2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Maşallah erkenci seninki

Evdeki tarti yanlismis 8300 kg 70 cm cikti doktorda. Bence 8 kilo da gayet iyi masallah. Biz de yarin ek gidaya basliycaz insallah cok heyecanliyim
valla çok çok iyi kilosu biz daha yeni 7 kiloyu gördük.. biraz minnoş bizimkisi.. ama boyu uzun. ince uzun bir kız olacak dedi doktor. ek gıdayla başımız belada. çok zorluyor bizi allah yardım etsin tüm annelere

Kizlar desteksiz oturtuyor musunuz bebekleri benimki oturabiliyor ama acaba erken oturtursam omurgasini zorlar miyim diye merak ediyorum.
Bir de aktivite masasi aldiniz mi almayi dusunuyor musunuz?
Onlarda ayakta duruyorlar ya basmalari icin de erken mi acaba yoksa alinabilir mi?

5. Aydan itibaren destekli oturtabilirsin .ben 5. Ayda başladım şuan 6 aylık oldu desteksiz oturabiliyor bir süre .sırt kaslarını güçlendikçe dik oturacak .Sonra hoppp bir yana devriliyor.ayakları üstüne basmasinda da bir sıkıntı yok .ben tutuyorum kısa süre.suan yüz üstü dönüp geri geri gidiyor.kicinida kaldırıyor 4 ayak üstünde duruyor ileri atıyor kendini fakat emekleme işini daha çözemedi.
Aktivite masasında düşünüyorum tutup yürütülen var bide ikisinden birini Alican fakat erken daha ayağa kalkması lazım

Kızlar hepinize iyi bayramlar. Bebişi diş çıkaran vardır aranızda. Bakar mısınız diş mi geliyor?

Eklentiler

• 592466F5-287B-4E6F-8C63-28D09663EBCA.png
    632,5 KB · Görüntüleme: 90
Kızlar şu kısa gündüz uykularına çözüm bulan var mı? 5 ay 1 haftalık kızım günde 3 uyku o da 40 dakika geri uyutamıyorum. Toplam 2 saat gündüz uykusu ayına göre çok az. Bende bittim kızımda Öneri, çözüm, uyguladığınız yöntemleri rica ediyorum.

Kızım 6 aylık ek gıdaya geçtik bi 20 gün falan oluyor yok yediremiyorum kaşıktan kaçıyor gördüğü an çenesini kilitliyor. Zaten 2500 doğdu şuan 6 kilo. Yemeği sevmiyor emmeside az az hep. Varmıdır fikir verecek olan

Kaşık mamaları var tahıllı onlarda dene belki sever sonra tadimlara geçersin kaşığa alışınca.benimkide 6 aylık bende başladım tadimlara muzu çok sevdi mesela kendi elinde suzgecden yedi .Armududa sevmişti bugünde yumurta sarısı verdim yedi bugün yarım verecektim fazlasını yedi hatta.sebzeleri zorla yedi fakat. Tek tek tattiriyorum karıştırıp mı veriyorsun ?

Tek tek veriyorum elinde seviyor mesela bende dün fileye elma püresi koydum eline verdim baya yedi onu. Yumurta sarısı veyorum öğürüyor labneyi sevdi çok korkuyorum iştahsız olucak diye o tahıllo kaşık mamasından aldım ama hala vermedim kabız vs yapmasın diye gerçi verdiğim herşeye zeytinayğı koyuyorum çiğden. Bugünde tarhana deneyeceğim ama kaşığı hiç sevmedi o bir kesin

Bizde bazı besinleri sevmiyoruz bazen yemek istemiyoruz.oyle düşünelim.kasigi hemen alışmasını beklemeyelim belki değişikliğe hemen karşılık veren bir yapıda değil bebeğiniz.olabilir benimkide brokoliyi ağzına alır almaz itti sevmedi ama bugün yumurta sarısını sevdi yedi bide yemek yerken kucağınıza alın ağzınıza baksın özendirme işe yarar belki.

Canım bizimkide meyvelere karşı tepkili çocuk meyve filesini ve meyve püresini gorunce ağzını kitliyor tatlı şeyleri daha çabuk yemesi gerekmez mi

Canım yumurta sarısını nasıl verdin

Labneyi kendin mi yaptın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…