Ay hadi gözün aydıın kuzum. Ben sana diyordum ya pusete koy diye dik pozisyonda daha kolay çıkarıyorlar gazlarını kakalarınıda daha kolay yapıyorlar. İnsallah böyle devam ederrKızlar ana kucağı geldi, eşim bugün salladı yarım saat ıkınmadan bütün gazı çıkardı, ben şok
Akşam tekrar salladık, uyurken çıkardı bu seferde
İnşallah bunun eseridir de, sabah akşam gece bunun üstünden almam, inlemeden çıkartır yavrum
Kuzum sen bakma 4 numara olduguna 7 aylık kuzenin cocugu var oda 4 kullanıyorHey maşallah kaç kilo oldunuz kuzum
Canım çok yoğun ve yorgunum.ben çok zorda kalmadıkça gaz damlası kullanmıyorum. Doruk alerjik bir bebek. Diyetteyim zaten. Tepki verdiklerini yemeyince daha iyi gibi herşey
Canım tam eve geldiğimiz hafta dorukun 12. Atak haftasıydı. İnanılmaz huysuzdu. Daha bugün tamamen evi ve eşyaları yoluna koydum.
Eve adapte oldum hızlıca, eşim şimdilik yardımcı oluyorakşam uyutmasını ona yaptırıyorum
Sen nasılsın Mete kuş nasıl?
Geçmiş olsun, hem de hayırlı olsun
Alıngan koca çok zor gerçekten, bende de bir adet var. Allah yardımcın olsun.
Canım bilmiyorum @Ygmr37 de öyle mi ama tüp bebekti onun da tıpkı benim gibi. O tutma aşamasında ve sonrasında o hissiyatlar içine giriyor tüp bebek anneleri. Belki o durum tetiklemiştir.
Kalkmıyor kuzum gayet sağlam ben sehpaya koyup denedim sehpayı kaldırdıkYa şu oioi yapışıp kalkmıyorsa bende alıcam kalkıyorsa sağlıklı bir silikon alıp geçicem herşey çok pahalanmış
Kuzenim kullanıyorda çok memnun kalmadı ama o Allahına kadar blw yaptı ondan olabilirAy hadi gözün aydıın kuzum. Ben sana diyordum ya pusete koy diye dik pozisyonda daha kolay çıkarıyorlar gazlarını kakalarınıda daha kolay yapıyorlar. İnsallah böyle devam ederrbide bugün biz biraz gazlıydık yüz üstü yatırdım basını kaldırmaya calısırken ağzından gazını cıkardı kendini ittirdikce gazı cıktı sonrada uyudu kaldı öyle
Kuzum sen bakma 4 numara olduguna 7 aylık kuzenin cocugu var oda 4 kullanıyorben kırmızı iz kalıyor ondan aldık 4 numara. 5.600 civarı olmuşuzdur tahminen kuzum gitmiyorum sağlık ocağına da artık saldım. En son 5.400 cıkmıstı cünkü o zaman ki alımına vurdugumda bu aralar 5.600lerdedir büyük ihtimalle. Kıyafetleri küçülüyor, kucağımda ağırlaştıgını hissediyorum toprlıyoruz çok şüküür.
Evine adapte olmana sevindiim insallah hep böyle devam eder rahat olursunuz eşinin yardımı eksik olmazDoruk abimiiz napıyor emme işini nasıl yaptınız insallah oturmustur düzene
Kalkmıyor kuzum gayet sağlam ben sehpaya koyup denedim sehpayı kaldırdık
Ayyy inşallah yapar sıpa ya. Aslında hazır yapmışken alıverselermiş aman ne uyuzlar. Kuzum ankaradaydın dimi sen? Hangi hastaneye gidiyosun kime gidiyorsun bide neresindesin ankaranın? Yanlş anlama olduğun tarafta belki bi doktor biliyorumdur diye soruyorum.Boşuna gittik canım randevu veriliyormuş, Çarşamba’ya verdilerkakayı da yapınca diğer test Allah bilir ne zaman yapar bizimki :)
Yaaaaaa neler okudum nelerKızlar ana kucağı geldi, eşim bugün salladı yarım saat ıkınmadan bütün gazı çıkardı, ben şok
Akşam tekrar salladık, uyurken çıkardı bu seferde
İnşallah bunun eseridir de, sabah akşam gece bunun üstünden almam, inlemeden çıkartır yavrum
Çankayadayım canım, bütün doktor önerilerine açığımAyyy inşallah yapar sıpa ya. Aslında hazır yapmışken alıverselermiş aman ne uyuzlar. Kuzum ankaradaydın dimi sen? Hangi hastaneye gidiyosun kime gidiyorsun bide neresindesin ankaranın? Yanlş anlama olduğun tarafta belki bi doktor biliyorumdur diye soruyorum.
