2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Bende yarın gidiyom ins iyi haber alırız bugün hele hiç hamile gibi değilim
Benim de öyle canım ya ne mide bulantısı ne de başka bir belirti yaşamadım yani o yüzden bilemiyorum ama inşallah yarın güzel haberlerle gelelim
Aynı ya gerçekten canım heyecan stres iç içe inşallah her şey yolundadır güzel haberlerle gelirim yarın
Bizde öyleyiz ama ben haklıyım
Ben genelde haksız çıkıyorum ama yine de hep biz haklıyız

Sanırım burada ki herkes en geç 2 3 haftaya öğrenir hayırlısı ile :)

Kızlar dr cinsiyet için %8085. Kız dedi. Size söyledi mi
Banada 11+5de bakmisti %80 kiz gordu. Ben soyleme dedim o yuzden cinsiyet soylemedi sadece %80gordum dedi biz kiz oldugunu anladik cunku baktik cikinti yoktu dümdüz du ama iste kesin bisey yok bir sonraki gittigimizde kesinlesicek ama gunleeer gecmiyooooorr

Aynen öyle oluyor

Ah Ah bu erkenden uyanmalardan bıktım ya bebeişler uyuyor içerde ben erkenden uyanıorum ya bakmşimdi uyumak için ytıncada onlr uyanacak Nese hepinize günaydın güzel haberli musmutlu bir gün olsun

Ah Ah bu erkenden uyanmalardan bıktım ya bebeişler uyuyor içerde ben erkenden uyanıorum ya bakmşimdi uyumak için ytıncada onlr uyanacak Nese hepinize günaydın güzel haberli musmutlu bir gün olsun
Aynı durum bende de var. Ben sürekli dinlenmeme ve gece gerçekten çok derin uyumama yoruyordum. Heralde yeterince uykumu aldım ondan erken kalkıyorum diye ama yok ya sürekli sabahın köründe uyanıyorum

Canım benimde tam tersi geç döllenme olduğu için adet tarihimi ileri aldı doktor hatta ama sata göre şuan 13 falan olmalıyım ben şuan 11im acaba sata göre mi o ikili testi yaptırmak lazım ultrasona göre mi

Kızlar benim de 7.haftada 3gün ileri çıkmıştı bebek ben de ona göre gittim ikiliye. Doktor erken gelmişsin her zaman sat baz alınır dedi. İkilide bebek 4gün ileri çıktı yine. Sonra ayrıntılı ultrason için randevu alırken görevli kadına 12haftalığım dediğimde sat dimi o önemli çünkü dedi. Şaşırdım açıkçası ben de ultrasona göre güncelleyeceğiz sanıyordum. Doktorunuza sorup ona göre gidin bence.

Sat'a göre herşeyi değerlendiriyorlar canım ultrasonda oynamalar olabiliyor bazen ileri çıkıyor bazen geri o yüzden Sat önemli

Yaa öyle mi o zaman mutlaka bugün gittiğimde sorarım doktora ona göre randevu alırım sağ ol canım

Kızlarrrr fetal DNA sonucu geldi çok şükür sağlıklı cinsiyeti de erkek
Sonucunuza sevindim. Sağlıkla kucağına alırsınız inşallah
2 gündür acayip akıntım oluyor hayır olsun inşallah
Aynı durumdan müzdaribim. sık sık iç çamarışını değiştiriyorum, gün içinde sürekli iç çamaşırına havlu kağıt, peçete koyuyorum her WC de değiştiriyorum. Bazen su gibi akıntım oluyor umarım normal bir durumdur

Günaydın kızlar boğaz ağrım ve burun akıntım var dünden beri limonlu tuzlu su içtim, sirkeyle gargara yaptım başka önerisi olan var mı?
Gecmis olsun canimm bende ayniydim bu hafta suan iyiyim cok sukur, toz zencefille pekmez veya bal karistir yee bir iki kasik bogazini yakar ve cok rahatlatti beni, bogaz spreyi yazdiydi bide doktor oda iyi geldi sanirim..

( taze zencefil bal limon cayida yapabilirsin )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…