İnşallah canım hepimizin geçsin bir an önceAy Allah yardımcın olsun ya ben 2 kere kustum kasıklarım çok agrimisti midem boş olduğundan çok kötü bişey inşallah geçer bir an önce
Ne büyük zeka, ne demek birdaha yapılmaz ne alaka aynen basından salmış resmen.yaptırırsın kuzum hastanedeSarılıyorum güzel gülüşlerine.
Çok sinirlendim sağlık ocağındaki kadına, gebelik yoktu sorduğumda, eşim yaptırmıştı ben de yaptırmak istedim o küçükken yapılır bir saha yapılmaz dedi, başından savmış demek ki.
Bu saatten sonra gidip de onlara aşı falan yaptırmam bebeğim, hastanede yaptırırım çok kinlendim sağlık ocağına.
Amin inşallah sağlık en önemlisi. Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin. Aşı zamanına var daha bakalım düzgünce doktorumla konuşup yaptırırım zaten bende büyük ihtimal o riski göze alamamCanim zaten belki doktorlar her icerigi tek tek bilemez ki zaten asi firmasi bir kere bunu kimseye vermez yoksa herkes ayni asiyi uretebilir haliyle. Hamileyiz böyle seyleri pek konusmayi sevmiyorum ama sonradan trye yerlesen suriyeliler vs komple asi karsiti ve bu irkcilik olarak algilanmasin onlarin gelmesi ile menenjit hastaligi tekrardan hortladi cogaldi tr de. Menenjit acyw yapiliyordu trde son 3 yildir menenjit b geldi cunku menenjit b hastaligin yuzde 50 sini kapliyor birini yaptirip birini yaptirmazsan olmuyor ve menenjit bir cocugu 3 gün icinde öldürüyor o 3 gün icinde farkedildiginde dahi bir cok organina zarar vermis olup engelli yapabiliyor. Allah hepimizin evlatlarini korusun en nihayetinde tabiki sizlerin cocugu ve sizlerin karari ben sadece teyze olarak ve hali hazirda anne olarak kendi yaptiklarimi arastirdiklarimi paylasiyorum. Saglikla dogsunlar büyüsünler
Bacaklarımda çok vardı ağrı. Şu aralar azaldıKızlar bende hamileyim ama ayaklarımda agrı var normal mi sizce sizlerde yaşadınız mı aynı agrıyı
Benimde aynı canım bende korkuyorum acaba bişey mi olacak diye parol filan içiyor muydunBacaklarımda çok vardı ağrı. Şu aralar azaldı
Yaptırırım minnoşum, zaten sağlık ocağına haber bile vermedim takip için.Ne büyük zeka, ne demek birdaha yapılmaz ne alaka aynen basından salmış resmen.yaptırırsın kuzum hastanede
Ben bütün ayakta olduğum için benım hep ağrıyo bacaklarım ayaklarımBacaklarımda çok vardı ağrı. Şu aralar azaldı
Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun Allah elıne almayı nasıp etsınKızlar Merhaba :) 6+3 haftalık hamileyim. pcos teşhisi konmuştu ancak kilom ideal sadece adet düzensizliğim vardı. d vitaminim düşüktü. takviye gıda ve d vitamini ilacıyla 4. ayımda doğal yolla gebe kaldım. ilk doktorum pcos olduğum için düşük tehliken olabilir deyip progestan başladı. daha sonra doktorumla anlaşamadım ve başka bi doktora gittim. bu doktorum kesede ve çevresinde herhangi bir sıkıntı yok ilacı kullanmanada gerek yok dedi ve ilacı bıraktım. perşembe gününe kalp atışını duymak için randevum var ancak içimde hep bi korku var ilacı bıraktım ya bebeğime bişey olursa diye. ilk hamileliğim ve biraz endişeliyim. daha önce böyle bişey yaşayan var mı. şimdiden teşekkür ederim :)
Evet aynı durum bende de var, biran da büyüdü sankiKızlar goguslerinizde büyüme oldu mu benim sutyenler olmuyor canımı yakıyor ne almalıyım emzirme sütyeni önerdi arkadaşım fikirleriniz neler tecrübeli anneler
Amin inşallah çok teşekkür ederim :) herhangi bi kanama olmadan kullanmaya gerek yok dedi. inşallah duyabilirim. 5+4 de gebelik kesesini gördük ancak bebekle ilgili bişey söylemedi doktorum. haftaya gel kalp atışını duyalım netleştirelim dedi.Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun Allah elıne almayı nasıp etsınBenım tüp bebek olduğu için progestan kullanıyorum . Ama normal hamıle kalan arkadaşlarımda progestan fitil kullanıyorlar . Doktorların tercıhıne bağlı sanırım birazda kullanmanın zararı yoksa doktoruna sorup kullanmaya devam edebılırsın . Perşembe günü duyarsın ınsallah kalp atışını bebişi gördünüz mü
Iyiyim cok şükür mide bulantısı var ama hafif hafif o olaydan sonra şuanıma şükrediyorum. Sağlık ocağında ilk çocukta bende cok çektim resmen ilgilenmiyorlardı,sistemde birseyi göremediği icin birdefasında beni bir aylık bebeyle bütün istanbulu dolaştırmışlardı,sonradan aa bian görememişim kızdınız mı diye sormasıda cabası...sonra benim bölgeme yeni bir sağlık ocağı açılınca anca rahata erdim.Yaptırırım minnoşum, zaten sağlık ocağına haber bile vermedim takip için.
