- 27 Eylül 2018
- 2.518
- 9.233
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #1.781
Kız için 11 de çok erken bence siz nasıl öğrendiniz ultrasondan mi baktı doktor sadece yoksa fetal DNA testi falan mı?
ben de kızımı 11+0 da öğrendim. cinsiyet partisi yapacaktık. doktor kağıda yazıp ablama verdi. %95 dedi ve gerçekten kızım olduYa ben cinsiyet partisi yapmak istiyorum aslında doktoru tembihlemek lazım o zaman 10.haftadan sonra görürse çat diye söylemesinben 16dan önce pek söylemezler saniyordum
benim kızım 3 yaşında. bugüne kadar hiç hamile kadın görmedi süreç hakkında hiç bilgisi yok o yüzden uzunca bir süre söylemeyi düşünmüyorum çünkü anlayacağını sanmıyorum2. Cocuga hamile kalanlar ilk cocugunuza soylediniz mi? Ben karnim buyuyene kadar soylemeyi dusunmuyorum ama bakalim hangisi dogru
ben B6 içeren multivitamin kullanıyorum 1 haftadır. bugüne kadar hiç bulantım yoktu. bugün hafif var ama inşallah tesadüftür.Banu çiftçinin kitabında B6 vitamininin bulantıya iyi geleceği yazıyor. Folik asiti multivitamin şeklinde alıp içinde B6 da bulunan arkadaşlar bulantı durumunuzu yazabilir misiniz?
Benim 2 düşüğüm var doktor izin verse bile ben yanaşmıcam kocama korkuyor zaten odaQ
Benim zoruma giden doktorun yasak kalktı dediği gün yakalamış olmam zaten gayet aktifim ne gerek vardı diye düşünüyorum
magnezyum kullanabilirsiniz. Doktorunuz yönlendirir zaten.İyi geceler kızlar benim bacaklarım çok ağrıyor ne yapmam lazım doktora sorcam ama cuma randevum
Yaa tamam canim oyle yapiyimm bende ozaman, evett biyere kadar maliyet gozun gormuyor ama artik cok olmaya basladiiSağlık ocağına sor canım. Rapor olmasa bile aile hekimin ilacı yazabilir. Özel alınca çok pahalı oluyor
ne kullanıyorsunuz. Ben la roche kullanıyordum ama yeterli gelmeyeceğini düşünerek bugün hamilton sipariş ettim. İlk hamileliğimden biraz leke kaldı alnımdaAman kızlar güneş kremine şimdiden başlayın
Ben solantenin pigmentasını kullanıyordum zaten lekeler için ama onu hamilelik döneminde önermiyorlar diye direkt pregnayı aldım. O da lekeler için hem önleyici hem tedavi edici diye geçiyor.ne kullanıyorsunuz. Ben la roche kullanıyordum ama yeterli gelmeyeceğini düşünerek bugün hamilton sipariş ettim. İlk hamileliğimden biraz leke kaldı alnımda
Kızlar oruç tutabiliyor musunuz, benim daha 4 haftalık yeni öğrendim tutuyorum sıkıntı olmaz galiba şimdidenİzle
Aaaa inanmıyorum o kadar para alıp topu devlete atmak nedir sinir oldum şu an. Geçmiş olsun canım inşallah her şey bu kez çok güzel olsun senin için. Ben şu an eryaman hastanesine gidiyorum zaten daha yeni öğrendim gebeliğimi ankaraya yabancıyım araştırma aşamasındayım açıkçası şu an. Şehir hastanesini önerir misinHenüz karar veremedim ama 4 ay önce düşük yaptım ve miyomum vardı. Miyomum hala var aldırmadım. Düşük yaptığım gebeliğimde Keçiören VM Medicalpark hastanesinden paket almıştım. Ancak riskli bir durumda hiç faydası olmuyor doktorum devlet hastanesinde de takipli ol diyip sorumluluğu devlet hastanesine atııyor açıkçası. Yani hem özele o kadar para verip bir yandan da şehir hastanesine gidiyordum. Pişman oldum yani orayı tavsiye etmiyorum . Sizin var mı doktor tavsiyeniz
ne yazık ki ilk hamileliğimde solante pregna kullanmıştım ve lekeler kaldı. Hatta birkaç arkadaşımda daha aynısı oldu. Umarım sizde olmaz.Ben solantenin pigmentasını kullanıyordum zaten lekeler için ama onu hamilelik döneminde önermiyorlar diye direkt pregnayı aldım. O da lekeler için hem önleyici hem tedavi edici diye geçiyor.
Ne kadar düşük olması gerekiyor mesela normali kaçmış canımReferans değeri normal kişilere için. Gebelerde düşük olması isteniyor, sor kuzum ihmal etme
Ben de maalesef var zaten. Eğer başka öneriniz varsa bir araştırayımne yazık ki ilk hamileliğimde solante pregna kullanmıştım ve lekeler kaldı. Hatta birkaç arkadaşımda daha aynısı oldu. Umarım sizde olmaz.
O ne için canımKızlar içinizde nifty testi yaptıracak olan var mı
Kaçıncı haftada yaptırıyoruz o testi
1. Trimesterda 2,5 ve altında olması lazımmış.Ne kadar düşük olması gerekiyor mesela normali kaçmış canım
Dışarda yeşillik tarzı şeyler yememeye çalış canım temiz yikanmiyor bende bekarken bagirsaklarimda kurt oluşmuştu aile hekimimiz uyarmıştıKızlar bir derdim daha çıktı… ben yeşillik yemiyorum diye iş yerinin restoranında öğlenleri sezar salata yiyordum. Bugün biri bu şekilde toksoplazma kapabileceğimi söyledi. Şoktayım gerçekten. Test yapılmıştı negatif çıkmıştı igg de igm de ama şimdi tekrar mı yaptırmam gerek?
Down sendromu gibi bir çok kalıtsal hastalık için yapılan bir testO ne için canım
Ben yaptıracağım. 8 -11 diye bir bilgi var ama kesin haftasını bilmiyorumKızlar içinizde nifty testi yaptıracak olan var mı
Kaçıncı haftada yaptırıyoruz o testi
Ben geçen hamileliğimde 13. Haftada yaptırdım canım yani 13 e kadar yapılabiliyorBen yaptıracağım. 8 -11 diye bir bilgi var ama kesin haftasını bilmiyorum
Battan 1 gün önce 55Hanimlar, hangi gun ve haftada HCG degerleriniz ne kadardi?
Benim bu gune kadar degerlerim hep dusuk oldu ve sonra da malesef her seferinde dusuk yasadim. Sizde suanda ne kadar?
Bundan sonra diğer taramalara gerek kalmıyor değil mi?Ben geçen hamileliğimde 13. Haftada yaptırdım canım yani 13 e kadar yapılabiliyor
kadın doğum doktoru olan kuzenime sorup Hamilton aldım bugün. Kendisi de gebeliğinde onu kullandığını söyledi. Tam adı şu şekilde: Hamilton Everyday Face Spf 50 Faktör 75 Ml Yüz için Güneş KremiBen de maalesef var zaten. Eğer başka öneriniz varsa bir araştırayım