- 22 Kasım 2022
- 662
- 579
- 33
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben en başından beri bunu yaşıyorum canım. Sağlıksız gebelik mi diye günlerce kendimi yedim bitirdim. Ama çok şükü 7+1 olduk bi sıkıntı olmadı. Doktorum bunun çok normal olduğunu söylüyor. Hormon seviyelerinden dolayı bazı kadınlar 9 ay kabız olurmuş bazıları 9 ay ishal. Sadece bol su içip dengelemek lazım. Ben hala çok sık ishal oluyorum en başından beri bu değişmediKızlar bugün normalde beklenen adet günüm ama ben 5 gün önce öğrendim gebeliği. Öğrendiğimden beri sürekli karnım ve bağırsaklarım hareketli. Bazen hazımsızlık gibi oluyor gaz oluyor bazen ishal ve ishal karın ağrısı yapıyor. Ama genel olarak bir ishal hali var. Bunu yaşayan var mı. Biyerde ishal düşük belirtisi diye okudum galiba. Ben endişeleniyorum
Teşekkür ederim sanırım bayram dönüşü ilk gün gideceğim öylesi daha sağlıklı duruyor inşallah o zamana kadar dayanabilirimBelki Salı günü keseyi göremeyebilirsin cumaya doğru görünebilir kese için betanın 3500 civarı olması gerekiyor sanırım randevunu erteleme şansın varsa bi bak istersen bayramdan sonra da kalp atışını duyarsın hayırlısıylatebrik ederim
Aynen böyle düşündüm 2 nisana randevu alayım diyorum o zamana Allah’ın izniyle epey katlar diye düşünüyorumBen 320den 1 hafta sonra gittim. Doktor da öyle çağırmıştı zaten beta 2 kat artarsa 1 hafta sınrasında gel demişti. Şuan gitmeye gerek yok gibi bi şey görünmez çünkü haftaya gidebilirsiniz ama bayram tatili de olacak siz ona göre hesaplayın beta 1500lere gelince gidin2 nisan olabilir mesela
Bende iki gün boyunca çok ileri derece ishal yaşadım ve o ishal düşüğe sebep oluyor yorumunu ben de okudumKızlar bugün normalde beklenen adet günüm ama ben 5 gün önce öğrendim gebeliği. Öğrendiğimden beri sürekli karnım ve bağırsaklarım hareketli. Bazen hazımsızlık gibi oluyor gaz oluyor bazen ishal ve ishal karın ağrısı yapıyor. Ama genel olarak bir ishal hali var. Bunu yaşayan var mı. Biyerde ishal düşük belirtisi diye okudum galiba. Ben endişeleniyorum
İshal en başta bende de olmuştu günde bir tane muz yiyiorum düzeldi çok şükür . Karın ağrısı yapınca bende endişelenmiştim hormondan kaynaklı benceBen en başından beri bunu yaşıyorum canım. Sağlıksız gebelik mi diye günlerce kendimi yedim bitirdim. Ama çok şükü 7+1 olduk bi sıkıntı olmadı. Doktorum bunun çok normal olduğunu söylüyor. Hormon seviyelerinden dolayı bazı kadınlar 9 ay kabız olurmuş bazıları 9 ay ishal. Sadece bol su içip dengelemek lazım. Ben hala çok sık ishal oluyorum en başından beri bu değişmedi
Gebelik rutini dedikleri testler var ya, özelde de doktor görmek istedi ama şehire de gitmiştim, onlar da aynı testleri yaptı özele de onları gösterdim. Bir iki tanesi eksik onları da gidip yaptıracağım.Şehir hastanesinde ne testi yaptırıyorsunuz
Kızlar hiçbir şeyi düşüğe falan yormayalım bu ancak bizi mental olarak yorar. Sonuçta vücut yepyeni bir şeyle karşı karşıya değişik tepkiler vermesi çok normal. Bende de ilk hafta senin zamanlarda değişik metabolizmal tepkiler olmuştu, gaz, kramplar vs. İnşallah her şey yolunda giderKızlar bugün normalde beklenen adet günüm ama ben 5 gün önce öğrendim gebeliği. Öğrendiğimden beri sürekli karnım ve bağırsaklarım hareketli. Bazen hazımsızlık gibi oluyor gaz oluyor bazen ishal ve ishal karın ağrısı yapıyor. Ama genel olarak bir ishal hali var. Bunu yaşayan var mı. Biyerde ishal düşük belirtisi diye okudum galiba. Ben endişeleniyorum
