- 22 Mayıs 2019
- 889
- 1.283
- 32
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
5+0 da vajinal bakıldı kese göründü, 6+4 te yine vajinal bakılarak bebeği gördük ve kalp atışı duyduk. Yani andişelenmeyinKızlar merhaba ben bugün itibari ile 5+2 günlük gebeyim kesem 10 mm olmuş karından ultrason ile bakıldı haftama göre kese boyu iyiymiş ama henüz bebek yokmuş daha normal mi bu sizce ben biraz endişelendim bilenler varsa eğer lütfen yardımcı olun
Allah razı olsun senden çok teşekkürler içimi rahatlattın5+0 da vajinal bakıldı kese göründü, 6+4 te yine vajinal bakılarak bebeği gördük ve kalp atışı duyduk. Yani andişelenmeyin
Herşey yolunda gitmiş canım boşuna stres yapma hiç burda araştırıp okudukça kötü örnekler gözüne çarpar mutluluğunu yaşa hamişliğin tadını çıkarCanım benim sat 9 Mart 2 gün gecikme ile öğrendim 1769 çıktı betam ve 4+2 de kesem karın ultrasonundan bakınca gözüktü bugün de başka bir hastaneye gittim kesem çok şükür büyümüş 4 haftalıkken 3.50 mm idi şimdi ise 10 mm ama bebek yok daha doktor dedi onun için endişelendim ovu testi kullanıp gebe kaldım 22-23 Mart yumurtlama 24 Mart'ta çatlama gördüm ben testte canım
Çok teşekkürler canımHerşey yolunda gitmiş canım boşuna stres yapma hiç burda araştırıp okudukça kötü örnekler gözüne çarpar mutluluğunu yaşa hamişliğin tadını çıkar
Tesekkur ederimTebriklerrr
5+1 de keseyi gördüm henüz bebek yoktu gayet normal 6+1 bugün bebek ve kalp atışını gördüm çok şükür . Endişe etmeyin daha çok küçükKızlar merhaba ben bugün itibari ile 5+2 günlük gebeyim kesem 10 mm olmuş karından ultrason ile bakıldı haftama göre kese boyu iyiymiş ama henüz bebek yokmuş daha normal mi bu sizce ben biraz endişelendim bilenler varsa eğer lütfen yardımcı olun
Ben bu halime şükrediyorum 120 kilodan indim bu rakamlara hoş daha zayıftım ama işte aldım 3-5 kiloBoyuna göre şuan iyisin benceama galiba ikimizde sınırdayız alırsak veremeyiz gibi ben zor veriyorum zaten ilk 3 ay yesek dert yemesek dert Allah sonumuzu hayır etsin
Bazen biz anlamasak da idrarda enfeksiyon olabiliyor canım ama için rahat etmediyse bir daha ver başka bir yerdeYok ya beta çıkmadı. İdrar aldılar benden enfeksiyon çıkmış. Ama bence idrar kabı steril değildi. O kadar enfeksiyonum olsa hissederdim. Canım sıkıldı.
Ne güzel ya darısı benim başıma çok zorlanıyorum ama bir şekilde üstesinden geleceğim insanın vicdanı rahat etmiyor zatenBen 4-5 gün cebelleştim. Ağlama krizi geliyodu günde bir kez yokluyodu. Panik atak geçiricem sanıyodum:) ama geçti şükürler olsun. Şuan midem bulanıyo sigara kokusundan bile
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin yarın kan ver de sonucun tam kesinleşsinBen daha yeni ögrendim idrar testinde cikti, kan vermedim henüz, aralik annesiyim galiba
Ya kan da verdim enfeksiyon olsa kan değerleri de normal çıkmaz. Bir de 10 gün önce idrar vermiştim o da normaldiBen bu halime şükrediyorum 120 kilodan indim bu rakamlara hoş daha zayıftım ama işte aldım 3-5 kiloşimdi yine ya çok alırsam yine nasıl veririm diye gözümde büyüyor en az kiloyu almaya çalışacağım o yüzden
Bazen biz anlamasak da idrarda enfeksiyon olabiliyor canım ama için rahat etmediyse bir daha ver başka bir yerde
Tinimmm senin bat ne zaman?Mavigrill Ballikabak şimdide Selizay Sevdiklerim burdaa ah ne güzel birazcık şuranın uğuru bulaşsın Sağlıkla devam etsiin. İnşallah peşinize ben de gelirim hayırlısıyla çiçeklerim. Diğer arkadaşlarımda inşallah sağlıcakla mucizelerine kavuşurlar
Seliztoşummm dün akşam regl oldum hemde 3gün erken bir an dedim acaba mı diye ama bildiğin regl Aralık defteride kapandı çiçeğimTinimmm senin bat ne zaman?
Oy kuzucum ya, ocak daha iyi, birkaç hafta yüzünden yıl hesabı ile büyük olacaktıSeliztoşummm dün akşam regl oldum hemde 3gün erken bir an dedim acaba mı diye ama bildiğin regl Aralık defteride kapandı çiçeğim
Şu an kendimi öyle teselli ettim kuzumOy kuzucum ya, ocak daha iyi, birkaç hafta yüzünden yıl hesabı ile büyük olacaktı
Peşimden gelecen hissediyorum ben demiştimŞu an kendimi öyle teselli ettim kuzumolsun en son ki seninle konuşmamdan sonra daha iyi hissediyorum dedin ya bizler öyle yada böyle gebe kalabilecez
Yaaa seniiii severiimmmm seliziim yaaaPeşimden gelecen hissediyorum ben demiştimpeşimden gel ocak anneleri topicine gelcem söz 42 haftaya kadar tutcam bebeyi eheh