2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Sağol canım bı şey daha danışmak istiyorum ya hamileliğin ilk ayında cinsel ilişki riskli mi benim yanmam oluyor sanki inşallah sıkıntı olmaz doktor sorun olmaz demişti ama
Onu bilemiyorum canım. Benimki tüp bebek. Daha önce de düşük ve dış gebelik yaşadığım için unuttum ilişkiyi falan sanırım ilk aylarda herşey için temkinli olmak lazım

Canım bugün benim de aklım gitti sabah kanama yaşadım zaten bugün kontrolüm vardı apar topar doktora gittik. 1 tane oldukça sağlıklı olduğunu söylediği bir kese gördü hatta kalp atışı var yanıp sönüyor ben anlıyorum dedi. Kanamaya gelecek olursak; tabi ki bu bir düşük tehlikesi ama şu an aktif değil dedi. Bir de bana 2 embriyo transfer edilmişti, kanlı kısmı net göremiyorum ama sanırım 2. Kese de oluşmuş ve kanama o kesede olmuş dedi. 5 gün sonra tekrar gittiğimde netleşir dedi. sonuca gelirsek önlem olarak endol fitil, nidicard adında kapsül bir ilaç verdi. kanama aktif devam etmediği için hastanrde kalmana gerek yok ilaçları alıp evde dinlen dedi. Çok üzüldüm tabi ama inşallah hepimiz bu durumu atlatacağız

Evet minnoşum farklıymış askeriyeyle demek ki, bizde de tercih dışı bir yer çıkma ihtimali varmış. Bitseydi gitseydi kurtulsaydım, nefret ediyorum göçebe hayattan.
Ah ah şimdi bu eve alıştım mesela diyorum nasil çıkıcam gidicem. Şehire alışamıyorsun ama evine tam alışıyorsun gitmek zorunda kaliyorsun yani birde zoraki oluyor ya

Canım öncelikle geçmiş olsun, mesajları okuyamadım şimdi gördüm. Benimde 7+2de gittiğimde 1 gün geride çıktı ve boyuda 10mmdi. Ve kalbi de 144 atıyordu. Aynı çıkmış yani doktor bana o zaman iyi demişti, senin doktorunda öyle demiş hiç bunları kafana takma. Kanama için çok üzüldüm lütfen kendine dikkat et, iyiyim kesildi falan diye hareketlenmeye kalkma Allahin izniyle bebeğin seninle kalacak. Gelişiminde sorun olsa doktor söylerdi. Allahtan bi an önce şifa diliyorum senin için, en kısa zamanda sıkıntıların bitsin inşallah bebeğin de güzelce büyüsün

Merhaba listede ismimi göremedim gözden kaçmış olabilir bugün dr dan geliyorum doğum 21 ekim. Kese ve bebek görme 5+3. 30 yaşındayım. Ilk cocugum olacak inşallah.

Kızlar benimde çok mide bulantım var yer yemez deliriyorum bide bana magnezyum vermişti meğer o 100 katı mide bulantısı yapmış bana bıraktım okadar azaldıki yediğim an coşuyor ama hep sevdiğim şeyleri yemeye çalışıyorum

Kızlarrrr bu da benim minnoşum
Bu arada transfer tarihine göre 6+0 mışım nedense yanlış hesaplamışım
O zaman 10 Ocak gibi hesaplıyor doktor herhalde çünkü benim 8 Ocak şuan 6+2 çıkıyor tabi benimki çatlatma iğnesi ile ama regl tarihi baz alınıyor transferlerde nasıl oluyor bilmiyorum da

Çok geçmiş olsun canım inşallah bebişin bırakmaz seni bol dua et sende üzülme onuda hisseder bebiş
inşallah canım. öyle ya ama içimden bi yandan endişeyi de atamıyorum haliyle. sürekli rahatlatmaya calısıyorum kendimi.
dilimde dualarım tüm gebelerimiz için
kızlar selam benı de ekler mısınız :) 30 yaşındayım ilk bebeğim olacak Allah kısmet ederse :) bende yenı öğrendim 4+4 günlük 28 ekim doğum
canım hayırlı uğurlu olsun ekledim seni de listeye.
canım öncelikle sana da çok geçmiş olsun. rabbim bizi daha güzel günlere çıkarır inşallah.
o ilaçları hiç duymamıştım ben de. benim de doktor rahim ağzını kontrol ettiğinde aktif kanama yok kalanı atıyorsun yavaş yavaş dedi. gerçekten çok azaldı benim de. çamur gibi atıyorum. ve cok ilginç kanama alanını gösterdi kesenin arkasında nerdeyse kese büyüklüğünde oluşmuş.
sende kanama tamamen kesildi mi o kalp atışı gerçekten beyaz beyaz parıldıyor muhteşem değil mi
inşallah 5 gün sonra hayırlı haberlerle gelirsin yeniden :)
ah canım benim teşekkür ederim. evet gelişimi normal dedi baksana nası şekillenmiş ultrasonda
inşallah allah razı olsun dualarınız için. rabbim tüm gebelerimize sağlık sıhhat nasip etsin inşallah
Merhaba listede ismimi göremedim gözden kaçmış olabilir bugün dr dan geliyorum doğum 21 ekim. Kese ve bebek görme 5+3. 30 yaşındayım. Ilk cocugum olacak inşallah.
ekledim seyyahcım kusura bakma gözden kaçmış olabilir, konuyu yeni devraldım ben de :) aramıza yeniden hoş geldin.
Kızlarrrr bu da benim minnoşum
Bu arada transfer tarihine göre 6+0 mışım nedense yanlış hesaplamışım
ah canım gözün aydın :) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
o zaman bebek görmeye 6+0 ekleyelim mi

Hayirli olsunnn canim. Bende carsamba gidicem ilk kez. 5+4 olacak. Kalp sesi fln duydunuz mu yoksa yalnizca kese mi gorundu?

Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım benim dondurulmuş embriyo transferi olduğu için beta etkileyen bir ilaç kullanmadım yarın artar sağlıkla tek duam bu amin

Allah bağışlasın kucağına almayı nasıp etsın Son adet tarıhıne göre mi hesaplıyoruz transfer tarıhıne göre mi canım
Amin çok teşekkür ederim canım inşallah hepimiz sağlıkla alalım bebişleri
Hemşire iki tarihi de sordu sonra buna göre 6+0 son dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…