İkisinde de vardı çok fenaydı çok şükür ki geçtiİki bacağında da oluyor muydu canım benim sadece sag bacagımda var sızlıyor
Benimde doktorum gevşek davranıyordu diye değiştirdim başka doktora başladım o ay hamile kaldım ama o doktorun tavrından dolayı gitmedim bi daha. tekrar eski doktoruma geldim şimdilik iyi gidiyoruz sürecimi bildiği için hassas davrandığını düşünüyorum. Aceleci doktor lazımdı bana bulamadımBana doktorum direk pcos sun hamile kalırsan hemen gel progestan başlayalım düşük tehliken olur dedi. Hamile kaldıktan sonra tavrılarından memnun kalmadığım için doktorumu değiştirdim. İlk gittiğimde de 3 ay dene olmazsa hemen tüp bebek yapalım zaman geçmesin dedi. Daha 29 yaşındayım. 4. Ayımda da hamile kaldım. Doktor beni fazlaca yıprattı
İnşallah canımTedbiri tabi ki bırakmamak lazım. İhtimal yüzde bir bile olsa eğer kullanılacak önleyecek bir şey varsa kullanmak lazım. Gebelik sağlıksızsa elden hiç bir şey gelmez ama bunun pcoyla ne alakası olabilir ki. Burda gördüğüm kadarıyla zaten hamile kalırken bir stresle kalıyoruz birde böyle bir stresle gebelik geçirmeyelim inşallah. Hepimizin bebişleri sağlıkla büyüyor önce Rabbime sonra da doktorlarımıza güvenip bu süreci güzelce atlatcaz insallah
Hayırlı olsun canım. Benimde ilk gebelik ve 6+4 oldu bu gece itibariyle birebir ayniymis tarihlerimiz. Benim kalp randevum 7+4 de. Sen daha erken gidecekmişsin. Duyarsan banada haber verirsen sevinirim:) her doktorun calismasi farkli iste. Digeri tedbirli davranmak istemiştir. Kanaman fln yoksa zaten hic endiselenme. Olursada bildirirsin doktora tekrar duruma bakar.Kızlar Merhaba :) 6+3 haftalık hamileyim. pcos teşhisi konmuştu ancak kilom ideal sadece adet düzensizliğim vardı. d vitaminim düşüktü. takviye gıda ve d vitamini ilacıyla 4. ayımda doğal yolla gebe kaldım. ilk doktorum pcos olduğum için düşük tehliken olabilir deyip progestan başladı. daha sonra doktorumla anlaşamadım ve başka bi doktora gittim. bu doktorum kesede ve çevresinde herhangi bir sıkıntı yok ilacı kullanmanada gerek yok dedi ve ilacı bıraktım. perşembe gününe kalp atışını duymak için randevum var ancak içimde hep bi korku var ilacı bıraktım ya bebeğime bişey olursa diye. ilk hamileliğim ve biraz endişeliyim. daha önce böyle bişey yaşayan var mı. şimdiden teşekkür ederim :)
İkisinde de vardı çok fenaydı çok şükür ki geçti
Ay teşekkür ederim bende öyle alayım evdekiler canımı yakıyor koltukaltima doğru yayılmaya başladıBen direk emzirme sütyeni almistim büyümeye basladiginda zaten emzirme bitene kadar da kullandim onlar rahat oluyor :)
Amiiinn canımİnşallah canım hepimizin geçsin bir an önce
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar Merhaba :) 6+3 haftalık hamileyim. pcos teşhisi konmuştu ancak kilom ideal sadece adet düzensizliğim vardı. d vitaminim düşüktü. takviye gıda ve d vitamini ilacıyla 4. ayımda doğal yolla gebe kaldım. ilk doktorum pcos olduğum için düşük tehliken olabilir deyip progestan başladı. daha sonra doktorumla anlaşamadım ve başka bi doktora gittim. bu doktorum kesede ve çevresinde herhangi bir sıkıntı yok ilacı kullanmanada gerek yok dedi ve ilacı bıraktım. perşembe gününe kalp atışını duymak için randevum var ancak içimde hep bi korku var ilacı bıraktım ya bebeğime bişey olursa diye. ilk hamileliğim ve biraz endişeliyim. daha önce böyle bişey yaşayan var mı. şimdiden teşekkür ederim :)
Evet ya yeni sütyen almam gerekiyor daha şimdiden alışverişe başlamak lazim diyorum eşimeEvet aynı durum bende de var, biran da büyüdü sanki
Benim bulantım geçen hafta başladı 6. Haftada bir gün var bir gün yoktu şimdi her gün var kusma olmuyor ama aşırı bir bulantı ve öğürme var ama kusamiyorum doktor ilaç vermişti 2 gün kullandım uykudan kafamı kaldiramadim dün icmemistim bulantidan gece uyuyamadım bende demin içtim gün içinde uyumayı göze aldım dayanılacak gibi değilKızlar bulantılarınız ne zaman başladı benim sadece mide yanmalarım oluyor. 4+6 yım ben çok mu erken göğüslerim şişmedi ağrımıyorda şuan kanamam devam ettiği için. Bugün azaldı biraz doktor 9 ayına kadar olanlar var diyor. Tek korkum keseyi daha görmedik yarın çağırdı doktor bakacak. Dua edin kızlar banaHamilelerin duası kabul olur derler. Dün kanamanın 3.günüydü ama değerlerim güzel yükselmişti. Doktor stres yapma çok güzel dedi. Üstten gözükmedi regliyim diye de alttan bakmadı. İnşallah güzel haber alırım inşallah korktuğum başıma gelmez tekrar tekrar yaşamam yaşadıklarımı rabbim kimseye de yaşatmasın
Benim bir tanesi kimyasal gebelikti. Sonrakinin 6+1 de kalbini duyduk 6+2 de kalbi durmuştu. Ama araştırma yapmadılar bir kere daha düşerse yaparız dediler. Şimdi gittiğim doktorda Riskli Gebelik Uzmanı Doçent. Bakalım. Sabah coraspin 100 akşam clexane 0,4 kullanıyorum. Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. 7+3 deyiz. Hergün ayrı bir heyecan.Kayıplarının sebebi önemli diye biliyorum yani ben 2 kez kalp atışı durdu oyle kaybettim ve sonrasında genetige gittik orda kan pıhtılaşmaai çıktı
Teşekkür ederim çok sağolun yaşım 29 son adet tarihim 15.01.2022 beklenen doğum tarihi 22.10.2022 ilk hamileliğim. Kese görme tarihi 23.02.2022İmzanın altında eklemek için tıklayın yazıyor. Oraya tıkladığınızda size bir sayfa açacak o bilgileri doldurabilirsiniz eklemek için.
