2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ya aslında yoktu böyle birşey bugün doktor muayene ederken keseyi gorucem die çok bastirdi canim yandi baya. Eve gelince de böyle bir şey gördüm ona bağladım da aldiriorm hemen kullanicam. Sen de görmüşsün canm keseni çok şükür. Minik kalpleri de duyaydik
Gercekren mi canım benim hiç zorlamadı rahmin ters gözükmüyor daha dedi vajinal ultrasonla baktı. Keşke sende de öyle yapsaydı. Ama ters bi durum olmaz canım korkma fitili at yarım saat uzan en az. Kırmızı olmadığı sürece bi sıkıntı yok bildiğim kadarıyla. Aynen canım beni haftaya çağırdı bi duysak iyice rahatlarız artık 🥰

merhaba hanımlar 5+2 den merhaba ben hala beta ölçtürmedim yarın sabah gidecem yarın itibari ile 9 gün gecikmiş olacak ama benim iki gündür felaket bir diş ağrım var. gebelik düşündüğüm icin geçen ay bütün dişlerimi yaptırdıydım. ama iki gündür felaket bir diş ağrısı çekiyorum. doktora gidiyorum. film çekmeden birşey yapamam diyor. ne yapacağımı bilmiyorum. ne yapmamı önerirsiniz. önceki doktorumun hatası olduğunu düşünüyorum. kanallık dişe dolgu yapıp geçmiş. birde kaplama yaptırdıydım. herşey başa sardı. 8 ay böyle nasıl gececek bilmiyorum.
Canim lokal anastezi ile yapılıyor diye biliyorum benimde dişimin ufak bir yeri çatladı düştü bende gideceğim lokal anastezi in hiçbir zatari olmuyor. İlla film çekilecek diyorsa kurşun yelek giydirilip o da çekiliyor diye biliyorum

Kizlar merhabaaa👋 ben gebelik grubunda kalmışım burayı anca buldum. Yaş 27 ilk bebeğim 🥰 sata göre 3 Ekim doğum gosteriyor uygulamalar. HCG en son 28 ocak 253 çıktı. 24 Ocak 49. 22 Ocak 17. Artışı düzenli görünce birdaha baktirmadim. Birdaha baktirmama gerek var mı? subat 7sine randevu aldım doktora gideceğim keseyi filan görmek için. İnşallah hepimizin gebelikleri sağlıklı sihatli geçer.. bebislerimizi kucaklarimiza alırız sağlıkla 🤲
MaviSasa234 MaviSasa234 canim beni de ekler misin🥰

Hanımlar listeyi güncelledim. Eklemediğim kimse varsa beni etiketlerse sevinirim.. Konuşmaların arasında kaçıyor :KK200:
Güzel haberler aldığımız bir gün olsun inş.. Bende 4.günümdeyim. İnş test günü pozitif bende görürüm :)
Beni de listeye ekler misiniz rica etsem. 30 yaşındayım, ilk gebelik, tahmini doğum tarihi 04.10.2022 :KK200:

Herkese selamlar. Ben de dün Bet Hcg sonucumu aldım.
2. kan değerime kadar beklemeyi düşünüyordum ama şimdiden size merhaba demek istedim. İnşallah herşey yolunda gider de ben de aranızda olurum.
Herkese hayırlı hamilelikler dilerim.
İnşallah ilk değeriniz kaç çıktı ikinci tahlil için kaç gün sonra gideceksiniz? Ben de siz le aynı durumdayım

Herkese selamlar. Ben de dün Bet Hcg sonucumu aldım.
2. kan değerime kadar beklemeyi düşünüyordum ama şimdiden size merhaba demek istedim. İnşallah herşey yolunda gider de ben de aranızda olurum.
Herkese hayırlı hamilelikler dilerim.
merhaba siz de 3.gün embriyosu transfer olmuştunuz sanırım hayırlı olsun kaçıncı günde öğrendiniz beta kaç çıktı acaba?

ben de tüp bebek 3.gün embriyosu transfer oldum dün 8.gün idrar testinde silik görünce kan verdim 32.5 çıktı henüz çok yeni artacak mı diye çok stres yapıyorum😕 bugün test yaptım yine silik çıktı

Eklentiler

• 75592E2E-2AE9-4574-85F3-90640B2FA410.jpeg
    75592E2E-2AE9-4574-85F3-90640B2FA410.jpeg
    73,3 KB · Görüntüleme: 109
ben de tüp bebek 3.gün embriyosu transfer oldum dün 8.gün idrar testinde silik görünce kan verdim 32.5 çıktı henüz çok yeni artacak mı diye çok stres yapıyorum😕 bugün test yaptım yine silik çıktı
Canim açıkçası bu transfer tüp bebek hakkında pek bilgim yok. Ovulasyon testi ile dollendigi çatladı günü biliyorum ama. Döllenmeden 9. Gün hcg 17 çıkmıştı benim. Bilmiyorum aralarında fark olur mu.. iki gün sonra tekrarla inşallah artar gönlü bu ferah tut🤲

Kuzum artacak tabiki. 3. gün embryosu 6. gün tutunmayı tamamlayıp 8.-9.günde beta salgılamaya başlıyor. Sen çok başında yakalamışsın... Normalde senin test günün 12-14.gün.. O zaman baktırsan 200 civarı görecektin.. Evham yapma hiç ve tadını çıkar... Recep ayına girdik. Yarın kandil.. dua edelim.. Benimde tüp bebek. Bende test günü bekliyorum...

X