- 27 Ocak 2022
- 4.798
- 8.999
- 31
Ben de senin gibi kafa karışıklığı yaşıyorum canım ya. Biz sorun sıkıntı mı var acaba diye. Bizde bazıları bembeyaz bazıları değil uçlarda sivrilikler oluştu filan.Gece uyuyamadık yarım saat bir ağladı uyandık sakinleştir tekrar yatır derken sabah ettik sabah 8 de en son babası maması versin diye bıraktım uyudum oda mamayı içerken uyuyakalmıs yeni uyandı. Diş etlrrinde de bişey yok görünürde olsa diyorum bembeyaz olur senin kızın belli yani diş oldugu da bide katıla katıla ağlıyor acaba bir yerinimi ağrıttım naptım
Benim kızın dişler benim 20 lik diş macerama benzedi. 10 senedir ara ara ağrısı vuruyor, bir tamamen çıkaramadım dişleri 10 senedir çıkarmaya çalışıyorum ona benzedi
Maya hakkında bilgim yok canım.Kek pasta falan yiyemedigimden yapmayinca kabartma tozuyla vanilyada kullanmiyorum canim sadece zeytinyagiyla maden suyuyla poaca yapiyorum ona maya kullaniyorum mayaninda zarari olur mu ki.insallah ek gidaya gecince alerjimiz azalir kuzular yiyebilir kuzenimin kizinda alerji cok yogundu cocuk 2 yasina kadar hic sut urunu yememisti simdi 4 yasinda alerjisi gecti ama artik sut urunlerini yediremiyor damak tadi olusmadigi icin sanirim oyle birsey yasamayiz insallah
Ekgıda mucizesine inanmak istiyorum ben de bir de damak tadı mevzusu var evet.. 4 yaş uzun bir süre inşallah o kadar sürmez
Biz de geçsek mi artık elimde 40 tane filan 3 numara kaldı. İz oluyor tabiKızlar oturma ile ilgili konuşmuşsunuz. 5.ay kontrolüne gittim bu sabah. Bundan sonra artık istediği kadar oturabilir dedi doktoru. Mama sandalyesinede oturtun dedi. Ek gıdaya başlıyoruz artık dedi çok heyecanlıyım
Kilo 6500 boy 66cm. Anne sütü devam. Kilo alımı biraz az ama doktor önemli değil ek gıda ile destekleriz dedi tadımlık değilde baya sabah akşam yemek kaşığı dolusu hatta daha fazla verebilirsin dedi. 3 gün kuralı ile yedirecekmişim. Bu arada bez ile ilgilide konuşuyorduk burda. Ben prima premium careda 4 numaraya geçtim artık.
Bu oturma mevzusunda güneş de 1 aydır başka türlü durmadığından kucakta filan sürekli oturtur durumdayız
Biscolata ek gıda başlangıcı için güzel bi seçim olmuş güle güle kullanınBimde mama sandalyesi bulduk hemen aldık eşim askeri gazinoda çalışıyor oradaki mama sandalyelerinin altında ayak koymak için yer varmış birkaç çocuk düşmüş ona basarak o yüzden ayaksız istiyordu bu da isabet oldu
O kitapları aldım, dün geldi. Şöyle bir göz attım sadece güzel fikir verir. Bir kaç görsel paylaşırım almak isteyene de fikir olur. Ben de normalde de ne yemek yapsam aklıma gelmez elimin altında bulunsun bari dedimBen daha hiç meyve vermedim onları bayılarak yiyolarmış zaten
Çok süper bir fikir menü resmi bende diyorum tadımlar bitince 6. Ayda ek gıdaya başlayacağız ya ne yediricez nasıl yapıcaz falan diye. Olmazsa şu meşhur iki kitap varya bu çocuk aç ve bırak kendi yesin onları almak gerek.
Çok şükür yaa annem söz dinliyor. Benim de kayınpeder aynı senin baba gibi. Telefondan bile yetiyor şunu yapın bunu yapın diye dedeler daha bilgili anneannelerden
Oyy çok teşekkür ederiz, sağolasın
Gerçekten öyle hepsi çok iştahlı bebekler olsun yemek yetiştiremeyelim önlerine inşallah bizimki o gün balkabağını bayılarak yedi bugün patatesin ikinci günü beyefendi öğürüyo tadını beğenmedi yemiyo vallahi çok akıllı bu bıdıklar
Teşekkür ederizz güzel teyzelerimiz oyy maşallah büyüdüler resmen yaa bizimkide öyleydi ağzını şapırdatıyordu ve bu yaptıkları da ek gıdaya hazır olduğunun bir göstergesi. Sever tabi annesi ona güzel güzel özenerek tabaklar hazırlayacak yemez mi hiç
Kaynana gibi dedelerden çekeceğimiz var belli
Ben de yastıkla denedim birkaç sefer ama hem sık uyanıyor hem de yastığı yüzüne çekmeye kalktığını görünce vazgeçtimAmin canım. Evet ince bir yastıkla yatırıyorum.
Ben yan yatırıyorum vatandaş sırt üstü dönüyor Öldürecek anasını kederden..
Nasıl isterlerse öyle devam ediyorlar artık valla. Fır fır dönmeye başladıklarında göreceğiz artık.
Sen güçlü olmalısın
Bu dayıların çektiği ne bilmiyorum. Görünce öyle ağlıyor ki içi titriyor sakinleşmiyorBenimki 7 kg oldu molfix 4 numaraya geçtik canlarım çünkü bacakları michelin lastiği gibi oldu
5 ay 3 günlük ve ben de oturtuyorum destekli ama çok değil zaten öne doğru düşüyo iki büklüm bence daha hazır değil
Bir de biz yabancılıyoruz 4 aydan bu yana dayısına bile çığlık çığlığa.. Bazen de keyfi yerinde olup beni görünce ağlıyor ama al beni diye göz göze gelmiyorum çoğu kez :)
Michelin lastiği benzetmelerini özlemişim
minik doğan bebek annelerine ayrı bi sarılasım geliyor büyüyorlar şükür ama çok özledim o hallerini şimdiden. Arada açıp fotoğraflarına bakıyorumBide bendekileri dinle
Biz yaklaşık 3 .aydan sonra mamadan memeye geçtik.Tabi akşamları mama veriyorum yine o da 90 cc (kilomuz 6300 civari)
Geçen arkadaşlarla oturuyoruz (tabi onlara mama da veriyorum dedim.Ama memeye geçmesi için ne mücadeleler verdigimi söyleyemedim sormadilarda zaten)
Benim oğlum 34 haftalık 2300 gr doğdu.Bebegimi görmeye gelince iyi toparlamas mama yaramış dediler
Eltiminde 10 aylik bebeği var.o baştan beri anne sutu ile besleniyor sadece.Benim bebeğimin bilekleri sıkıymış neden mama verdigim icin
Ay şu memecilerin mamacıların başına taş değil de ceviz filan mı düşse bi bitmediler