2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Iyiyim canım evime geldim bebis 1 aydır kök söktürüyor iştahsızlığıyla onunla uğraşıyorum sen nasılsın napiyorsun? Süreç nasil gitti canım?
oyy canım yaaa, neden iştahsız ki acaba ?
Allah kolaylık versın canım..
bende trasnfer beklıyorum kuzu, pazar gunu olacak Allahın ıznıyle

oyy canım yaaa, neden iştahsız ki acaba ?
Allah kolaylık versın canım..
bende trasnfer beklıyorum kuzu, pazar gunu olacak Allahın ıznıyle
Bilmiyorum canım yola çıkmadan önce bi başladı hafiften eve geldiğimden beri mahvetti bizi. Biberon ağzına değdiğinde acı biber değmiş sanki çığlık çığlığa agliyor. Ee sütüm yok beni de emmiyor. Siringayla zorla besliyorum.
Oyy çok şükür inşallah sonucu hayırlı olur be canim bi tane mi koyacaklar ? Insallah yavrun sıkı sıkı tutunur sana

ah canım yaa, nereye gıtmıstınız ?
Allah kolaylık versın gerçekten ..
amınnn kuzum ya, tek embrıyo transfer edılecek..
amiinnn canım benım

ah canım yaa, nereye gıtmıstınız ?
Allah kolaylık versın gerçekten ..
amınnn kuzum ya, tek embrıyo transfer edılecek..
amiinnn canım benım
Manisa'daki memleketteydik canım Diyarbakıra evime geldim. Hava değişikliği, burda benden başka kimse yok kalabalığa alıştı. Ondan da çok agliyordu ilk günler lavaboya gidemiyordum. Onları aştı ama mama konusunu asamiyoruz
Hadi hayırlısı canım insallah sürecin su gibi gelir geçer senden bebis haberi almayı çok çok istiyorum sen bunu çok hakediyorsun olacak inşallah

anladım canımmm, evet ya sımdı teksın sana baya bagımlı olmustur,
ınsallah mama konusunuda aşarsınız Allahım yardımcın olsun
Ah canım benımmmm aminnnnnn çok sagol inan bende çok istiyorum
Rabbım ılk seferde saglıkla versın,amin

Allah razı olsun canım
Herseyin başı sağlık gerçekten sağlıklı güzeller güzeli bi bebisin olsun en kısa vakitte hep gönlümdesin canimm
Transferden sonra 2 hafta mi bekliyorsun canım?

Allah razı olsun canım
Herseyin başı sağlık gerçekten sağlıklı güzeller güzeli bi bebisin olsun en kısa vakitte hep gönlümdesin canimm
Transferden sonra 2 hafta mi bekliyorsun canım?
amınnnnnnn, keısnlıkle oyle en en onemlısı sağlık..
10-12 gunde test ıstıyorlar kuzum genelde

Hayırlı haberlerinizi alalım inşaallah. İlk kez mi transfer olacak bilmiyorum ama özellikle ilk günler avokado yiyin bol bol. Ve sadece dinlenin
amın canım benım cookk sagol...
evet ilk olacak, 3,5 senedır bebıs beklıyoruz ...
tamam canım avakado stokluyorum gunde bır tane yıcem, cok sagol

Biberonda değişiklik falan oldu mu ya da başlıkta. Benimki de çok almıyordu biberonu ucunu değiştirdik

Bildiğin su kıvamına getiriyormuş
Tamamen dönmüyor kolu altında kalıyor ama dediğin hareketi yapıyor ana kucağından uçacak yakında dönme çabasıyla ay daha iyi saçını çekmesin her seferinde bitane koparıyor benim
canım bu tarz dönmeleri varsa yere bir şey ser at yere pekişsin hareketleri
Bende beceremedim o yöntemi. Hemşire göstermişti ama yapamadım. Deneyeyim tekrar becerebilirsek video atayım sana
Çok sagolasin canim
Nasılsın nasıl gidiyor giremedim bayadir ben yine
İyiyim kuzum inişli çıkşlı iştee. zorlamış Dora paşa birazcık sizi Allah yardımcınız olsuun. Malumm tam iyi dediğimiz anda farklı huyları cıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…