2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Valla bizimki 5 ay 3 günlük 2 haftadır öyleyiz bide gülüyor meme fır fır hep ağzımdan püff modunda

soyle kucuk oturaklar var ve onunde minik masalari. en azindan yere koyabilirsin, 4 ayliktan itibaren kullaniliyor. bunlara bak istersen. ondeki kucuk tepsisi cikip yikanabiliuyor.
Iyice oturmayaca alisir bununla.

ay eklesene gorsel kuzum. ben Lina ya Turkiye den kitap siparisi vericem de o listeye eklerim

Eklentiler

• 44710FC9-E584-4181-ABA4-B7AA08DADED5.jpeg
    118,5 KB · Görüntüleme: 61
Cnm kitapları ekledim bugünde banyo için filan şunu aldım ve bebekyatmaz var evde

Eklentiler

• 9B770611-6425-4447-BC24-DE66B3F66FDF.png
    432,7 KB · Görüntüleme: 67
  • CE53290A-278D-451F-8EE3-0D69D513E838.png
    364,5 KB · Görüntüleme: 54
  • D961D506-6856-4178-BF04-8DF8100151F9.png
    231,1 KB · Görüntüleme: 56
  • 032141B8-2BEF-4600-A0E3-E2319BA67A2B.jpeg
    17,3 KB · Görüntüleme: 62
Ayy senin bilgilerne o kadar ihtiyacım var kii. 11 şubatta 4 ay dolacak. Bende 5. Aya 1 hafta-10 gün kala başlıyım diyorum. Bizde full mamayla besleniyoruz ya
Bende normal doğum acısı çekmedim en azından kolay oldu demem bu cümleden illet kaptım
ayy sezeryanın lafını bile duydum been

Vallahi canım bizde 10 gün sonra 4 aylık olacağız. Kızımın bir günü diğerine uyuyor dersem yalan olur. Bu atak olayi da çok enteresan benim için. Çünkü benim kızım hep atakta Büyümeye gelişmeye anlamaya çalışıyorlar ve onlar için gerçekten zor bir süreç. Her gün farklı geçiyor bizim için. İstikrarlı olduğumuz tek konu var. Bak daha yeni uyuttum. Dalsın ve yerine koyayım diye bekliyorum. Her gece en iyi ihtimalle 1de uyuyor. Bazı geceler bir kaç saat uyurken bazısında 15er dakikalık uykuları oluyor sabaha kadar. Geçiyor düzenler sürekli değişiyor. Bebek alışırken sende alışıyorsun garip şekilde
Herhalde kucakta gezdirmekten, geceleri iki büklüm emzirmekten bel ve boyun fıtığı sahibi oldum. Böyle bir ağrı yok. Bir zaman sonra kucak işi bitecek başka alışkanlıklar başlayacak. Kendimi teselli ediyorum.
Yoksa kafayı yerim

Ayy senin bilgilerne o kadar ihtiyacım var kii. 11 şubatta 4 ay dolacak. Bende 5. Aya 1 hafta-10 gün kala başlıyım diyorum. Bizde full mamayla besleniyoruz ya

ayy sezeryanın lafını bile duydum been
Aynen canım bende tam ozaman tadımlara başladım ben burdayım en kötü geceden geceye girebiliyorum ben başı çektim siz hepiniz aynı dönem başlayacağınız için daha kolay olcak

Kızlar bebeğim hasta oldu 3 gündür geçmeyen ateş ile doktora gittik kan ve idrar tahlili istedi. Kan tahlilinde crp yüksek çıktı. Büyük ihtimalle yarın antibiyotik başlayacak. Çok canım sıkıldı minicik haliyle antibiyotik içecek diye acaba onu vermeden geçmez mi diyorum bi de kendimi suçluyorum hasta ettim çocuğu diye…

3. Ay güncellemesini beğenmedim bende Aynıyız bizde memede çok durmak istemiyior çırpınıyor hem emmek istiyor hem itiyor doyuyormu bilmiyirum.bide bir çığlık bir kiyamet sürekli mızmız yere koyuyorum ağlıyor.salincagina koyuyor um kıç atıyor aşağıda ayakları ana kucagida da durum aynı hiç istemiyor kucağıma alıyorum auuwww auwwww diyip duruyor .dışarda uyaniksa arabadada durmuyor kucakda hep .zaten hep evde kucakda geziyorum evi turluyorum oturmak yasak oturuncada ksydiriyir kendini bazen çığlıkları değişiyor o ses tonu uyut beni diyor çözdüm onu uyutunca uyuyor.geceleri emip uyurdu şimdi sırıtıyor bana bak der gibi ufff cabuk geçer alışır ins.

