- 7 Şubat 2022
- 1.555
- 3.583
- 83
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #8.061
Oo maşallah canım. Güzel bir erkek annesi dahaKızlarrrr fetal DNA sonucu geldi çok şükür sağlıklıcinsiyeti de erkek
Çok iyi anladığımi soyliyemem tabi ama ben erkeğe benzettimEki Görüntüle 3077106 benim minnoşun fotografı kızlar
Benim de öyle canım ya ne mide bulantısı ne de başka bir belirti yaşamadım yani o yüzden bilemiyorum ama inşallah yarın güzel haberlerle gelelimBende yarın gidiyom ins iyi haber alırız bugün hele hiç hamile gibi değilim
Aynı ya gerçekten canım heyecan stres iç içe inşallah her şey yolundadır güzel haberlerle gelirim yarınGeçmiş olsun canım. C vitamini, tereyağlı pekmez ısıtıp ılılken kaşıkla. İyi gelir
Yaaa hadi güzel haberler getir. Ben en son 6+5 de gittim kalp atışını duydum. 1 ay sonra gel dedi. Pazartesi gideceğim. Hem heyecanlı hem stresliyim. Umarım herşey yolundadır
Ben genelde haksız çıkıyorum ama yine de hep biz haklıyızBizde öyleyiz ama ben haklıyım
Çok şükür canımOo maşallah canım. Güzel bir erkek annesi daha
ben bugün gittim doktora ama ne söylesem yanlış olur daha erken dedi söylemedi bir şey. Oysaki heveslenmiştim belki söyler diye ama devlet hastanesi idi ondan olabilir belki. Kendi doktorumda randevum 3 hafta sonra o zamana artık söyler herhalde :)devlet hastaneleri söylemiyormuş diye duymuştum bende
ben ilk gebeliğimde 11+5 te öğrendim oğlumu. Pazartesi 12. haftada randevum var bakalım erkekse direk söyler gibi geliyor bana aa 11+5 çok erken degilmi demekki öğrenilebilir bu haftalarda da
Sanırım burada ki herkes en geç 2 3 haftaya öğrenir hayırlısı ile :)aslında doktorlar görüyor ama söylemekte çekinenler de oluyor. Ben ilk hamileliğimde 10+4'te öğrenmiştim kızım olacağını. Bu cuma randevum var bakalım söyler mi bilmiyorum ama zaten cuma kan vereceğim fetal dna yapılacak haftaya kesin olarak öğreniriz inşallah.
Banada 11+5de bakmisti %80 kiz gordu. Ben soyleme dedim o yuzden cinsiyet soylemedi sadece %80gordum dedi biz kiz oldugunu anladik cunku baktik cikinti yoktu dümdüz du ama iste kesin bisey yok bir sonraki gittigimizde kesinlesicek ama gunleeer gecmiyooooorrKızlar dr cinsiyet için %8085. Kız dedi. Size söyledi mi
Al benden de o kadar yaa sayikliyorum aglayarak uyaniyorum ama bunlar bende normalde de var yani ben hep sayiklarim ve hep aglayarak uyanirim.ama sanki hamile oldum olali daha cok ruya goruyorumKızlar benim gibi rüyalara karışan varmı rüya görmekten yoruldum
Aynen öyle oluyorYaz geldi malum camlar açık yakınlardan bir bebek ağlama sesi geliyor bir kaç saattir. Bizimde o günlerimiz geldiği zaman Allahın izniyle burada yaşadığımız sağlık sorunları ve endişelerimizin hiçbirini hatırlamayacağız kızlar
Gazıdır, uykusudur, emmesidir olaylara gel
Aynı durum bende de var. Ben sürekli dinlenmeme ve gece gerçekten çok derin uyumama yoruyordum. Heralde yeterince uykumu aldım ondan erken kalkıyorum diye ama yok ya sürekli sabahın köründe uyanıyorumAh Ah bu erkenden uyanmalardan bıktım ya bebeişler uyuyor içerde ben erkenden uyanıorum ya bakmşimdi uyumak için ytıncada onlr uyanacakNese hepinize günaydın güzel haberli musmutlu bir gün olsun
