2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ne büyük zeka, ne demek birdaha yapılmaz ne alaka aynen basından salmış resmen.yaptırırsın kuzum hastanede

Kızlar bende hamileyim ama ayaklarımda agrı var normal mi sizce sizlerde yaşadınız mı aynı agrıyı

Amin inşallah sağlık en önemlisi. Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin. Aşı zamanına var daha bakalım düzgünce doktorumla konuşup yaptırırım zaten bende büyük ihtimal o riski göze alamam

Kızlar Merhaba :) 6+3 haftalık hamileyim. pcos teşhisi konmuştu ancak kilom ideal sadece adet düzensizliğim vardı. d vitaminim düşüktü. takviye gıda ve d vitamini ilacıyla 4. ayımda doğal yolla gebe kaldım. ilk doktorum pcos olduğum için düşük tehliken olabilir deyip progestan başladı. daha sonra doktorumla anlaşamadım ve başka bi doktora gittim. bu doktorum kesede ve çevresinde herhangi bir sıkıntı yok ilacı kullanmanada gerek yok dedi ve ilacı bıraktım. perşembe gününe kalp atışını duymak için randevum var ancak içimde hep bi korku var ilacı bıraktım ya bebeğime bişey olursa diye. ilk hamileliğim ve biraz endişeliyim. daha önce böyle bişey yaşayan var mı. şimdiden teşekkür ederim :)

Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun Allah elıne almayı nasıp etsın Benım tüp bebek olduğu için progestan kullanıyorum . Ama normal hamıle kalan arkadaşlarımda progestan fitil kullanıyorlar . Doktorların tercıhıne bağlı sanırım birazda kullanmanın zararı yoksa doktoruna sorup kullanmaya devam edebılırsın . Perşembe günü duyarsın ınsallah kalp atışını bebişi gördünüz mü

Amin inşallah çok teşekkür ederim :) herhangi bi kanama olmadan kullanmaya gerek yok dedi. inşallah duyabilirim. 5+4 de gebelik kesesini gördük ancak bebekle ilgili bişey söylemedi doktorum. haftaya gel kalp atışını duyalım netleştirelim dedi.

Kızlar bulantılarınız ne zaman başladı benim sadece mide yanmalarım oluyor. 4+6 yım ben çok mu erken göğüslerim şişmedi ağrımıyorda şuan kanamam devam ettiği için. Bugün azaldı biraz doktor 9 ayına kadar olanlar var diyor. Tek korkum keseyi daha görmedik yarın çağırdı doktor bakacak. Dua edin kızlar bana Hamilelerin duası kabul olur derler. Dün kanamanın 3.günüydü ama değerlerim güzel yükselmişti. Doktor stres yapma çok güzel dedi. Üstten gözükmedi regliyim diye de alttan bakmadı. İnşallah güzel haber alırım inşallah korktuğum başıma gelmez tekrar tekrar yaşamam yaşadıklarımı rabbim kimseye de yaşatmasın

Yaptırırım minnoşum, zaten sağlık ocağına haber bile vermedim takip için.
Sen biraz daha iyi misin?
Iyiyim cok şükür mide bulantısı var ama hafif hafif o olaydan sonra şuanıma şükrediyorum. Sağlık ocağında ilk çocukta bende cok çektim resmen ilgilenmiyorlardı,sistemde birseyi göremediği icin birdefasında beni bir aylık bebeyle bütün istanbulu dolaştırmışlardı,sonradan aa bian görememişim kızdınız mı diye sormasıda cabası...sonra benim bölgeme yeni bir sağlık ocağı açılınca anca rahata erdim.

Insallah hic sorun olmayacak, keseyide goreceksiniz belki kalp atisinida gorursunuz. Icinizi ferah tutun, hersey guzel olacak

Çok şükür çok şükür, daha da iyi olacaksın inşallah.
Kazandığı parayı hak etmek için çabalayan çok az insan var, bir de inşallah aynı muamelelerle karşılaşıyorlardır, çok gerginim bu sıralar, ağzının ortasına yapıştırasım geldi kozdonoz moo diyen kadının.

Duyarsın duyarsın her sey yolunda gıdecek iyi düşünelim iyilikler gelsin perşembe yazarsın ozaman

Canım bende de pcos var ve hap ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım fakat bana doktorum hiç öyle bir şey demedi. Pcos var düşük tehliken olabilir diye. Çok şükür lekelemmem vs de yok. Doktorum da keseyi gayet sağlıklı buldu. Bence strese girme ve doktoruna güven derim. Bir sıkın olmadıgı için vermemiştir doktorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…