-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #43.801
Benimki de kaç aydır yuvarlanarak ve sürünerek işini hallediyorduBir yazmış da yürüyor diye onun üzerine sordum.aldığım cevaplar çok hoşbenimki emeklemiyor da ama yere koyunca döne döne 1 dakika içinde halıdan parkeye gidiyor.salonda yanlız bırakamaz oldum.mutfağa bişey almaya gidiyorum dendiğimde parkede oluyor.geçen onu düşündüm yürüdüklerinde bıraktığımız yerde de durmayacaklar nasıl yemek vs yapacağız bilemedim.uyurken de yapamam benimki çıt desen uyanıyor.şu çitlerden mi alsak kullanan oldu mu?
İkizlerim için aldim girmek istemiyorlar halbuki içi oyuncak dolu ben girersem giriyorlar yoksa ı ıh .ayrıca bizimkiler de yürümüyor ama ayağa kalkmaya çalışıyorlar emekleme de var. düşerler yada birbirine zarar verir diye sürekli yanlarındayim ve tek odadayiz bu durumu sevmiyorlar evin heryerini keşfetmek istiyorlar. yemeği de eşim gelince bi şekilde yapıyoruz temizlik haftada 1 gün. Öyle yuvarlanıp gidiyoruzBir yazmış da yürüyor diye onun üzerine sordum.aldığım cevaplar çok hoşbenimki emeklemiyor da ama yere koyunca döne döne 1 dakika içinde halıdan parkeye gidiyor.salonda yanlız bırakamaz oldum.mutfağa bişey almaya gidiyorum dendiğimde parkede oluyor.geçen onu düşündüm yürüdüklerinde bıraktığımız yerde de durmayacaklar nasıl yemek vs yapacağız bilemedim.uyurken de yapamam benimki çıt desen uyanıyor.şu çitlerden mi alsak kullanan oldu mu?
Kızlar hepinizin çocuğu yürüyor mu?daha benimki yeni yeni basmaya başladı hiç yürüyecek gibi durmuyor
Bızımkı de yürümüyor ama emeklemede uzman. Ve tutunup ayağa kalkabılıyor. Hiçbir iş yapamıyorum yemın ederım 2 hafta oldu süpürge açamadım evde. Geçen gün abisinin 3 katlı oyuncak rafını üzerine devirdiBir yazmış da yürüyor diye onun üzerine sordum.aldığım cevaplar çok hoşbenimki emeklemiyor da ama yere koyunca döne döne 1 dakika içinde halıdan parkeye gidiyor.salonda yanlız bırakamaz oldum.mutfağa bişey almaya gidiyorum dendiğimde parkede oluyor.geçen onu düşündüm yürüdüklerinde bıraktığımız yerde de durmayacaklar nasıl yemek vs yapacağız bilemedim.uyurken de yapamam benimki çıt desen uyanıyor.şu çitlerden mi alsak kullanan oldu mu?
Bence işe yaramaz canım. İlk aldığında bir heves 10 15 dk takılır sonra bağlasan durmaz.Şu ürün nasıldır ki?
Gaz yapsa bile artık gazdan sancılanmaz bence. Diş olabılırKızlar brokoli bebeğe gaz yapar mı
Dün ve bugün versim bu akşam hrp ağladı bi anda ağlaması hep arttı sonra azaldı sancı gibi diş mi karın ağrısı mı bilemedim
Nasılllveeee ilk bebemizin doğumgünü bugüünn
Bizimki emekliyor ama ben emeklemeden yurumusum 13 aylikBenim bebeğim emeklemeden yürüyenlerden olacak sanırım kızlar
Aslaa emeklemiyor
O pozisyona gelmiyor istemiyor
Ama tutunup kalkma çabasında heryere
Varmı emeklemeden yürüyen bebişleriniz tecrübeli anneler
Biliyorum emekleme bir gelişim basamağı değil ama bazı fizyoterapistler de önemli olduğunu söylüyor
Tembel yavrum benim uğraşmak istemiyor emeklemekle
Benimki de emeklemiyor.yüz üstü sırt üstü yapa yapa yuvarlanarak gidiyor istediği yereBenim bebeğim emeklemeden yürüyenlerden olacak sanırım kızlar
Aslaa emeklemiyor
O pozisyona gelmiyor istemiyor
Ama tutunup kalkma çabasında heryere
Varmı emeklemeden yürüyen bebişleriniz tecrübeli anneler
Biliyorum emekleme bir gelişim basamağı değil ama bazı fizyoterapistler de önemli olduğunu söylüyor
Tembel yavrum benim uğraşmak istemiyor emeklemekle
Geçmiş olsun canımVee nur topu gibi bel fıtığım oldu:) bu bebeler ruhumuza ilaç ama beden gidiyor.
İyi doğdun güzel kızım. Sağlıklı ve mutlu nice güzel yaşların olsun inşallahveeee ilk bebemizin doğumgünü bugüünn
Ahh bee hey gidim hey ne heyecanla haber bekliyorduk sizden ne dualar etmiştik rabbim sağlıklı uzun ömür versin hepsine bizlerle birlikte. Zaman su misaliveeee ilk bebemizin doğumgünü bugüünn
Ciddi mi benim de belim çok ağrıyor ama fıtık mi bilmiyorum nasıl anladın ve teşhis nasıl konulduVee nur topu gibi bel fıtığım oldu:) bu bebeler ruhumuza ilaç ama beden gidiyor.
Bu arada cokkk geçmiş olsun . Rabbım şifa versin en kısa zamanda eskisinden daha sağlıklı ol inşVee nur topu gibi bel fıtığım oldu:) bu bebeler ruhumuza ilaç ama beden gidiyor.
YPiyor ben de verdiğim gece ağladı hepKızlar brokoli bebeğe gaz yapar mı
Dün ve bugün versim bu akşam hrp ağladı bi anda ağlaması hep arttı sonra azaldı sancı gibi diş mi karın ağrısı mı bilemedim
Allah o ettiğiniz duaları zamansız karşınıza çıkartsın. En büyük desteğim bu güzel kalpler oldu benimAhh bee hey gidim hey ne heyecanla haber bekliyorduk sizden ne dualar etmiştik rabbim sağlıklı uzun ömür versin hepsine bizlerle birlikte. Zaman su misali
Bakalım bence benimki de emeklemeyecekBizimki emekliyor ama ben emeklemeden yurumusum 13 aylik
Ayak ucuna basmaso normalmiş canım , doktor bize öyle anlattı,bebeklee yürüyene kadar ayak ucuyla basar dediBenimki de emeklemiyor.yüz üstü sırt üstü yapa yapa yuvarlanarak gidiyor istediği yerebasmaya da hiç niyeti yok ayak ucuna basıyor.ama iş anneye tekme atmaya gelince hiç acımıyor süt işi bizde de azaldı.illa katı Gıda yiyecek sonra uyku öncesi karnı tok da olsa az da olsa süt istiyor.ben zaten sağıyordum.sütler artmaya başladı.1 yaşına gelsin sağım aralarını açıcam artık