Oyy çok güzel diğer haftada kendini yormamaya calisamınnnn canımmm,
dınlencem 5gun evdeyım 2 gunde haftasınu bır hafta.. esım bakıcak
Yok canım aynı biberon. Alerji maması kullanıyoruz biz normal mamada denedim onu da içmiyorBiberonda değişiklik falan oldu mu ya da başlıkta. Benimki de çok almıyordu biberonu ucunu değiştirdik
Anladım canım. Bizimki hâlâ yenidoğan ucu ile içiyordu ama çeke çeke 15 dk da 30-40 CC anca içiyordu sonra yorulduğu için bırakıp bir daha almıyordu. Şimdi 3+ aylık olan biberon başlığından aldım tekrar severek içmeye başladı. Beslenme reddi sanıyordum meğer değilmişYok canım aynı biberon. Alerji maması kullanıyoruz biz normal mamada denedim onu da içmiyor
Şimdi içtiği kadarını biberonla alıyor içmediği kısmı sıringayla vermeye calisiyorum
Hep iyi olun canım kimse zorluk cekmesinBildiğin su kıvamına getiriyormuş
canım bu tarz dönmeleri varsa yere bir şey ser at yere pekişsin hareketleri
Bende beceremedim o yöntemi. Hemşire göstermişti ama yapamadım. Deneyeyim tekrar becerebilirsek video atayım sana
İyiyim kuzum inişli çıkşlı iştee. zorlamış Dora paşa birazcık sizi Allah yardımcınız olsuun. Malumm tam iyi dediğimiz anda farklı huyları cıkıyor
Evet uçları erken bile değiştirmek gerekiyor bazen. Hangi biberonu kullaniyorsunuz canım? Bizimki dr browns. İçindeki yeşil aparatı kullanmiyorum ama mamayi yavaşlatıyor. İyice inat edecek diye kullanmiyorumAnladım canım. Bizimki hâlâ yenidoğan ucu ile içiyordu ama çeke çeke 15 dk da 30-40 CC anca içiyordu sonra yorulduğu için bırakıp bir daha almıyordu. Şimdi 3+ aylık olan biberon başlığından aldım tekrar severek içmeye başladı. Beslenme reddi sanıyordum meğer değilmiş
Şuan daha hafifledi ama sırt bölümü çok inatçı özellikleBildiğin su kıvamına getiriyormuş
Bende beceremedim o yöntemi. Hemşire göstermişti ama yapamadım. Deneyeyim tekrar becerebilirsek video atayım sana
İyiyim kuzum inişli çıkşlı iştee. zorlamış Dora paşa birazcık sizi Allah yardımcınız olsuun. Malumm tam iyi dediğimiz anda farklı huyları cıkıyor
Verme cnm bağışıklık kazanır o genelde dışarı çıkardığın günler ya da hafif öksürükte ver daha etkili olurBen hergun 4 cay kasigi falan veriyordum canim ondan oldu heralde vermeyeyim artik
Yer çok soğuk ama çift kişilik yatağın ortasına koyuyorum poposunu kaldırmıyor hanfendiBildiğin su kıvamına getiriyormuş
Bi araştırırıyım cnmBabys green kullaniyorum ben dogdugundan beri memnunum canim
%100 organik yok sanırım cnm ya önemsemediğim şey bak beni buldu dalinden çok şikayet varmış bu konuyla internette şok olduAnkara canım
Offf kıyamam. Kuşum benm oğlumun egzama zmaanında bioderma şampuan linola duş jeli kullanmıştık. En son vücudu duş jeli ile yıkayıp çıkıyorduk.