Benim için fark etmez canım ileride yurtdışına giderse sorun yaşamasını istemiyorum o yüzden ü,ş,ğ,ö gibi harfler olmaması lazım içinde. Benim adımı anlamiyorlardi bende geçiyor kızım için dikkat edeceğimYabancı isimleri değil mi bunlar
Canım benimde tam tersi geç döllenme olduğu için adet tarihimi ileri aldı doktor hatta ama sata göre şuan 13 falan olmalıyım ben şuan 11im acaba sata göre mi o ikili testi yaptırmak lazım ultrasona göre mi
Kızlar benim de 7.haftada 3gün ileri çıkmıştı bebek ben de ona göre gittim ikiliye. Doktor erken gelmişsin her zaman sat baz alınır dedi. İkilide bebek 4gün ileri çıktı yine. Sonra ayrıntılı ultrason için randevu alırken görevli kadına 12haftalığım dediğimde sat dimi o önemli çünkü dedi. Şaşırdım açıkçası ben de ultrasona göre güncelleyeceğiz sanıyordum. Doktorunuza sorup ona göre gidin bence.Benim de 1 hafta geride olma durumum var canım en son gittiğimizde 5 gün geri çıkmıştı yarın gittiğimde yine geriyse adet tarihimi güncelleyecek ve önemli olan ultrasonun gösterdiği tarih ona göre yaptırmak lazım
Sat'a göre herşeyi değerlendiriyorlar canım ultrasonda oynamalar olabiliyor bazen ileri çıkıyor bazen geri o yüzden Sat önemliKızlar benim de 7.haftada 3gün ileri çıkmıştı bebek ben de ona göre gittim ikiliye. Doktor erken gelmişsin her zaman sat baz alınır dedi. İkilide bebek 4gün ileri çıktı yine. Sonra ayrıntılı ultrason için randevu alırken görevli kadına 12haftalığım dediğimde sat dimi o önemli çünkü dedi. Şaşırdım açıkçası ben de ultrasona göre güncelleyeceğiz sanıyordum. Doktorunuza sorup ona göre gidin bence.
çok sevindim canm sonuca hayırlı olsun, darısı başıma :) sağlıkla büyüt oğlunuKızlarrrr fetal DNA sonucu geldi çok şükür sağlıklıcinsiyeti de erkek
Yaa öyle mi o zaman mutlaka bugün gittiğimde sorarım doktora ona göre randevu alırım sağ ol canımKızlar benim de 7.haftada 3gün ileri çıkmıştı bebek ben de ona göre gittim ikiliye. Doktor erken gelmişsin her zaman sat baz alınır dedi. İkilide bebek 4gün ileri çıktı yine. Sonra ayrıntılı ultrason için randevu alırken görevli kadına 12haftalığım dediğimde sat dimi o önemli çünkü dedi. Şaşırdım açıkçası ben de ultrasona göre güncelleyeceğiz sanıyordum. Doktorunuza sorup ona göre gidin bence.
Sonucunuza sevindim. Sağlıkla kucağına alırsınız inşallahKızlarrrr fetal DNA sonucu geldi çok şükür sağlıklıcinsiyeti de erkek
Aynı durumdan müzdaribim. sık sık iç çamarışını değiştiriyorum, gün içinde sürekli iç çamaşırına havlu kağıt, peçete koyuyorum her WC de değiştiriyorum. Bazen su gibi akıntım oluyor umarım normal bir durumdur2 gündür acayip akıntım oluyor hayır olsun inşallah
Gecmis olsun canimm bende ayniydim bu hafta suan iyiyim cok sukur, toz zencefille pekmez veya bal karistir yee bir iki kasik bogazini yakar ve cok rahatlatti beni, bogaz spreyi yazdiydi bide doktor oda iyi geldi sanirim..Günaydın kızlar boğaz ağrım ve burun akıntım var dünden beri limonlu tuzlu su içtim, sirkeyle gargara yaptım başka önerisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?