- 15 Şubat 2015
- 2.386
- 4.015
Yaz canım yazBen deneyeyim yazarim buraya tecrubelerimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaz canım yazBen deneyeyim yazarim buraya tecrubelerimi
Maşallah boyu kilosu çok iyi10 kilo 70 cm aşı çok huzursuz etti oğlumu huyu değişti resmen inat ve ağlak bir bebek oldu yerinde oturmak istemiyor hep farklı ortamları istiyor kucağımdan kendini atıyor kollarım omuzlarım bitti
Maşallah erkenci seninkiCanım bizim oğlan tam 6 aylık oldu ama aşısı kontrolu 2 hafta sonra bakalım ne çıkacak bından sonra çok kilo almaz gibi geliyor 26. Hafta atağı bitimiyle oğlum sürünerek gitmeyi oğrendi koyduğum yerde durmuyor yakında emeklemeye başlar alırız bi maşallahınızı
Maşallah çok iyi kilosu. Benim miniğim 8000 Gr tartıda. Yemesi de gayet normal bu aya göreBiz pazartesi gidicez doktora insallah. Tartida olctugum kadariyla 8600gr boyunu ben de merak ediyorum. Bu ay uzadi kiyafetleri hep kisa gelmeye basladi minigime.
Evdeki tarti yanlismis 8300 kg 70 cm cikti doktorda. Bence 8 kilo da gayet iyi masallah. Biz de yarin ek gidaya basliycaz insallah cok heyecanliyimMaşallah çok iyi kilosu. Benim miniğim 8000 Gr tartıda. Yemesi de gayet normal bu aya göre
valla çok çok iyi kilosu biz daha yeni 7 kiloyu gördük.. biraz minnoş bizimkisi.. ama boyu uzun. ince uzun bir kız olacak dedi doktor. ek gıdayla başımız belada. çok zorluyor bizi allah yardım etsin tüm annelereEvdeki tarti yanlismis 8300 kg 70 cm cikti doktorda. Bence 8 kilo da gayet iyi masallah. Biz de yarin ek gidaya basliycaz insallah cok heyecanliyim
Evet bizim küçük bey biraz acele ediyo gerek hareket gerekse sesler konusunda falan kızım boyle değildi çok garip geliyoMaşallah erkenci seninki
Acaba geçtimi öksürüğü? Benim kızımda salı aşı oldı dün geceden beri kuru değişik bir öksürüğü var tesadüf mü anlamadım ama her aşıdan sonra bişeyler oluyor çocuğaSizde aşıdan sonra kuru öksürük oluyor mu her aşıdan sonra öksürüyor oğlum
5. Aydan itibaren destekli oturtabilirsin .ben 5. Ayda başladım şuan 6 aylık oldu desteksiz oturabiliyor bir süre .sırt kaslarını güçlendikçe dik oturacak .Sonra hoppp bir yana devriliyor.ayakları üstüne basmasinda da bir sıkıntı yok .ben tutuyorum kısa süre.suan yüz üstü dönüp geri geri gidiyor.kicinida kaldırıyor 4 ayak üstünde duruyor ileri atıyor kendini fakat emekleme işini daha çözemedi.Kizlar desteksiz oturtuyor musunuz bebekleri benimki oturabiliyor ama acaba erken oturtursam omurgasini zorlar miyim diye merak ediyorum.
Bir de aktivite masasi aldiniz mi almayi dusunuyor musunuz?
Onlarda ayakta duruyorlar ya basmalari icin de erken mi acaba yoksa alinabilir mi?
Güneş çıkardı. Çizgi çizgi belirmişler sizin de yakın benceKızlar hepinize iyi bayramlar. Bebişi diş çıkaran vardır aranızda. Bakar mısınız diş mi geliyor?
Bizde bazı besinleri sevmiyoruz bazen yemek istemiyoruz.oyle düşünelim.kasigi hemen alışmasını beklemeyelim belki değişikliğe hemen karşılık veren bir yapıda değil bebeğiniz.olabilir benimkide brokoliyi ağzına alır almaz itti sevmedi ama bugün yumurta sarısını sevdi yedi bide yemek yerken kucağınıza alın ağzınıza baksın özendirme işe yarar belki.Tek tek veriyorum elinde seviyor mesela bende dün fileye elma püresi koydum eline verdim baya yedi onu. Yumurta sarısı veyorum öğürüyor labneyi sevdi çok korkuyorum iştahsız olucak diye o tahıllo kaşık mamasından aldım ama hala vermedim kabız vs yapmasın diye gerçi verdiğim herşeye zeytinayğı koyuyorum çiğden. Bugünde tarhana deneyeceğim ama kaşığı hiç sevmedi o bir kesin
Canım bizimkide meyvelere karşı tepkili çocuk meyve filesini ve meyve püresini gorunce ağzını kitliyor tatlı şeyleri daha çabuk yemesi gerekmez miKızım 6 aylık ek gıdaya geçtik bi 20 gün falan oluyor yok yediremiyorum kaşıktan kaçıyor gördüğü an çenesini kilitliyor. Zaten 2500 doğdu şuan 6 kilo. Yemeği sevmiyor emmeside az az hep. Varmıdır fikir verecek olan
Canım yumurta sarısını nasıl verdinKaşık mamaları var tahıllı onlarda dene belki sever sonra tadimlara geçersin kaşığa alışınca.benimkide 6 aylık bende başladım tadimlara muzu çok sevdi mesela kendi elinde suzgecden yedi .Armududa sevmişti bugünde yumurta sarısı verdim yedi bugün yarım verecektim fazlasını yedi hatta.sebzeleri zorla yedi fakat. Tek tek tattiriyorum karıştırıp mı veriyorsun ?
Labneyi kendin mi yaptın canımTek tek veriyorum elinde seviyor mesela bende dün fileye elma püresi koydum eline verdim baya yedi onu. Yumurta sarısı veyorum öğürüyor labneyi sevdi çok korkuyorum iştahsız olucak diye o tahıllo kaşık mamasından aldım ama hala vermedim kabız vs yapmasın diye gerçi verdiğim herşeye zeytinayğı koyuyorum çiğden. Bugünde tarhana deneyeceğim ama kaşığı hiç sevmedi o bir kesin