Merhaba, musait oldugunuzda ekleyebilirsiniz cok tesekkur ederimo kanama alanı ya vajinal yoldan atılırmış, eğer yakın değilse vajinal yoldan cıkış bulamıyorsa da vücut zamanla tabiri caizse emiyor sindiriyor gibi oluyormuş.
evet ben progestan fitil de alıyorum geceleri, proluton iğneyi de haftada 1 vurunuyorum. gebeliği başından beri kanamalar olmadan başlamıştık riskli gebelik diye. ben coraspine devam ediyorum.
ah inşallah yavrum kötü haberler almayalım kimselerden artık inşallah
canım hayırlı olsun :) rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. listeye ekledim hemen. Son adet tarihi- tahmini doğum filan paylaşırsan onları da ekleyebilirim
çok geçmiş olsun canım. rabbim o kalp atışını hayatından eksik etmesinlistemize eklememi ister misin seni de ?:)
ah canım benim. allah sabır versin. tevekkül etmekten başka çare yok. rabbim tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah. ne olur yıpratma kendini..
merhabalar hayırlı olsun :) listeye eklememi ister misiniz? :)
ekledim :) rica ederim son adet tarihi ve beklenen doğum tarihi eksik sadeceMerhaba, musait oldugunuzda ekleyebilirsiniz cok tesekkur ederim
Demek ki bizim yakınmış aktığına göreo kanama alanı ya vajinal yoldan atılırmış, eğer yakın değilse vajinal yoldan cıkış bulamıyorsa da vücut zamanla tabiri caizse emiyor sindiriyor gibi oluyormuş.
evet ben progestan fitil de alıyorum geceleri, proluton iğneyi de haftada 1 vurunuyorum. gebeliği başından beri kanamalar olmadan başlamıştık riskli gebelik diye. ben coraspine devam ediyorum.
canım hayırlı olsun :) rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. listeye ekledim hemen. Son adet tarihi- tahmini doğum filan paylaşırsan onları da ekleyebilirim
çok geçmiş olsun canım. rabbim o kalp atışını hayatından eksik etmesinlistemize eklememi ister misin seni de ?:)
ah canım benim. allah sabır versin. tevekkül etmekten başka çare yok. rabbim tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah. ne olur yıpratma kendini..
Ah pardonekledim :) rica ederim son adet tarihi ve beklenen doğum tarihi eksik sadece
Tabiki seve seve eklenirim. 6 artı 0. Tahmini doğum tarihi 18 ekim ilk çocuko kanama alanı ya vajinal yoldan atılırmış, eğer yakın değilse vajinal yoldan cıkış bulamıyorsa da vücut zamanla tabiri caizse emiyor sindiriyor gibi oluyormuş.
Değişik heyecanlar farklı bir duygu :) maşallah kuzucukÇoook gerçi bugün bizi korkuttuğu için şaşkın gibiydik ama olsun yine de onun için her şeye değer
Ay ne güzel canım güzel vakit geçirinİyiyim kuzum annem ablam geldi memleketten, bu ara pek giremiyorum sen nasılsın ne yapıyorsun
Şükür benim şuan rahat geçiyor, sen nasılsın başladı mı belirtiler
Canım benim Allah yardımcın olsun. Rabbim bebeğini sana bağışlasın. Ne diyor doktorlar ?Kızlar benimde bugün kanamam başladı hastanede yatıyorum dua edin
Insallah bir sorun olmayacak, icinizi ferah tutmaya calisinKızlar benimde bugün kanamam başladı hastanede yatıyorum dua edin
Gecmis olsun. Cok kisa surede saglikla yine hamile kalacaksiniz insallahkizlar gebeligim sonlandi dusurdum bebegimi sonrasindada kurtaj oldum insallah sizler saglikli kucaginiza alirsiniz benim icinde dua edin olurmu cok ihtiyacim var
Çok geçmiş olsun rabbim yardımcınız olsun.. inşallah geçicek doktor kontrolundeymissin içini ferah tut lütfenKızlar benimde bugün kanamam başladı hastanede yatıyorum dua edin
Allahim bebeğini sana bağışlasın insallah canım güzel haberlerini bekliyoruz kese etrafında falan kanama var mıymışKızlar benimde bugün kanamam başladı hastanede yatıyorum dua edin
