- 15 Şubat 2009
- 3.933
- 1.884
- 723
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladim canim onemli olan icine sinmesi tabii ki. Ben gecen sene dogal yolla hamile kalmistim ama bos gebelik olmustu ben zaten o yuzden yeterince endiseliyim bu haftalarda engin bey cok guleryuzlu ve rahatlatici bir doktor benim icime sindi simdilikBende doktor aytül erdogmusa gidiyorum özel kliniği var nilüfer de şimdilik memnunum ama aklımda bi doktor daha var onada gidip en başında karar vericem
Canım çok üzüldüm çok çok hemde biran önce iyileşip bize bebek müjdesi verceksin kürtajdan hemen sonra bebek çabuk oluyor üzülme demicem ama kendine dikkat et olur mu?kizlar gebeligim sonlandi dusurdum bebegimi sonrasindada kurtaj oldum insallah sizler saglikli kucaginiza alirsiniz benim icinde dua edin olurmu cok ihtiyacim var
Anladım canım bana taze transferde vermişti o iğneyi her doktorun tedavisi farklı tabi Rabbim hepimizi sevindirsin çok ağladım gece bugün tevekkül ediyorum yarın ola hayrolaBenımde dondurulmuş 3. Gün embrıyosu canım
Hayırlı olsun Hangi doktor acaba ben Acıbadem Şahin hocada tedavi görüyorummerhaba ben de bursadayım ve ben de tüp bebek ile hamileyim 6+2 olduk bursada mı tedavi gördünüz? hayırlı olsun
Rabbim içine ferahlık versin yaşadım bilirim geçecek inşallah dualarımdasın artık inşirah dinle bol bol canımkizlar gebeligim sonlandi dusurdum bebegimi sonrasindada kurtaj oldum insallah sizler saglikli kucaginiza alirsiniz benim icinde dua edin olurmu cok ihtiyacim var
Sag olasın senin de hayırlı olsun. Kalp atışı icin haftaya gel dedi karindan duyamazsak vajinal ultrasonla bakariz dedi. Duyulmamasi normal dedi içimi rahatlattı dr. Kese ve icindeki minnak görüldü sadece. Insallah sen de görürsün bebisiniHayirli olsunnn canim. Bende carsamba gidicem ilk kez. 5+4 olacak. Kalp sesi fln duydunuz mu yoksa yalnizca kese mi gorundu?
teşekkür ederim soranüs ali rıza aydınHayırlı olsun Hangi doktor acaba ben Acıbadem Şahin hocada tedavi görüyorum
Ah yaa çok üzgünüm canım. İnşallah psikolojik boyutu kısa sürede atlatırsın.. doğru zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alman dileğiyle.. Allah yardımcın olsunkizlar gebeligim sonlandi dusurdum bebegimi sonrasindada kurtaj oldum insallah sizler saglikli kucaginiza alirsiniz benim icinde dua edin olurmu cok ihtiyacim var
Rabbim içine ferahlık versin inşallah Toparlandıktan sonra en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsiin insallahkizlar gebeligim sonlandi dusurdum bebegimi sonrasindada kurtaj oldum insallah sizler saglikli kucaginiza alirsiniz benim icinde dua edin olurmu cok ihtiyacim var
Arkadaşımın doktoru demiş hatta gebelerde bulantısı olan bebekler daha iri doğuyorlar demiş.Geçmiş olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kalbini alttan muayene ile mi duydun ve su mide bulantısı olayını soylemene çok sevindim bugün çok feci bir şekilde bulantı ve kusma başladı bende hala devam de bu yazımı okuyunca içim rahatladı bı demek ki bebis saglikli ki böyle oluyor bende nasipse yarın gidicem doktora 6+3 um kalp atışını duyabilir miyim acaba diye düşünüyorum
