Burdan cıktım instagrama girdim karşıma bu video çıktıAyyy kusura bakma kuzum ama kendi vicdansız asıl. Senin nasıl çabaladığını görmüyormu? Tamam bir kaçı dışında hepimizin herifi maalesef bakımla alakalı birşey yapmıyor ama senin yaptıklarınıda görmezden gelmesingerçekten çok zor bir bebeğin var senin bu yüzden seni anlaması lazım
Yaaaa maşallahmanuelle ben beceremiyorum ya benm kız tek memede doyuyor özellikle geceleri bu sefer diğer göğsüm acıyor manuelle sağmayı deniyorum ama 30 dan fazla çıkaramıyorum elektirikliyle baya 150-180 sağardım ilk başlarda ama manuelle yapamıyorum. Yarın bişey olur kızı bi kaç saatliğine bırakmak zorunda kalırım allah korusun buzlukta süt olsun istiyorum. Evet şuan var ama ben onları sağdığımda yoğurt falan yiyodum kızda alerji olduğu için o sütleri veremem ona. Bu arada pompa Lansinoh benmki sen ne kullanıyorsun bide özel bir teknik var mı ki acepp
Valla düşünmedim değilbir kamera koy
Aynen canım, artık üzülmeyeceğim diyorum başka bir şey çıkıyor. Aslında ben önümüzdeki ay işe başlayacağım büyük ihtimalle. Bu çocuğa hangi bakıcı bakar bilmiyorum. Memeden 5 dakika ayrı kalsın katılıyor ağlamaktan. İş yerim 1.5 saat, gelemem de. Kolik annelerine izin, rapor falan verseler keşke.Ayyy kusura bakma kuzum ama kendi vicdansız asıl. Senin nasıl çabaladığını görmüyormu? Tamam bir kaçı dışında hepimizin herifi maalesef bakımla alakalı birşey yapmıyor ama senin yaptıklarınıda görmezden gelmesingerçekten çok zor bir bebeğin var senin bu yüzden seni anlaması lazım
Yaaaa maşallahmanuelle ben beceremiyorum ya benm kız tek memede doyuyor özellikle geceleri bu sefer diğer göğsüm acıyor manuelle sağmayı deniyorum ama 30 dan fazla çıkaramıyorum elektirikliyle baya 150-180 sağardım ilk başlarda ama manuelle yapamıyorum. Yarın bişey olur kızı bi kaç saatliğine bırakmak zorunda kalırım allah korusun buzlukta süt olsun istiyorum. Evet şuan var ama ben onları sağdığımda yoğurt falan yiyodum kızda alerji olduğu için o sütleri veremem ona. Bu arada pompa Lansinoh benmki sen ne kullanıyorsun bide özel bir teknik var mı ki acepp
Bende yıllık izinlerimi kullanıp şubat ortası başlıyorum. Seni anlayabiliyorum. Kafamda hep nasıl olacak sorusu. İlk kızımda 9 Ay calismamistim. Şuan imkansız. Benim anneler dönüşümlü bakacak. Anneni ikna edemez misin. Yada olmadı tanıdık doktor varsa rapor alabilirsin bir süre. Bakıcı bulana kadar.Aynen canım, artık üzülmeyeceğim diyorum başka bir şey çıkıyor. Aslında ben önümüzdeki ay işe başlayacağım büyük ihtimalle. Bu çocuğa hangi bakıcı bakar bilmiyorum. Memeden 5 dakika ayrı kalsın katılıyor ağlamaktan. İş yerim 1.5 saat, gelemem de. Kolik annelerine izin, rapor falan verseler keşke.tatil yaklaştıkça bunu düşünür oldum. Ücretsiz izne de ayrılamam ev kira tek maaş biteriz biz.
