- 21 Nisan 2022
- 177
- 267
- 29
Benim eşimde aynı erkekler boş konuşmayı seviyor bence takılmayın .ben eşim öyle deyince aynen öyle ikinizi de istemiyorum sıkıldım sizden deyip gülüp gidiyorum ama benim yapımda var umursamazlık hiç bişeyi takmam ciddiye almam böyle boş lafları özellikle işime önüme bakarım sizde deneyin bence yoksa gerilirsiniz erkekler kenardan bakıp en çok bilen yorum yapan varlıklar işteMesela şimdi eşime yarım saat al uyumadı çok yoruldum dedim, gel kızım annen seni istemiyor, ben sana bakarım dedi. Ne tarafa doğru cinnet geçirsem bilemedimHer yandan sıkışmış durumdayım.
Ben de 3 aydan ümitliyim doktor 5 ay demesine rağmen
Mevlüt çok istedim özendim de ama şu salgın beni çok korkutuyor. Benim bebek de kıyameti koparır zaten, şu gazı biraz daha gitsin istiyorum yapmayı. Kulağına ismi de okunmadı, kimse uğraşmıyor bu işler için ya..geç mi kaldık acaba
Kuzum bende sleepy kullanıyorum idrarında koku var. Doğdugumuzdan beri koku var ama ben mamaya bağlıyorumKızlar ya bebeklerinizin idrarı normal idrar gibi mi kokuyor? Zaten zor uyuyor gece iyice uykusu kaçmasın uyanmasın diye altını açmıyorum, az önce bir açayım artık dedim de baya yoğun koktu normal mi acaba. İdrar yolu enfeksiyonu olsa ateşi falan da olur di mi
Eşinde okuyabilir canımGerçekten yok. Eşime ilk bir ay söyledim tamam dedi, başka kimse yok etrafımda.
Ay bizimki bir bağırıyor bir bağırıyor duymanız lazım. Kendi kendine sesini tanıyor
Her açtığımda bir tane reklam geliyor banaYa happy kidste çok sesli reklamlar çıkıyor giremiyorum uygulamaya düşün
Sıcaklık ve nemölçen cihazınız var mı? Eğer odanın nemi %40 ile %60 arasındaysa gerek yok diye biliyorum. Xioaminin minicik ve uygun fiyatlı bir oda termometresini almıştım o gayet yeterli oluyor kontrol için. Ben de İzmir’de yaşıyorum burda evimizin nemi hep bu aralıkta oluyor. Ama memlekete Ankara’da gidince ihtiyacımız olacak.. Benim bile gidince burnum kanamaya tıkanmaya başlıyor kuruluktan bebiş hiç rahat edemez. Siz de eğer daha iç kesimlere gidecek olursanız dikkat edin tavsiyem.Kızlar herkes hava nemlendirici kullanıyor mu ? Ben nemden nefret ediyorum Antalyada yaşadığımız için hava hep nemli biz hala ısıtıcıyı en düşük ayarda kullanıyoruz klima bile çalıştırmadık almamız şart mı fikri olan var mı acaba ?
Sıcaklık ve nem ölçer var canım hatta şu an bakayım kaç sıcaklığı kontrol ediyorum ama neme dikkat etmemişim bakayım teşekkürlerSıcaklık ve nemölçen cihazınız var mı? Eğer odanın nemi %40 ile %60 arasındaysa gerek yok diye biliyorum. Xioaminin minicik ve uygun fiyatlı bir oda termometresini almıştım o gayet yeterli oluyor kontrol için. Ben de İzmir’de yaşıyorum burda evimizin nemi hep bu aralıkta oluyor. Ama memlekete Ankara’da gidince ihtiyacımız olacak.. Benim bile gidince burnum kanamaya tıkanmaya başlıyor kuruluktan bebiş hiç rahat edemez. Siz de eğer daha iç kesimlere gidecek olursanız dikkat edin tavsiyem.
