2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Bugün çok kramplıyım kızlar ya sürekli karnımın sol tarafına kramplar giriyor kasığıma valla arada hep olurdu ama geçmeyince bi kafamı bulandırmaya başladı

12+3 um ama belirtilerimde hiç azalma olmadı kusma, tat koku hassasiyeti hala devam galiba 20 ncı haftayı görenlerden olucam
Bakalım ne zamana çıkar ya devlette ne kadar ilgisizler ne yaptığını bilmiyorum. Benim 13 haftalık oldu zaten belkide geç kalınmıştır ikili test icin
Devlette Benden kan almadılar ikilini yaptık 15 güne sonuç çıkar dediler , özelde bi daha böyle saçmalık olmaz diyip kan verdim

Korktum bianda ya ishal olma durumu da var bununla alakalı galiba
O kadarlık crp bişi yapmaz canım. Crp nin ishallede alakası olduğunu sanmıyorum. Yakın tarihli, boğaz, diş, mide enfeksiyonu gibi bir şey geçirdiysen yükselmiştir. Kuru ya da yaş dut çok iyi gelir.

Bende öyle hissediorm özellkle yemek yedgm zamanlar.Zaten büyüdğndede belrli satlerde hareket edıodu.

Bende hamile gibi hissetmiyorum daha dun esimede soyledim. Ancak karnimiz buyumeli ve bebegin hareketlerini hissetmeliyiz iste ondan sonra hamile oldugumuzu hissederiz ancak
Ah o hisler muhteşem ya ilk kızımd açardım göbeğmi okşardım kitap okurdum şarkı soylerdım ona oda pıt pıt vururdu.Hareketlerni hissetmet muhteşem bşey Rabbim hepimize nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…