Bulamamak zor bulduktan sonra kaybetmek çok daha zor. Tesellisi zor kelime seçmesi zor hissetmek çok zor. Allah kalbine ferahlık versin. Kat kat güzelini en kolayından bir daha yaşayasın tez zamanda.kizlar gebeligim sonlandi dusurdum bebegimi sonrasindada kurtaj oldum insallah sizler saglikli kucaginiza alirsiniz benim icinde dua edin olurmu cok ihtiyacim var
Demek kiAynen o da yarım yamalak anladığını anlattırmaya çalıştı.. demek böyle oluyor
Çok üzüldüm hayırlısı buymuş demekten başka birşey gelmiyor elimden rabbim içine ferahlik versin Allah'ım yardım etsin sana yakın zamanda tekrar olacak sen üzme tatlı canını vardır rabbimin bir bildiğikizlar gebeligim sonlandi dusurdum bebegimi sonrasindada kurtaj oldum insallah sizler saglikli kucaginiza alirsiniz benim icinde dua edin olurmu cok ihtiyacim var
Bende aynıyım 6+2 pcos var keseyi gördük kalbini duymadık yarın bir doktora gidicem bakalım , bende de sağda ve hep orada ağrım var hep aynıyızMerhaba 6+2 yim ben de. Yaklaşık 6 aydır çocuk düşünüyorduk. Doktorda pkos olduğumu öğrendim. İlk ay ilaç kullandık. Sonra bekledik sonraki ay çatlatma iğnesi sonra tekrar bekledik ilaçların etkisi sonraki ayı da etkiliyor dedi doktorum bir ay daha bekledik ve bidahaki adetin 2. Günü aşılama yapacağız gel dedi. Ben adet günümü beklerken hamile olduğumu öğrendim keseyi gördük ama kalp atışını daha duyamadık. Bebeği sağ tarafımda hissediyorum acaba sizlerin ne tarafta
Amiin çok teşekkürlerArkadaşımın doktoru demiş hatta gebelerde bulantısı olan bebekler daha iri doğuyorlar demiş.
Benim bulantım yok ama bu cümleler senin kalbine ve midene ferahlık versin inş
Alttan bakınca kanamam artıyor dedim ama onunla ilgisi yok dedi, alttan duyurdu umarım sen de duyarsın ama duyamazsan da erken olduğunu unutma benimki kanamadan dolayı erkenden dinletmiş olabilir. Bazı doktorlar zararlı diye hemen açmıyorlarmış.
Insallahhh gercekten görebilmeyi sabirsizlikla bekliyorumm.. sende cok sağol carsamba sabahi bildiricemSag olasın senin de hayırlı olsun. Kalp atışı icin haftaya gel dedi karindan duyamazsak vajinal ultrasonla bakariz dedi. Duyulmamasi normal dedi içimi rahatlattı dr. Kese ve icindeki minnak görüldü sadece. Insallah sen de görürsün bebisini
Oy yesinler onu maşallah küçük kuşa.Kızlarrrr bu da benim minnoşum
Bu arada transfer tarihine göre 6+0 mışım nedense yanlış hesaplamışım
Senle aynı durumdayız :) ben de keseyi ve bebeği kalp atışıyla gördüm. Çok heyecanlı bir durum değil mi :) kafa daha rahat ediyor kalp atışını duyana kadarÇok teşekkür ederim kalp sesini duymadım, yolk kesesi oluşmuş kalp atışı görünüyor yanıp sönmesinden dedi
Canım çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda yeni bir hamilelik haberi ile bize güzel müjdeler verirsin.kizlar gebeligim sonlandi dusurdum bebegimi sonrasindada kurtaj oldum insallah sizler saglikli kucaginiza alirsiniz benim icinde dua edin olurmu cok ihtiyacim var
Cok gecmis olsun. Her zorluktan sonra bir kolaylık mutlaka vardır. Bunu asla unutmayın.. Yüzünüz yine ve cok daha güzel sekilde gülecektir.. en güzelleri sizin olsunkizlar gebeligim sonlandi dusurdum bebegimi sonrasindada kurtaj oldum insallah sizler saglikli kucaginiza alirsiniz benim icinde dua edin olurmu cok ihtiyacim var
Çoook gerçi bugün bizi korkuttuğu için şaşkın gibiydik ama olsun yine de onun için her şeye değerOy yesinler onu maşallah küçük kuşa.
