- 20 Temmuz 2014
- 934
- 1.605
- 313
- 33
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #8.041
Kesinlikle sıcaktan oldu okulda bahçe nöbetçisiydim başıma geçti güneşParol İcebilirsin bu haftalar çok baş ağrıyor normalmiş birde sıcakta tetikliyor
Büyüyor sıpa, endişelenmeBugün çok kramplıyım kızlar ya sürekli karnımın sol tarafına kramplar giriyor kasığıma valla arada hep olurdu ama geçmeyince bi kafamı bulandırmaya başladı
12+3 um ama belirtilerimde hiç azalma olmadı kusma, tat koku hassasiyeti hala devam galiba 20 ncı haftayı görenlerden olucam
Devlette Benden kan almadılar ikilini yaptık 15 güne sonuç çıkar dediler , özelde bi daha böyle saçmalık olmaz diyip kan verdimBakalım ne zamana çıkar ya devlette ne kadar ilgisizler ne yaptığını bilmiyorum. Benim 13 haftalık oldu zaten belkide geç kalınmıştır ikili test icin
Gerçekten devlet çok değişik çalışıyor.Devlette Benden kan almadılar ikilini yaptık 15 güne sonuç çıkar dediler , özelde bi daha böyle saçmalık olmaz diyip kan verdim
Evet canım ama çok yüksek değil, endişelenme. Boğaz enfeksiyonu falan da olabilirCrp turbidimetrik degerim 7.54 çıkmış enfeksiyon demek mi bu arkadaşlar. Bilgisi olan var mi
Korktum bianda ya ishal olma durumu da var bununla alakalı galibaEvet canım ama çok yüksek değil, endişelenme. Boğaz enfeksiyonu falan da olabilir
Hamilelikte 10 a kadar normal. çünkü kan değerlerin beyaz kan hücren de artıyor.Crp turbidimetrik degerim 7.54 çıkmış enfeksiyon demek mi bu arkadaşlar. Bilgisi olan var mi
O kadarlık crp bişi yapmaz canım. Crp nin ishallede alakası olduğunu sanmıyorum. Yakın tarihli, boğaz, diş, mide enfeksiyonu gibi bir şey geçirdiysen yükselmiştir. Kuru ya da yaş dut çok iyi gelir.Korktum bianda ya ishal olma durumu da var bununla alakalı galiba
AA sevmem ama bebiş için her şey kabul yerim hemen teşekkür ederimO kadarlık crp bişi yapmaz canım. Crp nin ishallede alakası olduğunu sanmıyorum. Yakın tarihli, boğaz, diş, mide enfeksiyonu gibi bir şey geçirdiysen yükselmiştir. Kuru ya da yaş dut çok iyi gelir.
Teşekkür ederim için rahatladı yaHamilelikte 10 a kadar normal. çünkü kan değerlerin beyaz kan hücren de artıyor.
Bende sevmem ve uzun yıllar crp ile mücadeleye rağmen yiyemedimAA sevmem ama bebiş için her şey kabul yerim hemen teşekkür ederim
Ay bide şuan tam zamanı hep sevmem sevmem dedim büyük konuştuk demekBende sevmem ve uzun yıllar crp ile mücadeleye rağmen yiyemedim
Bende öyle hissediorm özellkle yemek yedgm zamanlar.Zaten büyüdğndede belrli satlerde hareket edıodu.12. haftaya geçtim şükür.. bu haftadan ümitliyim umarım bulantılarım biter.. bu arada geçen hafta 10+4 te doktorum cinsiyet tahmini yaptı erkeğe benziyor dedi ama daha çok erken bence....
bebek hareketlerini hissetmiyorum fakat kasılma gibi bazen bebeğin toplandığını hissediyorum. aslında kasılma için de çok çok erken var mı böyle bir şey yaşayan?
Yabancı isimleri değil mi bunlarKızlar sizce hangi isim daha güzel?
Lena
Nora
Karen
Karla
Ben hep az kullanılan değişik isimleri beğeniyorum o yüzden seçmek çok zor olacak sanırım babamız da çoğunu eliyor sağolsun
Bizde öyleyiz ama ben haklıyımEşim beni boşayacak bence bebek doğmadanadamın burnundan getiriyorum
Ah o hisler muhteşem ya ilk kızımd açardım göbeğmi okşardım kitap okurdum şarkı soylerdım ona oda pıt pıt vururdu.Hareketlerni hissetmet muhteşem bşey Rabbim hepimize nasip etsinBende hamile gibi hissetmiyorum daha dun esimede soyledim. Ancak karnimiz buyumeli ve bebegin hareketlerini hissetmeliyiz iste ondan sonra hamile oldugumuzu hissederiz ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?