- 7 Şubat 2022
- 1.555
- 3.583
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #1.541
Gözün aydın canımKızlar merhaba sizlere de fikir olsun diye söylüyorum 5+6 haftalık hamileyim bugün bebeği gördük çok şükür kesede çok ufakmış o yüzden 1 hafta sonraya kalp atışı için randevu verdi inşallah duyabilirim
Çok degişikO zaman ilaçla yine dengelerler canım. Hamilelik entresan bişi ya valla.
Vajinal ultrasonda da görünmedi degil mi ?Merhaba kızlar, doktora gittim rahim kalınlığı 16mm iyi dedi. Değerler düşük olduğu için henüz bir şey gözükmedi. Tiroid için tekrar kan aldı sonucuna göre ilaca başlarız dedi. Pıhtılaşma için hematoloji bölümüne yönlendirdi. Bir de ultrasonla alttan baktı, bir şey olmasın hocam dedim, yok olmaz dedi.
Oruç tutma bir kaybın var senin biraz daha fazla dikkat etmen lazım dedi. Dün 306 çıkmıştı değerim tekrar hcg istedi. İdrar kültürü ve tahlili, bissürü de kan aldılar tekrar. Durumlar böyle
Bende kullanıyordum yeni biraktim baya zorladı beni ama alışacağ napalim sabah bir kalktım çok fena miğde bulantısı birşeyler yiyince daha azaliyor boş miğde fena yapiyorCanim ben psikiyatri ilaclari kullaniyodum onlarda hep asiri istah aciyodu onun yuzunden hicla kilo aldim her yerim yirtildi mahcoldu göğsüm bile yirtildi. Kollarim bacaklarim belim berbat oldu o yuzden kendimle barışık olamiyorum ancak olabilmem icin bayagi zayiflamam gerekicek
Ben ben sabah çok fena buantiyla kalktım zorla birşey yiyom suanBen de bugün daha kötüyüm sanki ,midem iyi değil. Zaten kızımda 5+5 i geçmiştim ki şiddetli kusmalarim başlamıştı su bile icemiyordum her şey kokuyorduay yine aynı mi olacak acaba diye korkuyorum benim gibi bulantı başlayan var mı arkadaşlar?
Canım, yaş, şehir de ekler misin?Merhaba sat 6 Mart belirtiler regl den beş gün önce limonlu marul aşermekoyu akıntı (çookk değişik) göğüs hassasiyeti
Görünmedi evetVajinal ultrasonda da görünmedi degil mi ?
Ben de muayneye gidecegim ögleden sonra beta dün 220 idi, vajinal baktirmayim o halde benimki de görünmez.Görünmedi evet
Çok erken canım benim bugün 5000 bin civarı olunca karındn göründü hiç acele etme değerim iki katına katlanırsan tamamdır acele etme ben 5+2 de gördümGörünmedi evet
Merhabalar bende de bulantılar başladı.sürekli bir midem ağzımda hissi kusma pek yok ama tadım tuzum pek yok.İnşallah kısa sürer bu süreçBen de bugün daha kötüyüm sanki ,midem iyi değil. Zaten kızımda 5+5 i geçmiştim ki şiddetli kusmalarim başlamıştı su bile icemiyordum her şey kokuyorduay yine aynı mi olacak acaba diye korkuyorum benim gibi bulantı başlayan var mı arkadaşlar?
İnşallah canım inşallah...ve i daha çok ramazan düzeni bozdu...1 saat bile çalışsak kârdırSifonellacım ben de kpss ye çalışıyorum. Daha doğrusu şu sıralar beta değeriymiş kese görünür mü vs derken çalışamıyorum. Atanmam da lazım. Allah yardımcımız olsun evlatlarımız uğurlu gelir inşallah canım
Soda gibi gazlı içecekler daha kötü bile yapıyor. Gazın sebebi progesteron hormonu. İlk gebeligimde de ilk haftalar sanki 5 aylık gebe gibiydim sonra düzeldi. Hatta karnım 20. Haftadan sonra belirmeye başladıKızlar sizin de şişkinliğiniz var mı ? Karnım çok şiş affedersiniz devamlı geğirme durumu var. Rahatsız ediyor. Böyle olup bi çözüm bulan var mı ?
Soda içtim fayda etmedi.
O sorun bende de oluşmaya başladı 2 gündür...karnim kullandığım progestan etkisiyle de iyice şişti...lifli beslenip bol su içip hareket etmek gerekiyorKızlar benim ciddi kronik kabızlık sorunum var, hamile olmadan önce de sürekli hastane hastane doktor doktor gezdiğim bir konu. Bugün 2 doktor da kabız olmaman ıkınmaman lazım dedi ancak ben ıkınmadan asla tuvaletimi yapamıyorum daha şimdiden böyleyim ve korkuyorum. Bmyle problemi olan var mı?
Doktorun ne kadar ilgiliymiş ya ben gidince değerin yükselince gel diyip 815 le yolladı o kadar randevu için para ödemiştimMerhaba kızlar, doktora gittim rahim kalınlığı 16mm iyi dedi. Değerler düşük olduğu için henüz bir şey gözükmedi. Tiroid için tekrar kan aldı sonucuna göre ilaca başlarız dedi. Pıhtılaşma için hematoloji bölümüne yönlendirdi. Bir de ultrasonla alttan baktı, bir şey olmasın hocam dedim, yok olmaz dedi.
Oruç tutma bir kaybın var senin biraz daha fazla dikkat etmen lazım dedi. Dün 306 çıkmıştı değerim tekrar hcg istedi. İdrar kültürü ve tahlili, bissürü de kan aldılar tekrar. Durumlar böyle
İzmir 33Canım, yaş, şehir de ekler misin?
Günde bir kahve içebilirsin dedi çayla ilgili bişey demedi. Ama ilk kahveden tiksindim içemiyorumKızlar çay ve kahve ile ilgili birşey dedi mi doktorunuz?
Ben sormayı unuttum canım çekmiyor ama aşırı uyku halim var uyanmak için içmek istiyorum. İlk hamileliğimde içiyordum sanki ama ilk 3 ay içme durumunu hatırlamıyorum.Günde bir kahve içebilirsin dedi çayla ilgili bişey demedi. Ama ilk kahveden tiksindim içemiyorum
Aynen aşırı uyku halim var uyuyom kalkiyom tekrar uyuyom kafam kalkmıyorBen sormayı unuttum canım çekmiyor ama aşırı uyku halim var uyanmak için içmek istiyorum. İlk hamileliğimde içiyordum sanki ama ilk 3 ay içme durumunu hatırlamıyorum.
Çay bir fincan kahve 2küçük fincan içilebilir diyor doktorlar. Ama siz yine de doktorunuza danışın. Kafein bebek için zararlıymış. Çay konusu beni de çok zorluyor keşke sınır olmasaBen sormayı unuttum canım çekmiyor ama aşırı uyku halim var uyanmak için içmek istiyorum. İlk hamileliğimde içiyordum sanki ama ilk 3 ay içme durumunu hatırlamıyorum.
Görünmez. Kese 1500 de vajinal 3000 de karından görünüyor. Bazı fix bilgileri başlığa sabitleme gibi bişey olsa keşke. Yeni gelen arkadaşlar konuşmaları kaçırıyor.Ben de muayneye gidecegim ögleden sonra beta dün 220 idi, vajinal baktirmayim o halde benimki de görünmez.