Cnm bizde aynı olmuştuk covid çıktık covid testi yaptılar mı bizede antibiotik verdiler covid çıkınca kestiler

Yok yapmadılar canım, sabah doktora bir sorayım en iyisi. Belki viral bişeydir boşu boşuna antibiyotik gerekmez.

Sizin ateş kaç gün sürmüştü peki?
Bize viral ennfeksiyon dediler crp çok yüksekti ama covidmiş test yapmıcaklardı kendi özel doktoru istedi söyledik söylene söylene yaptı ozaman herkes covid diye nil covid çıktı ateş 1 gün sürdü ama carpol veriyordum 4 saat sonra tekrar çıkıyordu bi doz antibiotikten sonra bidaha ateşi olmadı ama covid olduğunu daha önce bilseydik asla o antibiotiği verdirmezdim yaptır testi bence

Oy sorma o sirt agrisi. Bir de kolum cok agriyor benim kucakta tasimaktan. Gecen gun bi baktim kendi kendine titriyor sol kolum. Ben hic spor yapan biri olmadigim icin vucudum sok oldu agirliklari tasiyacak kas yok
Ben de bazen 40 dakika uyutmak icin ugrasiyorum kiz yarim saat uyuyor. Uyandim ben gel al beni aglamasi oluyor ya onu ilk duydugum an kufur gibi geliyor zoruma gidiyor resmen o harcadigim zaman
Ayni ayni. Oyle itip durunca ayakta emziriyorum bazen yavasca oturayim diyorum ciglik atiyor. anakucagindan da kendini kaldirmaya calisiyor dedigin gibi. Boyle her yeni sey ogrendiklerinde bizi bir ay kitleyeceklerse yandik valla

Bu uyku düzensizliği ne zaman düzene girecek biri bi umut versin bütün gün sadece yarm saat uyudu akşam sekizdede yorgunluktan uykusuzluktan ağlama krizine girdi susmadı 11 e kadar gündüz uyuturuyorm koyduğum gibi uyanıyor delireceğmm

Bende 5. Ayda başlamayı düşünüyorum. En azından destekli oturtmaya alıştırırız bu ay. Çocuklar biraz daha beyinsel olarak da hazır olur. Bizde çoğunlukla anne sütüyle besleniyoruz her gün bir sabah bir de gece uyurken mama veriyorum o kadar. Ebelere aşılarımızı olup geliyoruz vallahi dediklerinin hepsini kulak ardı ediyorum Hatta 6. Ayda kahvaltı yaptır diyecekmiş bir de
Yok yok canım zaten komiğime gitti de ondam paylaştım sizinle burada Biz araştırıyoruz bilinçliyiz takip ediyoruz birşeyleri de Allahtan bilgimiz var. Ya hiç bilmeyen araştırmayan bir anneyse dediğini yapacak işte aklıma o geldi
Ek gıda için çok heyecanlıyım tüm hazırlıklarımız tamam Aynen dediğin gibi Asaf acayip iştahlı bir bebek. Biz masada yemek yerlen o da izliyor şimdilik şapır şupur yalanıyo mahsus uzatıyorum ağzını açıyor hemen yiyecek bakalım az kaldı inşallah bizim de. Senin yazdıklarını takip ediyorum sürekli bol bol güncelle bizi

Kızlar bir de Asaf sünnet olduğundan beri kabızlık problemi yaşıyoruz. Beslenmesinde herhangi bir değişiklik de yapmadık aynı düzen devam ediyoruz. Sünnet olduğu günün gecesi acayip ishal olmuş çığlık atarak ağlamaya başladı birden sünnetli yeri falan heryeri pislenmiş. Çocuk ondan sonra kaka yapmamaya başladı. 15 gündür sadece 2 kez yapabildi onu da zeytinyağı verdim diye. Acaba diyorum o zaman korktu da psikolojik olarak yapmamak için tutuyormu bilerek mi yapmıyor canı yandı o gün diye düşünüyorum. Burada görmüştüm notdefteri2_ canım sen kullanıyordun galiba bebişe gliserin kansuk muyduadı tam hatırlamıyorum nasıl birşey o bugün alıp kullanayım diyorum bende

Evet canım gliserin kansuk. Bıçakla biraz incelt canı yanmasın ilk etapta. Zeytinyağını sürüp yap. 15 günde 2 kez yapmask huzursuzlandırmıştır kuzuyu ben 10 gün bekleyemiyorum artık, bugün bağırarak gaz çıkarıyor ve hep ıkınıyor, artık 4-5 günde bir koyacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…