Günde 1 ml normalde canımHanımlar selam. Az önce 4.ay aşımızı olduk. Asmden verilen kan ilacını almadım. D vitamini gibi bunu da ocean aldım ama eczacının dediği ölçek kafama yatmadı ya. Ocean microfer kullanan var mı. Varsa ne kadar veriyorsunuz.
Bizim doktorumuz kilosuna göre demiştiHanımlar selam. Az önce 4.ay aşımızı olduk. Asmden verilen kan ilacını almadım. D vitamini gibi bunu da ocean aldım ama eczacının dediği ölçek kafama yatmadı ya. Ocean microfer kullanan var mı. Varsa ne kadar veriyorsun
Bazen çok az oturtuyorum ama pek oturmak istemiyo bende zorlamıyorum bugün iyice donmeye de başladı bizim afacan4,5 aydan sonra günde 5-10 dakika destekli oturmaya izin veriyorlar bir şey kalmadı zaten o zamanlara
Bize de 1 ml dedi. Tatlı kaşığının 5te 1i olarak tarif etti ama içinden damlalık çıktı zaten. İşaretli yere kadar iki defa vereceğim o zaman dimi.Günde 1 ml normalde canım
Sabah akşam 1 er ölçek yani içindeki damlalık 0.5 ml alıyor
Doktor bize 2. Ayda başlanmadı diye günde 2 ml dedi
Sizinki de mi aynı marka canim. 1 ml dediler çünkü bize.Bizim doktorumuz kilosuna göre demişti
5 kilo iken 5 damla mesela
5700 gr iken de 6 damla demişti
Sizinki de mi aynı marka canim. 1 ml dediler çünkü bize.
Evet bana öyle dedi doktorumuzBize de 1 ml dedi. Tatlı kaşığının 5te 1i olarak tarif etti ama içinden damlalık çıktı zaten. İşaretli yere kadar iki defa vereceğim o zaman dimi.
Durumunuz nasıl ateşi vs çıkmaya başladı mıı. Biz de yarın sabah vurulcaz aşımızı. Bakalıım inşallah sıkıntısız atlatırız. Bende o markanın almayı düşünüyorum gene yarın bi doktorla konusup öyle alcam bakalım. Tam bilgi öğrenince yazarım sende öğrendiysen bilgi verebilirsiinHanımlar selam. Az önce 4.ay aşımızı olduk. Asmden verilen kan ilacını almadım. D vitamini gibi bunu da ocean aldım ama eczacının dediği ölçek kafama yatmadı ya. Ocean microfer kullanan var mı. Varsa ne kadar veriyorsunuz.
Aynı marka evwt ama biz bayağı az veriyoruz şaşırdım şimdiBize de 1 ml dedi. Tatlı kaşığının 5te 1i olarak tarif etti ama içinden damlalık çıktı zaten. İşaretli yere kadar iki defa vereceğim o zaman dimi.