Canım nerde çalışıyosun? Heyet raporu satın alabilirsin aslına. Ben o şekilde yapmayı düşünüyorum. Gerçi ben muhtemelen istifa edicem büyük 1 e başlıcak seneye o zaman kız 1 yaşında olucak yanlarında olmam gerek o sebeple 3 sene falan çalışmayı düşünmüyorum sonra kızı kreşe artık kendime de bi iş bulurum inşallahAynen canım, artık üzülmeyeceğim diyorum başka bir şey çıkıyor. Aslında ben önümüzdeki ay işe başlayacağım büyük ihtimalle. Bu çocuğa hangi bakıcı bakar bilmiyorum. Memeden 5 dakika ayrı kalsın katılıyor ağlamaktan. İş yerim 1.5 saat, gelemem de. Kolik annelerine izin, rapor falan verseler keşke.tatil yaklaştıkça bunu düşünür oldum. Ücretsiz izne de ayrılamam ev kira tek maaş biteriz biz.
Benimki de lansinoh canım. İlk önce o elcikle yarım yarım hızlı hızlı basıyorum birkaç dakika. Sonra yavaş yavas sonuna kadar basıyorum zaten gelen artmaya başlayınca aynı modda devam ediyorum. 5 dk düz tutuyorum makineyi 5 dk sağa 5 dk sola şeklinde iki tur yapıyorum diğer memeye geçiyorum. Sonra elektrikli ile sağım yapıyorum. Dünden kaç gündür goguslerim yumuşacıkti. Dün akşamdan beri iki saatte dolunca kenarlardan sertleşiyor sanki. Bir de psikolojik mi bilmiyorum manuelle daha mutlu oluyorum etkisi olabilir mi acaba.Ayyy kusura bakma kuzum ama kendi vicdansız asıl. Senin nasıl çabaladığını görmüyormu? Tamam bir kaçı dışında hepimizin herifi maalesef bakımla alakalı birşey yapmıyor ama senin yaptıklarınıda görmezden gelmesingerçekten çok zor bir bebeğin var senin bu yüzden seni anlaması lazım
Canım annemi ikna etsem bile bebeğim asla durmaz, babası ben tuvaletteyken tutuyor benim kokumu alıp sarılana kadar yıkıyor ortalığı. Geçen arkadaşım geldi, kahve içmeye gidelim gel dedi aşağıda cafe var, 5 dakika mutfağa saklandık, imkansız sen bırakamazsın bunu diyor. En son çare çalıştığım yerde bakıcı arayacağım, kriz anlarında yanında olacağım ama zorBende yıllık izinlerimi kullanıp şubat ortası başlıyorum. Seni anlayabiliyorum. Kafamda hep nasıl olacak sorusu. İlk kızımda 9 Ay calismamistim. Şuan imkansız. Benim anneler dönüşümlü bakacak. Anneni ikna edemez misin. Yada olmadı tanıdık doktor varsa rapor alabilirsin bir süre. Bakıcı bulana kadar.