Canım çok çok üzgünüm.. İnşallah bir an önce toparlanirsin, Allahim en kısa zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin, bütün dualarım seninlekizlar gebeligim sonlandi dusurdum bebegimi sonrasindada kurtaj oldum insallah sizler saglikli kucaginiza alirsiniz benim icinde dua edin olurmu cok ihtiyacim var
Sagolasin canim cok tesekkur ederim.Ay ne güzel canım güzel vakit geçirin
Çok şükür, benimde sancılarım hafif azaldı yine bazen giriyo gidiyo ama eskisi gibi çok değil bu sabah böyle mide bulantı hissi geldi ama gitti sonra başkada belirti yok şuanlık bakalım bekliyoruzÇarşamba keseyi görürsem rahatlayacağım
Canım ne oldu birden bire merak etme üzme kendini tutunacak sana Allah’ın izniyle inşallahKızlar benimde bugün kanamam başladı hastanede yatıyorum dua edin
Çok ama çok üzgünüm insallah en kısa sürede sağlıklı gebelik geçirirsin canımkizlar gebeligim sonlandi dusurdum bebegimi sonrasindada kurtaj oldum insallah sizler saglikli kucaginiza alirsiniz benim icinde dua edin olurmu cok ihtiyacim var
Ah inşallah kuzum ya inşallahSagolasin canim cok tesekkur ederim.
Çok az kaldı canım 1 gün var artık, Insallah küçük bebeğinin kesesi gözükür❤
Şu zamanları atlatirsan cok cok rahatlayacaksin insallah❤
Canım çok çok geçmiş olsun bak bebişin hala sana tutuyor o güçlü bır bebek sende güçlü annesin .
Canım çok üzüldüm çok çok hemde biran önce iyileşip bize bebek müjdesi verceksin kürtajdan hemen sonra bebek çabuk oluyor üzülme demicem ama kendine dikkat et olur mu?
Rabbim içine ferahlık versin yaşadım bilirim geçecek inşallah dualarımdasın artık inşirah dinle bol bol canım
Ah yaaçok üzgünüm canım. İnşallah psikolojik boyutu kısa sürede atlatırsın.. doğru zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alman dileğiyle.. Allah yardımcın olsun
Rabbim içine ferahlık versin inşallahToparlandıktan sonra en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsiin insallah
Bulamamak zor bulduktan sonra kaybetmek çok daha zor. Tesellisi zor kelime seçmesi zor hissetmek çok zor. Allah kalbine ferahlık versin. Kat kat güzelini en kolayından bir daha yaşayasın tez zamanda.
Demek ki
Çok üzüldüm hayırlısı buymuş demekten başka birşey gelmiyor elimdenrabbim içine ferahlik versin Allah'ım yardım etsin sana yakın zamanda tekrar olacak sen üzme tatlı canını vardır rabbimin bir bildiği
Bende aynıyım 6+2 pcos var keseyi gördük kalbini duymadık yarın bir doktora gidicem bakalım , bende de sağda ve hep orada ağrım var hep aynıyız
Amiin çok teşekkürler
Aynen duyamazsam erken daha biliyorum benim doktor zamanını bekler tahminim çünkü normalde keseden sonra 3 hafta sonra gel demişti
Canım çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda yeni bir hamilelik haberi ile bize güzel müjdeler verirsin.
Cok gecmis olsun. Her zorluktan sonra bir kolaylık mutlaka vardır. Bunu asla unutmayın.. Yüzünüz yine ve cok daha güzel sekilde gülecektir.. en güzelleri sizin olsun
o kanama alanı ya vajinal yoldan atılırmış, eğer yakın değilse vajinal yoldan cıkış bulamıyorsa da vücut zamanla tabiri caizse emiyor sindiriyor gibi oluyormuş.
tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin kizlar rabbim kendiliginden nasip ederse basgoz ustune aksi halde artik esimle tedavileri biraktik bu son demistik kendi.aramizda hayirlisi.degilmis.demekkiÇok ama çok üzgünüm insallah en kısa sürede sağlıklı gebelik geçirirsin canımdualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?