- 11 Ekim 2018
- 456
- 511
canim kac derece suda hazirlanmask gerekiyor ? paketinde yazar. Ona bir baksaydinKızlar aptamil 1 numara kullanan var mı suda doğru düzgün çözülmüyor neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum böyle olması normal mi? hipp combiotic ve sma kullandım onlarda böyle bir sorun yoktu. Mama kıtlığı var özellikle 1 numara ve gaz yapmayanlarda birde öyle bir zamanmış ki bir anda uçtu fiyatlar. Ek gıdaya 4. Ayda başlıcam ben de. Bu aralar beslenmek istemiyor galiba hepsi aynı dönemdeler resmen zorla mama ve süt vermeye çalışıyorum sadece uykusunda besleniyor. Burnu tıkalıydı ve öksürüyordu o yüzden olabilir serum fizyolojik kullandım iyi geldi hastane randevusu salı gününe ateşi yok diye endişe etmedim etmeli miyim bilemiyorum
Özellikle aradım 40 derece olması gerekiyormuş 45 derece olsa olmaz mı dedim olmaz diyor diğer manalarda böyle bir sorun yaşamadığım için şaşırdım demekki bunun sindirilmesi de zor olur kafamda öyle bir çağrışım yaptıcanim kac derece suda hazirlanmask gerekiyor ? paketinde yazar. Ona bir baksaydin
Serum fizyolojik ile mi temizliyorsun sırınga ile biz de kaç gündür mahvolduk şimdi biraz daha iyiKızlarr burun tıkanıklığına çözümünüz var mı ? Kaç kez temizledim anında doluyor ve tıkanıyor çocuk uyanıyorIhlamur verdim az önce
anladim canim. garip geldi banada. 5 derece nekadr fark edebilir kiÖzellikle aradım 40 derece olması gerekiyormuş 45 derece olsa olmaz mı dedim olmaz diyor diğer manalarda böyle bir sorun yaşamadığım için şaşırdım demekki bunun sindirilmesi de zor olur kafamda öyle bir çağrışım yaptı
sicak buhar ?Kızlarr burun tıkanıklığına çözümünüz var mı ? Kaç kez temizledim anında doluyor ve tıkanıyor çocuk uyanıyorIhlamur verdim az önce
Bende aptamil ar (reflu icin olan) mamasindan aldım.erimesi çok sıkıntı olmuştuKızlar aptamil 1 numara kullanan var mı suda doğru düzgün çözülmüyor neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum böyle olması normal mi? hipp combiotic ve sma kullandım onlarda böyle bir sorun yoktu. Mama kıtlığı var özellikle 1 numara ve gaz yapmayanlarda birde öyle bir zamanmış ki bir anda uçtu fiyatlar. Ek gıdaya 4. Ayda başlıcam ben de. Bu aralar beslenmek istemiyor galiba hepsi aynı dönemdeler resmen zorla mama ve süt vermeye çalışıyorum sadece uykusunda besleniyor. Burnu tıkalıydı ve öksürüyordu o yüzden olabilir serum fizyolojik kullandım iyi geldi hastane randevusu salı gününe ateşi yok diye endişe etmedim etmeli miyim bilemiyorum
Aptamilin mamaları yogun oluyormus kıvamı. Bizde kusma var diye arastırıyorum da bana sindirilmez ve kakasını zor yapar gibi geldii. Var mı öyle probleminiz. Öksürükte ciğere cabuk inermiş ben o tarz bişeyde sağlık ocağına dinlettiriyorumKızlar aptamil 1 numara kullanan var mı suda doğru düzgün çözülmüyor neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum böyle olması normal mi? hipp combiotic ve sma kullandım onlarda böyle bir sorun yoktu. Mama kıtlığı var özellikle 1 numara ve gaz yapmayanlarda birde öyle bir zamanmış ki bir anda uçtu fiyatlar. Ek gıdaya 4. Ayda başlıcam ben de. Bu aralar beslenmek istemiyor galiba hepsi aynı dönemdeler resmen zorla mama ve süt vermeye çalışıyorum sadece uykusunda besleniyor. Burnu tıkalıydı ve öksürüyordu o yüzden olabilir serum fizyolojik kullandım iyi geldi hastane randevusu salı gününe ateşi yok diye endişe etmedim etmeli miyim bilemiyorum
Benim gittiğim doktorlat buhar makinelrrini önermiyorlar bende peteğe kavanozla sıcak su koyuyorum bitene kadar duruyor az da olsa oda nemleniyor gibi. Oda kuru olunca bizim çocuğun hemen burnu tıkanıyorKızlarr burun tıkanıklığına çözümünüz var mı ? Kaç kez temizledim anında doluyor ve tıkanıyor çocuk uyanıyorIhlamur verdim az önce
Gaz yada kakada zorluk yaptı mıBende aptamil ar (reflu icin olan) mamasindan aldım.erimesi çok sıkıntı olmuştu
