Allah banada nasip etsin keşke tiksinsemBen de çok çok çok kahve içerdim. Hamile kaldıktan sonra birgün hazırladım. Bir yudum aldım ve gerisini döktüm. Nasıl oldu anlamadım ama kahveden tiksindim resmen Allah tarafından. İçmemek en iyisi ama siz de epey azaltmissiniz.
Valla ben bıraktım yaKızlar kahve tüketimleriniz nasıl ben kahve bağımlısı olarak çok zorlanıyorum günde 3-4 filtre 2 türk kahvesi içerdim önceki hamilelikte 10. Ayda bebeğin kalbi durdu bunda da kahve içme ritmini bozarsın yine diye sürekli söyleniyor etrafımdakiler ama buda sigara gibi bir anda vazgeçemiyorum ki kafeinsiz aldım 1 tane türk kahvesi içiyorum günde ama çok endişeliyim sizde durumlar nasıl ?
Ah vallahi yaAyy demii inşallsh ne güzel cümle kurdunböyle strestli şeyler değil de artık güzel güzel kıyafetler arabalar beşikler odalar onlardan bahsetsek
Ben sormadım heyecanda haftaya gidicem artık sorarım herhangi ekstra bir durum var mı diye bakalım
Evet canım çikolata kola bakmıştım hep okulda çalışıyorum ben ders arası olunca miss gibi kokuyor aşeriyorum resmenValla ben bıraktım ya2-3-4 günde bir içiyorum o da yalnız olmasın bari eşimle içeyim şeklinde aza düşürdüm baya. Önceden her sabah filtre kahve demlenir, öğlenden sonra ohh güzel bi Türk kahvesi sigara keyfi yapardım. Hepsi geride kaldı alıştım baya 1 buçuk ayda ben de kafeinsiz aldım sık içmek istersem ondan içerim diye. Yediğimiz içtiğimiz şeylerde kafein oluyor miktarı ayarlayamayabiliriz diye sınırlamanın en iyisi olduğunu düşünüyorum. Çikolatada da var mesela kafein :)
Ah vallahi ya
Hepimizde bir endişe tabi. Şu günler geçsin gitsin hayırlısıyla keyiflenmeye başlarız
Bunu deneyeyim bende canım isteyince bebeme bakayımValla ben çok şükür sigarayı bıraktıktan sonra gözüm başka bir şey görmüyorhala istek gitmedi ama bebeğimi düşündükce geri kaçıyor istek
Al benden de o kadar ödüm kopuyo benim ihmalimle bir şey olur diye.Valla ben çok şükür sigarayı bıraktıktan sonra gözüm başka bir şey görmüyorhala istek gitmedi ama bebeğimi düşündükce geri kaçıyor istek
Ayy çalışırken çok zor ben inşaat mühendisiyim aktif çalışıyor olsaydım muhtemelen inanılmaz zorlanırdım. Allah yardımcın olsun. Şimdi evdeyim de bana konuşması kolay tabi. Ama içmedikçe eşimin içtikten sonraki kokusu inanılmaz rahatsız etmeye başladıEvet canım çikolata kola bakmıştım hep okulda çalışıyorum ben ders arası olunca miss gibi kokuyor aşeriyorum resmen
Hadi inşallah...Ay heyecanlanıyorumhayırlısı olsun inşallah sağlıkla bir evlat alayım kucağıma hiç mühim değil cinsiyeti.
Ama geçenlerde lcw indiriminde biri krem, biri çok açık Mavi zıbın aldımpembeyi oğlana giydiremeyiz ama soft mavi kıza giydirebilirim diye düşündüm aslında gebelik öncesi hep kız bebek geçiyordu içimden kalbim pır pır oluyo konuştukça
Bir an önce 4. Aya geçelim de isimler, alışverişler, hazırlıklar konuşmaya başlayalım artık
Al benden de o kadar ödüm kopuyo benim ihmalimle bir şey olur diye.
Ayy çalışırken çok zor ben inşaat mühendisiyim aktif çalışıyor olsaydım muhtemelen inanılmaz zorlanırdım. Allah yardımcın olsun. Şimdi evdeyim de bana konuşması kolay tabi. Ama içmedikçe eşimin içtikten sonraki kokusu inanılmaz rahatsız etmeye başladı
Çok ilginç vallaAl benden de o kadar ödüm kopuyo benim ihmalimle bir şey olur diye.
