- 10 Kasım 2010
- 4.626
- 3.812
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #42.841
Valla ben dp diye bi marka var dökülme karşıtı tuzsuz şampuan diye onu aldım benim saçım kendiliğinden kazık gibi zaten o yüzden elidorun da dökülme karşıtı saç kremini aldım canım
Ay inşallah işe yararSağ ol canım deneyelim bakalımbenim saçlarım çok çabuk dolaşıyor saçımı açmakta falan çok zorlanıyorum o yüzden sordum saç kremi ile deneyip
M bakalım
Yok canım 40-45 i geçmesin oda nemiKızlar günaydın oğluşun burnu geceleri çok tıkanıyor serum fizyolojik ile yıkıyoruz yatmadan önce ama sabaha doğru yine tıkanıyor. Oda nemlendirici almayı düşünüyorum makul fiyatlı bildiğiniz önerebileceğiniz marka var mı? Bizim odanın nem seviyesi genelde 40 oluyor düşük değil mi ?
Ama baktım 60 olmalı diyorYok canım 40-45 i geçmesin oda nemi
Biz geriledik iki gündür , gece üçte uyanıp mama emiyor sonra bir saat kadar horon tepiyoruz uyumak istemiyor :)Günaydın kızlar. Uyku atağımız sanırım geçti.Sizde durumlar nasıl? Bebekler gece ne kadar beslenmeli artık acaba. Doktorlar sabaha kadar uyuyabilir diyorlar ama Aslan 3 saatte bir kalkmaya devam ediyor. Sabahları son uykusunda kalk, giyin derken 4.5 saatte kadar yemiyor.
Aramızda bebişi diş çıkartan var mı? Şimdiye kadar sadece bir bebeğimizin dişi çıkmıştı.
Bebeklerinizi gün içinde nasıl oturttuyorsunuz? Aslan genelde ana kucağı, kucak, oyun halısı şeklinde ilerliyor. Mama sandalyesinde ne kadar tutabiliriz acaba?
Hadi haftanın soruları bu kadar
Kızlar komiklik olsun diye söylemiyorum ama bebekler bu ayda hiperaktif olabilir mi teşhisi konulabilir mi? Size yemin ederim abartmıyorum asla durmuyor bunu yaramazlık için de söylemiyorum sürekli hareket halinde ama sürekli. Doktora sorcam kontrolünde ama dalga geçer de diye de çekiniyorum. Mesela en basiti mama sandalyesine veya anakucağına koyuyorum ya hiçbişey yapmasa bile mutlaka ayağını sallıyor. Ya anlatabildim mi bilmiyorum put gibi durmasını elbette beklemiyorum ama saniyelik bile durmuyorzorum ne asıl biliyor musunuz ben komşumun kızını çok gülmüştüm asla yerinde durmuyo diye şimdi kesin başıma geldi ya
Çok geçmiş olsun canım. Bizde sık antibiyotik kullandık ve her defasında ishal ve pişik mahvetti. En son pişiyi yanık gibiydi yavrumun.Selam kızlar, benim kız normalde günde bir kez maksimum iki kez, genelde de iki günde bir yapardi kakasını, bu sıralar işte üst solunum yolu enfeksiyonu oldu antibiyotik şurup filan kullandı ya şu an ishal yani günde 7-8 kere az az da olsa yapıyor sulu kaka, ama başka bir rahatsızligi yok ateş huzursuzluk vs yok, sürekli kaka yapınca da pişik oluyir hemen açmama rağmenresmen kaka yapmadığı günleri özlüyorum çocuğumun var mı bizim gibi olan, bir de denir ilacını verince çok kusuyor ve kusmugunda turuncu renkler oluyor doktora soracağım ama var mı böyle bişey yaşayan
Aramızda 1 ay var. Daha yolunuz var canım. Ama geçiyormuş çok şükür. Geçecek diyebiliyorumBiz geriledik iki gündür , gece üçte uyanıp mama emiyor sonra bir saat kadar horon tepiyoruz uyumak istemiyor :)
60 çok fazla çok havasız olur odaAma baktım 60 olmalı diyor
Benimki de gece 2 kere uyanıyor.ek gıdaya geçmedik hala heralde süt tok tutmuyor çok fazla.ek gıdayla beraber daha çok uyur diye ümit ediyorum.mama sandalyesine de geçmedim ben.kafasını tak diye geri atıyor vurur bi yerlere diye.birde desteklemeden kendi başına oturamıyor devriliyor.desteklersem de öne devriliyorGünaydın kızlar. Uyku atağımız sanırım geçti.Sizde durumlar nasıl? Bebekler gece ne kadar beslenmeli artık acaba. Doktorlar sabaha kadar uyuyabilir diyorlar ama Aslan 3 saatte bir kalkmaya devam ediyor. Sabahları son uykusunda kalk, giyin derken 4.5 saatte kadar yemiyor.
