2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Benimde bu ara akintim cogaldii gunde 2/3 kez degistiriyorumm ic camasirimi

Al benden de o kadar yaa sayikliyorum aglayarak uyaniyorum ama bunlar bende normalde de var yani ben hep sayiklarim ve hep aglayarak uyanirim.ama sanki hamile oldum olali daha cok ruya goruyorum
Ayyy ben deee.. korkunç rüyalar görüp duruyorum. Uyanıp dua okuyorum bir daha.. yalnız yatmayın diyorlar uyumadan önce yanınızda birinin olması gerekiyormuş. Ve üstünüzü örtün diyorlar

Kızlar 12. haftaya kadar 1 hafta ileri geri olabilir. İleri olduğunda hep ileri olacak diye bi kaide de yok. Benim kızım başta 3-4 gün geriydi hep. Doğduğunda 1.5 hafta ileriydi. 12 den sonra 2 hafta ileri geri normal kabul ediliyor. Bunun dışında satı değiştirmediği sürece hep sat dikkate alınır. Sat da genelde ilk döllenmede değişir. Onun dışında değişiklik yapılmadıysa tüm testlerinizde satı dikkate almak gerekiyor. Çünkü normal bebek olarak veriliyor ölçüler. Mesela ben kısa boyluyum. Eşim de öyle. Bunlar bile etken. :) Benim boyu 4 gün geri çıkarken doktor bana minnacıksın bebeğin de uzun olamaz ki zaten demişti

Günaydın kızlar, bir süredir okuyamadım, inşallah herkes iyidir. Cinsiyet öğrenenlerde çok heyecanlı hayırlı olsun hepinize. İnşallah biz de yakında öğreniriz gerçi erken öğrenmek de benim korkulu rüyam geçen sefer bir ay boyunca kız dedi doktor öyle sandık. Bir ay sonra erkek olduğunu öğrenmiştik.

Kağan hocanın videosunda bebek ileride gözüküyor diyelim doğum ona göre mi olacak sorusuna hayır demişti. Bebeğinizin genetik veya ırksal faktörlerden haftasından önde gitmesi onunla aynı sata sahip bebekten daha hızlı gelişeceği anlamına gelmez, bebeğin normal olması gereken haftasına göre büyür demişti. Ondan dolayı demek ki sata göre randevu tarihi belirlemeli.

Merhaba kızlar doktordan geldim her şey yolunda bebişim haftasını yakalayıp 2 gün öne bile geçmiş hoplayıp zıplıyordu karnımda 2li test için hastane dışından bir perinatoloğa yönlendirdi önümüzdeki hafta içi gidip yaptıracağım ama kendi ultrasonundan burun ve ense ölçümü için gayet iyi büyük ihtimal bir şey çıkmaz dedi içim epey rahatlamış bir şekilde eve geldim cinsiyet için bir şey demedi ben de sormadım 2li sonuçları için gittiğimde sorarım artık bu da resmimiz

Eklentiler

• EB36AAE9-B434-4697-B9C9-478263E00D0B.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 97
  • DA2BD1DD-6346-4400-89B4-ACEDF40D9706.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 98
Canım çok sevindim ne güzel saglıklıca gelsin hastanede ikili test yapılmadığından mı perinatologa yönlendirdi benim ense kalınlığı 2.6 çıktı ondan yönlendirmisti ama ben ikili testi isteyip baska doktora gitmek istedim bide vitamin yazdımı bisey dedimi onu merak ettim

Ben de aynı durumdayım doktora gittim faranjit dedi. Baş ağrısı yapıyor bende parol içilebiliyormuş bilginiz olsun.

Kızlar bu ense kalınlığı 11-14 haftalar arasında sınırı 3 mm yoksa 2,5 mu?
Bana dün 3 riskli 2.5 az risk gibi bisey dedi hem endiselenme cok kafaya takılcak bisey degil 2.5 deger dedi hemde illede perinotolojiye git ama gitmesende olur pahalı dedi iyice karıştırmıstı yani kafamı ama allahım icimdeki ses bebeğin saglıklı iyi diyor icime şüphe düşmüyor

Evet canım öyleymiş. Benim erken döllenme olduğu için değiştiricez sanmıştım ama değilmiş.

Canım benim 1.8 mm çıktı 12+6'da. doktor kağıda 2 mm yazdı acaba hata payı falan mı ekliyor diye düşündüm. 2,5 az risk ise bizde de sıkıntı çıkmaz allahın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…