 5 aylıkken sağıyordum biriktiriyordum 150 civarı içiyordu 6 aya girdik birşeyler oldu yani
bizde aynı urumdayız. kilomuz sınırda hep. emmeyi bıraktık geçen ay. mama da zaten 120 cc yapıyorum çoğu zaman bitirmiyor. ek gıda da aynı ağzını kitliyor aşığı ittiriyor şarkı türkü emzik biraz biraz yedirmeye çalışıyorum ama çok yıpranıyorum 45 dk uğraşıyorum resmen. bende bu ay kontrolünde bir sorayım doktorumuza belki de b12 eksiktir. hiç kan testi yapmadı çözüm bulunur inşallah. 3,080 doğduk şuan 7.100 gr. 6 ay 24 günlüğüz.. inşallah düzeliriz 🤦‍♀️

Hic de bir sey diyemez . Saygi duymak lazim kasım peygamber efendimizin oglunun ismi Eylül de cok hosuma gitti modası geçmeyen orijinal bir isim

bizde aynı urumdayız. kilomuz sınırda hep. emmeyi bıraktık geçen ay. mama da zaten 120 cc yapıyorum çoğu zaman bitirmiyor. ek gıda da aynı ağzını kitliyor aşığı ittiriyor şarkı türkü emzik biraz biraz yedirmeye çalışıyorum ama çok yıpranıyorum 45 dk uğraşıyorum resmen. bende bu ay kontrolünde bir sorayım doktorumuza belki de b12 eksiktir. hiç kan testi yapmadı çözüm bulunur inşallah. 3,080 doğduk şuan 7.100 gr. 6 ay 24 günlüğüz.. inşallah düzeliriz 🤦‍♀️
İnşallah yemeyen çocukla uğraşmak gerçekten çok zor ilk çocuğumda deneyimledim bunu ama o ilk ek gıdaya geçtiğimizde yerdi 2 yaşından sonra yememeye başlamıştı buda tam tersi ne verdiysem yemiyor tatlı tuzlu sebze meyve hiçbişey istemiyor az önce hurma yalasın dedim elimle tuttum ağzına onu bile ittirdi. Sizin yine kilonuz iyiymiş bizimki 6 kilo bizde aynıyız sütümü sağıyorum bazen 60 bazen 30 içiyor mama yapıyorum ondada aynı emiyor bazen onuda 2 dk emip bırakıyor hiç anlamadım bu durumu 6 aylık bir bebekte bukadar iştahsızlık olmaz ya nedir bunun adı anlamadım

Canim benim oncesini bilmiyorum ama ilk meyve ile mi basladin sebze ile mi
Ben anam babam usulu başladım oyle 3 gün kuralı yapmadım yediğimiz çorbalardan yemeklerden tuzsuz salçasız verdim meyvf vermedim sonra yemek yemez diye ama sevmiyor meyveyi tatlıyla arası yok gsliba

Ek gıda savaşları veriyoruz canım sen napıyorsun nasıl gidiyor
hiç giremedim buraya ... yoğunluk gidiyor hayırlısı artık. Doktora gitmedim daha ama ben ek gıdaya daha yeni başladım nasıl bir yöntem ilerlicem tam da bilmiyorum Patates ile başladım 3. gün bugün. yarın havuca devam edeceğim bakalım. iki sebzeyi birleştirmeyi de iki gün sonra akşam başlarım artık

İnşallah yemeyen çocukla uğraşmak gerçekten çok zor ilk çocuğumda deneyimledim bunu ama o ilk ek gıdaya geçtiğimizde yerdi 2 yaşından sonra yememeye başlamıştı buda tam tersi ne verdiysem yemiyor tatlı tuzlu sebze meyve hiçbişey istemiyor az önce hurma yalasın dedim elimle tuttum ağzına onu bile ittirdi. Sizin yine kilonuz iyiymiş bizimki 6 kilo bizde aynıyız sütümü sağıyorum bazen 60 bazen 30 içiyor mama yapıyorum ondada aynı emiyor bazen onuda 2 dk emip bırakıyor hiç anlamadım bu durumu 6 aylık bir bebekte bukadar iştahsızlık olmaz ya nedir bunun adı anlamadım
ayyy benimde oğlum yerdi yani kaşığı görünce ağzını açardı, kızım tam tersi kaşık görünce ağzını kitliyor valla ne olacak böyle bilmiyorum.. haftaya kontrolümüz var doktora söyleyeceğim bir kan testi yapsın bakalım. daha önce de söyledim hep doktora ama bana yanıtı hep minyon bir bebek çok iştahlı değil normal falan dedi ne biliyim yani bebek dediğin yer :)))

ayyy benimde oğlum yerdi yani kaşığı görünce ağzını açardı, kızım tam tersi kaşık görünce ağzını kitliyor valla ne olacak böyle bilmiyorum.. haftaya kontrolümüz var doktora söyleyeceğim bir kan testi yapsın bakalım. daha önce de söyledim hep doktora ama bana yanıtı hep minyon bir bebek çok iştahlı değil normal falan dedi ne biliyim yani bebek dediğin yer :)))
Aynııı durumdayız benimde oğlum aynısıydı kızım şuan asla yediremiyorum sabah çeyrek yumurta sarısını zor yedirdim oda parmağımla artık parmağımı görüncede açmıyor ağzını bende pazartesi götüreceğim bakayım banada hep normal dediler ama bebekte iştahsızlık ya da inatçılık olmazki en azından meraktan ağzınj açması lazım bana çok tuhaf geliyor

X