2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar uyku damlası kullanan var mı aranızda ? Artık psikolojim bozuldu yarım saatte bir uyanıyor gece gündüz deliksiz uyuduğu 2 saat olmadı haftalardır. Daha kötüsü uyanık kaldığı süreçtede uykusunu alamadığı için sürekli huysuz, sürekli ağlıyor. Kucağımda gezdirmekten kollarım uyuşuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Bu atak haftası falan değil sanırım genel olarak kaldı bu düzensizliği. Uykusuzluktan şuurum kapandı artık resmen 😢
Canim bebeginde alerji var mi bilmiyorum ama benim bebegimde ayni doktora soylemistim sen dieytine dikkat edersen 1 hafta sonra duzelmeye baslar uykusuda demisti

Bugun ise basladim hem oglen geldim emzirdim hemde okulum 2.30 da bitiyor 2.30da eve geldim ama bebegim geldigimde hic yuzume bakmadi bunlar bu yasta kusmeyi biliyorlar sanirim bana kus gibiydi geldigimde.ben izindeyken babasina isten gelince gulucukler sacardi bana küs gibi davraniyor

Kizlar size birsey sormak istiyorum. Oglum bu sekilde uyuyor, tedirgin oluyoruz. Sizde boyle bi durum var mi? Donmesini mi engelliyosunuz yanina biseyler koyarak falan? Donmesine engel olunca uyanip agliyor 😔

Eklentiler

• 28A9D80C-13E1-4D08-B425-B7293E088513.jpeg
    28A9D80C-13E1-4D08-B425-B7293E088513.jpeg
    76,2 KB · Görüntüleme: 100
Olmaz canım için rahat olsun. Sürekli maruziyet önemli. Bir kereden bişey olmaz

Bence bir şey olmaz canım, ben bebişe bile kaç kez röntgen çektirttim. Orada çalışan doktor, hemşireler de emziriyor. Zaten 1 saati geçmiş. Benimki de bensiz 1 saat dursa implantlarıma devam edeceğim ama kaldı onlar 1 senedir vida olarak ağzımda 😞 narkoz da alacağım, emmeden hayatta duramaz, hemen emziririm ben de.
Sağ olun kızlar, içimi rahatlattınız 🙏🏻

Kizlar size birsey sormak istiyorum. Oglum bu sekilde uyuyor, tedirgin oluyoruz. Sizde boyle bi durum var mi? Donmesini mi engelliyosunuz yanina biseyler koyarak falan? Donmesine engel olunca uyanip agliyor 😔
benimki donmek icin cabaliyor , donse oda boyle uyur kesin.
Ben besigine yatagini nefes alabilen yatak aldim. yuzu koyun kapansa bile sorun olmuyor.

Benimki böyle uyuyor, gece ağlıyor bakıyorum dönmüş hemen çeviriyorum. O yüzden sürekli sırt üstü dönme egzersizi yaptırıyorum ki kendini kurtarsın. Gözüme uyku girmiyor nefessiz kalacak diye. Ama benim kız tembel timmy time dan nefret ediyor, daha kafasını tutamıyor o yüzden

Bizimki de aynı o burnunu illa beşiğin ve hamağın yanına yaslayacak 😀 birkaç gündür yanımda yatırıyorum deprem korkusuna yastığa yüzünün yarısını gömüyor ve az düzeltmeye çalışsam uyanıyor 🥹

Benimki böyle uyuyor, gece ağlıyor bakıyorum dönmüş hemen çeviriyorum. O yüzden sürekli sırt üstü dönme egzersizi yaptırıyorum ki kendini kurtarsın. Gözüme uyku girmiyor nefessiz kalacak diye. Ama benim kız tembel timmy time dan nefret ediyor, daha kafasını tutamıyor o yüzden
Vala donse ayri dert donmese ayri dert. Ben de egzersiz yaptiriyorum 🤷🏻‍♀️

Benimki şu an tam olarak böyle uyuyor. Düzelteyim dedim, uyanır gibi oldu bıraktım. Kendi yine dönüp o pozisyona geçti. Artık büyüdü kendini kurtarır nefes almasa diye düşünüyorum 👀 en azından sesini duyarım. Kafasını kaldırıp geriye atabiliyorsa telaş yapma canım

Kızlar uyku damlası kullanan var mı aranızda ? Artık psikolojim bozuldu yarım saatte bir uyanıyor gece gündüz deliksiz uyuduğu 2 saat olmadı haftalardır. Daha kötüsü uyanık kaldığı süreçtede uykusunu alamadığı için sürekli huysuz, sürekli ağlıyor. Kucağımda gezdirmekten kollarım uyuşuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Bu atak haftası falan değil sanırım genel olarak kaldı bu düzensizliği. Uykusuzluktan şuurum kapandı artık resmen 😢
Al benden de o kadar. Uyku damlası diye birşey varmıymış. Ayy bende okuyunca denesemmi dedim hemen. İnanırmısınız dün gece beşiğin başında hüngür hüngür ağladım uykum var diye. Artık dayanamıyorum bende 😔

