- 7 Şubat 2022
- 1.555
- 3.583
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #43.721
Bizim de b12 30larda,demir yerlerde hemoglobin de 9 idi.acil 3 günde yarım doz iğneyle başladik ilk beş tanesi bu şekilde bitti.bu haftadan itibaren de haftada bire geçtik.ignelerden sonra kızımın neşesi yerine geldi.demir için ferrum önerdi ayrıca d3 vitamini verdi.Merhabalar kızlar iyi aksamlar
Kan sayımı yaptırıp demir düşüklüğü olduğunu öğrenen var mı ? 4 müş hemoglobin 6
İğnelerden önce takviye kullanıyor muydunuz? Daha önce paylaştıysanız kaçırmış olabilirim kusura bakmayın.Bizim de b12 30larda,demir yerlerde hemoglobin de 9 idi.acil 3 günde yarım doz iğneyle başladik ilk beş tanesi bu şekilde bitti.bu haftadan itibaren de haftada bire geçtik.ignelerden sonra kızımın neşesi yerine geldi.demir için ferrum önerdi ayrıca d3 vitamini verdi.
Bende tam uykuyla ilgili biseyler yazmak icin girmistim ki sen yazmissin bende hergun daha ne kadar kötu olabilir ki diyorum dişlerden diyorum diş cikiyo yine duzelmiyo ben anlamadim gece uyanmalari bizde hic bitmedi zaten 3 4 kez uyaniyor bide uykuya dalamiyor bir türlu en az 30dakika bazen 1 saat yanindayim ninni söyluyorum homur homur söyleniyor bir turlu dalamiyorKızlar ben uykunun düzeleceğine inancımı tamamen kaybettim bizim dönem bebeklerinin uykuları, düşkünlükleri, agresiflikleri bitmeyecek. Kış geliyor ayvayı yedik bence
Bizim de hgb 9.6 hct 28.3 cikti cok duzenli kullanamamistim damlayi doktor kullanmaya devam et dedi sadece ocean kullaniyodum bu sefer bestiron aldim bakalim daha iyi diye yorumlar okumustumBizim de b12 30larda,demir yerlerde hemoglobin de 9 idi.acil 3 günde yarım doz iğneyle başladik ilk beş tanesi bu şekilde bitti.bu haftadan itibaren de haftada bire geçtik.ignelerden sonra kızımın neşesi yerine geldi.demir için ferrum önerdi ayrıca d3 vitamini verdi.
Yok kullanmiyorduk.ek gıdaya geçerken hemoglobin 13tü gayet iyi bı seviyeydi bizim için.bu sebeple kabızlığa neden olduğundan ferrumu kullanmadik.kustugu için de pedia d3 ü kullanmadık.doktorumuz gerek de görmedi.hersey bir iki ayda gelişti.devamli huysuz ve huzursuz ,panik ve kucağımda yapışık bir bebekle hayatımızi akıtmaya ugrasiyoduk.rutin kontrolumuzde gelişim degerleri en alt seviyede olunca tüm tahlilleri yaptırdık.onun acil iğneye başladık.hamdolsun şifasina vesile oldu Allah'ın izniyle ..buraya da o sebeple hemen yazmıştım aynı durumda olan varsa bı baktiriverin diye.hersey musbet manada iyileşiyor.cok şükür ki herşeyin bir çaresi var..İğnelerden önce takviye kullanıyor muydunuz? Daha önce paylaştıysanız kaçırmış olabilirim kusura bakmayın.
Benim bebeğimde gece çok sık uyanıyor acaba değerleri düşük olduğu için olabilir mi?Yok kullanmiyorduk.ek gıdaya geçerken hemoglobin 13tü gayet iyi bı seviyeydi bizim için.bu sebeple kabızlığa neden olduğundan ferrumu kullanmadik.kustugu için de pedia d3 ü kullanmadık.doktorumuz gerek de görmedi.hersey bir iki ayda gelişti.devamli huysuz ve huzursuz ,panik ve kucağımda yapışık bir bebekle hayatımızi akıtmaya ugrasiyoduk.rutin kontrolumuzde gelişim degerleri en alt seviyede olunca tüm tahlilleri yaptırdık.onun acil iğneye başladık.hamdolsun şifasina vesile oldu Allah'ın izniyle ..buraya da o sebeple hemen yazmıştım aynı durumda olan varsa bı baktiriverin diye.hersey musbet manada iyileşiyor.cok şükür ki herşeyin bir çaresi var..
Çok şükür iyi olmasına sevindim. Sormamdaki sebep bende kullanmıyorum.Yok kullanmiyorduk.ek gıdaya geçerken hemoglobin 13tü gayet iyi bı seviyeydi bizim için.bu sebeple kabızlığa neden olduğundan ferrumu kullanmadik.kustugu için de pedia d3 ü kullanmadık.doktorumuz gerek de görmedi.hersey bir iki ayda gelişti.devamli huysuz ve huzursuz ,panik ve kucağımda yapışık bir bebekle hayatımızi akıtmaya ugrasiyoduk.rutin kontrolumuzde gelişim degerleri en alt seviyede olunca tüm tahlilleri yaptırdık.onun acil iğneye başladık.hamdolsun şifasina vesile oldu Allah'ın izniyle ..buraya da o sebeple hemen yazmıştım aynı durumda olan varsa bı baktiriverin diye.hersey musbet manada iyileşiyor.cok şükür ki herşeyin bir çaresi var..
Edeyim yaklaşık ,9-10 hafta sonra doktor tahmin eder . Sağlıkla doğsun..Merhaba.5 haftalık tahmij eder misiniz
Gecmiş gitmiş olsun .bizim ki iğne gerektirecek derecede değilmiş demir ilacı verdi newvit ama dişinde leke yaptı 4ay daha kullanacakmışızBizim de b12 30larda,demir yerlerde hemoglobin de 9 idi.acil 3 günde yarım doz iğneyle başladik ilk beş tanesi bu şekilde bitti.bu haftadan itibaren de haftada bire geçtik.ignelerden sonra kızımın neşesi yerine geldi.demir için ferrum önerdi ayrıca d3 vitamini verdi.
Hep acaba olabilir mi ihtimaliyle yasamaktansa bi baktirmanizi tavsiye ederim ..Benim bebeğimde gece çok sık uyanıyor acaba değerleri düşük olduğu için olabilir mi?
Çok teşekkür ederim..Gecmiş gitmiş olsun .bizim ki iğne gerektirecek derecede değilmiş demir ilacı verdi newvit ama dişinde leke yaptı 4ay daha kullanacakmışızbizimse neşemiz yok uykuları berbat belki de bu yüzden
Baktirdik aslında yanlış yazmışım düşük olduğu için mi sık uyaniyor demem lazımdı.Hep acaba olabilir mi ihtimaliyle yasamaktansa bi baktirmanizi tavsiye ederim ..
Kesinlikle..değerler yükselmeye başlayınca hayat daha huzurlu olmaya başlıyor..Baktirdik aslında yanlış yazmışım düşük olduğu için mi sık uyaniyor demem lazımdı.
Teşekkür ederim.Çok şükür iyi olmasına sevindim. Sormamdaki sebep bende kullanmıyorum.olmadı bende bir tahlil yaptırayım teşekkür ederim.
Olabilir.. umarım en kısa sürede düzelir herşey..Gecmiş gitmiş olsun .bizim ki iğne gerektirecek derecede değilmiş demir ilacı verdi newvit ama dişinde leke yaptı 4ay daha kullanacakmışızbizimse neşemiz yok uykuları berbat belki de bu yüzden