- 15 Mart 2021
- 557
- 352
- 33
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #8.021
Aynn ben gibi bende bugün ikili test ulturasona girdim riskli dedi kan sonucunu bekliyorum stres oldum cok haklısın gercektenİkili test yaptırmak istemiyorum ayrıca kızlar detaylıya girerim diye düşündüm boşuna stres çünkü bakalim yarın doktor ne dicek benim kaç arakadasim ikilide down dediler stres yaşadı sonra birşey çıkmadı ondan dolayı öyle düşündüm ikilide birşey çıksa bile stres yapmayın yanlış olabiliyor
Hiç stres yapmayın ikilide yanılma payı çok oluyor detaylı ultrason yaptirirsinizAynn ben gibi bende bugün ikili test ulturasona girdim riskli dedi kan sonucunu bekliyorum stres oldum cok haklısın gercekten
Rica ederim canım benimAay iyi bari normal demek ki şükürler olsun
Teşekkür ederim cevabın için
Canım hiç moral bozma bu testler tanı testi değilMerhaba kızlar bugün ikili testim vardı ulturasonda ense kalınlığı 2.5- 2.6 çıktı ne riskli ne risksiz dedi nft ye gitmeyi önerdi perinatalog onu aradık oda risksiz gözüküyor anne 23 yasında daha dedi önermedi ben şimdi ikili testi onayladım morelim bozuk ne yapıcamı bilemedim cinsiyetinide %85kız dedi bu arada
Bakalım ne zamana çıkar ya devlette ne kadar ilgisizler ne yaptığını bilmiyorum. Benim 13 haftalık oldu zaten belkide geç kalınmıştır ikili test icincanım bende dün yaptırdım ikili test+ ayrıntılı ultrason, kan sonuçları 1 hafta 10 günde çıkar dediler, özelde yaptırdım ben belki süreler fark ediyordur.
14. Haftaya kadar yapılıyor canımBakalım ne zamana çıkar ya devlette ne kadar ilgisizler ne yaptığını bilmiyorum. Benim 13 haftalık oldu zaten belkide geç kalınmıştır ikili test icin
Canm bnmkide pozitifmis doktor tekrar kan aldı araştırmaya gönderdi 15 gün sonra çıkacak kokulacak birşey mi bu acabaKızlar avideten önce rubella ıgg ve ıgm sonucumu söylediler.
Rubella ıgg 36.5 pozitif
ıgm ise 0.65 negatif çıkmış.
Sevinçten ağlıyorum. Aviditeyi istanbula yollayacaklarmış, oda salı çıkacak ama ıgm negatif çıktıya şükürler olsun
Merhaba canım, geçmiş olsun öncelikle. Pozitif çıkan Rubella değerin mi? Igg ve ıgm değerlerini yazabilir misin?Canm bnmkide pozitifmis doktor tekrar kan aldı araştırmaya gönderdi 15 gün sonra çıkacak kokulacak birşey mi bu acaba
Teşekkür ederim canım benimRica ederim canım benim
Canım hiç moral bozma bu testler tanı testi değilbebeğini sağlıkla kucağına alacaksın hiç üzülme değer de o kadar büyük değil sıkma canını uzman doktor da risksiz demiş
IgM cnmMerhaba canım, geçmiş olsun öncelikle. Pozitif çıkan Rubella değerin mi? Igg ve ıgm değerlerini yazabilir misin?
Igg kaç canım?IgM cnm
Ona bakılmadi canm IgM ye bakıldı 1. 46 o daIgg kaç canım?
Stres yapmayın inşallah sonuçlarınız da çok iyi gelecek böyle olumlu düşünün. Siz de Antalya'dasınız herhalde hangi doktora gidiyorsunuzAynn ben gibi bende bugün ikili test ulturasona girdim riskli dedi kan sonucunu bekliyorum stres oldum cok haklısın gercekten
Canım ben antalya merkezde degilim kaştayım ben muglanın ilcesi fethiye ye özel jastaneye gidiyorum doktorum eda gülmezStres yapmayın inşallah sonuçlarınız da çok iyi gelecek böyle olumlu düşünün. Siz de Antalya'dasınız herhalde hangi doktora gidiyorsunuz
Anladım canım ben Antalyada vitaleye gidiyorum belki doktorumuz aynıdır diye sormuştumCanım ben antalya merkezde degilim kaştayım ben muglanın ilcesi fethiye ye özel jastaneye gidiyorum doktorum eda gülmez
Anladım canım benimAnladım canım ben Antalyada vitaleye gidiyorum belki doktorumuz aynıdır diye sormuştum
Parol İcebilirsin bu haftalar çok baş ağrıyor normalmiş birde sıcakta tetikliyorKızlar başım feci ağrıyor parol içsem zararı olur mu duramıyorum artık ağrıdan dişlerime kadar vuruyor
Geçmiş olsun canım. C vitamini, tereyağlı pekmez ısıtıp ılılken kaşıkla. İyi gelirGünaydın kızlar boğaz ağrım ve burun akıntım var dünden beri limonlu tuzlu su içtim, sirkeyle gargara yaptım başka önerisi olan var mı?
Yaaa hadi güzel haberler getir. Ben en son 6+5 de gittim kalp atışını duydum. 1 ay sonra gel dedi. Pazartesi gideceğim. Hem heyecanlı hem stresliyim. Umarım herşey yolundadırBen 3 haftanın ardından yarın gideceğim ama hem büyük bir heyecan içindeyim hem de acaba bebeğim iyi mi yoksa kötü bir haber alır mıyım diye endişe başladı bugün kötüyü düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil biraz da korkuyorum en son 8. Haftada görmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?