Ayy bu bizde var mı acaba hemen bakayım tam Mehmet e göreben oyuncaklarin cocugunu ikinci el aliyorum , facebook marketten :)
Bir kismida bedava aldim , anne grubu var burdaki sehirlere ait facebook da . Kullanmadiklari urunleri baskalaeina veriyorlar .
Parasini verip aldigim tek oyuncak skip hop un arisi , hem karij ustunde dikkatini cekiyor hem de iler de emeklemesine fln yardimci oluyormus. buna benzer cesit cok ,kizimin cok dikkatini cekti isiklari fln
benzerleri kesin vardir canim. cocomelon muydu neydi o cizgifilimin karpuzunu gormustum ben ikk boyle hareker eden , o da burda yoktu. arastir bir benceAyy bu bizde var mı acaba hemen bakayım tam Mehmet e göre
Nooo bizde yok
trendyol da varmis canim ama dunyanin parasiAyy bu bizde var mı acaba hemen bakayım tam Mehmet e göre
Nooo bizde yok
Köpekçik aldım ben nil sevmedi inşallah sever ilerdeTrendyola baktım orda da pahalıydıı. Hayır bide asıl işlevsel olan köpekçik. Köpekçik nerdeyse bunla aynı para
Canım ya senin şu bitkiselci doktorun muayene ücreti ne kadar oğlumun yüzünde bişeyler çıktı çarşamba çerkezköyde randevumuz var bi sonuç alamazsam senin doktora gitmeyi düşünüyorumKöpekçik aldım ben nil sevmedi inşallah sever ilerde
bunlara bir baksana bunlarda harketli , eger iade edebilme sansin varsa, alip deneyebilirsin.Ayy bu bizde var mı acaba hemen bakayım tam Mehmet e göre
Nooo bizde yok
Sağol canım buda aynı işlevde neredeyse bakayımm bee çok pahalı ciddenn
bunlara bir baksana bunlarda harketli , eger iade edebilme sansin varsa, alip deneyebilirsin.
afreyz oyuncak Oyuncak Balık Pilli Sesli Işıklı Balık Yerde Hareket Eden Bebeklerin Dikkatini Çeken Işıklı Balık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
afreyz oyuncak Oyuncak Balık Pilli Sesli Işıklı Balık Yerde Hareket Eden Bebeklerin Dikkatini Çeken Işıklı Balık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
afreyz oyuncak Oyuncak Balık Pilli Sesli Işıklı Balık Yerde Hareket Eden Bebeklerin Dikkatini Çeken Işıklı Balık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
afreyz oyuncak Oyuncak Balık Pilli Sesli Işıklı Balık Yerde Hareket Eden Bebeklerin Dikkatini Çeken Işıklı Balık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
su sari baligin aynisi baska satici da 300 TL
sesli, isikli ve hareket ediyormus bu oyuncakta. ayni mantik.Sağol canım buda aynı işlevde neredeyse bakayımm bee çok pahalı cidden
Ben söylemedim live gidiyoruz biz zaten, asla memnun değilim. Doktorun adını özelden yazarım. İlgisiz, çocuğa da hiç nazik davranmıyor. Taa en başında gaita testi yapsak dedim, azarladı beni ne gerek var diye, şimdi yaptırın diyor. İyi de doktorumuz sensin yaptırsana. Medikal parkta gülsüm adında bir dr tavsiye etmişlerdi. Aciline gelmiştik ama bize çook uzak. Tabi liv in yanında biz özel 5 tane de profa gittikAklımda olsun kuzum çocuğu olan arkadaşlara sorarım ama liv de bi doktor öneriyodu arkadaşım adını sorarım bende liv e başlamak istiyorum ama medicalparka çok yakın oturuyorum bu sebeple devam ediyorum
Yaaa ben Ebebekten almıştım nerdeyse iki katına
Ayy çok güzel oyuncakları varmış bu markanın sen yazdıktan sonra inceledim ama maalesef TR şartlarında verilecek paralar değil oyuncak 1.300 lira diyor senin kıza aldıgın. Burda yok yaa çevremizde 4 kişi birden doğum yaptık kuzenler kuzen eşleri vs düşün en büyüğü 8 aylık geri kalan peş peşe sıralanıyoruz en küçük benim ki böyle bir kaç kez ortaya attım da kimse yanaşmıyor değiş tokuş işinee. Bizim için daha erkende işte bir kaç aya iyi olurduben oyuncaklarin cocugunu ikinci el aliyorum , facebook marketten :)
Bir kismida bedava aldim , anne grubu var burdaki sehirlere ait facebook da . Kullanmadiklari urunleri baskalaeina veriyorlar .