Haklısın canım, ya şansıma bir kaç kez denedim, çocuğu doyurup verdim, 3 dakika sonra katılarak ağlıyor beni istiyor, illa memede duracak, eşimin de işine geliyor tabi. Vicdansız bile dedi bana ağlattığım için. Mecbur geri alıyorum kucağıma, nasıl bir şans bendeki anlamadımnotdefteri2_ canım saçma sapan laflar için üzme kendini eşin sana bir söylüyorsa senin yaptıklarını görmüyorsa sende bin söyle evet istemiyorum istemediğim için 7/24 emziriyorum uyutuyorum gaz yapmasın diye yemeklerden kendimi kısıtlıyorum de , bir gün emzirmek dışında bütün gün ilgilensin bakalm ne oluyor? 7/24 bebeklerle dip dibe olunca insan beş dk tuvalettede olsa yalnz kalmak istiyor ama bunu bitek yaşayan anlar babalar günün coğunu işte gecirdkleri için anlayamazlar :)
Benimkide çok konuşuyor bu ara sürekli söyleniyor beni bi anlamadınız diyor heralde yavrumDün gündüz hiç uyutmaya çalışmadım saldım istediğin zaman uyu annem dedim ve gece aralıksız 5 saat uyudu
Bugün de gündüz 2şer saat uyudu babası var ya uslu
İnşallah atlatmışızdır darısı sana kuzum
Muhtesem:)
Bizimki gece uyanip bagirmaya basliyo komsular falan duyuyodur kesinKuzum bende sleepy kullanıyorum idrarında koku var. Doğdugumuzdan beri koku var ama ben mamaya bağlıyorum
Eşinde okuyabilir canım
Ay bizimki bir bağırıyor bir bağırıyor duymanız lazım. Kendi kendine sesini tanıyor
Canim ben aldim cocuk hastayken. Soguk buhari tam yuz bolgesine denk getiriyordum soluk alip vermesi kolaylassin diye. Doktor soylemisti.Kızlar herkes hava nemlendirici kullanıyor mu ? Ben nemden nefret ediyorum Antalyada yaşadığımız için hava hep nemli biz hala ısıtıcıyı en düşük ayarda kullanıyoruz klima bile çalıştırmadık almamız şart mı fikri olan var mı acaba ?
bir kamera koyBen kızımın gece uzun bir uykusu var sonrası 15 dakika yarım saatlik kısa uykular zannediyordum. Bugün hiç uyuyamadım ve benim bebeğimin uzun uykusu olmadığını gördüm meğer o benim uykummuşilk yattığımızda ben yorgunluktan bayılıyorum belki de fsjsjs Gece bu evde neler oluyor acaba. Çok merak ettim nasıl ilgileniyorum çocukla.
Canım dün ben ilk defa kızımla dışarı çıktım. Arkadaşıma gittim. Orada yarma ve tavukla ile yapılan keşkek yedim. Sağım yapamadım tabi 7 saati geçkin bir süre. Eve geldim uzun zamandır ilk defa goguslerimin acidigini hissettim sağım yaptım bir saate yakın. sonuç 350 CC o sağımda nasıl mutlu oldum anlatamam. Sebebi 1. Güldük eğlendik moral oldu bana o olabilir. 2. Yarmanın gücü olabilir ki umarım öyledir her gün yerim o zamanSagim yapan arkadaslarim icin son iki gunun tablosunu paylasiyorum
fakat bugub kiizm asi oldu, yanima 80 ml sut almistm. 10 ml icti sadece geri kalani cöp olduDiger 70 ml de annem kalan eski mama sanip dökmus icim ciz etti , agladim vallahi
Bende keşkek yemiştim canım yarma feci şekilde gaz yaptı kızıma. Yarma gaz yapan bir besinmişCanım dün ben ilk defa kızımla dışarı çıktım. Arkadaşıma gittim. Orada yarma ve tavukla ile yapılan keşkek yedim. Sağım yapamadım tabi 7 saati geçkin bir süre. Eve geldim uzun zamandır ilk defa goguslerimin acidigini hissettim sağım yaptım bir saate yakın. sonuç 350 CC o sağımda nasıl mutlu oldum anlatamam. Sebebi 1. Güldük eğlendik moral oldu bana o olabilir. 2. Yarmanın gücü olabilir ki umarım öyledir her gün yerim o zaman3. Dün manuel el pompasi aldım elektrikli gibi acitmiyor ve yumuşak ama derin vakum yapıyor. Sanki emme gibi. Sondaki sagimlarim 3-4 saatte bir oldu Sırasıyla 160-120-170 CC. Bakalım keramet hangisinde bugün belli olur . Yarmayı deneyin derim arkadaslar. Bu arada son haftalarda evde uzun zaman sağım yapmadığımda bu sonucu alamıyordum. 100 CC civarlarında kalıyordu.
