Tabi ki doktor tavsiyesiyle. Gebelik öncesi ayrı ayrı folik asit ve omega 3 kullanıyordum, gebelik haberi gelince elenatal 2 ye geçebilirsin dedi
bana da rennie ve gaviscon önerdi ama kendimi tutabildiğim kadar tutmaya çalışıyorum. Akşamları ve özellikle sabahları baya sancılı oluyor sanki kurt gibi açım ama alakası yok aşırı asitten hep sanki. Su içmek biraz dengeliyor.
Ben yatıyorum yatmak baya kolay geliyor çalışan annelerimiz dikkat etsin kendine
Öyle çok yoğun değilim bu ara onun rahatlığını yaşıyorum ama inşallah bu bulantı halim geçicidir.
Dediklerine bakacağım yarın doktor kontrolüm kalp atışını dinlemek için. Gittiğimde sorarım artık.
Öyle çok yoğun değilim bu ara onun rahatlığını yaşıyorum ama inşallah bu bulantı halim geçicidir.
Dediklerine bakacağım yarın doktor kontrolüm kalp atışını dinlemek için. Gittiğimde sorarım artık.
Evet canım. lekelenmenin de yoğunluğu sıklığı biraz daha azaldı gibi hamdolsun. Bakalım içten içe çok endişelerim var yaşıyor yaşamıyor diye ama 2 gece önce bir rüya gördüm çok çok güzeldi. Hatta tabirine göre erkek çocuk diyordu O rüyadan sonra içim bir ferahladı. Tuttum nefesimi cuma 15:30 u bekliyorum
Profil ayarlarında kuzum oraya son regl tarihini giriyorsun oluyor yapamazsan hamilelik günlüğü ekle yazar benim yorumun en altında oradan yönlendiriyor
Sagol canim arasamda yapabilecekleri birsey yok sanirim su an malum o konuda cok rahatlar. Ihmal etme kuzum onlari iyi bari saglik ocagi takip ediyor. Zaten o haftalarda birde ultrason taramasi butun organlara bakacaklar. Elimizden geldigince dikkat ediyoruz ama iste tam yemegi keserken oglum anne su istiyorum diyince acele ettim :)
Bende de pco var. Doktor düşük tehliken var demedi. Ama sürekli takibimi yapan doktorum genelde çatlama sonrası progesteron değerim düşük olurdu. Bir de lekelenme yaşayınca kullan dedi progestanı. En son kontrole gittiğimde de 12. Haftaya kadar kullan dedi plesanta iyice gelişene kadar devam ediyorum. Pcolar gebe kalmakta zorlanır hamile kalınca düşürürler gibi bişey söylemesi de ayrıca çok saçma
Evet canım. lekelenmenin de yoğunluğu sıklığı biraz daha azaldı gibi hamdolsun. Bakalım içten içe çok endişelerim var yaşıyor yaşamıyor diye ama 2 gece önce bir rüya gördüm çok çok güzeldi. Hatta tabirine göre erkek çocuk diyordu O rüyadan sonra içim bir ferahladı. Tuttum nefesimi cuma 15:30 u bekliyorum
Ay heyecanlanıyorum hayırlısı olsun inşallah sağlıkla bir evlat alayım kucağıma hiç mühim değil cinsiyeti.
Ama geçenlerde lcw indiriminde biri krem, biri çok açık Mavi zıbın aldım pembeyi oğlana giydiremeyiz ama soft mavi kıza giydirebilirim diye düşündüm aslında gebelik öncesi hep kız bebek geçiyordu içimden kalbim pır pır oluyo konuştukça
Bir an önce 4. Aya geçelim de isimler, alışverişler, hazırlıklar konuşmaya başlayalım artık
Kızlar kahve tüketimleriniz nasıl ben kahve bağımlısı olarak çok zorlanıyorum günde 3-4 filtre 2 türk kahvesi içerdim önceki hamilelikte 10. Ayda bebeğin kalbi durdu bunda da kahve içme ritmini bozarsın yine diye sürekli söyleniyor etrafımdakiler ama buda sigara gibi bir anda vazgeçemiyorum ki kafeinsiz aldım 1 tane türk kahvesi içiyorum günde ama çok endişeliyim sizde durumlar nasıl ?
Ay heyecanlanıyorum hayırlısı olsun inşallah sağlıkla bir evlat alayım kucağıma hiç mühim değil cinsiyeti.
Ama geçenlerde lcw indiriminde biri krem, biri çok açık Mavi zıbın aldım pembeyi oğlana giydiremeyiz ama soft mavi kıza giydirebilirim diye düşündüm aslında gebelik öncesi hep kız bebek geçiyordu içimden kalbim pır pır oluyo konuştukça
Bir an önce 4. Aya geçelim de isimler, alışverişler, hazırlıklar konuşmaya başlayalım artık
Kızlar kahve tüketimleriniz nasıl ben kahve bağımlısı olarak çok zorlanıyorum günde 3-4 filtre 2 türk kahvesi içerdim önceki hamilelikte 10. Ayda bebeğin kalbi durdu bunda da kahve içme ritmini bozarsın yine diye sürekli söyleniyor etrafımdakiler ama buda sigara gibi bir anda vazgeçemiyorum ki kafeinsiz aldım 1 tane türk kahvesi içiyorum günde ama çok endişeliyim sizde durumlar nasıl ?
Ben de çok çok çok kahve içerdim. Hamile kaldıktan sonra birgün hazırladım. Bir yudum aldım ve gerisini döktüm. Nasıl oldu anlamadım ama kahveden tiksindim resmen Allah tarafından . İçmemek en iyisi ama siz de epey azaltmissiniz.