2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Öyle çok yoğun değilim bu ara onun rahatlığını yaşıyorum ama inşallah bu bulantı halim geçicidir.
Dediklerine bakacağım yarın doktor kontrolüm kalp atışını dinlemek için. Gittiğimde sorarım artık.

Kızlar gunaydın benim kasık ağrım hep vardı sağ tarafta bugun yok .s korktum ya bu seferde niye ağrımıyor diye. S

İnşallah. Sor tabi canım hadi bakalım güzel haberini bekliyoruz Benim de cuma kontrol var ölcem meraktan
Kızlar gunaydın benim kasık ağrım hep vardı sağ tarafta bugun yok .s korktum ya bu seferde niye ağrımıyor diye. S
Günaydın canım her gün aynı şeyleri yaşayacağız diye bir şey yok sonuçta. Hem daha çok erken haftalardayız vücut yavaş yavaş alışacak inşallah

Sağolasın soysalcım. Senin geçen haftaki durumundan dolayı kontrolün var değil mi?
Evet canım. lekelenmenin de yoğunluğu sıklığı biraz daha azaldı gibi hamdolsun. Bakalım içten içe çok endişelerim var yaşıyor yaşamıyor diye ama 2 gece önce bir rüya gördüm çok çok güzeldi. Hatta tabirine göre erkek çocuk diyordu O rüyadan sonra içim bir ferahladı. Tuttum nefesimi cuma 15:30 u bekliyorum

Canım bende hamileyim bu profilindeki hamilelik durumunu nasıl yapıyorsun
Profil ayarlarında kuzum oraya son regl tarihini giriyorsun oluyor yapamazsan hamilelik günlüğü ekle yazar benim yorumun en altında oradan yönlendiriyor

Çok geçmiş olsun tekrar

Vermediler coraspirin bile vermediler ki 3 doktora gitmiştim o zaman
Ayy ihmal mi diye insan düşünüyor işte çok üzüldüm tahmin edebiliyorum nasıl üzüldüğünğ biz bile birincide yıkıldık allah bu bebişe sağlık versin

Bende de var canım hiç düşük olur faln demedi 5. Haftamızdayız bugün çok şükür ilkini kaybettiğimiz için bunda takviye ilaçlar verdi sadece

İçimden bir ses bence de senin oğlun olacak diyor. Sıkma canını herşey yolundadır evelallah. Hormonlar bizi böyle dengesiz yapıyor.

Kızlar goguslerinizde büyüme oldu mu benim sutyenler olmuyor canımı yakıyor ne almalıyım emzirme sütyeni önerdi arkadaşım fikirleriniz neler tecrübeli anneler
E bebek emzirme sutyeni güzel canım hem indirimdeydi 35 civarı birşeye aldım ama bedenleri küçük 80 giyiyordum ben 95 aldım

İçimden bir ses bence de senin oğlun olacak diyor. Sıkma canını herşey yolundadır evelallah. Hormonlar bizi böyle dengesiz yapıyor.
Ay heyecanlanıyorum hayırlısı olsun inşallah sağlıkla bir evlat alayım kucağıma hiç mühim değil cinsiyeti.
Ama geçenlerde lcw indiriminde biri krem, biri çok açık Mavi zıbın aldım pembeyi oğlana giydiremeyiz ama soft mavi kıza giydirebilirim diye düşündüm aslında gebelik öncesi hep kız bebek geçiyordu içimden kalbim pır pır oluyo konuştukça
Bir an önce 4. Aya geçelim de isimler, alışverişler, hazırlıklar konuşmaya başlayalım artık

Kızlar kahve tüketimleriniz nasıl ben kahve bağımlısı olarak çok zorlanıyorum günde 3-4 filtre 2 türk kahvesi içerdim önceki hamilelikte 10. Ayda bebeğin kalbi durdu bunda da kahve içme ritmini bozarsın yine diye sürekli söyleniyor etrafımdakiler ama buda sigara gibi bir anda vazgeçemiyorum ki kafeinsiz aldım 1 tane türk kahvesi içiyorum günde ama çok endişeliyim sizde durumlar nasıl ?

Ayy demii inşallsh ne güzel cümle kurdun böyle strestli şeyler değil de artık güzel güzel kıyafetler arabalar beşikler odalar onlardan bahsetsek

Doktor bana günde 1 fincan dedi. Hepsi de hemen hemen aynısı söylüyor

Ben de çok çok çok kahve içerdim. Hamile kaldıktan sonra birgün hazırladım. Bir yudum aldım ve gerisini döktüm. Nasıl oldu anlamadım ama kahveden tiksindim resmen Allah tarafından . İçmemek en iyisi ama siz de epey azaltmissiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…