Aramızda bebişi diş çıkartan var mı? Şimdiye kadar sadece bir bebeğimizin dişi çıkmıştı.
Bebeklerinizi gün içinde nasıl oturttuyorsunuz? Aslan genelde ana kucağı, kucak, oyun halısı şeklinde ilerliyor. Mama sandalyesinde ne kadar tutabiliriz acaba?
Erken dicektim erkek yazmışımBenimki de gece 2 kere uyanıyor.ek gıdaya geçmedik hala heralde süt tok tutmuyor çok fazla.ek gıdayla beraber daha çok uyur diye ümit ediyorum.mama sandalyesine de geçmedim ben.kafasını tak diye geri atıyor vurur bi yerlere diye.birde desteklemeden kendi başına oturamıyor devriliyor.desteklersem de öne devriliyoro yüzden daha erkek diye düşünüyorum
Hiç öyle düşünme bizimki de öne veriyor kendini, tek oturamıyor ama mama sandalyesinde gayet iyi oturuyor.Benimki de gece 2 kere uyanıyor.ek gıdaya geçmedik hala heralde süt tok tutmuyor çok fazla.ek gıdayla beraber daha çok uyur diye ümit ediyorum.mama sandalyesine de geçmedim ben.kafasını tak diye geri atıyor vurur bi yerlere diye.birde desteklemeden kendi başına oturamıyor devriliyor.desteklersem de öne devriliyoro yüzden daha erkek diye düşünüyorum
Biz kaloriferleri kapadık, odanın camını da tüm gün çok minik açık bırakıyoruz. Kışın bizde de 40-50 arasında oluyordu nem seviyesi, kalorifer üzerine ıslak bez koyuyordum. Ama şimdi 60'ı yakaladık.Ama baktım 60 olmalı diyor
Merhaba, benim oğlum gündüz uyumaları pek sevmiyor. Ama gece uykusu iyi. Her şey doktorların söylediğine uymuyor açıkçası. Mesela gündüz artık 4 saat rahatlıkla aç durabilir. Ama oğlum hala 2 maksimum 3 saatte 1 emiyor. Acıkır da yemezse apartmanı ayağa kaldırıyor. Sanırsınız günlerdir açGünaydın kızlar. Uyku atağımız sanırım geçti.Sizde durumlar nasıl? Bebekler gece ne kadar beslenmeli artık acaba. Doktorlar sabaha kadar uyuyabilir diyorlar ama Aslan 3 saatte bir kalkmaya devam ediyor. Sabahları son uykusunda kalk, giyin derken 4.5 saatte kadar yemiyor.
Benimki de gece 2 kere uyanıyor.ek gıdaya geçmedik hala heralde süt tok tutmuyor çok fazla.ek gıdayla beraber daha çok uyur diye ümit ediyorum.mama sandalyesine de geçmedim ben.kafasını tak diye geri atıyor vurur bi yerlere diye.birde desteklemeden kendi başına oturamıyor devriliyor.desteklersem de öne devriliyoro yüzden daha erkek diye düşünüyorum
Çok teşekkürler canım hiç duymamıştım bu merhemleri ben hamazinc kullanıyordum çinko içerikli diye , mafloru da alayımAslan'da öyle mama yerken, otururken, uyurken eli kolu hiç rahat durmuyor kıpır kıpır.
