2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Aynn ben gibi bende bugün ikili test ulturasona girdim riskli dedi kan sonucunu bekliyorum stres oldum cok haklısın gercekten

Aay iyi bari normal demek ki şükürler olsun
Teşekkür ederim cevabın için
Rica ederim canım benim
Canım hiç moral bozma bu testler tanı testi değil bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın hiç üzülme değer de o kadar büyük değil sıkma canını uzman doktor da risksiz demiş

canım bende dün yaptırdım ikili test+ ayrıntılı ultrason, kan sonuçları 1 hafta 10 günde çıkar dediler, özelde yaptırdım ben belki süreler fark ediyordur.
Bakalım ne zamana çıkar ya devlette ne kadar ilgisizler ne yaptığını bilmiyorum. Benim 13 haftalık oldu zaten belkide geç kalınmıştır ikili test icin

Canm bnmkide pozitifmis doktor tekrar kan aldı araştırmaya gönderdi 15 gün sonra çıkacak kokulacak birşey mi bu acaba

Aynn ben gibi bende bugün ikili test ulturasona girdim riskli dedi kan sonucunu bekliyorum stres oldum cok haklısın gercekten
Stres yapmayın inşallah sonuçlarınız da çok iyi gelecek böyle olumlu düşünün. Siz de Antalya'dasınız herhalde hangi doktora gidiyorsunuz

Stres yapmayın inşallah sonuçlarınız da çok iyi gelecek böyle olumlu düşünün. Siz de Antalya'dasınız herhalde hangi doktora gidiyorsunuz
Canım ben antalya merkezde degilim kaştayım ben muglanın ilcesi fethiye ye özel jastaneye gidiyorum doktorum eda gülmez

Günaydın kızlar boğaz ağrım ve burun akıntım var dünden beri limonlu tuzlu su içtim, sirkeyle gargara yaptım başka önerisi olan var mı?
Geçmiş olsun canım. C vitamini, tereyağlı pekmez ısıtıp ılılken kaşıkla. İyi gelir
Yaaa hadi güzel haberler getir. Ben en son 6+5 de gittim kalp atışını duydum. 1 ay sonra gel dedi. Pazartesi gideceğim. Hem heyecanlı hem stresliyim. Umarım herşey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…