2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ayy bu bizde var mı acaba hemen bakayım tam Mehmet e göre
Nooo bizde yok

Köpekçik aldım ben nil sevmedi inşallah sever ilerde
Canım ya senin şu bitkiselci doktorun muayene ücreti ne kadar oğlumun yüzünde bişeyler çıktı çarşamba çerkezköyde randevumuz var bi sonuç alamazsam senin doktora gitmeyi düşünüyorum

n
Nooo bizde yok
bunlara bir baksana bunlarda harketli , eger iade edebilme sansin varsa, alip deneyebilirsin.

su sari baligin aynisi baska satici da 300 TL

Sağol canım buda aynı işlevde neredeyse bakayımm bee çok pahalı cidden

Ben söylemedim live gidiyoruz biz zaten, asla memnun değilim. Doktorun adını özelden yazarım. İlgisiz, çocuğa da hiç nazik davranmıyor. Taa en başında gaita testi yapsak dedim, azarladı beni ne gerek var diye, şimdi yaptırın diyor. İyi de doktorumuz sensin yaptırsana. Medikal parkta gülsüm adında bir dr tavsiye etmişlerdi. Aciline gelmiştik ama bize çook uzak. Tabi liv in yanında biz özel 5 tane de profa gittik Ankara nın en iyileriymiş, hangi doktora söylesem bizim hocalara gitmişsiniz diyorlar, ama derman olmadı bize hiç biri

Ayy çok güzel oyuncakları varmış bu markanın sen yazdıktan sonra inceledim ama maalesef TR şartlarında verilecek paralar değil oyuncak 1.300 lira diyor senin kıza aldıgın. Burda yok yaa çevremizde 4 kişi birden doğum yaptık kuzenler kuzen eşleri vs düşün en büyüğü 8 aylık geri kalan peş peşe sıralanıyoruz en küçük benim ki böyle bir kaç kez ortaya attım da kimse yanaşmıyor değiş tokuş işinee. Bizim için daha erkende işte bir kaç aya iyi olurdu
Bende aynalı zeka kart alacaktım iki katı fiyat ebebekte sağol canım hope2022

Geçmiş olsun canım omurgana ne olduu. Sabrediin ek gıdaya bir şey kalmadı insallah cogumuzun sorunu bitecek ek gıda da
Nooo bizde yok
Pahallıı kuzum ya baktımda ben çok hoşuma gitti bugün instagramda kore de satılan oyuncaklarına denk geldim orda da bunun ördeği var eşimle konustık güzelmiş vs diye üzerinede bunu görünce pahalı amaa

Ben oioi puzzle tabakla nuk suluğu aldım ama sanırım oioi kase de işe yarıyormuş, ağzı kapanıp dolaba kaldırılıyormuş yemek. Pişman oldum almadığıma. Çatal ve bardağın daha uygunlarını aldım, bence oioi nin cezbedici yanı vakum. Kaşık, bardak olmasa da olur İkea sandalyeye yapışıyor diye duydum.

Kızlar bu ek gıda dönemi için ben webaby çatal kaşığını almıştım fakat bugün instada gördüm çocukların ağız yapısına uygun kullanılması gereken sadece bir markanın varmış. Storyleri geçerken görmüştüm tekrar bulamadım sonra Fikriniz var mı bu konuda acaba ?

evet sen hamileyken de demistin pek yanasmiyorlar boyle seylere diye .
Balik versiyonunu paylastim onu gordun mu ? 170 tl imis.
bu marka sifir alinca burda da ucuz degil ya. pelis hisirtili cingirakli oyuncaklari 30$ dan basliyor, saka gibi.
Ben de facebook gruplarin da ki oyuncaklari va kovaliyorum bedava verenleri .

Cay kasigi candir
saka bir yana ben hamileyken munchkin markasininki indirimdeydi onu aldim ama hic arastirmadim. Yani bize kimse plastk catalla kasikla beslemedi. agzimizda duzgun o yuzden cokda takilmamak lazim bence

Gördüm canım linkini sepete attım bi yorumları okuyup bakcam. Aklıma yatıyor emekleme dönemi o tarz şeylet harekelti sesli bşr şeyler bile bizim dikkatimizi çekerken ufaklıkları düşünemiyorumm

Cay kasigi candir
saka bir yana ben hamileyken munchkin markasininki indirimdeydi onu aldim ama hic arastirmadim. Yani bize kimse plastk catalla kasikla beslemedi. agzimizda duzgun o yuzden cokda takilmamak lazim bence
Valla bende öyle düşünüyorumda yinede bi sorayım dedim o zaman aldıklarımızla devam

Ben sezaryen oldum. İlk gün sütümün gelmeyeceğini tahmin edip akraba doktor ve eczacılara sordum ne mama alayım yanıma diye bana aptamil pregomin syneo önerdiler. Düşün yani yenidoğan bebeğim içti bu mamadan 1,5 gün boyunca. Hiç bir sıkıntı yaşamadık.

Cnm 500 tl tekirdağ genesiste benim doktorum
Bakalım çarşamba devlet hastanesinde randevumuz var doktorda çok ilgili hiç devlette çalışıyo gibi değil oğluma 3. Gün kontrolunde sarılık var dedi ertesi hafta oksürük şikayetiyle gitmiştik tekrar kıyafetlerini çıkardı boy kilo olçümünü yaptı sarılığa baktı ve bacaklarında sarılık yoktu şimdi bacaklarındada var tekrar bakıcam sarılığına deyince tamam dedim ladın bir hafta once muayene ettiği bebeğin sarılığınj hatırlıyo

Iyi de ben anlamadım. Daha sert memeyi veriyordum. Sut dolu diye.. ama bu meme yumusacik pufuduk bir seydi hic beklemiyordum ki ben
Kuzum, sütün bol olmasıyla tazyikli olması aynı şey değilmiş. O yüzden yumuşak memede de olabiliyor tazyik. Sütümüz bol olsun, bebişlerimizin sağlıklı içebileceği şekilde olsun inşallah ben sezaryenden sonra 3 gün sütüm gelmeyince çok ağladıydım, Allah'ım sütüm dolsun taşsın fışkırsın diye dua etmiştim ama insanın ağzından çıkana çok dikkat etmesi lazımmış gerçekten. Fışkırmasın Allah'ım diyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…