2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bende bıraktım şimdilik içmiyorum biraz büyüsünler ya ne bileyim emin olamadığım için içmiyorum şimdilik

Deme öyle şeyler kuzum aklından dahi geçirme. İnan benim kafam o bakımdan rahat Allah nasip etmişse doğacak sağlıklı sıhhatli zamanlı diyorum.
Fakat erkenden eve alıp doldurasım gelmiyor sadece. Sanki 5. çocuğumu doğuruyorum :) Eskiden bebek mağazaları gezmeye daha meraklıydım. :)

Doğru diyorsun da ne bileyim internetten uzak kalmak iyi gelecek biraz herhalde gezerken kötü şeyler okuyunca etkileniyorum ya benim de öyle olursa diye
Çok pahalı ya bir de geçen arkadasimin bebeğinin doğum günü vardi hediye bakmak için ebebek e girdim fiyatları görünce ağzım açık kaldı 1 tane zıbın 150 TL yazıyordu

Kızlar selam umarım hamişlerimizin hepsi iyidir. Ben de ekim sonu veya kasım başı annelerinden olacağım Rabbim izin verirse. SAT 30 Ocak. Benim ilk gebeliğim Sizlere bir sorum olacak. Doktora ne zaman gitmemi tavsiye edersiniz? Çok erken gidip hiçbir şey göremeden geri gelmek istemiyorum

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım
Ben gebeliği öğrendikten 1 hafta sonra çağırdı doktor beta 400 lerdeydi 1hafta sonra gidince keseyi gördüm 5+2 ydim karından bakınca bu haftalarda gözüküyor vajinal muayene ile daha erken gozukebiliyor kese o da doktora bağlı tabi keseden sonra da 3 hafta sonra gel kalp için demişti ama ben bazı nedenlerden dolayı 6+3 TE gittim o zaman da bebisi gorduk bu cuma da kalp atışı için gidicez rabbim nasip ederse

merhaba hoşgeldiniz, 6 hafatdan önce gitmenize gerek yok, 6 hafatda kese görünür, 8 haftada net kalp atışı görünür, isterseniz direk 8. haftada gidip bir kerede halledebilirsiniz

Amin canım çok teşekkür ederim.İnşallah sağlıkla gelirler ben şuan 4+5 teyim. 5. haftanın son günlerinde gideyim. Vajinal muayene yapıyorlar mı? Bebişe bişi olmasın zaten zar zor tutturduk :))

Amin canım çok teşekkür ederim.İnşallah sağlıkla gelirler ben şuan 4+5 teyim. 5. haftanın son günlerinde gideyim. Vajinal muayene yapıyorlar mı? Bebişe bişi olmasın zaten zar zor tutturduk :))
Görülebilir ben hatta 5+2ydim ultrasonda 5+0 çıktım karından görmüştü. Benim doktorum yapmıyor sanırım zorda kalmadığı sürece yapma taraftarı değil ama burada çok okudum karından kese göremeyince sorup vajinal bakan doktor. Aslında o bebeğe zarar veren birşey değilmiş azcik ucundan sokup kamerayla bakiyorlarmis düşük olması bu yüzden olmazmış sadece bazıları denk geliyor diyordu bı doktor internetten videosunu izlemiştim

Herşey pahalandı, tekstil zor durumda. Bebek eşyalarının da pahalı olması çok normal.

Kahve beni sigaradan daha çok zorluyor. Günde en az 7 bardak kahve içen biriydim. Evimde profesyonel makine var. Günde 1 adete düşürdüm akşamları evde içerken bardağı yiyesim geliyor kendimi tutmaya çalışıyorum. Çok zooor Umarım başaracağım :)

Aynı şeyi düşünüyorum ceri. İkimizin de kontrollerine az kaldı şükür

Zamanla bağımlılığın azalacak az sabır :)

Kötü şeyler düşünüp üzme kendini bak böyle durumlarda sopa çıkarıcam az kaldı
O tulum filandır merak etme tanesi 10-15 TL ye bulunuyor gayet güzel zıbınlar ben evin indirim delisi olarakhenüz almasam da piyasanın nabzını tutmaya başladım
Onları Da bol bol konuşuruz ilerki aylarda inşallah
Hayırlı uğurlu olsun aramıza hoş geldiniz :) ilk sayfadaki listemize eklememi isterseniz diğer bilgileri de alabilirim ben de muhtemelen
Eylül annesi olacağım sezaryen olunca böyle oluyormuş herhalde
Sorunuza gelince hanımlar cevaplamış zaten ama vajinal ultrason zararlı değil doktorunuz da hassas biriyse bir şey olmaz. Ben hiç hissetmiyorum bile muayenesini. Ama örneğin devlet acilinde doğumhanede doktor vajinal muayenede sanırım hiç kayganlaştırıcı filan da sürmemişti.. canım acımıştı. Bebeğe zararı olduğunu düşünmedim onun bile ama yani insan rahatsız olmuyor değil.
Endişeniz varsa önceden paylaşın doktorunuzun ekstra dikkatli olacağına eminim
Kızlar 7+2 den pıt pıt kalp atışlarıyla merhabalar ilk bebeğimin hiç duymamıştım çok şükür bu sefer duydum bir daha 3 hafta sonra kontrol
İşte böyle güzel haberler istiyoruz koca bi maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…