- 20 Temmuz 2014
- 934
- 1.605
- 313
- 33
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #8.101
Bana da kan hapı verdi canım. ama bende bulantı yok. mide yanması oluyor onun için de şurup verdi. bulantın varsa vitamin iste mutlaka bulantıya vitamin eksikliği de sebep oluyordur.12.haftası biten arkadaşlar doktorunuz vitamin olarak ne verdi. Benimki sadece kan hapı verdi ama içime sinmiyor multivitamin kullanmak istiyorum çünkü hala bulantılarım geçmedi ve sağlıklı beslenemiyorum.
Yok canım degerin gayet iyi sağlıkla kucağına al inşallahCanım benim 1.8 mm çıktı 12+6'da. doktor kağıda 2 mm yazdı acaba hata payı falan mı ekliyor diye düşündüm. 2,5 az risk ise bizde de sıkıntı çıkmaz allahın izniyle.
Yapılıyor ama perinatolog yokmuş hastanede canım doktor da perinatologla yaptırmanı tavsiye ederim dedi benim de zaten bir kaybım var o yüzden daha iyi oldu böyle yapılacak olmasıCanım çok sevindim ne güzel saglıklıca gelsin hastanede ikili test yapılmadığından mı perinatologa yönlendirdi benim ense kalınlığı 2.6 çıktı ondan yönlendirmisti ama ben ikili testi isteyip baska doktora gitmek istedim bide vitamin yazdımı bisey dedimi onu merak ettim
regenesis max adlı bir ilaç önerdi canım omega 3, iyot ,b12 gibi vitaminler barındırıyor.çocuğun gelişimi için çok önemli dedi12.haftası biten arkadaşlar doktorunuz vitamin olarak ne verdi. Benimki sadece kan hapı verdi ama içime sinmiyor multivitamin kullanmak istiyorum çünkü hala bulantılarım geçmedi ve sağlıklı beslenemiyorum.
Regenesis max a başladık canım kan ilacı ne acaba bana başka bir şey vermedi doktor12.haftası biten arkadaşlar doktorunuz vitamin olarak ne verdi. Benimki sadece kan hapı verdi ama içime sinmiyor multivitamin kullanmak istiyorum çünkü hala bulantılarım geçmedi ve sağlıklı beslenemiyorum.
Multivitamin kullanayım mı dedim yok demir hapı verdim ya dedi. Doktorumla pek anlaşamıyoruz. Sanırım ben kendim alıp bir vitamin kullanacağım. Hiç vitamin değerlerime falan da bakılmadıBana da kan hapı verdi canım. ama bende bulantı yok. mide yanması oluyor onun için de şurup verdi. bulantın varsa vitamin iste mutlaka bulantıya vitamin eksikliği de sebep oluyordur.
regenesis max adlı bir ilaç önerdi canım omega 3, iyot ,b12 gibi vitaminler barındırıyor.çocuğun gelişimi için çok önemli dedi
Herkese regenesis max vermiş doktoru çok iyiRegenesis max a başladık canım kan ilacı ne acaba bana başka bir şey vermedi doktor
Anladım canım sağlıcakla kucağına al inşallahYapılıyor ama perinatolog yokmuş hastanede canım doktor da perinatologla yaptırmanı tavsiye ederim dedi benim de zaten bir kaybım var o yüzden daha iyi oldu böyle yapılacak olmasıdoktor vitamin olarak regenesis max yazdı onu kullanmaya başkayacağım
Demire sonra başlayacağız dedi zaten doktor sen de doktoruna sor önce istersen canım ona göre alır başlarsınHerkese regenesis max vermiş doktoru çok iyiben de onu kullanayım o zaman.
Gyno ferro sanol diye bir demir hapı canım. Demir regenesis maxta da vardır büyük ihtimal
Amin canım hepimiz alalımAnladım canım sağlıcakla kucağına al inşallah
çok geçmiş olsun enfeksiyon sıkıntı ya ben de sizin gibi ilk hamileliğimde aylarca enfeksiyon yaşadım hatta 37 de geldi o yüzden. Bu sefer 5 haftalıkken başladı bir de enfeksiyon. Bol su içiyorum hijyene dikkat ediyorum tekrarlamaması için ama kronikleşiyor sanırım bir süre sonra.Kızlar dün ateşimden dolayı aile hekimliğinde kan ve idrar vermiştim. Kanda CRP 53,5 çıkmış. Baya yüksek yani. İdrarımı da kaybetmiş aile hekimliği teste göndermemiş. Doktorumu aradım çok yüksek değer hemen bir enfeksiyon bölümüne git enfeksiyonun neden kaynaklandığını tespit etsinler dedi. Öğleden sonra 2'ye randevu aldım bakalım. İlk hamileliğimde de enfeksiyondan çekmiştim. Nedendir anlamadm.
Pregofeme geçtik bizde 11in sonundaregenesis max adlı bir ilaç önerdi canım omega 3, iyot ,b12 gibi vitaminler barındırıyor.çocuğun gelişimi için çok önemli dedi
Bana ikili testte sonra folik asit bitince vitafemin başladı içerisinde balık yağı C vitamini Demir gibi birçok vitamin var12.haftası biten arkadaşlar doktorunuz vitamin olarak ne verdi. Benimki sadece kan hapı verdi ama içime sinmiyor multivitamin kullanmak istiyorum çünkü hala bulantılarım geçmedi ve sağlıklı beslenemiyorum.
9+6 bende de bugün bel ağrısı hatta vajinada zonklama fazla. Yüzümün şişliği aldığım 4,5 kgdan benimKızlar merhaba , güne bi anda bel ağrısıyla başladım aynı şeyi yaşayan var mı ? Bi de görenler yüzün şişmiş diyor 12+3deyiz normal mi acaba
teşekkürler. Ben de en az 2 lt su içiyorum. Yediğime içtiğime dikkat ediyorum, dışardan bişey yemiyorum. Sürekli elimi yıkıyorum. Kolonya hep yanıbaşımda. Ama dediğiniz gibi kronikleşiyor bir süre sonra.çok geçmiş olsun enfeksiyon sıkıntı ya ben de sizin gibi ilk hamileliğimde aylarca enfeksiyon yaşadım hatta 37 de geldi o yüzden. Bu sefer 5 haftalıkken başladı bir de enfeksiyon. Bol su içiyorum hijyene dikkat ediyorum tekrarlamaması için ama kronikleşiyor sanırım bir süre sonra.
bana ocean mummy verdi canım. ayrıca dvit ve demir hapı verdi.12.haftası biten arkadaşlar doktorunuz vitamin olarak ne verdi. Benimki sadece kan hapı verdi ama içime sinmiyor multivitamin kullanmak istiyorum çünkü hala bulantılarım geçmedi ve sağlıklı beslenemiyorum.
Bana da geçen hafta Pazartesi gyno ferro sanol verdi onun haricinde pregnom isimli bir multivitamin (sanırım içinde omega, iyot, d ve b12 vitaminleri, folik asit ve probiyotik, Demir, çinko vs var) verdi. Ayrıca damla şeklinde d vitamini de verdi.Herkese regenesis max vermiş doktoru çok iyiben de onu kullanayım o zaman.
Gyno ferro sanol diye bir demir hapı canım. Demir regenesis maxta da vardır büyük ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?