Devlette öğretmenim canım. Geçen senelerde parayla rapor alanlar varmış heyet ama artık vermiyorlarmış sanırım. 2-3 ay rapor bulsam gazı da biter belki. Senin iki tane senin evde olman çol daha iyi olur tabiCanım nerde çalışıyosun? Heyet raporu satın alabilirsin aslına. Ben o şekilde yapmayı düşünüyorum. Gerçi ben muhtemelen istifa edicem büyük 1 e başlıcak seneye o zaman kız 1 yaşında olucak yanlarında olmam gerek o sebeple 3 sene falan çalışmayı düşünmüyorum sonra kızı kreşe artık kendime de bi iş bulurum inşallah
canim bizim kizinda yani sorunu vardi. midesinde bakteri vardir dedi dr. bir kac gun daha izle ve mama yi degsitir dedi. hatta gazi bile kokuyordu.Kızlar benim oğlan yeşil kaka yapıyor kötü de kokuyor kusması aazaldı ateşi yok üşüttü bu çocuk herhalde acile götüreyim mi bilemedim
Canim eger tazyikten ve refluden skntin varsa , en azindan gunduz emzirdikten sonra sutunu sag , gece dr. browns un biberonuyla ver sutunu. onlar anti kolik oldugundan hava vs de kacirmiyorlar. biberon ucunuda sadcee 1 numara kullan , sut yavas akar. rahat eder emerkenBu gece kızım reflü yüzünden gram uyku uyuyamadı. Yavrum sürekli sırtını geriye gerip kafasını sağa sola sallıyor, ağzında bir şey var gibi sesler çıkarıyor. Ben hep gaz sanıyordum bunu, meğer reflüdenöiş yeni anladım. Defalarca guluk guluk ses duydum ağzında, yüzü öyle ekşi bir ifadeyle uyumaya çalıştı ki yavrum... Emzirsem daha kötü olacak zaten midesi dolu üstelik tazyikten boğazında kalacak canı daha çok yanacak hem memeye gelmek istemiyor da zaten. Kucağıma alıp dolaşsam gazı bir türlü çıkmıyor... 3. aydan ümidimi kestim. O kadar üzgünüm ki çok çaresiz hissediyorum. Üstelik hiç hoşuma gitmese de ilaç da kullanıyoruz. Bugünler ne zaman geçecek bu çocuklar ne zaman rahata erecek de mutlu mutlu oyunlar oynayacağız biz onlarla? Gece gözüme gram uyku girmedi midesindeki ağzına gelecek de boğazına kaçacak diye
Ben baktım dün bizim %47 civarı nemAynı şeye sinir oluyorum. Ya bebek uygulamasında sesli reklam mı olur!!
Biz mecbur aldık, İzmir’deyiz kombiyi açsak çok sıcak ve kuru oluyor. E açmasak da çok serin oluyor. Bebişin de burun problemi var, çok tıkalı. İyi geldi nemlendirici.
sendeki makinanin linkini atar misin bana bir bakim kacmis mm si .
Sen sagim yaptiktan sonra bir cetvel ile gogus ucunu ölc .
ben 24 mm i kullanirken resmen gogusumun kahve rengi kismi full icine giriyordu. yanlismis o iste . sadece ucunun girmesi gerekiyormus.
bu videoda ki gibi cetvel ile
Gözünüz aydın. Aşağı yukarı ne zaman bitti koliklik.Annem bizde kaldi bir kere odama girmedi gece. Bir de biz daha 1 senelik evliyiz yani. Koliklik vardi ama o da duzene girdi sukur.
Bende özelde öğretmenim asgari ücretten çalıştırmak isticekler büyük ihtimalle gitmicem bende 2 ay daha rapor alıcam dedim müdüre eşimde çalışma diyor sonrası için bakıcam süt izni ile yarım gün anlaşmıştık biz ama çalışmıcam ingilizce öğretmenide bulamıyorlar ne olacak bakalımDevlette öğretmenim canım. Geçen senelerde parayla rapor alanlar varmış heyet ama artık vermiyorlarmış sanırım. 2-3 ay rapor bulsam gazı da biter belki. Senin iki tane senin evde olman çol daha iyi olur tabi
Canım biberon ucu tutamadı ya inanır mısın? Ne emzik ne biberon hiçbir şey almadı meme alana kadar açlıktan ağladı geçen güncanim bizim kizinda yani sorunu vardi. midesinde bakteri vardir dedi dr. bir kac gun daha izle ve mama yi degsitir dedi. hatta gazi bile kokuyordu.
Ben mamasini degsitirdim , eskisi gibi kokmuyor artik.
Bir dr una sor derim.
Canim eger tazyikten ve refluden skntin varsa , en azindan gunduz emzirdikten sonra sutunu sag , gece dr. browns un biberonuyla ver sutunu. onlar anti kolik oldugundan hava vs de kacirmiyorlar. biberon ucunuda sadcee 1 numara kullan , sut yavas akar. rahat eder emerken
Tek gece bir iki kere biberonla yemekten memeyi unutmaz zaten . uykuda farketmez bile belki. hem sende rahat edersin.
