• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ben bütün ayakta olduğum için benım hep ağrıyo bacaklarım ayaklarım 😀 ama doktorumda magnezyum verdı bacak arkalarında eklemlerinde kasılmalar kramplar olabılır demıstı
Benim sanırım yerleşme belirtisi oydu bel bacak ağrısı sonra azaldı. İlerleyen aylarda olabiliyormuş ama o zaman takviye alırım😀

Çok şükür çok şükür, daha da iyi olacaksın inşallah.:KK74:
Kazandığı parayı hak etmek için çabalayan çok az insan var, bir de inşallah aynı muamelelerle karşılaşıyorlardır, çok gerginim bu sıralar, ağzının ortasına yapıştırasım geldi kozdonoz moo diyen kadının.:sinirli:
Bende öyle cok gerginim sonsuz sabrı olan ben.. hicbiseye tahammül edemiyorum.çocukta okula gidiyor dersler,veli toplantıları,yok ingilizce kursu derken bin parça maraton resmen 🏃‍♀️sende rahat ol canım insan gebelikte cok sakin stresten uzak olmalı sen bari ol😉

Canım bende de pcos var ve hap ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım fakat bana doktorum hiç öyle bir şey demedi. Pcos var düşük tehliken olabilir diye. Çok şükür lekelemmem vs de yok. Doktorum da keseyi gayet sağlıklı buldu. Bence strese girme ve doktoruna güven derim. Bir sıkın olmadıgı için vermemiştir doktorun
Bende de pco var. Doktor düşük tehliken var demedi. Ama sürekli takibimi yapan doktorum genelde çatlama sonrası progesteron değerim düşük olurdu. Bir de lekelenme yaşayınca kullan dedi progestanı. En son kontrole gittiğimde de 12. Haftaya kadar kullan dedi plesanta iyice gelişene kadar devam ediyorum. Pcolar gebe kalmakta zorlanır hamile kalınca düşürürler gibi bişey söylemesi de ayrıca çok saçma

Duyarsın duyarsın her sey yolunda gıdecek iyi düşünelim iyilikler gelsin perşembe yazarsın ozaman 💓
Ayy iyi düşünmeye çalışıyorum ama hamilelikle ilgili hiç bi belirtim yok yalnızca ara ara hafif kasık ağrısı o kadar. Böyle oluncada endişeleniyorum anormalim diye :) perşembe yazacağım 🌼

Bende öyle cok gerginim sonsuz sabrı olan ben.. hicbiseye tahammül edemiyorum.çocukta okula gidiyor dersler,veli toplantıları,yok ingilizce kursu derken bin parça maraton resmen 🏃‍♀️sende rahat ol canım insan gebelikte cok sakin stresten uzak olmalı sen bari ol😉
Ya eveet, sakin olmamız lazım olamıyoruuum, aşırı sinirliyim her şeye parlıyorum, evdeki kediye bile bağırıp çağırıyorum sonra kucağıma alıp bağırdım diye de ağlıyorum, Allahım yardım et bu gebe kullarına.🤲🏻😅

Sen zaten süper annesin, iki çocuk bir koca. Allah sabır ve dayanma gücü versin bu zorlu süreçte bebeğim.🌸

Amin inşallah sağlık en önemlisi. Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin. Aşı zamanına var daha bakalım düzgünce doktorumla konuşup yaptırırım zaten bende büyük ihtimal o riski göze alamam 😐
Tabiki konus canim aklinda birsey kalmasin. Bir saglikla kucagimiza alalimda hayirlisiyla insallah🤲

Canım bende de pcos var ve hap ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım fakat bana doktorum hiç öyle bir şey demedi. Pcos var düşük tehliken olabilir diye. Çok şükür lekelemmem vs de yok. Doktorum da keseyi gayet sağlıklı buldu. Bence strese girme ve doktoruna güven derim. Bir sıkın olmadıgı için vermemiştir doktorun
Bende de lekelenme vs yok. Kese de gayet sağlıklı. İlk doktorumdan memnun kalamayıp değiştrdim. Yine de endişelenmemek mümkün değil.