Biz 7 damla kullanıyoruz cnm 6700 mesela 7 veriyorsun 7700 filansa 8 damla bende ocean kullanıyorumDurumunuz nasıl ateşi vs çıkmaya başladı mıı. Biz de yarın sabah vurulcaz aşımızı. Bakalıım inşallah sıkıntısız atlatırız. Bende o markanın almayı düşünüyorum gene yarın bi doktorla konusup öyle alcam bakalım. Tam bilgi öğrenince yazarım sende öğrendiysen bilgi verebilirsiin
Şimdilik iyiyiz fakat bizim 2.ay aşısında ateş üçüncü gün sabah başlayıp ertesi sabaha kadar sürmüştü. O güne kadar ilaç vermemiştim. Şimdi ne olursa olsun 6saatte 1 vericem.Durumunuz nasıl ateşi vs çıkmaya başladı mıı. Biz de yarın sabah vurulcaz aşımızı. Bakalıım inşallah sıkıntısız atlatırız. Bende o markanın almayı düşünüyorum gene yarın bi doktorla konusup öyle alcam bakalım. Tam bilgi öğrenince yazarım sende öğrendiysen bilgi verebilirsiin
Damla hesabı daha çok olur diye düşünmüştüm. Ben daha başlamadım. Aşı etkisi bir geçsin öyle veririm.Aynı marka evwt ama biz bayağı az veriyoruz şaşırdım şimdi
Haftaya kontrol var bi sorarım olmadı
Evet kimi doktor öyle yonlendirmis. Bende soracağım gittiğimizde.Biz 7 damla kullanıyoruz cnm 6700 mesela 7 veriyorsun 7700 filansa 8 damla bende ocean kullanıyorum
Benimkide de gram dönme emaresi yok yaa. Biz mi aceleceyiz anlamıyorum ki. Oyuncaklarda ilgisini çekmiyor sadece kafasını döndürüp seyrediyorBizim kız dönmeden yürücek kızlar halen dönmüyor şaka gibioturuyor ama dönmüyor kızlar siz hamilelikte kullandığınız vitaminleri kullanıyor musunuz? Benim tırnaklar çatır çatır kırılıyor
Teşekkür ederiim eczanelerde de kolay kolay bulunmuyor dediler ben daha almadım yarın bulurum hemen insallahBiz 7 damla kullanıyoruz cnm 6700 mesela 7 veriyorsun 7700 filansa 8 damla bende ocean kullanıyorum
Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım ben de Ekim ayında doğum yapmış bir anneyim
Hepimiz güle güle büyütelim yavrularımızı inşallah daha güzel yaşanılabilir bir dünyada
Şuan oğlum 3 ay 22 günlük
Sizlere danışmak istediğim bi konu var , bugün 4. Ay kontrolüne 1 hafta erken gittik göz akıntımızdan dolayı her zamanki gibi ölçümleri yapıldı kilo 600 gram almışız ama boy olarak hiç artmamışız biraz üzüldüm açıkçası ve endişelendim doktor bir sonraki aya göre bakalım duruma dedi tabiki her çocuğun gelişimi kendine has kıyaslamak için değil ama geri mi kalıyoruz acaba 1 ayda hiç boy atmaması telaşlandırdı beni böyle bi durum yaşayan var mı ve sizlerin 4. Ayda yavrularınızın boy kilosu kaçtı acaba ?
Merhabalar, hoşgeldin.Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım ben de Ekim ayında doğum yapmış bir anneyim
Hepimiz güle güle büyütelim yavrularımızı inşallah daha güzel yaşanılabilir bir dünyada
Şuan oğlum 3 ay 22 günlük
Sizlere danışmak istediğim bi konu var , bugün 4. Ay kontrolüne 1 hafta erken gittik göz akıntımızdan dolayı her zamanki gibi ölçümleri yapıldı kilo 600 gram almışız ama boy olarak hiç artmamışız biraz üzüldüm açıkçası ve endişelendim doktor bir sonraki aya göre bakalım duruma dedi tabiki her çocuğun gelişimi kendine has kıyaslamak için değil ama geri mi kalıyoruz acaba 1 ayda hiç boy atmaması telaşlandırdı beni böyle bi durum yaşayan var mı ve sizlerin 4. Ayda yavrularınızın boy kilosu kaçtı acaba ?
Aramızda 18 gün varmış bu cocuklar için 1 hafta bile cok fark ediyor. Bakalıım ne zaman dönecek heycanla bekliyorumN notdefteri2
Ben 30 ocakta sana dediğim nestle optifibreye başladım (mamasina az bisey koydum)
8 şubatta tam fitil koyacakken kendiliğinden yapti
Sonra 12 şubatta yaptı
Bakalım 3.yu ne zaman yapacak
hope2022 benimkide yeni yeni başladı gibi dönmeye
Bugün farkettik ki elimizden destek alıp dönebildi
Çok sevindim canımN notdefteri2
Ben 30 ocakta sana dediğim nestle optifibreye başladım (mamasina az bisey koydum)
8 şubatta tam fitil koyacakken kendiliğinden yapti
Sonra 12 şubatta yaptı
Bakalım 3.yu ne zaman yapacak
hope2022 benimkide yeni yeni başladı gibi dönmeye
Bugün farkettik ki elimizden destek alıp dönebildi