Cok gecmis olsun. Benim de bebegim covid oldu. 5 aylik. Burnu cok dolu,ates var ama fitil baskiliyor, oksuruyor. Hic uyuyamiyor ve surekli inliyor yavrum. Sizde nasil seyretmisi hastalik, kac aylikti bebeginiz, ne kadar surede toparlanma olur acaba?Kizlar selam, bebegim de covid cikti
ben gecen dr uma sordum da 6. ay da dedi.Kızlar erken ek gıdaya başlayacak olanlar doktorlarımızdan ve araştırdıklarımızdan birbirimize paylaşım yapalım mıı. İnternette genelde klasik 6. Ay ek gıda bilgileri var. Kavanoz mama dedikleri tarifleri ve pirinc unuyla muhallebileri genelde söylüyorlar. Bazen eşimle konusuyoruz mama veriyoruzda içinde nişastasına kadar hepsi var. Annem arada der bıraksan bana pirinç unuyla bi lapa veriyim cocuk kendine gelsin biz size hep verdik birşey olmadı diye. Ha diyorum pirinç ununun lapası ha mama da ki nişasta farkı yok. Mama verdikten sonra bu tarz eski usullere bakışım değişti resmen benim. Bebek konusunda hiç bir şey öyle bana moda mod internette okudugumuz yada doktorların söylediği gibi ilerlemiyormus. Açıkcası hani çocuk git gide doymamaya baslayacak ve eline 150-180 ml mama yapıp vermektense irmikli, pirinc unlu yada işte sebzeli bi kavonoz maması yapmak daha cazip geliyor bana artık. Kusma problemimizinde belki çok etkisi vardır bu düşünceme. 3. Ay doldurmaya az kaldıı. Şöyle 1 ay sonra başlarım ben artık 4. Ayı da doldurunca doktorlarla konusurum tabii önce
en azından bana daha doğal gelmeye basladııben gecen dr uma sordum da 6. ay da dedi.
biz ufaktan 4 aylikken tadin yaptirirz gibime geliyor.
zaten laktoz intoleransi olan bebeklere pirinc proteinli mamalar veriyorlar, hepsi ayni kapiya cikiyor , evde yapilan d vitamin ekleyince al sana hazir mamamamalar pahali ya bir cozum bulmak lazm
benim ki topac gibien azından bana daha doğal gelmeye basladııBen arada ağzına doğru bişey uzatıyorum acacak mı diye açmıyor diyorum daha hazır değil 1 haftada 800 gr paketi bitiriyor daha şimdideen. Hani diyorum kusmasa heralde bildiğin topaç olur o kadar mama içmeye
Bak bakalım cnm ben doktorumdan çok memnunum biz covid olduk 1 ay önce nil ateşlendi şehir hastanesine götürdük acile testler yapıldı gribal dediler doktoruma gönderdim bu çocuk covid dedi hemen test yapılsın şehir hastanesinde doktora dedik iyi herkes covid ozaman dedi ama yaptı sonucu beklemeden antibiotik verdiler doktorum çok sinirlendi 3,5 aylık bebeğe sonuç beklemeden antibiotik mi verilir diye sabaha covid testi pozitif çıktı bizde direk kestik antibiotiği doktorumuz çok iyidirBakalım çarşamba devlet hastanesinde randevumuz var doktorda çok ilgili hiç devlette çalışıyo gibi değil oğluma 3. Gün kontrolunde sarılık var dedi ertesi hafta oksürük şikayetiyle gitmiştik tekrar kıyafetlerini çıkardı boy kilo olçümünü yaptı sarılığa baktı ve bacaklarında sarılık yoktu şimdi bacaklarındada var tekrar bakıcam sarılığına deyince tamam dedim ladın bir hafta once muayene ettiği bebeğin sarılığınj hatırlıyo
Cnm arkadaşım aptamil kullanıyor kaşıkla karıştırıyor bide kaynar suyla yap erisin muslukta soğutursunKızlar aptamil 1 numara kullanan var mı suda doğru düzgün çözülmüyor neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum böyle olması normal mi? hipp combiotic ve sma kullandım onlarda böyle bir sorun yoktu. Mama kıtlığı var özellikle 1 numara ve gaz yapmayanlarda birde öyle bir zamanmış ki bir anda uçtu fiyatlar. Ek gıdaya 4. Ayda başlıcam ben de. Bu aralar beslenmek istemiyor galiba hepsi aynı dönemdeler resmen zorla mama ve süt vermeye çalışıyorum sadece uykusunda besleniyor. Burnu tıkalıydı ve öksürüyordu o yüzden olabilir serum fizyolojik kullandım iyi geldi hastane randevusu salı gününe ateşi yok diye endişe etmedim etmeli miyim bilemiyorum
Dinlenene dinlene nasıl veriyorsunuz araya ne kadar süre koyuyorsunuzhope2022 bir kere verdim bir daha vermedim.internetten araştırdigimda kabızlığa neden olabildiğini öğrendik eşim vermeyelim dedi.Zaten bu aralar kakayi ya uyarıyla yapıyor ya da mamaya zeytinyağı koyuyorum.Daha kötü olmasın diye vermiyorum.Mama verdiğim zamanda dinlene dinlene veriyorum kusmamizi biraz olsun azaltıyor.
