- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #43.901
Ah mama sandalyesinde dursaEvi falan boşver de kahvaltı yapman lazım. Ben mama sandalyesine oturtup önüne yiyeceği şeyler koyuyorum. Salatalık kaşar peyniri vs onlarla oyalanırken ben kahvaltımı yapıyorum.
Ne verirsem eline anında yere atıyor hiş durmak istemiyor sanırım poposunda kurt var
Bende artık şöyle çözüm buldum
Oyun odasında yapıyorum kahvaltımı o oyuncaklarıyla oynarken
Ah ah böyle böyle büyüyecekler ve biz kesin bunları unutup ikincilerimi yapsak diye düşüncelere gireceğizBenim oglumda cok huysuz hic oturmuyo surekli evde kollarinin altindan tutup yüruyoruz artik belimi hissermiyorum mama sandalyesine kavga dövus oturuyoruz ondada onune ne koysam yere atiyor kollarini acip agliyor al diye geceleri 3 4 kez uyaniyo uyanincada en az 1 saat basindayim dalamiyor uykuya sabahta 6 dedin mi ayakta butün bunlarin üstune 15 gundurde alerji illetiyle ugrasiyoruz cok huysuz inat burnuna dokundurmuyor nefes alamiyor tikanikliktan geceleri milyon kez uyanip agliyor ve sakinlesmiyor derken agliyor yine cok üzuluyorum hem bebise hem kendime artik tükendim annem olmasa bende cay bile icemem asla durmuyor
Ya bende bunu soracaktım kızlarArkadaslar 1 yasina giren bebislerimizden dogum gunu yapan oldu mu nasil bi konsept yaptiniz fikir olsun bizlere bebisler huysuzda olsa biz cok yorgunda olsak 1 yas partisi vakti geldi
Az bi zaman kaldı
Organizasyonculara soruyorum ağızlarını 5-6 binden açıyorlar ne yapsam bilemedim tam da kışa denk gelecek
Sizler düşündünüzmü
Artık yavaştan planlamak gerek