Kızlar sizden fikir isteyeceğim, çok utanarak yazıyorum bunu aslında. Benim yan komşum tek yaşayan bir kadındı. Malatyalılarmış, akrabalarının evleri yıkılınca hepsi yanına geldiler. 15 kişiden fazlalar. Biz de ilk 2 gün yemek yaptık, yatak verdik, sürekli onlardaydık, çok şükür kayıpları yok. Ancak benim yatak odam onların salonuyla bitişik. Ve kapıları kapatırken güm diye çekiyorlar. Geceye kadar 150 kez o güm sesi
Dubleks olduğu için merdivenden güm güm koşuyor çocuklar, büyükler de sürekli bir şeyler deviriyorlar, tv son ses. İlk gece gümbürtüye deprem oluyor sanıp çocuğu aldım dışarı çıktık eşimle. Gümbürtüyle sallanmıştık o kadar şiddetli gürültü var yani. Neyse bu gürültü gece 2 ye kadar sürüyor malesef, gülmeler sohbetler de öyle, ve benim çocuk 3 gecedir sürekli uyanıyor seslere. Sizce uyarsam hata mı etmiş olurum? En azından 12 de bitirin desem? Sonuçta depremzedeler, utanıyorum
Ama böyle giderse ben ve bebek tamamen uykuyu unutacağız ve zıplayarak uyanmaya devam edeceğiz. Yatak odasını salona taşıma da düşündüm ama cadde üstü ön cephe çok gürültü var