Kızlar astımım çarpıntıya çevirdi diye doktor röntgen istedi benden. 2 saat emzirme, dedi. Oradaki teknikere sordum, çok az radyasyon veriyoruz ama içine sinmiyorsa sütünü biraz sağ dedi. Eve gelince önsütü sağdım ama benimki çıldırmış sadece 1 saat yokluğumda. Oyaladım falan ama tam 2 saat olmadan emzirmek zorunda kaldım katılarak ağlayınca. İş işten geçti artık aslında ama sizce bir şey olur mu ya 😔
Canım korkma geçen gün bende aynı soruyu sordum burada hatta. Röntgen çeken tekniker Ankara Gata yı aradı hocaya sordu bebek emziriyormuş diye. Çok az bir miktar zararı olmaz bol bol su içip idrara çıksın iki kere yeterli demişti. Ben işe geçtiğim için 4 saat emzirmedim zaten. Ama korkma yani herhangi bir sıkıntı yaratmıyormuş bebekte

anurkoc anurkoc canım napıyorsun eşin geldi mi Mehmet paşa napıyor
Bizimkiler gitmedi daha canım çantaları hazır bekliyorlar Mehmet iyi şükür en son kontrolde bir sıkıntı çıkmadı büyüyor ❤️
Ben çok ruhsuz huzursuz dolaşıyorum hiçbirşey yapmak istemiyorum sürekli ağlıyorum çok acı çok zor çok yıkıcı 🥹😢
Sen nasılsın ??

Of offf kaç kilo olduğumu söylemeyim imzasa yazıyo ama 🙈 yok anam emdiği gibi açlık krizi geliyor yemesem elim ayağım titriyor. Bende zaten pcos ve insülin direnci var kilo vermem çok zor hele ki emzirirken daha zormuş tutamıyorum lanet boğazımı 😔 bende dün artık başlayım diye karar verdim bakalım kahvaltı hariç ekmek yemicem en azından denicem 😔

Keşke 10 kilo fazlam olsaaaaa 🙈

Kuzummm ben onu oğlumda yaşamıştım aşırı bir meme reddi başlamıştı 4-4.5 ay civarında değil memeye almak emzirme pozisyonuna geldiği gibi yaygarayı basardı. Yere yatırım üstüne eğilip emzirmeye falan çalıştım yatarak çalıştım ama beceremedim o zamanlar bitek kucakta emzirmeyi biliyodum. Meğer diş dönemine girmiş yavru ama meme reddini aşamamıştık o ay hiç kilo almamıştı ve 6 ayda memeyi bıraktı :KK43: şimdi kızda yatarak falan emzirmeyi öğrendim o sebeple yine olursa korkuma.
Bende seninle aynıyım en az 20 kilo vermem lazım 😢 Ve durmadan regl oluyorum 🫠

Kızlar bana doktorum spiral için erken dedi cerazette verdi doğum kontrol hapı bunda da daha bir tablet bitmeden 3 kez regl oldum deli gibi saçlarım dökülüyor cildim inanılmaz kurudu bu ne ola ki çok mutsuz bitik ve çirkin hissediyorum hiç böyle olmazdım 😔

Ahh yavrum yaa her türlü anneye kırılıyorlar demek ki 😔
Biz alerji doktorunu değiştireceğiz, eşim çok sinir oluyor sonuç alamamış olmamıza. Pazartesi rota aşısı olduk, o mu etkiledi bilmiyorum ama 1 haftadır sık sık ve belirgin miktar kan var.
Ben gitmiyorum alerji doktoruna yaaaa
Valla yani hep aynı şeyleri duyuyoruz zaten. Dene yanıl dene dene filsn bakacağız ilerleyen süreçte. Kendim denedim bizde alerjiler tam gaz devam
Rota biliyorsundur normalde alerjş tetikleyebiliyor.
Bizde normal aşılar bile 💩 da kana sebep oluyor. Rota yapmış olabilir canım
Canım ben dün nöbetçi eczane buldum aldırdım o kadar fena bizim diş konusu tetagil diş granülü var doğal içerikli dünden beri kullanıyoruz daha pek bişey anlamadım fayda edip etmediği konusunda
Tamam tetagil aklımda ben de deneyeyim
Bizim arşa cktı diş problemi damakların yarısı şişti şu anda elime geliyor şiş şiş. Uçlar da şişti.
Kafasını normalde kaldırabiliyor mu nefessiz kalınca burnu kapanınca? Eğer kaldırıyorsa endişe etme bence. Yüzüstü daha uzun uyuyabiliyorlar gözlemime göre.
Yakın uyuyorsanız zaten rahatsız olsa hemen duyarsın bence kendini bunaltma 🫶

kızlar bebişleriniz sizinle uzun göz teması kuruyor mu? önceden böyle değildi sanki bu aralar kızım göz temasını çok azalttı. sanki ben yokmuşum gibi hep gözü etrafta. konuşuyorum karşısında görmezden geliyor resmen. iyice kafaya taktım.

X