Senle aynı durumdayız :) ben de keseyi ve bebeği kalp atışıyla gördüm. Çok heyecanlı bir durum değil mi :) kafa daha rahat ediyor kalp atışını duyana kadar
o kanama alanı ya vajinal yoldan atılırmış, eğer yakın değilse vajinal yoldan cıkış bulamıyorsa da vücut zamanla tabiri caizse emiyor sindiriyor gibi oluyormuş.Canım baştaki yazıyı şimdi fark ettim. Çok sağol üzücü oluyor ama ben hepimize inanıyorum atlatacağız benim de içerde birikmiş kan hemen hemen keseye yakın oranda aktif kanama görmüyorum kanama artmadan bu kadar devam bile etse sorun olmaz; yeter ki artmasın dedi. Bu arada biraz önce yazmayı unuttum 5 gün boyunca her gün progesteron iğnesi olucam. Kanama sızıntı şeklinde ara ara geliyor yani yoğun değil. Bir de her gün coraspin alıyordum onu kesti. Senin eğer çamur gibi geliyorsa biriken çıkıyor yeni kanama olmadığı net hadi inşallah atlattın gözün Aydın canım
canım hayırlı olsun :) rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. listeye ekledim hemen. Son adet tarihi- tahmini doğum filan paylaşırsan onları da ekleyebilirimSelam kizlar
Listeye beni de ekleyebilir misiniz?
Yasim 26, kismet olursa ilk cocuk olacak, bursa, bugun 4+3'te keseyi gordum, tup bebek ile hamile kaldim. Yarismaci arkadaslara basarilar dilerim
Gizli gizli okuyodum konusmalarinizi bugun artik kese gorununce dahil olmak istedim
çok geçmiş olsun canım. rabbim o kalp atışını hayatından eksik etmesin listemize eklememi ister misin seni de ?:)Arkadaşlar merhaba , ben de 6+0 gebeliğim var şükür. Kanamalarım bir haftadır devam ediyor. Bugün sabah özellikle yoğundu. Kan sulandırıcı kullanıyorum. Günlerdir hep siteyi dolaşıp kanaması olanları aradım da aradım. Şimdi benim gibi olanlara umut olsun diye yazıyorum.
Kanamalardan bebek sağlıklıysa etkilenmiyormuş , doktor artık kanamayı takma dedi. Kanamasıyla devam eden çok gebe varmış. Sakin kalabilmek epey zor biliyorum. Ama mecburuz.
Ben bugün kalp atışını da duydum şükürler olsun rahatladım allahım duymayanlara da nasip etsin.
Bulantıları olan arkadaşlar eminim günler çok zor geçiyordur ama her bulantı bebeklerin daha sağlıklı ilerlediğinin kanıtı olarak da düşünülebilirmiş. Ne olur kendinizi telkin edin. Kanama görmek çok daha kötü. Hele ki benim gibi sayısını unuttuğunuz kadar tedavi geçirip tüp bebekle anne adayıysanız
Allah hepimizin Yardımcısı olsun. Dualarda buluşalım.
ah canım benim. allah sabır versin. tevekkül etmekten başka çare yok. rabbim tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah. ne olur yıpratma kendini..kizlar gebeligim sonlandi dusurdum bebegimi sonrasindada kurtaj oldum insallah sizler saglikli kucaginiza alirsiniz benim icinde dua edin olurmu cok ihtiyacim var
merhabalar hayırlı olsun :) listeye eklememi ister misiniz? :)Merhaba 6+2 yim ben de. Yaklaşık 6 aydır çocuk düşünüyorduk. Doktorda pkos olduğumu öğrendim. İlk ay ilaç kullandık. Sonra bekledik sonraki ay çatlatma iğnesi sonra tekrar bekledik ilaçların etkisi sonraki ayı da etkiliyor dedi doktorum bir ay daha bekledik ve bidahaki adetin 2. Günü aşılama yapacağız gel dedi. Ben adet günümü beklerken hamile olduğumu öğrendim keseyi gördük ama kalp atışını daha duyamadık. Bebeği sağ tarafımda hissediyorum acaba sizlerin ne tarafta