Ben paketli ürün tüketmiyorum daha öncede kilo için dikkat ediyordum ama arada canım cips kola çekiyor yesem mi acaba12. haftadan sonra bebek büyümeye başlıyor ve o zaman ister istemez yiyeceksin.
Kilo da alacaksın tabii :)
Ben sabah midem sevimsiz olduğundan ancak tuzlu şeyler yiyebiliyorum o kadar. Bir de paketli gıdaları tamamen bırakabilirsem daha mutlu olacağım.
Duyuyorum bazen 0 paketli gıda %100 doğru beslenmeyle hamilelik yaşayanları ondan bir içimde kalmıyor değil.
Kabakım yokAa güzel olur canın cekmisken bı dene istersen
Süzme yogurdum yok eşim de sevmiyor hiç normal yoğurtla güzel olmaz mı ki
Biraz sulu oluyor öyle ama sen bilirsin, yenmez diye bir kaide yok.Aa güzel olur canın cekmisken bı dene istersen
Süzme yogurdum yok eşim de sevmiyor hiç normal yoğurtla güzel olmaz mı ki
evet tabi ki öyle ama zor elde edilen bi gebelik olduğu için insan daha tedirgin oluyor. bir de sanırım biz her şeyi gereğinden fazla biliyoruz. ben hep bi sonraki adım için endişe duyuyorum. kan testim pozitif çıkar acaba düzenli yükselecek mi , düzenli yükseldi acaba kese gözükecek mi , kese gözükür acaba dolu mu , kalp atışı olacak mı.. annem çok kızıyor banaBizim spontane hamile kalanlardan bir farkımız yok ki şu an.
Gebelik ortak bir terim hepimiz için. :)
Ya yiyorum dediğim 2-3 ağzıma attığım her gün değil elbette.Ben paketli ürün tüketmiyorum daha öncede kilo için dikkat ediyordum ama arada canım cips kola çekiyor yesem mi acaba
Genelde beslenemeyen annelerin bebeleri küçük doğar diyorlar o yüzden biraz tedirginim ne kadar doğru bilmiyorum ama
Ya bir de bana sor, 6. denemede pozitifi görmek şükür ya. Bugünleri gördük. Allah'ım nasip etti gerisi boş.evet tabi ki öyle ama zor elde edilen bi gebelik olduğu için insan daha tedirgin oluyor. bir de sanırım biz her şeyi gereğinden fazla biliyoruz. ben hep bi sonraki adım için endişe duyuyorum. kan testim pozitif çıkar acaba düzenli yükselecek mi , düzenli yükseldi acaba kese gözükecek mi , kese gözükür acaba dolu mu , kalp atışı olacak mı.. annem çok kızıyor bana5 tane çocuk doğurmuş biz hiç böyle şeyler bilmezdik yok kimyasal gebelik yok boş gebelik ilk üç gebeliğinde ultrasona bile girmemiş bazen diyorum keşke ben de hiçbir şey bilmeseydim rahat rahat takılsaydım
Ekledim listeye canımhayırlı olsun
Yapma ya bildiğin aşeriyorum o zaman
Tamam yapsın da ye inşallah şifa olsunKabakım yok
Eşime söyleyeyim de gelince alıp yapsın
Yaa ne kadar güzel benim eşim biraz takıntılı bu konuda başkasının sütünü alıp yoğurt yapmak vs konusunda bir tek kayınvalidemin kendi sağdiğı sütten olan yağ yoğurt peynir seviyor markettekileri de sevmiyor ama güvenilir bir yer bilmediği için marketten alıyorBiraz sulu oluyor öyle ama sen bilirsin, yenmez diye bir kaide yok.
Ben süzme yoğurdumu kendim yapıyorum. O zaman tadı bile başka oluyor yaptıklarının.
