- 11 Nisan 2022
- 1.312
- 3.094
- 45
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #43.761
Merhaba
Ben çok memnunumMerhabaSelizay sizi bi kaç konudan da hatırlıyorum acaba çantadan memnun kaldınız mı tecrübeli annemiz ?
Cok gecmis olsun insallah iydiir bebis neden ameliyat olmasi gerektiZeynep ameliyttan çıktı. İyi geçmiş hayırlısıyla yopunbakımı da atlatıcaz
Bugün nasılsınız canım?Zeynep ameliyttan çıktı. İyi geçmiş hayırlısıyla yopunbakımı da atlatıcaz
Yarım saat uyutmaya uğraşıyorum yarım saat uyuyor kârdamiyim zararda mi bilmiyorum :)) ama neyse uyutmaya çalışırken biyerlerden düşme tehlikesi yok en azından.Hiç yok galiba başarılı sonuç alan. Aralık bebekleri baş kaldırmada sınır tanımıyor :)) Kızlar nerdesiniz ya hu? Herkesler iyi değil mi? Bebeler mi yorgun düşürdü yoksa güzel annelerini:))
Çok geçmiş olsun canımZeynep’in kalpte bir kaç delik ve daha önemlisi kapakçıkta yarık şeklinde delik vardı onun tamir edilmesi gerekti. Şimdi kucağımda uyuyor. Odaya geldi her şey yolunda çok şükür
Çok mutluyum Allah nazarlardan saklasın sizi. Öp teyzoşumu benim için.Zeynep’in kalpte bir kaç delik ve daha önemlisi kapakçıkta yarık şeklinde delik vardı onun tamir edilmesi gerekti. Şimdi kucağımda uyuyor. Odaya geldi her şey yolunda çok şükür
Bizim de alttan 2 tane var sadeceSelam kızlar. Biz hala diş çıkarmadık
Gec olunca sağlam olurmuşSelam kızlar. Biz hala diş çıkarmadık
Çook geçmiş olsun rabbim şifa versin gördüğü göreceği bumolsun annesiZeynep ameliyttan çıktı. İyi geçmiş hayırlısıyla yopunbakımı da atlatıcaz
Böyle durumlar için küçük stick formda kremler satılıyor. Görmüşsünüzdür mutlaka. Ben onlardan kullanıyorum. Henüz düşmedi benim oğlum ama. Bir defa arkadaşıyla oynarken koca bir oyuncağı kaşına geçirdi. Bir de ben temizlik mopunu yanlışlıkla gözüne çarptım.Selamlar. Oğlum düşğyo kalkıyo başını çarpıyo suratı morluk içinde çok üzüyo brni bu durum evet normal ama çocuk mosmos yüzü sizler düşünce ne yapıyosunuz
Çok çok geçmiş olsun. Rabbim daha beterinden korusun kuzuyuZeynep’in kalpte bir kaç delik ve daha önemlisi kapakçıkta yarık şeklinde delik vardı onun tamir edilmesi gerekti. Şimdi kucağımda uyuyor. Odaya geldi her şey yolunda çok şükür
Benimkide yuremeye başladığından beri hep bir tarafa kafasını çarpıyor. Beyaz ten çabuk kızarıyor fakat akşama normale dönüyor.oyle çok morartmali çarpma olmadı. Stick kremler varmış. Buz koyuyorum çok kızarirsa bende.Selamlar. Oğlum düşğyo kalkıyo başını çarpıyo suratı morluk içinde çok üzüyo brni bu durum evet normal ama çocuk mosmos yüzü sizler düşünce ne yapıyosunuz