Bende kullanıyorum arada.Yarisini atabilirsin.Kızlar bir de Asaf sünnet olduğundan beri kabızlık problemi yaşıyoruz. Beslenmesinde herhangi bir değişiklik de yapmadık aynı düzen devam ediyoruz. Sünnet olduğu günün gecesi acayip ishal olmuş çığlık atarak ağlamaya başladı birden sünnetli yeri falan heryeri pislenmiş. Çocuk ondan sonra kaka yapmamaya başladı. 15 gündür sadece 2 kez yapabildi onu da zeytinyağı verdim diye. Acaba diyorum o zaman korktu da psikolojik olarak yapmamak için tutuyormu bilerek mi yapmıyor canı yandı o gün diye düşünüyorum. Burada görmüştümnotdefteri2_ canım sen kullanıyordun galiba bebişe gliserin kansuk muyduadı tam hatırlamıyorum nasıl birşey o bugün alıp kullanayım diyorum bende
Kuzum öyle böyle hasta olacaklar büyüyecekler. Sen niye hasta edesiin. Şubat ayına başladık Ankaraya ilk kar yeni düştü. 2 aydır kar yağmadı havalar mevsimi gibi değil. Ortalık hastalık dolu. Şundan 4-5 gün önceye kdar bi kitle ceketle bi kitlede montla geziyordu. Her hasta olduklarında kendimizi suclayacaksaak işimiz zor vallaKızlar bebeğim hasta oldu 3 gündür geçmeyen ateş ile doktora gittik kan ve idrar tahlili istedi. Kan tahlilinde crp yüksek çıktı. Büyük ihtimalle yarın antibiyotik başlayacak. Çok canım sıkıldı minicik haliyle antibiyotik içecek diye acaba onu vermeden geçmez mi diyorumbi de kendimi suçluyorum hasta ettim çocuğu diye…
İlk ayağa kalkmanın acısını tarif etseydin onlaraBana da dendi işte en azından normal doğum acısı çekmedin kolay oldu diye
Evet canım gliserin kansuk. Bıçakla biraz incelt canı yanmasın ilk etapta. Zeytinyağını sürüp yap. 15 günde 2 kez yapmask huzursuzlandırmıştır kuzuyuben 10 gün bekleyemiyorum artık, bugün bağırarak gaz çıkarıyor ve hep ıkınıyor, artık 4-5 günde bir koyacağım.
Çok teşekkür ederim kızlar. Bugün mesai dönüşü eve geçerken alayım hemen. Peki ne kadar sürede etki ediyor ?Bende kullanıyorum arada.Yarisini atabilirsin.
Evet benim kızımda var biz krem kullanıyoruz birde aynı markanın şampuanını kullanıyoruz ama bazen herşeye rağmen yine çıkıyor çikolata çok yiyordm ben ondan şüphelendm kestm ama yine çıkıyor arada birde arada kaymak yiyordum onuda kestm şimdi bakalm tekrarlayacakmıBen buraya giremeyeli uzun zaman olmuş herkes iyidir umarımkızlar benim oğlumda atopik dermatit oluştu geçen gün doktora gittik mustela şampuan ve Bioderma nin atopik ciltler için olan nemlendiricisini verdi. Aranızda böyle olan var mı ne kullandınız??
Oğlum da atopik dermatit vardı hatta sırtta egzama vardı mustela şampuan linola duş jeli bioderma atoderm kullandık. Hatta şuan hala atoderm kullanıyorum şampuan mustela kullanıyodum bi dalin denedim elleri hep yara oldu tekrar mustela alıcam. Şuan nisanda 6 yaş olacakBen buraya giremeyeli uzun zaman olmuş herkes iyidir umarımkızlar benim oğlumda atopik dermatit oluştu geçen gün doktora gittik mustela şampuan ve Bioderma nin atopik ciltler için olan nemlendiricisini verdi. Aranızda böyle olan var mı ne kullandınız??
Canım valla zaten süt ürünü yumurta diyeti yaptığım için seçenek yok ben 40 ı çıktığından beri yiyorum taze barbunyadan tut kuru fasülyeye kadarKarnıbahar brokoli falan yiyor musunuz kızlar. Dön dolaş aynı şeyleri yemekten bıktım. Eşim bu hafta çuvalla almış patatesi o kadar söyliyim
Buzlukta barbunya falan dolu ama hala denemedim. Aslında çok gaz problemi olan bir bebek değil. Kolay çıkarıyor. Bu aydan sonra daha rahat oluruz diye düşünüyorum. Dokunmazsa eğer bize ..
