2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Doktorunuz randevu verdı mi kese için

Evet ben bugün bir daha anladımki asla tayt giyemiyorum jean giyemiyorum normal yediklerimden az yediğim halde böyle doktoruma sormuştum öyle hisseceksin vucut daha fazla kan basıncımı bişiler dedi ama ben orayı kaçırdım bu şiş hissetmeler normalmiş ama benim 8.haftamda karnım çıktı o normal mi bilmiyorum

kızlar merhaba. Sanırım dün gece yaşayacaklarımı hissetmişim.
Bu akşam Çok fazla kanamam başladı. Dışarıdaydım Çay bardağından dökülür gibi bi anda kan boşaldı. Şimdi devam ediyor. Gebze MedicalPark aciline geldik hemen mahmut diye bi kadın doğumcu var gerçekten rezalet biri. Bebeğin kalbi atıyor dedi 140 Mış ama tam anlamıyla 1 buçuk dakikalık muayenesi ile hiç tatmin olmadım.bana atıyor diye gösterdi ama kıpırtı bile yoktu daha önce nasıl attığını gördüm gözümle. Kanama alanı var mı dedim evet kim dedi var diyor. Pıhtı varmış kesenin kenarında. Bebeğin düşmek istiyor, yat ve tabak bile kaldırma dedi.
Hiç ağrısız sancısız oldu riske sokacak bi şey yapmamıştım sadece yürüdüm biraz. su an eve geldim yatıyorum yarın Florya daki doktoruma gideceğiz sabah.
Dualarınızda bana yer verirseniz çok mutlu olurum.

Canım çok üzüldüm lütfen tuvalet hariç kalkma her kanamanın sonu düşük olcak diye bir şey yok içine sinmemiş madem git göster dualarım seninle hayırlısıyla hiçbir şey olmayacak ne kadar yürüdün öyle bi anda oldu?

Ya gün içinde evde ağır iş yapmadım da kahvaltı hazırladık arada odadan odaya geçtim onun haricinde hep oturdum. Akşam da 15 dk bi sahilde yürüdüm üşümedim de. Sonra arabayla başka yere geçtim bi 5 dk daha yürüdüm. Oturuyordum ayağa bi kalktım boşaldı komple. Ağrı kramp da olmadı

Dilerim bebek sağlıklıdır, yarın doktorun hayırlı bir haber verir inşallah, rabbim bebeğini sana bağışlasın.

Ani bi heyecan filan yaşadın mı ya da yürürken ağrın oldumu olcağı varmış sanırım okadar yürümekle olcağını sanmıyorum bi iyi haberini tekrar duy lütfen bardak bile almaya kalkma zor biliyorum ama risk geçene kadar keşke başka acilede gitseydiniz bu akşam başka hastane yok mu?

Ya canım çok geçmıs olsun bebişin sana tutunacaktır güçlü ol dualarımız senınle

Böyle canım işte. İnşallah belki sen anlarsın.
Ben kese boyutunu göremedim sanırım olcmemis olcunce kesenin basinda sonunda çarpı işareti falan oluyor ama dikkatimi çeken senin de ultrasonda 5+0 gozukmus benim de o gün 5+0 gozukmustu halbuki 5+2 ydim

Canım çok üzüldüm Allah yardımcın olsun, Allah bebeğine güç kuvvet versin Sana sıkı sıkı tutunsun inşallah yarın sabah güzel sağlıklı iyi haberlerle gel dua ediyorum sana.

Sanki farklı ilçelerde olsak buluşamayacağız, sen totişini kaldırma biz Diloşumla buluşuruz. Dilos6342
Slm mide bulantınz vardı galiba geçtimi nasıl başa çıkıyorsunuz ben yatmaktan başka bir şey yapamıyorum hayata küstüm ve inanılmaz mutsuzum ağzımda iğrenç bir tat mide bulantısı evde beş yaşında anaokulu giden bir çocuk hergun ağlıyorum ne yapcam bilmiyorum

Ben de bugün onu düşündüm, çocuğum olsaydı ne yapardım diye, çok zor. Allah yardımcınız olsun, bir an önce geçer inşallah.

Ayağa pek kalkamıyorum ben de, hemen öğürme geliyor korkudan uzanıyorum. Çok tuhaf bir bulantı, bütün yaşama sevincimi elimden aldı, hiçbir kokuya tahammülüm kalmadı, beslenemiyorum, su içemiyorum. Niye bu kadar ağır geçiyor diye ağladım ben de bugün.

Prilam dye bir ilacım var, bende işe yaramıyor siz denediniz mi? Bir deneyin belki hafifletir. Ne olacak nasıl geçecek hiçbir fikrim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…