- 7 Şubat 2022
- 1.555
- 3.583
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #43.881
Ay kuşum hayırlı olsun. İstiyor muydunuz hemen bebek. Allahın nimetleri ne hoşİyigeceler kızlar bu ay adetim gecikti test yaptık dün akşam pozitif çıktı.10 yıl sonra tüp bebekle hamile kaldım.Şimdi kendiliğinden belki okurlar diye yazıyorum demek neymiş her şey psikoloji .
Gecmis olsun bizde henuz yaptirmadik onumuzdeki ay yaptirmak istiyorum nasildi benim.oglum.cok hareketli ve sinirli nasil olcak diye korkuyorumÇok sağolun oldu sünnet
Rabbim sağlıkla kavuştursunKorunmuyorduk canm zaten olmuyor diye
Hayirli olsun kuzum saglikla dogsun insallahİyigeceler kızlar bu ay adetim gecikti test yaptık dün akşam pozitif çıktı.10 yıl sonra tüp bebekle hamile kaldım.Şimdi kendiliğinden belki okurlar diye yazıyorum demek neymiş her şey psikoloji .
Amin cnmHayirli olsun kuzum saglikla dogsun insallah
İlk gün zordu sonrası oldukça rahattı lokal uyuştu. Sorunuz olursa seve seveGecmis olsun bizde henuz yaptirmadik onumuzdeki ay yaptirmak istiyorum nasildi benim.oglum.cok hareketli ve sinirli nasil olcak diye korkuyorum
Ayniyiz ben saldim evi b.k götürüyor ben benden geceli cok oldu artik oyunda bulamiyorum oyalayacak oyle deli evinden hallice bizim evKızlar ben yine bitik haldeyim
41-46 atak haftasındayız ve ben artık bu sabah büyük bir kriz geçirdim
Çok ağladım ve iyi de oldu sakinleştim
Okadar ama okadaaaar huysuzki vallahi delireceğim hunileri 5 er 6 şar taksam yeridir
Varmı aranızda bu halde olan
Mama sandalyesinde 5 sn durmuyor ağlıyor inliyor zıklıyor
Yani beni benden alıyor
Sıfır iş yapabiliyorum heryer heryerde
Kahvaltı yapamıyorum yemek yiyemiyorum
Gün boyu oyunlar aktivitelerle oyalamaya çalışmaktan bittim tükendim
Toplanıverin kızlar diyiverin bana bişeyler
Ayniyiz ben saldim evi b.k götürüyor ben benden geceli cok oldu artik oyunda bulamiyorum oyalayacak oyle deli evinden hallice bizim ev
Kızlar bizdede süreç çok zorlu ilerliyor yeni diş mi geliyor atak mı bilmiyorum. Oda dan çıktığım an emekleyerek koşuyor resmen ağlıyor hemen. Sürekli kucak istiyor. Mememi ağzında geveliyor ucu yara oldu canım acıyor vallahi. Ne iş ne yemek hiç birşey yapcak derman yok. Gece de en az 3 kez uyanıyor… meme de uyumak istiyor
Kızlar çok üzgünüm yaşadıklarınız için bu denli ağır olmasa da bizim ki de çok düşkünlük yapıyor deli gibi ağlıyor. Gece uyutmak ayrı dert değişmedi, düzelmedi.
Hepimi aynı şeyleri yaşadığımıza göre kızlar demekki ataktayız , daha da bitmesine çok var hunileri hazır edinBir huysuz Bebe de benden gelsin, Insllah bu durumlar gecicidir
Evi falan boşver de kahvaltı yapman lazım. Ben mama sandalyesine oturtup önüne yiyeceği şeyler koyuyorum. Salatalık kaşar peyniri vs onlarla oyalanırken ben kahvaltımı yapıyorum.Kızlar ben yine bitik haldeyim
Okadar ama okadaaaar huysuzki vallahi delireceğim hunileri 5 er 6 şar taksam yeridir
Yani beni benden alıyor
Benim oglumda cok huysuz hic oturmuyo surekli evde kollarinin altindan tutup yüruyoruz artik belimi hissermiyorum mama sandalyesine kavga dövus oturuyoruz ondada onune ne koysam yere atiyor kollarini acip agliyor al diye geceleri 3 4 kez uyaniyo uyanincada en az 1 saat basindayim dalamiyor uykuya sabahta 6 dedin mi ayakta butün bunlarin üstune 15 gundurde alerji illetiyle ugrasiyoruz cok huysuz inat burnuna dokundurmuyor nefes alamiyor tikanikliktan geceleri milyon kez uyanip agliyor ve sakinlesmiyor derken agliyor yine cok üzuluyorum hem bebise hem kendime artik tükendim annem olmasa bende cay bile icemem asla durmuyorKızlar ben yine bitik haldeyim
Yani beni benden alıyor