2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Benimde doktorum gevşek davranıyordu diye değiştirdim başka doktora başladım o ay hamile kaldım ama o doktorun tavrından dolayı gitmedim bi daha. tekrar eski doktoruma geldim şimdilik iyi gidiyoruz sürecimi bildiği için hassas davrandığını düşünüyorum. Aceleci doktor lazımdı bana bulamadım

İnşallah canım

Hayırlı olsun canım. Benimde ilk gebelik ve 6+4 oldu bu gece itibariyle birebir ayniymis tarihlerimiz. Benim kalp randevum 7+4 de. Sen daha erken gidecekmişsin. Duyarsan banada haber verirsen sevinirim:) her doktorun calismasi farkli iste. Digeri tedbirli davranmak istemiştir. Kanaman fln yoksa zaten hic endiselenme. Olursada bildirirsin doktora tekrar duruma bakar.

Ben direk emzirme sütyeni almistim büyümeye basladiginda zaten emzirme bitene kadar da kullandim onlar rahat oluyor :)
Ay teşekkür ederim bende öyle alayım evdekiler canımı yakıyor koltukaltima doğru yayılmaya başladı değişik bir büyüme şekli
İnşallah canım hepimizin geçsin bir an önce
Amiiinn canım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende de pcos var ilk hamileligim yumurta geliştirici ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldim ve doktor hiç düşük riskiniz oluyor falan demedi cok şükür de kanamam vs olmadi bir tek folik asit kullanıyorum ve mide bulantısı için ilaç kullanıyorum eğer kanaman vs yoksa korkma zaten ikinci doktor da vermemiş
Evet aynı durum bende de var, biran da büyüdü sanki
Evet ya yeni sütyen almam gerekiyor daha şimdiden alışverişe başlamak lazim diyorum eşime
Benim bulantım geçen hafta başladı 6. Haftada bir gün var bir gün yoktu şimdi her gün var kusma olmuyor ama aşırı bir bulantı ve öğürme var ama kusamiyorum doktor ilaç vermişti 2 gün kullandım uykudan kafamı kaldiramadim dün icmemistim bulantidan gece uyuyamadım bende demin içtim gün içinde uyumayı göze aldım dayanılacak gibi değil inşallah sende hiç olmaz güzelce atlatırsın sen içini ferah tut doktor güzel diyorsa bir sıkıntı yoktur gittiğinde görmeyi nasip etsin sana rabbim

Kayıplarının sebebi önemli diye biliyorum yani ben 2 kez kalp atışı durdu oyle kaybettim ve sonrasında genetige gittik orda kan pıhtılaşmaai çıktı
Benim bir tanesi kimyasal gebelikti. Sonrakinin 6+1 de kalbini duyduk 6+2 de kalbi durmuştu. Ama araştırma yapmadılar bir kere daha düşerse yaparız dediler. Şimdi gittiğim doktorda Riskli Gebelik Uzmanı Doçent. Bakalım. Sabah coraspin 100 akşam clexane 0,4 kullanıyorum. Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. 7+3 deyiz. Hergün ayrı bir heyecan.

Birde doktorum balıkyağı kapsülü almamı önerdi. Aklınızda olsun eğer durumunuz varsa almanızı tavsiye ederim dedi. Sabahları folik asit, benexol, d vitamini ve balıkyağı kapsülü alıyorum. Balıkyağı kapsülü bebeğin gelişiminde çok iyi dedi aklınızda olsun :****

Teşekkür ederim çok sağolun yaşım 29 son adet tarihim 15.01.2022 beklenen doğum tarihi 22.10.2022 ilk hamileliğim. Kese görme tarihi 23.02.2022

Millet oruçlu olduğunu unutur ben hamile olduğumu unutuyom bazen oğlan çağırıyo bi mevzu oluyo uzanırken aniden kalkıyorum bıçaklar saplanınca anlıyorum dizlerimin üstüne çöküp kalıyorum henüz alışamadım hamile oldğuma

Doktorumda böyle söyledi olursa haberleşelim dedi. Tabiki yarın mutlaka yazarım sanada canım

Hiç duymamıştım bakacağım teşekkürler

Balıkyağı kapsülü dediği omega 3 işte sen de multivitamin kullanmıyor muydun ?içerisinde var
Bu arada günaydın canım bugün nasılsın
Canım günaydın yok ben multivitamin kullanmıyorum. O kadar hap yutuyorum ki almadım öyle bişey açıkçası. Senin kullandığın bir marka var mı?
İyiyim ama sabah midem gene çok keyifsiz uyandım. Meyve ile kahvaltı ettim. Öyle saçma sapan :)
Sen nasılsın?

Canım günaydın yok ben multivitamin kullanmıyorum. O kadar hap yutuyorum ki almadım öyle bişey açıkçası. Senin kullandığın bir marka var mı?
Elenatal 2 kullanıyorum memnunum hepsi var içinde canım. Multivitaminler, folik asit, omega 3. Hepsi tek hap içinde.
Ben ekstra Demir de alıyorum sabahları depolarım bomboş diye sürekli kullanıyorum.

İyiyim ama sabah midem gene çok keyifsiz uyandım. Meyve ile kahvaltı ettim. Öyle saçma sapan :)
Sen nasılsın?
İyiyim dediğin gibi midem ruh hali keyifsiz resmen benim de hafif yanmalarım var. Gece de uyuyamadım doğru düzgün saçma sapan kabuslar da bonus oldu sabah da eşimi gönderince uyumadım bol su içeyim diye. Yoksa 1 lt zor içiyorum günde.
Kolay gelsin sana

Ya mide yanmaları çok fena. Gaviscon içebilirsin demişlerdi bana doktoruna sor istersen belki iyi gelir midene.
Benim de midem bulanıyor bugün biraz biraz. Beyaz leblebi yedim bana mısın demedi.
Teşekkür ederim sana da kolay gelsin :)

Doktor tavsiyesi mi kendi isteğinle mi peki?
Tabi ki doktor tavsiyesiyle. Gebelik öncesi ayrı ayrı folik asit ve omega 3 kullanıyordum, gebelik haberi gelince elenatal 2 ye geçebilirsin dedi
bana da rennie ve gaviscon önerdi ama kendimi tutabildiğim kadar tutmaya çalışıyorum. Akşamları ve özellikle sabahları baya sancılı oluyor sanki kurt gibi açım ama alakası yok aşırı asitten hep sanki. Su içmek biraz dengeliyor.
Ben yatıyorum yatmak baya kolay geliyor çalışan annelerimiz dikkat etsin kendine

Benimde dün kontrolüm vardı çok şükür bı sıkıntı yok ancak benim Cok vajinal kaşıntım var idrar tahlili verdim bakalım ne çıkacak mantar olabilir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…