2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Merhaba, musait oldugunuzda ekleyebilirsiniz cok tesekkur ederim

Demek ki bizim yakınmış aktığına göre

Tabiki seve seve eklenirim. 6 artı 0. Tahmini doğum tarihi 18 ekim ilk çocukKese 14 şubat kalp 21 şubat ( allah duymayanlara da duyursun sağlıcakla)

İyiyim kuzum annem ablam geldi memleketten, bu ara pek giremiyorum sen nasılsın ne yapıyorsun
Şükür benim şuan rahat geçiyor, sen nasılsın başladı mı belirtiler
Ay ne güzel canım güzel vakit geçirin
Çok şükür, benimde sancılarım hafif azaldı yine bazen giriyo gidiyo ama eskisi gibi çok değil bu sabah böyle mide bulantı hissi geldi ama gitti sonra başkada belirti yok şuanlık bakalım bekliyoruz Çarşamba keseyi görürsem rahatlayacağım

kizlar gebeligim sonlandi dusurdum bebegimi sonrasindada kurtaj oldum insallah sizler saglikli kucaginiza alirsiniz benim icinde dua edin olurmu cok ihtiyacim var
Gecmis olsun. Cok kisa surede saglikla yine hamile kalacaksiniz insallah Uzulmemeye calisin, ne desem bos biliyorum ama

kizlar gebeligim sonlandi dusurdum bebegimi sonrasindada kurtaj oldum insallah sizler saglikli kucaginiza alirsiniz benim icinde dua edin olurmu cok ihtiyacim var
Canım çok çok üzgünüm.. İnşallah bir an önce toparlanirsin, Allahim en kısa zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin, bütün dualarım seninle

Sagolasin canim cok tesekkur ederim.
Çok az kaldı canım 1 gün var artık, Insallah küçük bebeğinin kesesi gözükür❤
Şu zamanları atlatirsan cok cok rahatlayacaksin insallah❤

Canım çok çok geçmiş olsun bak bebişin hala sana tutuyor o güçlü bır bebek sende güçlü annesin .

Valla aklım burada blackbird87 ve -Sunshine haberlerinizi bekliyoruz

Canım çok üzüldüm çok çok hemde biran önce iyileşip bize bebek müjdesi verceksin kürtajdan hemen sonra bebek çabuk oluyor üzülme demicem ama kendine dikkat et olur mu?

Rabbim içine ferahlık versin yaşadım bilirim geçecek inşallah dualarımdasın artık inşirah dinle bol bol canım

Ah yaa çok üzgünüm canım. İnşallah psikolojik boyutu kısa sürede atlatırsın.. doğru zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alman dileğiyle.. Allah yardımcın olsun

Rabbim içine ferahlık versin inşallah Toparlandıktan sonra en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsiin insallah

Bulamamak zor bulduktan sonra kaybetmek çok daha zor. Tesellisi zor kelime seçmesi zor hissetmek çok zor. Allah kalbine ferahlık versin. Kat kat güzelini en kolayından bir daha yaşayasın tez zamanda.

Canım çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda yeni bir hamilelik haberi ile bize güzel müjdeler verirsin.

Cok gecmis olsun. Her zorluktan sonra bir kolaylık mutlaka vardır. Bunu asla unutmayın.. Yüzünüz yine ve cok daha güzel sekilde gülecektir.. en güzelleri sizin olsun

Çok ama çok üzgünüm insallah en kısa sürede sağlıklı gebelik geçirirsin canım dualarım seninle
tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin kizlar rabbim kendiliginden nasip ederse basgoz ustune aksi halde artik esimle tedavileri biraktik bu son demistik kendi.aramizda hayirlisi.degilmis.demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…