Öncelikle hayırlı olsundoktorunuz içinize sinmiyorsa henüz erken vakit başka bir doktora danışın isterseniz. 9 ay geçmez içinize sinmeyen biriyle :)
Bir de listeye eklememi isterseniz bilgilerinizi alabilirim
Ah çiçeğim öncelikle lütfen tüm endişelerini bir kenara bırak. Hiçbirimizin gebeliği bir değil. Bugün bir belirtin olsa yarın olmasa sorun mu var diye düşüneceksin ama bir sorun olmayacak inşallah
Örneğin benim göğüs ucumda sadece 6 haftadan itibaren bir şişkinlik sıktığımda acı oldu sadece. Bulantım cok yok hafif içimde dalgalanma ve iştahsızlık var. Koku hassasiyeti yeni yeni başladı mesela. Ama burda haftalardır bulantılarla boğuşan arkadaşlar da var:)
Önce stres yapma sonra dua edelim hep birlikteYarın güzel haberlerini bekliyoruz göreceksin inşallah keseyi
Doktorumda böyle söyledi olursa haberleşelim dedi. Tabiki yarın mutlaka yazarım sanada canımHayırlı olsun canım. Benimde ilk gebelik ve 6+4 oldu bu gece itibariyle birebir ayniymis tarihlerimiz. Benim kalp randevum 7+4 de. Sen daha erken gidecekmişsin. Duyarsan banada haber verirsen sevinirim:) her doktorun calismasi farkli iste. Digeri tedbirli davranmak istemiştir. Kanaman fln yoksa zaten hic endiselenme. Olursada bildirirsin doktora tekrar duruma bakar.
Hiç duymamıştım bakacağım teşekkürlerBirde doktorum balıkyağı kapsülü almamı önerdi. Aklınızda olsun eğer durumunuz varsa almanızı tavsiye ederim dedi. Sabahları folik asit, benexol, d vitamini ve balıkyağı kapsülü alıyorum. Balıkyağı kapsülü bebeğin gelişiminde çok iyi dedi aklınızda olsun :****
Balıkyağı kapsülü dediği omega 3 işte sen de multivitamin kullanmıyor muydun ?içerisinde varHiç duymamıştım bakacağım teşekkürler
Canım günaydın yok ben multivitamin kullanmıyorum. O kadar hap yutuyorum ki almadım öyle bişey açıkçası. Senin kullandığın bir marka var mı?Balıkyağı kapsülü dediği omega 3 işte sen de multivitamin kullanmıyor muydun ?içerisinde var
Bu arada günaydın canım bugün nasılsın
Elenatal 2 kullanıyorum memnunum hepsi var içinde canım. Multivitaminler, folik asit, omega 3. Hepsi tek hap içinde.Canım günaydın yok ben multivitamin kullanmıyorum. O kadar hap yutuyorum ki almadım öyle bişey açıkçası. Senin kullandığın bir marka var mı?
İyiyim dediğin gibi midem ruh hali keyifsiz resmenİyiyim ama sabah midem gene çok keyifsiz uyandım. Meyve ile kahvaltı ettim. Öyle saçma sapan :)
Sen nasılsın?
Doktor tavsiyesi mi kendi isteğinle mi peki?Elenatal 2 kullanıyorum memnunum hepsi var içinde canım. Multivitaminler, folik asit, omega 3. Hepsi tek hap içinde.
Ben ekstra Demir de alıyorum sabahları depolarım bomboş diye sürekli kullanıyorum.
Ya mide yanmaları çok fena. Gaviscon içebilirsin demişlerdi bana doktoruna sor istersen belki iyi gelir midene.İyiyim dediğin gibi midem ruh hali keyifsiz resmenbenim de hafif yanmalarım var. Gece de uyuyamadım doğru düzgün saçma sapan kabuslar da bonus oldu sabah da eşimi gönderince uyumadım bol su içeyim diye. Yoksa 1 lt zor içiyorum günde.
Kolay gelsin sana
Tabi ki doktor tavsiyesiyle. Gebelik öncesi ayrı ayrı folik asit ve omega 3 kullanıyordum, gebelik haberi gelince elenatal 2 ye geçebilirsin dediDoktor tavsiyesi mi kendi isteğinle mi peki?
bana da rennie ve gaviscon önerdi ama kendimi tutabildiğim kadar tutmaya çalışıyorum. Akşamları ve özellikle sabahları baya sancılı oluyorYa mide yanmaları çok fena. Gaviscon içebilirsin demişlerdi bana doktoruna sor istersen belki iyi gelir midene.
Benim de midem bulanıyor bugün biraz biraz. Beyaz leblebi yedim bana mısın demedi.
Teşekkür ederim sana da kolay gelsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?