Ya eveet, sakin olmamız lazım olamıyoruuum, aşırı sinirliyim her şeye parlıyorum, evdeki kediye bile bağırıp çağırıyorum sonra kucağıma alıp bağırdım diye de ağlıyorum, Allahım yardım et bu gebe kullarına.🤲🏻😅

Sen zaten süper annesin, iki çocuk bir koca. Allah sabır ve dayanma gücü versin bu zorlu süreçte bebeğim.🌸
Ayy Allah razı olsun ya sağol canım ♥️Hepimize Allah sabır versin gerçekten 🤲zor yani

Bende de pco var. Doktor düşük tehliken var demedi. Ama sürekli takibimi yapan doktorum genelde çatlama sonrası progesteron değerim düşük olurdu. Bir de lekelenme yaşayınca kullan dedi progestanı. En son kontrole gittiğimde de 12. Haftaya kadar kullan dedi plesanta iyice gelişene kadar devam ediyorum. Pcolar gebe kalmakta zorlanır hamile kalınca düşürürler gibi bişey söylemesi de ayrıca çok saçma
Bana doktorum direk pcos sun hamile kalırsan hemen gel progestan başlayalım düşük tehliken olur dedi. Hamile kaldıktan sonra tavrılarından memnun kalmadığım için doktorumu değiştirdim. İlk gittiğimde de 3 ay dene olmazsa hemen tüp bebek yapalım zaman geçmesin dedi. Daha 29 yaşındayım. 4. Ayımda da hamile kaldım. Doktor beni fazlaca yıprattı

Ayy iyi düşünmeye çalışıyorum ama hamilelikle ilgili hiç bi belirtim yok yalnızca ara ara hafif kasık ağrısı o kadar. Böyle oluncada endişeleniyorum anormalim diye :) perşembe yazacağım 🌼
Yok canım anormalim dıye düşünme bende de hıc belırtı yok 😀 zaten herkeste aynı belırtıler olacak dıye bısey yok 😀 benım tedavıyle oldugu ıcın tüm belırtıler aslında ılaçların yan etkısıydı oyuzden hıc belırtı olarak saymadım çok şükür şuanda da her şey yolunda 🙏🏻

Yok canım anormalim dıye düşünme bende de hıc belırtı yok 😀 zaten herkeste aynı belırtıler olacak dıye bısey yok 😀 benım tedavıyle oldugu ıcın tüm belırtıler aslında ılaçların yan etkısıydı oyuzden hıc belırtı olarak saymadım çok şükür şuanda da her şey yolunda 🙏🏻
Çok şükür çok sevindim senin adına canım 🤩 inşallah hep böyle devam eder🌟

Bana doktorum direk pcos sun hamile kalırsan hemen gel progestan başlayalım düşük tehliken olur dedi. Hamile kaldıktan sonra tavrılarından memnun kalmadığım için doktorumu değiştirdim. İlk gittiğimde de 3 ay dene olmazsa hemen tüp bebek yapalım zaman geçmesin dedi. Daha 29 yaşındayım. 4. Ayımda da hamile kaldım. Doktor beni fazlaca yıprattı
Ay ne güzel ya hemen gel tüp bebek yapalım demıs . Ben doktorumu ikna ettım tüp bebek için . Yumurtan var gayet kalıtelı sağlıklısın tüp bebeklik degılsın daha yolun basındayız dedı 2 kez çatlatma denedık kımyasal oldu
aşılama için çağırdı gelmıyorum ben uğraşamam dedım aşılamayla falan yapıyorsanız tüp bebek yapın dedım 🤣 hersey nasıp kısmet zamanı var zamanı geldıgınde hersey oluyor canım

Ay ne güzel ya hemen gel tüp bebek yapalım demıs . Ben doktorumu ikna ettım tüp bebek için . Yumurtan var gayet kalıtelı sağlıklısın tüp bebeklik degılsın daha yolun basındayız dedı 2 kez çatlatma denedık kımyasal oldu
aşılama için çağırdı gelmıyorum ben uğraşamam dedım aşılamayla falan yapıyorsanız tüp bebek yapın dedım 🤣 hersey nasıp kısmet zamanı var zamanı geldıgınde hersey oluyor canı
Her doktor farklı işte 😂 aynen öyle herşeyin zamanı var nasip kısmet gerçekten 🙃

Maşallah canım 🙏🏼 bende devlete gidiyorum salı günü randevum var kalp atışı için sana Altan mı baktılar geçen bana devlette alttan bakmıştı. Merak ettim de
Yok canim karindan bakti gördü. İlk hamileligimde 7 haftaya kadar görünmemişti tutundugu yerle alakali birazda rahim duvarlarin kalinsa gorunmeyebilir. Doktor bana oyle demisti.