Maşallah Lina kuzuyaa çok tatlı zatenbenim ki topac gibiama normal dedi kilosu dr
Kaynar suyla yapılınca içinde laktoz miktarı artıyormuş mamaların üzerindede yazıyor kaynar suyla yapmayın diye. Kaşık en mantıklısıCnm arkadaşım aptamil kullanıyor kaşıkla karıştırıyor bide kaynar suyla yap erisin muslukta soğutursun
Valla gidisi su misali yayiliyorDinlenene dinlene nasıl veriyorsunuz araya ne kadar süre koyuyorsunuz
Maşallah Lina kuzuyaa çok tatlı zaten
Kaynar suyla yapılınca içinde laktoz miktarı artıyormuş mamaların üzerindede yazıyor kaynar suyla yapmayın diye. Kaşık en mantıklısı
Ben de sağlık ocağına dinlettireyimAptamilin mamaları yogun oluyormus kıvamı. Bizde kusma var diye arastırıyorum da bana sindirilmez ve kakasını zor yapar gibi geldii. Var mı öyle probleminiz. Öksürükte ciğere cabuk inermiş ben o tarz bişeyde sağlık ocağına dinlettiriyorum
Benim gittiğim doktorlat buhar makinelrrini önermiyorlar bende peteğe kavanozla sıcak su koyuyorum bitene kadar duruyor az da olsa oda nemleniyor gibi. Oda kuru olunca bizim çocuğun hemen burnu tıkanıyor
Gaz yada kakada zorluk yaptı mı
Kaynar suda değil ama normalden fazla sıcak suda aptamil kesildi yoğurt gibi oldu diğer manalarda buda olmuyordu.Cnm arkadaşım aptamil kullanıyor kaşıkla karıştırıyor bide kaynar suyla yap erisin muslukta soğutursun
Benim annemde aynı şeyi söylüyor ben de vermeyi düşünüyorum. Hani doktorlar iyi ki varlar ama annelerimiz çoğu şey tecrübe ederek yaşayarak öğrenmişler.Kızlar erken ek gıdaya başlayacak olanlar doktorlarımızdan ve araştırdıklarımızdan birbirimize paylaşım yapalım mıı. İnternette genelde klasik 6. Ay ek gıda bilgileri var. Kavanoz mama dedikleri tarifleri ve pirinc unuyla muhallebileri genelde söylüyorlar. Bazen eşimle konusuyoruz mama veriyoruzda içinde nişastasına kadar hepsi var. Annem arada der bıraksan bana pirinç unuyla bi lapa veriyim cocuk kendine gelsin biz size hep verdik birşey olmadı diye. Ha diyorum pirinç ununun lapası ha mama da ki nişasta farkı yok. Mama verdikten sonra bu tarz eski usullere bakışım değişti resmen benim. Bebek konusunda hiç bir şey öyle bana moda mod internette okudugumuz yada doktorların söylediği gibi ilerlemiyormus. Açıkcası hani çocuk git gide doymamaya baslayacak ve eline 150-180 ml mama yapıp vermektense irmikli, pirinc unlu yada işte sebzeli bi kavonoz maması yapmak daha cazip geliyor bana artık. Kusma problemimizinde belki çok etkisi vardır bu düşünceme. 3. Ay doldurmaya az kaldıı. Şöyle 1 ay sonra başlarım ben artık 4. Ayı da doldurunca doktorlarla konusurum tabii önce
Ben bazen 90 ml 90 ml ayrı yapıyorum ikinci mamayı istemiyor. Ara vermeden verirsem içiyor neden bilmiyorum. Ben aptamilin içine badem yağı koyuyorum kabız yapıyor aptamil.hope2022 bir kere verdim bir daha vermedim.internetten araştırdigimda kabızlığa neden olabildiğini öğrendik eşim vermeyelim dedi.Zaten bu aralar kakayi ya uyarıyla yapıyor ya da mamaya zeytinyağı koyuyorum.Daha kötü olmasın diye vermiyorum.Mama verdiğim zamanda dinlene dinlene veriyorum kusmamizi biraz olsun azaltıyor.