2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
selamün aleyküm kızlar öncelikle bebeklerimiz hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alalım amin benim 3. Tüp bebek transferim 5. Gün embriyosu 10. Gün kan beta değerim 93,5 çıktı yarın yeniden kan vereceğim. Yarın yaklaştıkça korkuyorum değerimden sizlerin beta değerleri nasıldı acaba?

Bu işlerde herkesin bir yorumu var. Bence doktoruna güven sen. Kalp atışını duymak 1 martta nasipse olacak

Merhaba gayet güzel değeriniz. Benim de 3. Gün embriyosu 12. Gün 76 ile başlamıştı
Korkmayın akışa güvenin

Aleyküm selam amin insallahh. Hayirli olsun.. bence betayı kiyaslama daha cok stres olabilirsin herkesin farkli zamanda tutunabilir embriyosu bence degerin iyi, yarin da güzel bir sonuc cikacagina inan oyle de olsun insallah.

Keseyi gören arkadaşlar alttan muaneyle mi yoksa karından mı bakıldı
5+0 da vajinal de kese göründü benim de.

Ya hanımlar teşekkür ederim. Artık elimizden geleni yapıp, üzerimize düşeni yapıp tevekkül edip bekleyeceğiz diye düşünüyorum yapacağımız başka hiçbir şey yok. Allah nasip ederse olur ne kadar telaş yapsak da.

Bu işlerde herkesin bir yorumu var. Bence doktoruna güven sen. Kalp atışını duymak 1 martta nasipse olacak
Ayy inşallah ben böyle hamile kalana kadar yumurtlama dönemi ile adet gelene kadar ki 15 gün geçmez sanırdım ama asıl geçmeyen bu günlermişş valla

Her şeye ağlayıp kocasını pataklamak isteyen var mı :/ her yaptığı batıyo hofff

Çoluk çocuk toplanıp kahve içeceğimiz günü bekliyorum, hadi bakalım.
Tabi aynı yerde olursak
Benim çatlatma iğnesi ile oldu iğnenin 14. Günü 113 çıkmıştı beta değeri her kişide değişiyormuş bak gör Allah'ın izni ile güzel çıkacak sonuçların
Her şeye ağlayıp kocasını pataklamak isteyen var mı :/ her yaptığı batıyo hofff
Bende şu ana kadar böyle bir durum olmadı inşallah da olmaz alıngan zaten ben trip atacagima o atar

Allah razı olsun Hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…