Tedbiri tabi ki bırakmamak lazım. İhtimal yüzde bir bile olsa eğer kullanılacak önleyecek bir şey varsa kullanmak lazım. Gebelik sağlıksızsa elden hiç bir şey gelmez ama bunun pcoyla ne alakası olabilir ki. Burda gördüğüm kadarıyla zaten hamile kalırken bir stresle kalıyoruz birde böyle bir stresle gebelik geçirmeyelim inşallah. Hepimizin bebişleri sağlıkla büyüyor önce Rabbime sonra da doktorlarımıza güvenip bu süreci güzelce atlatcaz insallah 🙏🏻🙏🏻

Bende de lekelenme vs yok. Kese de gayet sağlıklı. İlk doktorumdan memnun kalamayıp değiştrdim. Yine de endişelenmemek mümkün değil.

Çok şükür ne güzel 🙏🏻 İçin rahat etmiyorsa doktorunla bir kez daha görüş endişeyle geçirme bu sürecş

Canım bende hamileyim bu profilindeki hamilelik durumunu nasıl yapıyorsun
İmzanın altında eklemek için tıklayın yazıyor. Oraya tıkladığınızda size bir sayfa açacak o bilgileri doldurabilirsiniz eklemek için.
Kızlar Merhaba :) 6+3 haftalık hamileyim. pcos teşhisi konmuştu ancak kilom ideal sadece adet düzensizliğim vardı. d vitaminim düşüktü. takviye gıda ve d vitamini ilacıyla 4. ayımda doğal yolla gebe kaldım. ilk doktorum pcos olduğum için düşük tehliken olabilir deyip progestan başladı. daha sonra doktorumla anlaşamadım ve başka bi doktora gittim. bu doktorum kesede ve çevresinde herhangi bir sıkıntı yok ilacı kullanmanada gerek yok dedi ve ilacı bıraktım. perşembe gününe kalp atışını duymak için randevum var ancak içimde hep bi korku var ilacı bıraktım ya bebeğime bişey olursa diye. ilk hamileliğim ve biraz endişeliyim. daha önce böyle bişey yaşayan var mı. şimdiden teşekkür ederim :)
Öncelikle hayırlı olsun 🤩 doktorunuz içinize sinmiyorsa henüz erken vakit başka bir doktora danışın isterseniz. 9 ay geçmez içinize sinmeyen biriyle :)
Bir de listeye eklememi isterseniz bilgilerinizi alabilirim ☺️
Kızlar bulantılarınız ne zaman başladı benim sadece mide yanmalarım oluyor. 4+6 yım ben çok mu erken göğüslerim şişmedi ağrımıyorda şuan kanamam devam ettiği için. Bugün azaldı biraz doktor 9 ayına kadar olanlar var diyor. Tek korkum keseyi daha görmedik yarın çağırdı doktor bakacak. Dua edin kızlar bana🙏 Hamilelerin duası kabul olur derler. Dün kanamanın 3.günüydü ama değerlerim güzel yükselmişti. Doktor stres yapma çok güzel dedi. Üstten gözükmedi regliyim diye de alttan bakmadı. İnşallah güzel haber alırım inşallah korktuğum başıma gelmez tekrar tekrar yaşamam yaşadıklarımı rabbim kimseye de yaşatmasın 🙏🙏
Ah çiçeğim öncelikle lütfen tüm endişelerini bir kenara bırak. Hiçbirimizin gebeliği bir değil. Bugün bir belirtin olsa yarın olmasa sorun mu var diye düşüneceksin ama bir sorun olmayacak inşallah 🙏🏻
Örneğin benim göğüs ucumda sadece 6 haftadan itibaren bir şişkinlik sıktığımda acı oldu sadece. Bulantım cok yok hafif içimde dalgalanma ve iştahsızlık var. Koku hassasiyeti yeni yeni başladı mesela. Ama burda haftalardır bulantılarla boğuşan arkadaşlar da var:)
Önce stres yapma sonra dua edelim hep birlikte 🙏🏻 Yarın güzel haberlerini bekliyoruz göreceksin inşallah keseyi💐

Back
X