2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar yarın bi doğum gününe davetliyiz, otelde yapılacak, çok istiyorum bebeğim farklı insanlar görsün, bana da iyi olacak ama kalabalığa hiç sokmadım daha. Götürsem mi bilemedim. Eşimin akrabasının doğum günü, eşim uyarırım kimse almaz kucağına dedi. Burada ateşli çocukları okudukça da korku geldi ne yapsam

Cnm okula giden çocukların içine sokma sakın hastanede yatıran virüs kol geziyor bence daha küçükler bu tarz organizasyon için git gez ama bide tatildelerdi alışveriş merkezleri filan

Canım 3,5aylıkken 6kgdı kızım zaten çok kilo alan bir bebek değil sütüm zar zor yetiyor. Yarın 4 aylık kontrolü var bakalım kaç kg çıkacak mamaya gerek olacak mı? O nedenle yavaş yavaş ek gıdaya başlasak istiyorum. Psikolojik olarak aç mı doyuyor mu düşüncesi beni çok geriyor

Bı keseyim ozaman deniyim bakalım.ne olacak
Çikolata bizde de çok fena gaz yapıyor çocuk çol huzursuzlanıyor ben kakaolu şeyler yediğimde
Doğru diyorsun kesinlikle ama insan öyle bir vicdan yapıyor ki şu kışı bir geçirseydik…
Geçecek kuzum insallah. Emziriyorsan bol bol emzir
Ben geçen gün gittim bir iş yemeğine. Baya kalabalıktıda iyi geldi bana kafa dağıttık. Ama benim avantajım cocuk bebek arabasında duruyor. Bebek arabasının yatak gibi oluyor ya onun içine koydum orda durdu cocuk. Akraba ortamı olmadıgı içinde kimse kucağına almaya yeltenmedi tabi arada ki fark. Bide cocuk yoktu

Cnm ek gıda kilo aldırmıyormuş zaten bak tadımlar yoğurt bugün ilk defa sebze püresi yedi 4 kaşık üstüne 120 cc yedi düşün mama daha kilo aldırıyor

Hiç duymadım ya ayları mı karıştırdı acaba
Bizde de oldu canım şuan yumurta süt ve süt ürünleri perhizindeyim çok kötü oldu yüzü krem kullandık yeni toparladı gibi. Bioderma ABC şampuanını aldım bende. Mustela nemlendirici krem iyi gelmedi bizim oğlana sanki.. bende çikolatayı abartmıştım şimdi hiçbirşey yemiyorum resmen

Bebeğin kilo alımı nasıl 4. Ay çok erken ek gıda icin sadece mamayla mı besleniyor? anne sütü alıyorsa 6. Ay sonrası başlanır ek gıdaya benim bildiğim yani en sağlıklısı bu bende şaşırdım şuan

Cnm ek gıda kilo aldırmıyormuş zaten bak tadımlar yoğurt bugün ilk defa sebze püresi yedi 4 kaşık üstüne 120 cc yedi düşün mama daha kil
aynen biz sırf mama ile beslendiğimize rağmen 5. Ay dedi doktor oda tadımlarla ancak ebe bence abartmış eski usulde doymayan bebelere gece pirinç unlu muhallebi veriyorlarmış yada mama alamayan aileler o zamanda böyle şeylere dikkat edecek ne maddiyat ne böyle internet varmış şuanki zqman yenilen şeylerle arada çok fark var

Zate Bebeklerin hızlı kilo alımı sadece ilk aylarda oluyor zaten ek gıda kilo aldırmıyor tadım olarak başlanıyor yine ana öğünü emen bebekte anne sütü

brokoli sevmiyorum ama karnibahar , nohut vs kimyon koyarak yiyorum. Birde kimyon rezene cayi iciyorum hergun.

sadece 5.-8. hafta arasi cok gazli cok agladigi zamanlarda diyet yaptim yemedim ama ondan sonra herseyi yedim.
Aslında bebeğim onların vitaminini de alsın çok istiyorum ama yemiyorum ama bizim gaz geçmişimiz kötü, o günlere geri dönmek korkutuyor. Normal bir bebek olsa yerdim açıkçası
Simdi biraz daha iyisiniz demi canim ?
Ay git ya , bebegin zagen senin kucagindan baskasinda durmuyor. Hem o kadr kucuk bebegi cocuklar aralarinada almayacagi icin uzaktan bir severler giderler. Sana da degisiklik olur, iyi gelir canim

Bizde yapıyoruz arada canım çok çektik artık bayağı düzene girdi 18 mayısta sünnet tarihimiz inş kabız falan olmaz
Ayy vallahi ben böyle bir ilacın olduğundan bir haberdim. Ama bu zamana kadar da aman aman bi yapamama durumumuz olmamıştı. İnşallah gerek kalmaz yine.
Sünnetin zor bir tarafı yok canım sakın gözünüz korkmasın. Bizimki dediğim gibi sünnet olduğu günün akşamı ishal oldu ve çocuğun sünnetli yeri çok acıdı. Yoksa gayet uslu duruyordu. O günden beri kendisi yapmamak için tutuyor diye tahmin ediyorum yoksa problem olmadı bu zamana kadar. Sende sık sık altını açıp bakarsın kremini falan aksatmadın mı hemencecik iyileşiveriyor zaten. Gelmiş geçmiş olsun şimdiden Mehmet beye
Kilosu dün tartıldı 6.300 boyu da 63 cm. İyi mi kötü mü hiç araştırmadım kıyas yapmamak adına. Anne sütü alıyor. Sadece gece ve gündüz birer kere mama veriyorum. Hatta kendisi de söyledi boyu 6 aylık bebek ayarında diye ama bilmiyorum. Hiç güvenmiyorum o yüzden dediği hiçbir şeye de kulak asmıyorum açıkçası

Bebeğinin kilosu ve boyu normal kıyas yapmak da doğru değil zaten kimi bebek vardır 2 buçuk kilo doğar kimi bebek 4 kilo doğar sonraki süreçte böyle aslında sağlıklı olsunlar yeter

Kizlar nasilsiniz? Biz bugun tam 3 aylik olduk. Sutum cok az geldi. Hatta artik sadece mama ile besleniyoruz.
Verdiniz mi dogum kilolalrini ne durumdasiniz? Burayi cok ozlemisim. Artik sosyal hayata donmek istiyorum.

Kizlar nasilsiniz? Biz bugun tam 3 aylik olduk. Sutum cok az geldi. Hatta artik sadece mama ile besleniyoruz.
Verdiniz mi dogum kilolalrini ne durumdasiniz? Burayi cok ozlemisim. Artik sosyal hayata donmek istiyorum.
73 kilodan 56 kiloya düşmek yeniden doğmak gibi bisey

Hoşgeldiin o halde daha erken kiloyu konusmak içiin

Kızlar demir ilacı kullanmaya başladık 4 aylık olunca Sağlık ocağı verdi. Siz devletin verdiğini mi kullanıyorsunuz yoksa özel mi aldınız? 4 aylık kontrolüne gittiğimde doktor devletin ödediği kabız yapabilir mide bulantısı yapabilir dedi tedirgin oldum ama herhangi bir şikayeti de yok aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…