Ayy çalışırken çok zor ben inşaat mühendisiyim aktif çalışıyor olsaydım muhtemelen inanılmaz zorlanırdım. Allah yardımcın olsun. Şimdi evdeyim de bana konuşması kolay tabi. Ama içmedikçe eşimin içtikten sonraki kokusu inanılmaz rahatsız etmeye başladı
Bizimkide nargile içiyor ölücem yatağa yatmadan üzerini değiştir diyorumDün eşimin içtiği şişeden su içiyim dedim o kadar iğrenc bir sigara kokusu sarmış ki şişeyi dedim ben de mi böyleydimsigara içtikten sonra parfümleri sakızları boşa harcıyormuşuz o içmeyene giden koku çok iğrenc bir şeymiş
Hadi inşallah...
Bizim kız için de erkek için de ismimiz önceden belli.
Daha hiçbişey almadım ben 6. 7. ayda alırım artık. Alışveriş ve diğer tüm şeyleri konuşmak çok daha heyecanlı olacak. Bazen hamile kalışımdan beri asır geçmiş gibi geliyor. Sizde var mı böyle bir his
Bizimkide nargile içiyor ölücem yatağa yatmadan üzerini değiştir diyorum
Aminnnn Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallahAyy ihmal mi diye insan düşünüyor işte çok üzüldüm tahmin edebiliyorum nasıl üzüldüğünğ biz bile birincide yıkıldık allah bu bebişe sağlık versin
Güzel haberlerle gel inşallahEvet canım. lekelenmenin de yoğunluğu sıklığı biraz daha azaldı gibi hamdolsun. Bakalım içten içe çok endişelerim var yaşıyor yaşamıyor diye ama 2 gece önce bir rüya gördüm çok çok güzeldi. Hatta tabirine göre erkek çocuk diyorduO rüyadan sonra içim bir ferahladı. Tuttum nefesimi cuma 15:30 u bekliyorum
Amin canım ne güzel vazgeçmişsin biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz artık gerisi allah a kalıyorBende hergun 2 fincan turk kahvesi icerdim ama tüp bebek transferm itibari ile hiç içmedimama cok canım çekiyor. İlk randevumu aldım kızlar 10 Mart persembe inşallah gunler cabuk sağlıklı geçer
Sorma aynı hissiyattayım. Boşuna 9. ay hamileleri zaman geçmiyor demiyor.Ben hep yumurtlama ve regl arasında zaman duruyor derdim ama şimdi hamile oldugumu öğrendiğim günden bu gün arası sanırsın 5 ay filan yaşadım öyle yavaşladı zaman. Ya şu 4. Aya gelelim hayırlısıyla cinsiyetlerini filan öğrenelim karnımız büyüsün içinde hareket etmeye baslasınlar bence ondan sonrası daha hızlı gececek insallah
Sorma hayatımdaki en uzun 2 ayı yaşıyorum sankiHadi inşallah...
Daha hiçbişey almadım ben 6. 7. ayda alırım artık. Alışveriş ve diğer tüm şeyleri konuşmak çok daha heyecanlı olacak. Bazen hamile kalışımdan beri asır geçmiş gibi geliyor. Sizde var mı böyle bir his
Sağol canım sen de inşallahGüzel haberlerle gel inşallah
Bende çok şükür öyle kahve bağımlılığı yok türk kahvesi tansiyonumu çıkarttığı için tercih etmiyordum belki dibek bazen genelde hep Nescafe içerdim şimdi onu da içmiyorum haftada 1 ama benim bı arkadaşım hamileyken hergun hem Nescafe hem iki bardak türk kahvesi içerdi ve sigara içerdi doktoru hiç yasaklamamis sigarayı falan ne biçim doktor bu demiştim hattaKızlar kahve tüketimleriniz nasıl ben kahve bağımlısı olarak çok zorlanıyorum günde 3-4 filtre 2 türk kahvesi içerdim önceki hamilelikte 10. Ayda bebeğin kalbi durdu bunda da kahve içme ritmini bozarsın yine diye sürekli söyleniyor etrafımdakiler ama buda sigara gibi bir anda vazgeçemiyorum ki kafeinsiz aldım 1 tane türk kahvesi içiyorum günde ama çok endişeliyim sizde durumlar nasıl ?
Bende hicbirsey almadım korkuyorum Allah korusun ilk aylar düşük falan oluyor ya alırım kötü bişey olur diye hiç almadım daha senin gibi 6. Ayda falan almayı düşünüyorumHadi inşallah...
Benim de gözükmedi 10 marta özele randevu aldım. İnşallah duyulurYok canim karindan bakti gördü. İlk hamileligimde 7 haftaya kadar görünmemişti tutundugu yerle alakali birazda rahim duvarlarin kalinsa gorunmeyebilir. Doktor bana oyle demisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?