Canım bende adet olmam gereken tarih başladı ishal. Sonra hamile olduğumu öğrendim. Ara ara ishal oluyorum hala. Sanırım hormonlar dan bazıları kabız oluyor bizim gibiler ishal...Kızlar bugün normalde beklenen adet günüm ama ben 5 gün önce öğrendim gebeliği. Öğrendiğimden beri sürekli karnım ve bağırsaklarım hareketli. Bazen hazımsızlık gibi oluyor gaz oluyor bazen ishal ve ishal karın ağrısı yapıyor. Ama genel olarak bir ishal hali var. Bunu yaşayan var mı. Biyerde ishal düşük belirtisi diye okudum galiba. Ben endişeleniyorum
Hormonlar yapıyormuş ya doktor bana alış bunlara dedi. Ben bütün gün kuru besleneyim yine ishalim yine ishalim. Bakalım inşallah ilerleyen zamanlarda azalırİshal en başta bende de olmuştu günde bir tane muz yiyiorum düzeldi çok şükür . Karın ağrısı yapınca bende endişelenmiştim hormondan kaynaklı bence
Benim doktorum ilk 3ay yasak dedi
Benimki de yasak 3 ay dedi
benimki de aynı
Aa neden ki acaba özel bir durumu olan var mı? Biz hiç ara vermemiştik doğurana kadarBenimki sure de soylemiyor, her gittigimizde biraz daha yasak arkadaslar diyorucu acik sanirim
![]()
Benim tup bebek diye yasak bayadir zatenAa neden ki acaba özel bir durumu olan var mı? Biz hiç ara vermemiştik doğurana kadar![]()
Çok erken bu değerle hiçbir şey göremez , aşağı yukarı perşembe 1200 civarında olabilir ama o da belli olmaz yani cuma bir ihtimal kese görünebilir ama salı çok erken. Ben 250 çıktıktan 12 gün sonra doktora gitmiş olacağım ilk randevum yarınArkadaşlar sizler dönem olarak benden önde gidiyorsunuz fikir almak istiyorum,Salı gününe doktora gitmek için randevu oluşturmuştum,bugünki değerim 332 çıktı yani doktora bu değerlerle gitmek sizce saçma mı araya bayram da giriyor ne zaman doktora gittiniz acaba ??
Bende baya azalmış durumda muzun faydası oldu gibi ya denemdiyseniz bir deneyinHormonlar yapıyormuş ya doktor bana alış bunlara dedi. Ben bütün gün kuru besleneyim yine ishalim yine ishalim. Bakalım inşallah ilerleyen zamanlarda azalır
Tamam seninki kıymetli bebek ondanBenim tup bebek diye yasak bayadir zaten![]()
Ahaha eşim de paralı bebek diyor gülüsüyoruzTamam seninki kıymetli bebek ondan(bu tabir hala kullanılıyor mu bilmiyorum da)
![]()
Hahahahah o daha iyiymişAhaha eşim de paralı bebek diyor gülüsüyoruzallah hepimizin kiymetlilerine kavusmayi nasip etsin vaktiyle saglikla
![]()
Yok yok gitmeyi düşünmüyorum artık 2 Nisan gibi gideceğim inşallahÇok erken bu değerle hiçbir şey göremez , aşağı yukarı perşembe 1200 civarında olabilir ama o da belli olmaz yani cuma bir ihtimal kese görünebilir ama salı çok erken. Ben 250 çıktıktan 12 gün sonra doktora gitmiş olacağım ilk randevum yarın
Ağrı vs olabilir dayanılamayacak ağrı ya da kanama olursa tabi ki beklememek gerek hayırlı olsunYok yok gitmeyi düşünmüyorum artık 2 Nisan gibi gideceğim inşallah