Parasini verip aldigim tek oyuncak skip hop un arisi , hem karij ustunde dikkatini cekiyor hem de iler de emeklemesine fln yardimci oluyormus. buna benzer cesit cok ,kizimin cok dikkatini cekti isiklari fln
Geçmiş olsun canım omurgana ne olduu. Sabrediin ek gıdaya bir şey kalmadı insallah cogumuzun sorunu bitecek ek gıda daSelam kızlar herkes iyi midoğumdan bu yana ara ara girip okuyorum ama o kadar çok sıkıntım var ki bebek doğdu doğalı. Bebek iyi çok şükür sorun bende bir sürü hastalık omurgada kırıklar sütten kestim kuzuyu ilaç kullanıyorum diye. Ay anlatacak o kadar şey var ki ara ara anlatırım inşallah.
Herkes büyütmüş bebikleri maşallahBenimki de mama emmekte sorun yaşıyor memeyi bıraktırdığımdan beri. umursamamaya çalışıyorum ama bebek sabaha kadar hiçbir şey içmeden öylece uyuyor gündüz deseniz yine aynı. 60 cc içip saatlerce uyuyor vallahi hayret ediyorum Sarılıkken bu kadar içiyordu. Göbeği vardı azıcık eridi gitti. Aptamil kullanıyorum ben de napcam bilmiyorum ya. Sağlık sorunlarım yetmezmiş gibi bir de bu var. Yakında delirebilirim
Pahallıı kuzum ya baktımda ben çok hoşuma gitti bugün instagramda kore de satılan oyuncaklarına denk geldim orda da bunun ördeği var eşimle konustık güzelmiş vs diye üzerinede bunu görünce pahalı amaaAyy bu bizde var mı acaba hemen bakayım tam Mehmet e göre
Nooo bizde yok
Cnm 500 tl tekirdağ genesiste benim doktorumCanım ya senin şu bitkiselci doktorun muayene ücreti ne kadar oğlumun yüzünde bişeyler çıktı çarşamba çerkezköyde randevumuz var bi sonuç alamazsam senin doktora gitmeyi düşünüyorum
Bende uygun buldukca bir şeyler alıyorumda sever insallahKöpekçik aldım ben nil sevmedi inşallah sever ilerde
Ben oioi puzzle tabakla nuk suluğu aldım ama sanırım oioi kase de işe yarıyormuş, ağzı kapanıp dolaba kaldırılıyormuş yemek. Pişman oldum almadığıma. Çatal ve bardağın daha uygunlarını aldım, bence oioi nin cezbedici yanı vakum. Kaşık, bardak olmasa da olurValla mandalina, muz, yumurta sarısı tadımlarında yani parmağıma alıp sürdüğümde bi tekrar ver havası sezdikinşallah zorluk çıkarmayan bebek olur yoksa çok zor yemek konusu
Her anın tadını çıkarmak lazımmış bidaha bugünler gelmicek bende uyurken parmaklarına bakmaya bayılıyorum minicik
Ahahaha hızını alamıyor dimi insan
Gazı yok geceleri mama yiyince artık gaz çıkarmıyor alttan çıkartıyor o derece:) ooo sen en güzelini yapmışsın ben bi 2 yaş olayını hallettim
Valla söylenene göre kalkmıyormuş denerim söylerim memnun kalırsam yoksa dediğin gibi değmiyorsa yazık o paralara bende heveslendimde aldım inşallah pişman olmamama nuk suluk için herkes çok memnun akıtmıyormuş. Ay neler konuşuyoruz şurda hatırlıyorumda tuttu tutmadı düşük tehlikeleri konuşurken şimdi ek gıda konuşuyoruz
evet sen hamileyken de demistin pek yanasmiyorlar boyle seylere diye .Ayy çok güzel oyuncakları varmış bu markanın sen yazdıktan sonra inceledim ama maalesef TR şartlarında verilecek paralar değil oyuncak 1.300 lira diyor senin kıza aldıgın. Burda yok yaa çevremizde 4 kişi birden doğum yaptık kuzenler kuzen eşleri vs düşün en büyüğü 8 aylık geri kalan peş peşe sıralanıyoruz en küçük benim ki böyle bir kaç kez ortaya attım da kimse yanaşmıyor değiş tokuş işinee. Bizim için daha erkende işte bir kaç aya iyi olurdu
Geçmiş olsun canım omurgana ne olduu. Sabrediin ek gıdaya bir şey kalmadı insallah cogumuzun sorunu bitecek ek gıda da
Pahallıı kuzum ya baktımda ben çok hoşuma gitti bugün instagramda kore de satılan oyuncaklarına denk geldim orda da bunun ördeği var eşimle konustık güzelmiş vs diye üzerinede bunu görünce pahalı amaa
Cay kasigi candirKızlar bu ek gıda dönemi için ben webaby çatal kaşığını almıştım fakat bugün instada gördüm çocukların ağız yapısına uygun kullanılması gereken sadece bir markanın varmış. Storyleri geçerken görmüştüm tekrar bulamadım sonraFikriniz var mı bu konuda acaba ?
