- 25 Şubat 2016
- 7.652
- 12.567
- 248
- 31
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #8.081
Anldım canımBenim için fark etmez canım ileride yurtdışına giderse sorun yaşamasını istemiyorum o yüzden ü,ş,ğ,ö gibi harfler olmaması lazım içinde. Benim adımı anlamiyorlardi bende geçiyor kızım için dikkat edeceğim
Benimde bu ara akintim cogaldii gunde 2/3 kez degistiriyorumm ic camasirimiSonucunuza sevindim. Sağlıkla kucağına alırsınız inşallah
Aynı durumdan müzdaribim. sık sık iç çamarışını değiştiriyorum, gün içinde sürekli iç çamaşırına havlu kağıt, peçete koyuyorum her WC de değiştiriyorum. Bazen su gibi akıntım oluyor umarım normal bir durumdur
Prenses galibaEki Görüntüle 3077106 benim minnoşun fotografı kızlar
Ayyy ben deee.. korkunç rüyalar görüp duruyorum. Uyanıp dua okuyorum bir daha.. yalnız yatmayın diyorlar uyumadan önce yanınızda birinin olması gerekiyormuş. Ve üstünüzü örtün diyorlarAl benden de o kadar yaa sayikliyorum aglayarak uyaniyorum ama bunlar bende normalde de var yani ben hep sayiklarim ve hep aglayarak uyanirim.ama sanki hamile oldum olali daha cok ruya goruyorum
Benim de var. Doktora sordum kokusuz ise sorun değil dedi benim genelde şeffaf ya da kremrengi.2 gündür acayip akıntım oluyor hayır olsun inşallah
Kızlar 12. haftaya kadar 1 hafta ileri geri olabilir. İleri olduğunda hep ileri olacak diye bi kaide de yok. Benim kızım başta 3-4 gün geriydi hep. Doğduğunda 1.5 hafta ileriydi. 12 den sonra 2 hafta ileri geri normal kabul ediliyor. Bunun dışında satı değiştirmediği sürece hep sat dikkate alınır. Sat da genelde ilk döllenmede değişir. Onun dışında değişiklik yapılmadıysa tüm testlerinizde satı dikkate almak gerekiyor. Çünkü normal bebek olarak veriliyor ölçüler. Mesela ben kısa boyluyum. Eşim de öyle. Bunlar bile etken. :) Benim boyu 4 gün geri çıkarken doktor bana minnacıksın bebeğin de uzun olamaz ki zaten demiştiKızlar benim de 7.haftada 3gün ileri çıkmıştı bebek ben de ona göre gittim ikiliye. Doktor erken gelmişsin her zaman sat baz alınır dedi. İkilide bebek 4gün ileri çıktı yine. Sonra ayrıntılı ultrason için randevu alırken görevli kadına 12haftalığım dediğimde sat dimi o önemli çünkü dedi. Şaşırdım açıkçası ben de ultrasona göre güncelleyeceğiz sanıyordum. Doktorunuza sorup ona göre gidin bence.
Maşallah canım,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğlunuKızlarrrr fetal DNA sonucu geldi çok şükür sağlıklıcinsiyeti de erkek
Aminnn canım benimçok sevindim canm sonuca hayırlı olsun, darısı başıma :) sağlıkla büyüt oğlunu
Kağan hocanın videosunda bebek ileride gözüküyor diyelim doğum ona göre mi olacak sorusuna hayır demişti. Bebeğinizin genetik veya ırksal faktörlerden haftasından önde gitmesi onunla aynı sata sahip bebekten daha hızlı gelişeceği anlamına gelmez, bebeğin normal olması gereken haftasına göre büyür demişti. Ondan dolayı demek ki sata göre randevu tarihi belirlemeli.Kızlar benim de 7.haftada 3gün ileri çıkmıştı bebek ben de ona göre gittim ikiliye. Doktor erken gelmişsin her zaman sat baz alınır dedi. İkilide bebek 4gün ileri çıktı yine. Sonra ayrıntılı ultrason için randevu alırken görevli kadına 12haftalığım dediğimde sat dimi o önemli çünkü dedi. Şaşırdım açıkçası ben de ultrasona göre güncelleyeceğiz sanıyordum. Doktorunuza sorup ona göre gidin bence.
Evet canım doktorumuz %85 dedi süpriz yapma sansı yok gibi dedi baya emindi bakalımPrenses galiba
Ben de aynı durumdayım doktora gittim faranjit dedi. Baş ağrısı yapıyor bende parol içilebiliyormuş bilginiz olsun.Gecmis olsun canimm bende ayniydim bu hafta suan iyiyim cok sukur, toz zencefille pekmez veya bal karistir yee bir iki kasik bogazini yakar ve cok rahatlatti beni, bogaz spreyi yazdiydi bide doktor oda iyi geldi sanirim..
( taze zencefil bal limon cayida yapabilirsin )
Bana dün 3 riskli 2.5 az risk gibi bisey dedi hem endiselenme cok kafaya takılcak bisey degil 2.5 deger dedi hemde illede perinotolojiye git ama gitmesende olur pahalı dedi iyice karıştırmıstı yani kafamı ama allahım icimdeki ses bebeğin saglıklı iyi diyor icime şüphe düşmüyorKızlar bu ense kalınlığı 11-14 haftalar arasında sınırı 3 mm yoksa 2,5 mu?
Evet canım öyleymiş. Benim erken döllenme olduğu için değiştiricez sanmıştım ama değilmiş.Kağan hocanın videosunda bebek ileride gözüküyor diyelim doğum ona göre mi olacak sorusuna hayır demişti. Bebeğinizin genetik veya ırksal faktörlerden haftasından önde gitmesi onunla aynı sata sahip bebekten daha hızlı gelişeceği anlamına gelmez, bebeğin normal olması gereken haftasına göre büyür demişti. Ondan dolayı demek ki sata göre randevu tarihi belirlemeli.
Aaa öylemi bilmiyorum vallahi daha kızım diye sevmeye başlayamadım %100demedi çünkü doktorumÇok iyi anladığımi soyliyemem tabi ama ben erkeğe benzettim
Canım benim 1.8 mm çıktı 12+6'da. doktor kağıda 2 mm yazdı acaba hata payı falan mı ekliyor diye düşündüm. 2,5 az risk ise bizde de sıkıntı çıkmaz allahın izniyle.Bana dün 3 riskli 2.5 az risk gibi bisey dedi hem endiselenme cok kafaya takılcak bisey degil 2.5 deger dedi hemde illede perinotolojiye git ama gitmesende olur pahalı dedi iyice karıştırmıstı yani kafamı ama allahım icimdeki ses bebeğin saglıklı iyi diyor icime şüphe düşmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?