Çok geçmiş olsun canım. Bizde sık antibiyotik kullandık ve her defasında ishal ve pişik mahvetti. En son pişiyi yanık gibiydi yavrumun.
Her kaka yaptığında yıka. Yıkadıktan sonra sürtmeden kurula ve bir kaç dakika havalandır. Bize bu iki ilaç çok iyi geldi. Karıştırıp sürdüm. Furacını 2 gün kullanıp bırak onun yerine 1 trosyd 1 hametan olacak şekilde sırayla sürersen iyi geliyor.
Ayrıca prebiyotik kullanmalısın muhakak. Biz maflor kullanıyoruz.
Bizimki de açlığına hiç dayanamıyor. Aman emzir canım dediğin gibi madem doysun annişe memişe. Allah işte yardımcın olsun. Mama yiyor bizim ki. O ayak sevdası çok fena şişko göbek eğilemiyordaBiz kaloriferleri kapadık, odanın camını da tüm gün çok minik açık bırakıyoruz. Kışın bizde de 40-50 arasında oluyordu nem seviyesi, kalorifer üzerine ıslak bez koyuyordum. Ama şimdi 60'ı yakaladık.
Merhaba, benim oğlum gündüz uyumaları pek sevmiyor. Ama gece uykusu iyi. Her şey doktorların söylediğine uymuyor açıkçası. Mesela gündüz artık 4 saat rahatlıkla aç durabilir. Ama oğlum hala 2 maksimum 3 saatte 1 emiyor. Acıkır da yemezse apartmanı ayağa kaldırıyor. Sanırsınız günlerdir açEylül'de işe başlayacağım için saat düşünmeden emziriyorum. Özel sektör çalışanıyım ben mesailerim uzun, yol uzun. Ne emerse kar diye düşünüyorum.
Dişleri kaşınıyor ama henüz çıkmadı, biraz daha bekleyeceğiz sanırım.
Ben daha mama sandalyesine oturtmadım. Emzirme yastığım baya dolgun onunla destekleyip oturtuyorum. Ama kendini öne atmalar ayaklarını görüp sevinmeler başladığı için yanında duramayacaksam oyun halısında bu şekilde oturtuyorum.
Öncelikle oturup bir şükür namazı kıl kuzumGünaydın kızlar. Uyku atağımız sanırım geçti.Sizde durumlar nasıl? Bebekler gece ne kadar beslenmeli artık acaba. Doktorlar sabaha kadar uyuyabilir diyorlar ama Aslan 3 saatte bir kalkmaya devam ediyor. Sabahları son uykusunda kalk, giyin derken 4.5 saatte kadar yemiyor.
dr bize burun kuruluğu için nazalnem aldırmıştı öyle gecelerde burnuna damlatıyorum nemli kalıyor iyi oluyor onu da bi sorun dr a isterseniz. bıhar makineside e bebekte en uygun king vardı kışın ondan aldım memnun kaldım benKızlar günaydın oğluşun burnu geceleri çok tıkanıyor serum fizyolojik ile yıkıyoruz yatmadan önce ama sabaha doğru yine tıkanıyor. Oda nemlendirici almayı düşünüyorum makul fiyatlı bildiğiniz önerebileceğiniz marka var mı? Bizim odanın nem seviyesi genelde 40 oluyor düşük değil mi ?
Canım selam özledik seniGünaydın kızlar. Uyku atağımız sanırım geçti.Sizde durumlar nasıl? Bebekler gece ne kadar beslenmeli artık acaba. Doktorlar sabaha kadar uyuyabilir diyorlar ama Aslan 3 saatte bir kalkmaya devam ediyor. Sabahları son uykusunda kalk, giyin derken 4.5 saatte kadar yemiyor.