Oh çok şükürnotdefteri2_ N nicelife kızlar Allah razı olsun sizlerden. Ofisten eve koşarak geldim annem durmuyo hemen eve gel diye telefon etti. Eve koşarak geldim eczaneden aldım fitili geldiğim gibi hemen attık. 40 dakika içinde durup durup yaptı. Mahvolmuş çocuğum. Şimdi mışıl mışıl uyuyor. Tekrar teşekkür ederim
Aslında bebeğim onların vitaminini de alsın çok istiyorum ama yemiyorumKarnıbahar brokoli falan yiyor musunuz kızlar. Dön dolaş aynı şeyleri yemekten bıktım. Eşim bu hafta çuvalla almış patatesi o kadar söyliyim
Buzlukta barbunya falan dolu ama hala denemedim. Aslında çok gaz problemi olan bir bebek değil. Kolay çıkarıyor. Bu aydan sonra daha rahat oluruz diye düşünüyorum. Dokunmazsa eğer bize ..
Yeni gördüm mesajını ama yapmışsın fitili zatenÇok teşekkür ederim kızlar. Bugün mesai dönüşü eve geçerken alayım hemen. Peki ne kadar sürede etki ediyor ?
O kadar kötü durumdaymış ki çocuk fitili attıktan sonra ilkini 30. Dakikada yapabildi annem karnına zeytinyağıyla masaj yapa yapa inleyerek garibim.Yeni gördüm mesajını ama yapmışsın fitili zaten
Ben 2 kere fitili verdim.Ilkinde hemen yaptı hatta fitilde çıktı (galiba yapacakmış zaten)
Ikincisinde 10 dk içinde yaptı.Biz yaparken hemen alt değiştirme bezinin üstüne koyuyoruz oğlumu bezini açıp ayaklarından kaldırıyoruz ki poposunu temizlemesi kolay olsun
Bende yiyorum çikolata acaba oyuzden miEvet benim kızımda var biz krem kullanıyoruz birde aynı markanın şampuanını kullanıyoruz ama bazen herşeye rağmen yine çıkıyor çikolata çok yiyordm ben ondan şüphelendm kestm ama yine çıkıyor arada birde arada kaymak yiyordum onuda kestm şimdi bakalm tekrarlayacakmı
OlabilirBende yiyorum çikolata acaba oyuzden mi
Kolay cıkarıyorsa deneyebilirsinnbence ben kurufasulye denedm hiçbişey olmadı çok şükürKarnıbahar brokoli falan yiyor musunuz kızlar. Dön dolaş aynı şeyleri yemekten bıktım. Eşim bu hafta çuvalla almış patatesi o kadar söyliyim
Bı keseyim ozaman deniyim bakalım.ne olacakOlabilir
Bizde yapıyoruz arada canım çok çektik artık bayağı düzene girdi 18 mayısta sünnet tarihimiz inş kabız falan olmazO kadar kötü durumdaymış ki çocuk fitili attıktan sonra ilkini 30. Dakikada yapabildi annem karnına zeytinyağıyla masaj yapa yapa inleyerek garibim.
Annemde sizin gibi yaptı biliyomusunay inşallah gerek kalmaz bunlara bidaha çok zorlanıyorlar kıyamam
Bizde kanda diğer değerler de biraz yüksek çıkmış doktor çok küçük o yüzden risk alamayız antibiyotik başlayalım dedi. Öyle diyince bişey diyemedim tabi kuzum da bugün iyice halsizleşmişti. Sürekli uyuyor iğne olurken de çok ağladıBize viral ennfeksiyon dediler crp çok yüksekti ama covidmiş test yapmıcaklardı kendi özel doktoru istedi söyledik söylene söylene yaptı ozaman herkes covid diye nil covid çıktı ateş 1 gün sürdü ama carpol veriyordum 4 saat sonra tekrar çıkıyordu bi doz antibiotikten sonra bidaha ateşi olmadı ama covid olduğunu daha önce bilseydik asla o antibiotiği verdirmezdim yaptır testi bence
Doğru diyorsun kesinlikle ama insan öyle bir vicdan yapıyor kiKuzum öyle böyle hasta olacaklar büyüyecekler. Sen niye hasta edesiin. Şubat ayına başladık Ankaraya ilk kar yeni düştü. 2 aydır kar yağmadı havalar mevsimi gibi değil. Ortalık hastalık dolu. Şundan 4-5 gün önceye kdar bi kitle ceketle bi kitlede montla geziyordu. Her hasta olduklarında kendimizi suclayacaksaak işimiz zor valla
İlk ayağa kalkmanın acısını tarif etseydin onlara
Tamamda covidse antibiotik verilmiyor çok zararlı test neden yapmıyorlarBizde kanda diğer değerler de biraz yüksek çıkmış doktor çok küçük o yüzden risk alamayız antibiyotik başlayalım dedi. Öyle diyince bişey diyemedim tabi kuzum da bugün iyice halsizleşmişti. Sürekli uyuyor iğne olurken de çok ağladışifa olsun ne yapalım sonuçta doktor verince kullanacağız