22 baya buyukmus kiz. Lansinoh tekli bendeki
Ölçü 22 mm kullandığım silikon 22 ordan biliyorum yoksa bu tip cetvel yok bendevideonun başınınizleyenildim gerisi dondu açılmadı kaç kez denediysem.
Lansinoh ya 24 mm imiş kenarında yazıyor ama bilmiyorum satılıyor mu 22 si bi bakcam.
Gözünüz aydın. Aşağı yukarı ne zaman bitti koliklik.
biberonun ucuna az bisi sekerli su veya pekmez fln surup denedin mi ?Canım biberon ucu tutamadı ya inanır mısın? Ne emzik ne biberon hiçbir şey almadı meme alana kadar açlıktan ağladı geçen gün
Asgari ücretle çalışırsan bakıcı da o kadar ister canım, bence de çalışmaman daha iyi olur, yazıklar olsun öğretmen asgari ücret alıyor ama özel okullar 260 bini bulmuş neredeyse. İngilizce branş da zor bulunuyor bizim İngilizce öğretmeni doğum iznine ayrıldı yerine kimseyi bulamadık. Bebek uslu olsa özel ders vereceğim, seninki duruyor aslında, ders verebilirsin. İngilizce ücretleri de dolgun aslındaBende özelde öğretmenim asgari ücretten çalıştırmak isticekler büyük ihtimalle gitmicem bende 2 ay daha rapor alıcam dedim müdüre eşimde çalışma diyor sonrası için bakıcam süt izni ile yarım gün anlaşmıştık biz ama çalışmıcam ingilizce öğretmenide bulamıyorlar ne olacak bakalım
Şimdi bibs'in anne memesne benzeyen emziğindrn sipariş ettim bir bakacağım alacak mı. Deneyeceğim hepsini mecbur, ikinci dönem heyet bulamazsam okula başlayacağım annrm mecbur biberonla verecek22 baya buyukmus kizkadinlarin %5 i sadece 19 mm ustundeymis arastirmalara gore
icine takilabilen parcalar satiliyor olmasi lazm .
Simdi baktim bizim amazon da var. Turkiye de kinde de vardir heralde
biberonun ucuna az bisi sekerli su veya pekmez fln surup denedin mi ?
bir bilmiyorum biberonun nasil ama genis agizli anne memesine yakin olanlar var onlara bir baksaydin eger denemediysen
canim ozel ders vermek cok iyi fikir. Bebegin tabi ki uslu duracak bir iki aya , ozamana kadr sende kendine gelirsin dinlenmis olursunAsgari ücretle çalışırsan bakıcı da o kadar ister canım, bence de çalışmaman daha iyi olur, yazıklar olsun öğretmen asgari ücret alıyor ama özel okullar 260 bini bulmuş neredeyse. İngilizce branş da zor bulunuyor bizim İngilizce öğretmeni doğum iznine ayrıldı yerine kimseyi bulamadık. Bebek uslu olsa özel ders vereceğim, seninki duruyor aslında, ders verebilirsin. İngilizce ücretleri de dolgun aslında
emzik benim kizda almiyor. Biberon cukuk culuk emiyor ama hic bir emzigi almadiŞimdi bibs'in anne memesne benzeyen emziğindrn sipariş ettim bir bakacağım alacak mı. Deneyeceğim hepsini mecbur, ikinci dönem heyet bulamazsam okula başlayacağım annrm mecbur biberonla verecek
3. Aya girdik. Arada oluyir yine tam anlamiyla bitmediLansinoh tekli bendeki
Ölçü 22 mm kullandığım silikon 22 ordan biliyorum yoksa bu tip cetvel yok bendevideonun başınınizleyenildim gerisi dondu açılmadı kaç kez denediysem.
Lansinoh ya 24 mm imiş kenarında yazıyor ama bilmiyorum satılıyor mu 22 si bi bakcam.
Gözünüz aydın. Aşağı yukarı ne zaman bitti koliklik.