Gördüm canım linkini sepete attım bi yorumları okuyup bakcam. Aklıma yatıyor emekleme dönemi o tarz şeylet harekelti sesli bşr şeyler bile bizim dikkatimizi çekerken ufaklıkları düşünemiyorummevet sen hamileyken de demistin pek yanasmiyorlar boyle seylere diye .
Balik versiyonunu paylastim onu gordun mu ? 170 tl imis.
bu marka sifir alinca burda da ucuz degil ya. pelis hisirtili cingirakli oyuncaklari 30$ dan basliyor, saka gibi.
Ben de facebook gruplarin da ki oyuncaklari va kovaliyorum bedava verenleri .
Cay kasigi candir
saka bir yana ben hamileyken munchkin markasininki indirimdeydi onu aldim ama hic arastirmadim. Yani bize kimse plastk catalla kasikla beslemedi. agzimizda duzgun o yuzden cokda takilmamak lazim bence
Valla bende öyle düşünüyorumda yinede bi sorayım dedimCay kasigi candir
saka bir yana ben hamileyken munchkin markasininki indirimdeydi onu aldim ama hic arastirmadim. Yani bize kimse plastk catalla kasikla beslemedi. agzimizda duzgun o yuzden cokda takilmamak lazim bence
Ben sezaryen oldum. İlk gün sütümün gelmeyeceğini tahmin edip akraba doktor ve eczacılara sordum ne mama alayım yanıma diye bana aptamil pregomin syneo önerdiler. Düşün yani yenidoğan bebeğim içti bu mamadan 1,5 gün boyunca. Hiç bir sıkıntı yaşamadık.Alerji doktoru dün Aptamil Pregomin Syneo diye bi mama verdi. Kilo alımı güzel, ama bağırsakları rahatlasın diye günde sadece 1 kez verebilirsin dedi. Eğer iyi gelirse rapor çıkartırmışız bu mama için. Vermek istemedim, kendi doktorumuza söyledim, o da verme dedi. Kafam almak bullak. Başka bi yiyecek kesmeyelim zaten çok kısıtladık seni dedi. Ama kan da ara ara devam ediyor. Bu hafta bakacağım, eğer kan devam ederse başlarım günde 1 kez mamaya.
Bakalım çarşamba devlet hastanesinde randevumuz var doktorda çok ilgili hiç devlette çalışıyo gibi değil oğluma 3. Gün kontrolunde sarılık var dedi ertesi hafta oksürük şikayetiyle gitmiştik tekrar kıyafetlerini çıkardı boy kilo olçümünü yaptı sarılığa baktı ve bacaklarında sarılık yoktu şimdi bacaklarındada var tekrar bakıcam sarılığına deyince tamam dedim ladın bir hafta once muayene ettiği bebeğin sarılığınj hatırlıyoCnm 500 tl tekirdağ genesiste benim doktorum
Kuzum, sütün bol olmasıyla tazyikli olması aynı şey değilmiş. O yüzden yumuşak memede de olabiliyor tazyik.Iyi de ben anlamadım. Daha sert memeyi veriyordum. Sut dolu diye.. ama bu meme yumusacik pufuduk bir seydihic beklemiyordum ki ben