ayyy masallah cok guzel miktarlar kuzumCanım dün ben ilk defa kızımla dışarı çıktım. Arkadaşıma gittim. Orada yarma ve tavukla ile yapılan keşkek yedim. Sağım yapamadım tabi 7 saati geçkin bir süre. Eve geldim uzun zamandır ilk defa goguslerimin acidigini hissettim sağım yaptım bir saate yakın. sonuç 350 CC o sağımda nasıl mutlu oldum anlatamam. Sebebi 1. Güldük eğlendik moral oldu bana o olabilir. 2. Yarmanın gücü olabilir ki umarım öyledir her gün yerim o zaman3. Dün manuel el pompasi aldım elektrikli gibi acitmiyor ve yumuşak ama derin vakum yapıyor. Sanki emme gibi. Sondaki sagimlarim 3-4 saatte bir oldu Sırasıyla 160-120-170 CC. Bakalım keramet hangisinde bugün belli olur . Yarmayı deneyin derim arkadaslar. Bu arada son haftalarda evde uzun zaman sağım yapmadığımda bu sonucu alamıyordum. 100 CC civarlarında kalıyordu.
Maşallah benimki gülerken hapsirirken öksürürken hareket ederken pırt pırt salıyor çok şükür. Bir de pavlik bandaj var ya sanırım o da kolaylaştırıyor işini. Çok şükür bu konuda sıkıntı yaşamadıkBende keşkek yemiştim canım yarma feci şekilde gaz yaptı kızıma. Yarma gaz yapan bir besinmiş
Ayyy kusura bakma kuzum ama kendi vicdansız asıl. Senin nasıl çabaladığını görmüyormu? Tamam bir kaçı dışında hepimizin herifi maalesef bakımla alakalı birşey yapmıyor ama senin yaptıklarınıda görmezden gelmesinHaklısın canım, ya şansıma bir kaç kez denedim, çocuğu doyurup verdim, 3 dakika sonra katılarak ağlıyor beni istiyor, illa memede duracak, eşimin de işine geliyor tabi. Vicdansız bile dedi bana ağlattığım için. Mecbur geri alıyorum kucağıma, nasıl bir şans bendeki anlamadım
Yaaaa maşallahCanım dün ben ilk defa kızımla dışarı çıktım. Arkadaşıma gittim. Orada yarma ve tavukla ile yapılan keşkek yedim. Sağım yapamadım tabi 7 saati geçkin bir süre. Eve geldim uzun zamandır ilk defa goguslerimin acidigini hissettim sağım yaptım bir saate yakın. sonuç 350 CC o sağımda nasıl mutlu oldum anlatamam. Sebebi 1. Güldük eğlendik moral oldu bana o olabilir. 2. Yarmanın gücü olabilir ki umarım öyledir her gün yerim o zaman3. Dün manuel el pompasi aldım elektrikli gibi acitmiyor ve yumuşak ama derin vakum yapıyor. Sanki emme gibi. Sondaki sagimlarim 3-4 saatte bir oldu Sırasıyla 160-120-170 CC. Bakalım keramet hangisinde bugün belli olur . Yarmayı deneyin derim arkadaslar. Bu arada son haftalarda evde uzun zaman sağım yapmadığımda bu sonucu alamıyordum. 100 CC civarlarında kalıyordu.
Ya happy kidste çok sesli reklamlar çıkıyor giremiyorum uygulamaya düşün
Kızlar herkes hava nemlendirici kullanıyor mu ? Ben nemden nefret ediyorum Antalyada yaşadığımız için hava hep nemli biz hala ısıtıcıyı en düşük ayarda kullanıyoruz klima bile çalıştırmadık almamız şart mı fikri olan var mı acaba ?