Sen biraz daha iyi misin?
Insallah hic sorun olmayacak, keseyide goreceksiniz belki kalp atisinida gorursunuz. Icinizi ferah tutun, hersey guzel olacakKızlar bulantılarınız ne zaman başladı benim sadece mide yanmalarım oluyor. 4+6 yım ben çok mu erken göğüslerim şişmedi ağrımıyorda şuan kanamam devam ettiği için. Bugün azaldı biraz doktor 9 ayına kadar olanlar var diyor. Tek korkum keseyi daha görmedik yarın çağırdı doktor bakacak. Dua edin kızlar banaHamilelerin duası kabul olur derler. Dün kanamanın 3.günüydü ama değerlerim güzel yükselmişti. Doktor stres yapma çok güzel dedi. Üstten gözükmedi regliyim diye de alttan bakmadı. İnşallah güzel haber alırım inşallah korktuğum başıma gelmez tekrar tekrar yaşamam yaşadıklarımı rabbim kimseye de yaşatmasın
İnşallah canım inşallah Allah razı olsunInsallah hic sorun olmayacak, keseyide goreceksiniz belki kalp atisinida gorursunuz. Icinizi ferah tutun, hersey guzel olacak
Çok şükür çok şükür, daha da iyi olacaksın inşallah.Iyiyim cok şükür mide bulantısı var ama hafif hafif o olaydan sonra şuanıma şükrediyorum. Sağlık ocağında ilk çocukta bende cok çektim resmen ilgilenmiyorlardı,sistemde birseyi göremediği icin birdefasında beni bir aylık bebeyle bütün istanbulu dolaştırmışlardı,sonradan aa bian görememişim kızdınız mı diye sormasıda cabası...sonra benim bölgeme yeni bir sağlık ocağı açılınca anca rahata erdim.
Duyarsın duyarsın her sey yolunda gıdecek iyi düşünelim iyilikler gelsin perşembe yazarsın ozamanAmin inşallah çok teşekkür ederim :) herhangi bi kanama olmadan kullanmaya gerek yok dedi. inşallah duyabilirim. 5+4 de gebelik kesesini gördük ancak bebekle ilgili bişey söylemedi doktorum. haftaya gel kalp atışını duyalım netleştirelim dedi.
Kızlar Merhaba :) 6+3 haftalık hamileyim. pcos teşhisi konmuştu ancak kilom ideal sadece adet düzensizliğim vardı. d vitaminim düşüktü. takviye gıda ve d vitamini ilacıyla 4. ayımda doğal yolla gebe kaldım. ilk doktorum pcos olduğum için düşük tehliken olabilir deyip progestan başladı. daha sonra doktorumla anlaşamadım ve başka bi doktora gittim. bu doktorum kesede ve çevresinde herhangi bir sıkıntı yok ilacı kullanmanada gerek yok dedi ve ilacı bıraktım. perşembe gününe kalp atışını duymak için randevum var ancak içimde hep bi korku var ilacı bıraktım ya bebeğime bişey olursa diye. ilk hamileliğim ve biraz endişeliyim. daha önce böyle bişey yaşayan var mı. şimdiden teşekkür ederim :)
Yok içmedim ama zor dayandım benim başlarda oldu şu an yok hiç zamanla geçer canımBenimde aynı canım bende korkuyorum acaba bişey mi olacak diye parol filan içiyor muydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?