Ay benimde canım soğan çekiyor sürekli. Aşerme için erken daha 5+4 teyim de ama sürekli yeşil soğan, soğan yeme isteği geliyorİnsanın canı yeşil soğan da çekmemeli yani :)) hele şu trendyol yemek reklamları dönüp durmuyo mu gece gece ne görsem çekiyo
Offf aynısını yaşıyorum heryer heryerde ilk gebeliğim düşük olunca doktor banada çok aGır is yapma dedi. Süpürge açamıyorum süpürgem philips en ağırlarindan zaten gebe değilken bile zorluyordu şimdi elime bile alamam korkudan. Eşim zaten yapmıyor ev kirli mutsuzum diyince eşimde senin şuan en mutlu anların olması lazım falan diyor hiç anlamıyor.. utuydu çamaşırdı yemekti anca onları yapabiliyorym nolucak böyle hiç bilmiyorumEvimi görsen şu an midem belki de ondan bulanıyor temizlik yapamıyorum lekelenmem oldu diye progestan kullanıyorum dikkat de ediyorum ekstra herşey kokuyor evim kirli mutsuzum
Cips istedim şimdi onu yicemYa yiyorum dediğim 2-3 ağzıma attığım her gün değil elbette.
Dışarıdan hiçbirşey yemeyeceğim falan tarzı o kadar katı olamıyorum ne bileyim.
Dün şnitzel yedim mesela paketli ürün olarak. Zaten yediğimiz herşey hormonlu ve bol bol katkılı, kırmızı et, tavuk hatta balık misal somon hepsinde neler neler var... Hamur tatlı vs yemiyorum ama kasmıyorum açıkçası. Çünkü kaçış yok.
Teşekkür ederimTamam yapsın da ye inşallah şifa olsun
Yaa ne kadar güzel benim eşim biraz takıntılı bu konuda başkasının sütünü alıp yoğurt yapmak vs konusunda bir tek kayınvalidemin kendi sağdiğı sütten olan yağ yoğurt peynir seviyor markettekileri de sevmiyor ama güvenilir bir yer bilmediği için marketten alıyor
Yeme yeme boşverBen paketli ürün tüketmiyorum daha öncede kilo için dikkat ediyordum ama arada canım cips kola çekiyor yesem mi acaba
Genelde beslenemeyen annelerin bebeleri küçük doğar diyorlar o yüzden biraz tedirginim ne kadar doğru bilmiyorum ama
Afiyet olsun canın istediyse ye ne yapalım artık :)Cips istedim şimdi onu yicem
Evet bende duydum hep bunlar yüzünden erkek gibi hissetmeye başladım artık HahahaErkek çocuklarda mide bulanmaz çok diyorlar erkek gibi geldi şuan bana
Bende de yok insallahta olmaz
Çok sevindim senin adına aşkım hafif geçirmen güzel
Doktorum bana beslenme listesi verdiğinde, ben buradakileri yiyip içemiyorum, sağlıklı beslenemiyorum demiştim, üzülme ilk üç ay listeye uymanı bekleyemeyiz demişti.Ben de portakal ve elma yiyince mutlu oluyorum onun dışındaki herşeyden tiksiniyorum. Tansiyonum 8e 4 yemeyince bayılma hissi geliyor o mide kazıntısı olunca o an Allah yardım ediyor heralde bi öğün yiyebiliyorım en azından buna da şükür tabi ama hiç sağlıklı besinler değil
Annesinin sütünü nerden bulacak da yoğurt yapacak hey Allah'ım :)Yaa ne kadar güzel benim eşim biraz takıntılı bu konuda başkasının sütünü alıp yoğurt yapmak vs konusunda bir tek kayınvalidemin kendi sağdiğı sütten olan yağ yoğurt peynir seviyor markettekileri de sevmiyor ama güvenilir bir yer bilmediği için marketten alıyor
İşte anca izine gidince yerAnnesinin sütünü nerden bulacak da yoğurt yapacak hey Allah'ım :)
Benim eşim de dışarı yoğurdunu hayatta yemez, ben yapcam ancak öyle.
Benimde süpürge ondanOfff aynısını yaşıyorum heryer heryerde ilk gebeliğim düşük olunca doktor banada çok aGır is yapma dedi. Süpürge açamıyorum süpürgem philips en ağırlarindan zaten gebe değilken bile zorluyordu şimdi elime bile alamam korkudan. Eşim zaten yapmıyor ev kirli mutsuzum diyince eşimde senin şuan en mutlu anların olması lazım falan diyor hiç anlamıyor.. utuydu çamaşırdı yemekti anca onları yapabiliyorym nolucak böyle hiç bilmiyorum
Cips yicem kola içmemYeme yeme boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?