Sırf bu sebeple menenjit aşılarını 7-9-15 yada 8-10-15 aylarda yaptırıcam doktorumuz böyle söyledi
Kuşum 4 yere sorduk yok yok kalmamışçekiçli bultak ve kuleden aldım sadece. Ben yürüme arkadaşını zaten o model istiyodum dışardan alıcam artık
Ben 6+ aya geçiyorum yavaştan ama ben yeşili kullanıyorum nekadar olursa oluk gibi gelmesin diyorum ama artık gaz olayımız bitti çıkarsammı acaba?Evet uçları erken bile değiştirmek gerekiyor bazen. Hangi biberonu kullaniyorsunuz canım? Bizimki dr browns. İçindeki yeşil aparatı kullanmiyorum ama mamayi yavaşlatıyor. İyice inat edecek diye kullanmiyorum
İçiyorsa çıkarma canım. Çünkü çıkarınca da bu sefer biberon ucu içine gömülüyor. Belki ona sinir olup ters tepebilirBen 6+ aya geçiyorum yavaştan ama ben yeşili kullanıyorum nekadar olursa oluk gibi gelmesin diyorum ama artık gaz olayımız bitti çıkarsammı acaba?
Philips avent kullanıyorum canım. Onun ucunda çok rahat etti güzel kavrıyorEvet uçları erken bile değiştirmek gerekiyor bazen. Hangi biberonu kullaniyorsunuz canım? Bizimki dr browns. İçindeki yeşil aparatı kullanmiyorum ama mamayi yavaşlatıyor. İyice inat edecek diye kullanmiyorum
Ay ne güzel maşallah kuzuma. Benim kız oyun halısında bile 5 dakika zor duruyor, hep kucak istiyor zilliKuzum sizin bide çocuklar kucakta durmaya orda uyumaya alışıklar. Allahtan benim ki o huyunu bıraktı. Böyle battaniye sarınca sıcakta güzel mayışıp uyuyor
Biz ilk ay onu kullandık kapak kısmı atmaya başladı sonra bozulduPhilips avent kullanıyorum canım. Onun ucunda çok rahat etti güzel kavrıyor
Gel bizimkileri kanka yapalım, bu kadar benzer kimseyi bulamazlarAy ne güzel maşallah kuzuma. Benim kız oyun halısında bile 5 dakika zor duruyor, hep kucak istiyor zilli
Evet benimde öyle. Bazen ağır kaldirirken bazen kendi kendine acıyorSezaryen olan hanımlar. Karnınızın içi acıyor mu.
Benim dikiş yerlerimde değil ama üstünde, dokunduğum zaman tam karnımda bir acı var. Günlük hayatımı etkilemiyor sadece dokunduğum zaman. Var mı aynı durumda olan.
Hep iyi olun canım kimse zorluk cekmesin
Çok psikolojim bozuldu artık. Her doktor farklı konuşuyor.
Sırtı yara bere içinde kortizonlu krem bile geçirmiyor.
Bi doktor alerji mamasinda soya var ona alerjisi olabilir, pirinçle yapılan mamaya geçebilirsin dedi.
Bi doktor senin kullandığın mamada soya yok ki dedi.
Beyaz sabunla yıkıyorum kıyafetlerini pamuk giydir diyorlar giydiriyorum yok Allah yok.
Cildi ayrı istahsizligi ayrı.
İlk 2 ay gaz sancıları dehşet kusmalar meme tutturmayla geçti. Tam alıştık derken şimdi bu
Sizin durum noldu? Kusmalar devam mı? Hala gaviscon yok piyasalarda. Bi kutu zorla bulduk biz.
Diyet yapıyor musun cildin de bisey var mı canım?
oy yavrum yaŞuan daha hafifledi ama sırt bölümü çok inatçı özellikle
Tamam kuzum dikkat etcemOyy çok güzel diğer haftada kendini yormamaya calishadi bakalım ben bile heyecanlandım nasil
Ah kuzum. Bebişe yünlü kıyafetler giydiriyor musun canım. Yelek falan. Sampuan ve deterjan olarak ne kullanıyorsun.Şuan daha hafifledi ama sırt bölümü çok inatçı özellikle
Egzama diyorlar ama neyin tetiklediğini bulamıyorum bi türlü. Tek dedikleri 6. Ayda muhakkak kan testiyle alerji testi yapılmasıoy yavrum yaCok gecmis olsun kuzum .
Egzama mi yoksa ne oldugunu bulamadilar mi ?
Hersey olacağına varır canım inaniyorumTamam kuzum dikkat etcem
Ay evet çok heyecanlı