Yaaaaaa neler okudum nelerkızçe lüks şeylere uzanıp pırtlamak istiyomuş demekki
İnşallah çok sağol canımYaa inşallah derdinize care olur valla çok sevindm
Tesekkurler canimBenim dr prematüre doktor tavsiyesiyle kullanıyoruz nerdeyse yenidoğan döneminden beri nurse harways colex
Valla mandalina, muz, yumurta sarısı tadımlarında yani parmağıma alıp sürdüğümde bi tekrar ver havası sezdikÇok güzellerinsallah her şeyi sever yer hem seni hem kendini uğraştırmaz
Her anın tadını çıkarmak lazımmış bidaha bugünler gelmicek bende uyurken parmaklarına bakmaya bayılıyorum minicikBende öyleyim artık biz gecede 3 saatte 1 uyandıgımız için gündüz uyuduğunda yatagıma koyıyorum reflü yastıgıyla yanına kıvrılıyorum dinlenmiş oluyorum
Ahahaha hızını alamıyor dimi insanay bende diyorum resimleriji videolarini cekeyim uyurken unutmayayim diye ilerde ama Lina uyaniyor ben hala resim ve video cekio oluyorum
Gazı yok geceleri mama yiyince artık gaz çıkarmıyor alttan çıkartıyor o derece:) ooo sen en güzelini yapmışsın ben bi 2 yaş olayını hallettimAyy gözün aydın, ben de ek gıdaya geçmek istiyorum artık, şu gazdan kurtulsun annem yaa :)
Ne güzel 5 aylık olmuş maşallah, gazı falan ds yokturay sadece bunu düşünüyorum
Ben mont aldım canım evet oldukça indirimde, 2 ,3,4 yaş montları tamam
Valla söylenene göre kalkmıyormuş denerim söylerim memnun kalırsam yoksa dediğin gibi değmiyorsa yazık o paralara bende heveslendimde aldım inşallah pişman olmamYa şu oioi yapışıp kalkmıyorsa bende alıcam kalkıyorsa sağlıklı bir silikon alıp geçicem herşey çok pahalanmış
Aklımda olsun kuzum çocuğu olan arkadaşlara sorarım ama liv de bi doktor öneriyodu arkadaşım adını sorarım bende liv e başlamak istiyorum ama medicalparka çok yakın oturuyorum bu sebeple devam ediyorumÇankayadayım canım, bütün doktor önerilerine açığım
Yaaa ben Ebebekten almıştım nerdeyse iki katınaEğitici köpekciğin kumandası bime geliyormus. Fiyatı gayet iyi
Eki Görüntüle 3187922
Aklımda olsun kuzum çocuğu olan arkadaşlara sorarım ama liv de bi doktor öneriyodu arkadaşım adını sorarım bende liv e başlamak istiyorum ama medicalparka çok yakın oturuyorum bu sebeple devam ediyorum
Yaaa ben Ebebekten almıştım nerdeyse iki katına
ben oyuncaklarin cocugunu ikinci el aliyorum , facebook marketten :)Trendyola baktım orda da pahalıydıı. Hayır bide asıl işlevsel olan köpekçik. Köpekçik nerdeyse bunla aynı para
Of o görüntü çok üzücü maalesef.. insan kılcala alışıyor da. Bir de ben artık flaş açıp da bakıyorum kan var mı diye. Yok sandığım bezde bu şekilde kaka gördüm. Hep içimden şu bebeleri bi sağ Salim büyütseydik diyorum.
Emzirmek güzel şey ama artık çok kötü rüyalar görmeye başladım. Alerji ve beslenememe konusu içime bi karanlık çökertti resmen.
Rica ederimkarabuğday neden yasak acaba? Gluten desen yok içinde, merak ettim.
benim bebegim alerjik degil suanlik ama %60 mama %40 anne sutu aliyor diyebilirim. yilbasinda bir kadeh isarap ictim ve sarimsakli yedim diye o iki gun sut vermedim, sagdim buzluga attim.
kakasinda hic beyaz sindirilmemis parcalae yoktu. ne zaman ki anne sutu tekrar vermeye basladim. gene kakasini yaparken zorlandi, beyaz puturlukler cogaldi kakasinda.
Aslinda alerji icin ozel mamalardan yese acaba iyi gelir mi Gunes cigime
anladim canim. Avrupa ve amerika efsane mamalar var. Resmen her derde deva bir mama cesidi var. Burada yok , cok az. zaten dr a mamasini degistirim mi fln dedigin de “ cok bisi degismez her mama asagi yukari ayni” diyorlar ama aslinda ayni degil.Alerji doktoru dün Aptamil Pregomin Syneo diye bi mama verdi. Kilo alımı güzel, ama bağırsakları rahatlasın diye günde sadece 1 kez verebilirsin dedi. Eğer iyi gelirse rapor çıkartırmışız bu mama için. Vermek istemedim, kendi doktorumuza söyledim, o da verme dedi. Kafam almak bullak. Başka bi yiyecek kesmeyelim zaten çok kısıtladık seni dedi. Ama kan da ara ara devam ediyor. Bu hafta bakacağım, eğer kan devam ederse başlarım günde 1 kez mamaya.
anladim canim. Avrupa ve amerika efsane mamalar var. Resmen her derde deva bir mama cesidi var. Burada yok , cok az. zaten dr a mamasini degistirim mi fln dedigin de “ cok bisi degismez her mama asagi yukari ayni” diyorlar ama aslinda ayni degil.
Bebegimize iyi gelen dogru mamayi deneye deneye bulmak gerekiyor .
Seni biraz rahatlaticaksa , arastir , yorumlarina bak, genel olarak memnun kalmissa diger annelerde , gunde bir kereden birsey olmazki o mamadan yese.
Bizimde raporluydu canım nutricia neocate bilgin olsunAlerji doktoru dün Aptamil Pregomin Syneo diye bi mama verdi. Kilo alımı güzel, ama bağırsakları rahatlasın diye günde sadece 1 kez verebilirsin dedi. Eğer iyi gelirse rapor çıkartırmışız bu mama için. Vermek istemedim, kendi doktorumuza söyledim, o da verme dedi. Kafam almak bullak. Başka bi yiyecek kesmeyelim zaten çok kısıtladık seni dedi. Ama kan da ara ara devam ediyor. Bu hafta bakacağım, eğer kan devam ederse başlarım günde 1 kez mamaya.